ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Αφου τα Τζόνια δεν μας αποδεσμεύουν όπλα αέρος εδάφους, όπως jassm-er ή jsm/ harpoon για τα F-16, μια προμήθεια 48 επιπλέον rafale F4-F5 είναι αναγκαία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παίδες τα έχω πάρει κρανίο με τους Τζώνηδες. Στην άνωθεν εικόνα στο κείμενο, βλέπουμε τον Βλάσση να πετάει πρωινιάτικο παπάρι στα μάτια των αμερικανοτσολιάδων. Τελικά μαθαίνουμε ότι τα τζόνια δεν μας αποδεσμεύουν όπλα αέρος εδάφους, όπως jassm-er ή jsm/ harpoon για τα F-16. Τώρα καταλαβαίνετε όλοι πόσο μας αποδεσμεύουν και τον SM-2/ SM-6 και γιατί πήγαμε στον Γαλλικό Aster 30.

Απ' την στιγμή που έχουν τέτοια κολλήματα τα τζόνια, να παρακαλάτε η Ελλάδα να χάσει θέσης στα σλοτ παραγωγής των F-35 και να βρεθούν 3- 4 χώρες μπροστά από εμάς. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε το λογιστικό παπάρι του F-35 που θα κουβαλά βόμβες JDAM των 30km, για να μην γκρινιάζουν οι Τούρκοι. Άρα, μια προμήθεια 48 επιπλέον rafale F4-F5 είναι αναγκαία. Μακάρι οι Γάλλοι να βγάλουν και ένα μονοκινητήριο μαχητικό να λήξει η υπόθεση μια για πάντα.

Σε αυτούς που λένε ότι πρέπει να αναπτύξουμε δικό μας υπολογιστή για τα Viper και να πιστοποιούμε ότι θέλουμε. Γιατί θα είμαστε δέσμιοι των ΗΠΑ συνεχώς. Απαντούμε ότι για να για να κινηθούμε προς τέτοια κατεύθυνση πρέπει η κεφαλή του συστήματος ή να μην έχει οικογένεια ή να έχει επίγνωση ότι το ρίσκο είναι μεγάλο με ανάλογες συνέπειες. 

Απ' την εποχή του Παπανδρέου ξέρει όλος ο κόσμος πως η μυστική μας υπηρεσία είναι ελεγχόμενη απ την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού απ' αυτή δημιουργήθηκε. Μη κοιτάτε τους Τούρκους που έβαλαν κάποια όρια.

Και μην ακούτε στον αμυντικό τύπο που γράφεται πως στείλαμε για harpoon, agm 88e. Μικρή σημασία έχει εάν στείλαμε επισήμως ή ρωτήσαμε πίσω απ' τις πόρτες. Ο κάθε πρέσβης της Αμερικής και γενικά και άλλων χωρών είναι αρκετά ισχυρός (το επιτρέψαμε), ώστε να μπορεί να σου πει πως δεν θα στείλεις τώρα lor για το τάδε σύστημα/ όπλο. Είναι πρέσβης υπερδύναμης. 

Εδώ με του Πακιστάν δεν συγκρουόμαστε. Δεν υπάρχει διαφάνεια. Όλα είναι από πάνω ελεγχόμενα και εάν θέλει κάποιος να συνεχίσει την πολιτική/ στρατιωτική του καριέρα πρέπει να μάθει το yes sir, να γράφει πολλές φορές stronger together κλπ. Όσοι δεν το δέχονται με το ζόρι βγάζουν μια θητεία. Μετά τους ρίχνουν λάσπη με άρθρα και τους αποστρατεύουν. Με τις FDI απλά έγινε το θαύμα να το ξέρετε.

Άστα διάλα πάλι βραδιάτικα. 

Υ.Γ Οι   αμερικάνικες πλατφόρμες είναι απλά φόρος υποτέλειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , μακάρι να χάσουμε μόνιμα το σλοτ για τα f35 . Πούστηδες οι Τζώνηδες και πούστη νέο έπαρχο προωθούν ο οποίος βγαίνει με επιθετικότητα σε όποιον του αντιμιλήσει με επιχειρήματα . Δείτε την επίσκεψη στον Έβρο στα καμμένα να γελάσετε με το νούμερο . Οι Αμερικανοί ξέρουμε ότι θέλουν να μας κάνουν χώρο , στροφή προς την Γαλλία με καμιά 100 rafale και συμμετοχή στο μελλοντικό μαχητικό , πιθανόν το workhorse στο μέλλον να είναι drone ή νέο mirage και ευρωπαϊκά συστήματα και συμπαραγωγή και με το Ισραήλ σε πυραύλους κ.α. Το θέμα είναι πως θα ξεφορτωθούμε τους τοποτηρητές των ξένων και τα πλούσια λαμόγια εδώ μόλις ξεκινήσει το πάρτι Αμερική-Ρωσία-Κίνα χωρίς να χάσουμε ωστόσο την εδαφική ακεραιότητα .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


Καλησπέρα φίλε Κακέ...συμφωνώ απόλυτα σε ότι γράφεις. Πιο ξεφτιλισμένα τομάρια από τους σημερινούς πολιτικούς, δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα.