ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: O Tσίπρας ,επηρεάζεται από την έκλειψη..πάνω στα γενέθλια του..νομίζω ήδη άρχισε να ενεργεί...χε χε χε  σου ρχεται καριόλη.Όσο για τον μασόνο Παυλόπουλο, ΔΕΝ θα ρίξει την κυβέρνηση...όπως και ο Καμμένος θα στηρίξουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας....όπως το ίδιο έπραξαν και άλλοι πριν απο αυτούς.Όπως ο ψευδοεθνάρχης, ο Καραμανλής είχε πει υπογράφοντας τις προδοτικές συμφωνίες της Ζυρίχης με τους αχυρανθρώπους των Εβραίων Μογγόλους και οπισθογεμείς Εγγλέζους για το ξεπούλημα της Κύπρου ότι : "Η ημέρα αυτή ανήκει εις τας ευτυχεστέρας ημέρας της ζωής μου".Μετά απο 15 χρόνια...η  Κύπρος χάθηκε.

Γράφει ο Μαύρος Αετός:
Κομβικό σημείο...το διάστημα που διανύουμε..ως προς την ελληνική πραγματικότητα..αλλά και την παγκόσμια συγχρόνως..
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το 2008..που ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω..φέρνοντας στην επιφάνεια..σκάνδαλα..κυρίως με άτομα κύρους..όχι μόνο στην Ελλάδα ..αλλά και σε όλο τον κόσμο..
Ο Ουρανός..εισερχόμενος και αυτός στον Κριό..το 2010...και φτιάχνοντας ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα..το οποίο έχει γίνει επτά φορές ακριβείας,,ήταν αυτό που έφερε..την κρίση..την παγκόσμια.. τις ξαφνικές τολμηρές αλλαγές..
Μπορεί να έχουν μεγάλη απόσταση τώρα οι πλανήτες..αλλά οι αλλαγές και ο μετασχηματισμός που βιώσαμε ..τώρα τον καταλαβαίνουμε...
Μη ξεχνάτε..διανύουμε την εποχή του Υδροχόου..που σημαίνει..όλοι έχουμε τάσεις απελευθέρωσης..όπου το παλιό συγκρούεται με το καινούριο..μια και ο Υδροχόος έχει παραδοσιακό κυβερνήτη τον Κρόνο..
και τον Ουρανό κυβερνήτη..μετά την ανακάλυψή του..ήδη δηλαδή βρισκόμαστε σε αλλαγές..πρωτοποραιακές..που προσπαθούμε να συνδυάσουμε με τις ρίζες των προγόνων μας..

 Αιγόκερως...το ζώδιο..των εξουσιαστών..των ατόμων κύρους..καμία σχέση με τα λαϊκά στρώματα..έχουμε λοιπόν εδώ που ήδη βρίσκεται ο Πλούτωνας....να εισέρχεται και ο Κρόνος...από 21/12/2017...ο οποίος θέτει τους δικούς του περιορισμούς σε αυτούς της ανωτέρας τάξης..έτσι έντονες αλλαγές στην πολιτική ζωή..ηγεσία..η οικονομική κρίση συνεχίζεται..
Ο Πλούτωνας και Ουρανός με το τετράγωνο τους ..έριξαν κεφάλια..ο Κρόνος ως πιο σοφός δάσκαλος...ήρθε να ελέγξει..
Δίας αυτή την στιγμή και από 11/10/2017...βρίσκεται στο Σκορπιό..για την ώρα κάνει εξάγωνο με Κρόνο και Πλούτωνα..βοηθά στις μυστικές κινήσεις..στα χρηματοοικονομικά συστήματα σε τράπεζες..και οτιδήποτε κινείται μυστικά..αλλά...υπάρχει το αλλά του Ποσειδώνα από τους Ιχθεις..που κάνει τρίγωνο για την ώρα....που σημαίνει..όχι πως μας ξεγελούν οι άλλοι..αλλά και εμείς παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας..αυτά τα κόκκινα δάνεια..το ξεπούλημα γης..και σπιτιών..θα τα βρούμε μπροστά μας..
Ουρανος στον Ταύρο..από 16/5/2018..και ..
Ταύρος είναι γη...εκει λοιπόν οι ξαφνικές αλλαγές..ίσως και αλλαγές συνόρων..


 Ο Ταύρος είναι και το χρήμα και η τροφή μας...εκεί λοιπόν και άλλες μεγάλες αλλαγές..ήδη η κάρτες μπήκαν στην ζωή μας και σιγά σιγά θα αντικαταστήσουν το ρευστό..
Ο Ταύρος είναι και οι ηθικές μας αξίες..όπως παρατηρούμε..αλλάζουν οι σχέσεις..αλλάζουν τα ζευγάρια.εδώ.αλλάζουν και οι γονείς..το καθιερωμένο μπαμπάς και μαμά..γίνεται σιγά σιγά ..μέχρι να το αποδεχτούμε εντελώς..
μπαμπάς και μπαμπάς..η μαμά και μαμά..
Αφύπνιση..συνειδητοποίηση..αλλαγών..
ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ..λοιπόν..
12/1/2020...ΚΡΟΝΟΣ συναντά τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ..
Δύσκολη σύνοδος..συγχρόνως..θα έχει περάσει και ο Δίας στον Αιγόκερω...
Μάρτιος του 2020..ΔΙΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ...
Ο Δίας δίνει άλλη διάσταση...τα μεγενθύνει όλα...
πολλές οι πιέσεις...έντονες μεταμορφώσεις..όλα μέχρι το 2023..
Σκληρότητα...πολεμικές συρράξεις..μια και ο Άρης..περνά και αυτός και ενεργοποιεί..είναι το φιτίλι αυτός..ο πολεμοχαρής θεός...ξεσηκώνει για πολέμους τριγύρω μας..όχι στην Ελλάδα..
Στην Ελλάδα ίσως έχουμε ξεσηκωμό των λαθρομεταναστών..που θα θέλουν να φύγουν..


 Περιβαλλοντολογικές κρίσεις..και το σάπιο οικονομικά σύστημα..που..θα ψάχνει λύσεις για να επιβιώσει..
Το ποιοι μας τα φάγανε στην φόρα..όλα....
όσο και να προσπαθήσουν να τα κρύψουν...
δεν κρύβονται....

2022..όταν ο Δίας εισέλθει στους Ιχθείς και συναντήσει τον Ποσειδώνα..ίσως γλυκάνουν κάποια πράγματα..
2024..ο Πλούτωνας στον Υδροχόο..εκεί εγκαινιάζεται μια Νέα εποχή..με ανατροπές εξελίγεις..όπου η ανθρωπότητα θα προχωρήσει..αλλάζοντας πρότυπα και χαρακτήρα..!!!
2024...2034..θα ξεπεράσουμε τις τωρινές κρίσεις..
2035...2038..ξανά δυσκολίες για κάποιους..εκείνα τα χρόνια.. ΕΛΛΑΔΑ..
ΥΔΡΟΧΟΟΣ..η πατρίδα μας..καθόλoυ τυχαίο..τόσα χρόνια το
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Η Ελλάδα προφανώς έχει την θέση που ζηλεύουν όλοι..μάχονται για χάρη της..την διεκδικούν..με κάποιο τρόπο όμως..κατορθώνει και επιβιώνει..ως ωροσκόπο Δίδυμο που έχει..

 Πολλές αλλαγές για αυτήν με Ουρανό στον Ταύρο..επαναστατικής μορφής..
Τέλος του 2019..αρχές του 2020..δυσκολίες διακυβέρνησης της..Δεκεμβριος του 2021..η αποκορύφωση..κάτι αλλαγές στο οικονομικό πεδίο..κρίσιμη καμπή τα επόμενα 3μιση χρόνια..
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ..ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..
 2018..
Οι εκλείψεις του καλοκαιριού επηρεάζουν την χώρα.κόντρα στον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος..δείχνει Νέο κεφάλαιο..για βουλή..κυβερνητικά σχήματα...μαζί και τον Πρωθηπουργό( θα έχουμε εκλογές) μας..φέρνουν αλλαγές..βγαίνουν οι φανεροί εχθροί..προβλήματα με τα σύνορα μας..συνεχίζεται η καταπίεση του λαού..και η οικονομική στενότητα..σκληροί συμβιβασμοί..
απάνθρωπα μέτρα..διαφωνίες συνεργατών μέσα στα κόμματα...
ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!
Δαιδαλώδεις διαδρομές μας ανοίγονται...
ΙΟΥΝΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ..
οι μεγάλες ρήξεις..
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ..θέλει..
Ο Χείρωνας στον Κριό..πέφτει πάνω στην Αφροδίτη της Ελλάδας..[χρήμα]..ίσως υπάρξουν και ανάσες γιατρευτούν κάπως..όχι τελείως..ίσως εξισσοροπούμε με τον εξωτερικό δανεισμό..τώρα τι θα δώσουμε!! εκεί είναι το θέμα..
Άλλωστε οι προδιαγραφές του χάρτη της Ελλάδος ..είναι πάντα να χρωστάει..
2022...2023..θα υπάρξουν τότε τα σοβαρότερα προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Ένωση..
από εκεί και πέρα η ανάκαμψη..
Θα μπορούσε και να διαλυθεί..να χαθεί το Ευρώ..να αλλάξουν ριζικά πολλά και σε πολλούς τομείς...τα επόμενα χρόνια..