ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025

BRAKING NEWS

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

BRAKING NEWS

Μετά την αθέτηση των εσωτερικών πληρωμών (πράξη χρεοκοπίας) της Αμερικάνικης κυβέρνησης, επισπεύδεται η αποστολή της γιαγιάς Λατινοπούλου για να αναλάβει το catering του Λευκού Οίκου .

Γιατί δεν πληρωνει τους δημόσιους υπαλλήλους με Trump coins;; Oεο...

Την καλημέρα μου μόνο σε όσους ακόμη παραμένουν άνθρωποι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε σας τα έχω κάνει τσουρέκια σήμερα, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το ότι η Τουρκία, μετά την ιταλική, αγοράζει και γαλλική βιομηχανία παραγωγής όπλων(από τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της).
Τι πλεονεκτήματα της δίνουν, και πόση η υποκρισία ενέχει αυτό το συνονθήλευμα της €υρωπε'ι'κήε €νεσης.
Σήμερα είδα ότι έπιασαν διακινητή που χρέωνε 16.000€ το κεφάλι,αρα να που θα βρεί ο Ερντο τα χρήματα για αγορές σε ΗΠΑ/€€
Και διάβασα και ανατριχιαστικές αναφορές για υπάλληλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που βρήκε τον μπελά του οικογενειακώς, όταν ανέφερε σε αανώτερο του τα σκάνδαλα
Χοστ