ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Στην σημερινή Σύνοδο των χορηγών του σχεδίου Τραμπ στον Όρμο του Σείχη (Σαρμ Ελ Σέιχ) της Αιγύπτου για την Γάζα, κλήθηκαν από τον Τραμπ να συμμετάσχουν και οι Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης.
Να δεις που μόνο ο δεύτερος θα βάλει το θέμα του σεβασμού των Διεθνών Συνθηκών, πχ την UNCLOS, από όποια προσωρινή διοίκηση της Γάζας αναλάβει να υλοποιήσει το σχέδιο Τραμπ. Και από το Ισραήλ, που δεν έχει υπογράψει την UNCLOS.
Με τον "δικώνε" μας να διαφωνεί δημόσια γιατί αυτό χαλάει κάτι ντιλάκια του με τον Σουλτάνο, που εξυπηρετούν κάτι δικά τους πλυντήρια, εκατέρωθεν.
Η φιλοΠαλαιστινιακη πολιτική του Ερντογάν εξαντλείται και τελειώνει αν ισχύσει η Συνθήκη UNCLOS από όλες τις όμορες χώρες της περιοχής! Αυτό το σχέδιο (κοινή ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου), που είναι νομικά εφικτό εντός της UNCLOS, ήδη απορρίφθηκε από τον δικό μας υπάλληλο των συμφερόντων του βαθέως κράτους της Τουρκίας.
Υ.Γ Εάν η Τουρκία δεν είχε εισβάλλει στην Κύπρο το 1974 , ο Κούλις εκτός από την Αίγυπτο την Λιβύη, την Ιταλία, την Αλβανία και τα Σκόπια θα είχε στείλει και την Κύπρο ολόκληρη στον Ταγίπ.!!!! Τελικά είναι μόνο φοβικότητες;;; Η απλά ο Κούλης λειτουργεί ως υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και κάποια "σπίρτα" εδώ δεν το έχουν καταλάβει;;

1 σχόλιο:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ ΜΠΑΡΤΟΛΟΜΙΟΥ
Δημοσίευση σχολίου