ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ας καταλάβει στην τελική ο καθένας τι ρόλο βαράνε μερικοί που το παίζουν πατριώτες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό με την τιμή είναι καινούργιο κλαρίνο;; Δηλαδή έχουμε 4 δις για F-35 και όχι 300-500 εκ για όπλα F-35/F-16;; Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, απλά δεν τα έχουμε ζητήσει;;. Αν κρίνει η ΠΑ ότι θέλει π.χ. JASSM-ER την επομένη φεύγει LOR και στην βδομάδα είναι διαθέσιμος για φόρτωμα στα F16. Πέραν αυτού δεν υπάρχουν και λεφτά. Είπαμε τα F35 θα αγοραστούν με λεφτά από την Monopoly.

Σαράντα χρόνια και ακόμα δεν έχουμε Harpoon για τα F16. Αλλά λογικά δεν βρέθηκε κονδύλι για την απόκτησή του. Δεν πέρασε δα και μισός αιώνας. Υπερβολικοί είμαστε εμείς που τα λέμε.  Εξάλλου είχαμε τους exocet στα λιγοστά mirage.

Άμα γίνει τίποτα οι στρατηγικοί σύμμαχοι θα τα στείλουν με το παιδί που έχει φύγει με την LOA των F35. Αποτροπή έχουμε με τις πλατφόρμες, έτσι διαδίδουν κάποιοι στο ελληνικό αμυντικό ίντερνετ. Για τέτοια ξεφτιλίκια μιλάμε. Σαπίλα και παρακμή. 

Εδώ θα μου πείτε  ορισμένοι ονειρεύονταν να κάνουν το ΠΝ παρακλάδι του US Navy και να του δώσουν πλοία για κρουαζιέρες και επιχειρήσεις μέχρι την Μύκονο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ας καταλάβει στην τελική ο καθένας τι ρόλο βαράνε μερικοί που το παίζουν πατριώτες. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας καλαμπουρίσουμε και λίγο....

Βρε παιδιά,καλά κάνουν και δεν αγοράζουν όπλα για τα F16......αν είχαμε αγοράσει θα μας υποχρέωναν να τα στείλουμε Ουκρανία......χαχα.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει σε αυτό το άρθρο αναφορά για αποστολή Βελγικών πυρομαχικών F16 στην Ουκρανία...;?
Τελικά έχουν δοθεί ήδη F16 στην Ουκρανία?...ή μήπως πολεμούν F16 άλλων χωρων για την ουκρανία;?
Μάλλον οι βρωμιές USA-ΝΑΤΟ αρχίζουν να αποκαλύπτονται....

"Εκτός από τα προβλήματα με τα αεροσκάφη, το Βέλγιο αντιμετώπισε την ανάγκη αναπλήρωσης των αποθεμάτων πυρομαχικών του, τα οποία εξαντλήθηκαν αισθητά μετά από πολλές δωρεές στην Ουκρανία. "

"Πύρρειος νίκη" των Ουκρανών στο Ραμποτίνο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζονται για σαρωτική μεγάλης κλίμακας επίθεση-Το Βέλγιο δεν στέλνει F-16 στο Κίεβο

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7190966_pyrreios-niki-ton-oykranon-sto-rampotino-eno-oi-rosoi-etoimazontai

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ολα καλα παει η Ζ ΜΑΚ να σκοτωσει Τουρκους στο Βολο.
Κλεισανε λεει τα λουκια οι πουστηδες με σερβιετες για να ρεζιλευτει ο Μητσοτακης τσ τσ τσ.
Καλα τα λεει ο ανθρωπος Λυκαστρε δηλαδη του αγιου Πουτσου ανημερα αυτο εννοει τοτε θα παρουμε πυραυλους και πετρες για τις σφεντονες αμ πως για?