ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΓΙΑΔΙΚΙΆΡΟΓΛΟΥ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΣΗ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΓΙΑΔΙΚΙΆΡΟΓΛΟΥ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΣΗ
 
Τώρα, θέτε δεν θέτε, μπαίνει αμείλικτο το ερώτημα :
 
🔺️Τώρα τι κάνουμε, πέραν του να κοιτάμε την Γιαδικιάρογλου, που κοιτάζει την Πετροβασιλη που χαζεύει κάτω από μια ομπρέλα να μην βραχεί από τις επερχόμενες καταιγίδες και από την εδώ εφαρμογή των ίδιων πολιτικών, αυτών που οδηγούν πολύ πιο γρήγορα στα χαρτόκουτα νέους νεόπτωχους και στην εμφάνιση πάλι των γνωστών ακροδεξιών σχημάτων, όπως μετά το 1929? Μαζί και με σοβαρή απώλεια εθνικής κυριαρχίας επί του χώρου? Τις δύο "καυτές πατάτες" που κάποιος θα πρέπει να τις διαχειριστεί δηλαδή. 
 
✔️Βussines as usual είναι η απάντησή, δυστυχώς. Άντε το πολύ με μια επίκληση ενός μαξιλαριού, που ήδη μηδενίστηκε από τα νέα χρέη που γράψαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και την ανάλωση του σε εγγυήσεις που δόθηκαν για να στηριχθούν κάτι κοράκια funds που ανέλαβαν να εισπράξουν κάτι κόκκινα δάνεια.
 
Ή μήπως φτάνει να λέμε "εμείς θα τα κάνουμε καλύτερα με τα κορονοϊοπακέτα", αποκρύπτοντας ότι αυτά δεν φτάνουν ούτε στο 1/4 όσων απαιτούνται για να βγούμε σε ξέφωτο;;
 
Συνεχίζω να φωνάζω το ίδιο και το ίδιο από τότε που άρχισε να διαφαίνεται ο προάγγελος και της προηγούμενης και της τρέχουσας οικονομικής κρίσης :
 
✔️Μείωση του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας έως και στο μισό παντού, χωρίς μειώσεις αποδοχών.
 
Και τώρα, με όσα έγιναν από το 09 μέχρι και σήμερα και στην Ελλάδα , προσθέτω :
 
✔️Και χρηματοδότηση αυτής της μεταρρύθμισης-επιβίωσης ενδογενως, με την έκδοση νέων (και) κρατικών ΕΞΩΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ψηφιακων μέσων συναλλαγών (σύμφωνα και με την Κοινοτική Οδηγία 843/18 και την κοινοτική οδηγία MICA) που ΔΕΝ διευρύνουν και άλλο τα χρέη. Με αντίκρισμα τους κάτι κοιτάσματα αερίου, εδώ πιο κάτω, για να εξασφαλιστεί έτσι ότι δεν θα τα σουτάρουν και αυτά σε τίποτα υποθήκες ή κανένα Κοπελούζο ή κανένα Λάτση κατά τα ειωθότα.
 
Μπορείτε να αγνοήσετε (πάλι) την παρούσα έκκληση μόνο αν νομίζετε ότι δεν θα βραχείτε από τα τσουνάμια και τους κατακλυσμούς που έρχονται μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν κάτι ομπρέλες. Κάποιες κλεμμένες από 5αστερα από ένα κατασκεύασμα-μαριονέτα στα χέρια κάποιου Γκρινμπεργκ, κάποιες άλλες με κλεμμένες ιδέες από άλλες εποχές, για άλλα προβλήματα. Δηλαδή άχρηστες.
 
Δεν απαιτούνται!
(Η καλημέρα μου μόνο στους κανονικούς ανθρώπους).
 
Βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια όσο και εσείς που τα διαβάζετε  ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: