ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΑΛΙ

Γράφει ο Μαύρος Αετός:

Έρχεται έκλειψη και θα βγουν στην φόρα συνωμοσίες....οι οποίες αφορούν την χώρα μας....κάτι θα αλλάξει.Ότι και να κάνει μια απομίμηση (Σκόπια) θα παραμείνει ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ...το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ πάντα θα καταστρέφει την απομίμηση.Διότι τίποτε δεν μπορεί να φυτρώσει και να μεγαλώσει ...δίχως ρίζες.!! Ένα μισοπεθαμένο κλαδάκι θα είναι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό: ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υπήρξε μια χρονική στιγμή, που πέριξ της Μακεδονίας, δεν επιτρεπόταν να κόβεται νόμισμα. Το προνόμιο αυτό, δεν τόλμησαν, ούτε και ήθελαν να το αφαιρέσουν οι Ρωμαίοι από την Μακεδονική γη. Ήταν ο σεβασμός προς τους πρώην κοσμοκράτορες Μακεδόνες. Τότε λοιπόν (εικόνα), τα νομισματικά σύνορα, ήταν και τα πραγματικά όρια της Μακεδονίας. Τα δήθεν Μακεδονικά εδάφη που φαντασιώνονται ότι κατέχουν οι Σκοπιανοί, απλά δεν υπάρχουν.
http://perixpangaionepeiros.blogspot.com/2018/06/blog-post_10.html
A.A.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α το νόμισμα εκτός απο δύναμη, δείχνει και τον δείκτη πολιτισμού ενός λαού.Ο Φίλιππός Β' και βασιλιάς της μακεδονίας όσο και ο Μ.Αλέξανδρος κατόρθωσαν να επεκτείνουν τα όρια του κράτους των και να το επεκτέινουν. σαν την σπουδαιότερη δύναμη της εποχής βασιζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού και αργύρου στην περιοχή του Παγγαίου.

Δίχως αυτό το χρυσάφι...δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει να εξοπλίσει και να ξεκινήσει την εκστρατεία του προς την Περσία ο Αλέξανδρος.Επίσης κάτι πολύ σημαντικό....Ο Αλέξανδρος εφάρμοσε ενιαία νομισματική πολιτική στο αχανές κράτος που δημιούργησε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πλανητική και οικονομική κυριαρχία δεν δύναται χωρίς να έχεις νομισματικό έλεγχο.!! Το πρώτο που ελέγχουν είναι αυτό...και μετά την ΤΡΟΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/m.html


ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΥΓΕΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε ..... Ο Λυγερός είναι «εργαλείο» και ως εργαλείο πρέπει να αντιμετωπίζεται.Πρέπει να αναγνωρίσουμε τους «χειριστές» και καμιά φορά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…πράκτορας είναι.Κομβικό σημείο: ποιός τον πληρώνει;;Ο Λυγερός δεν ήταν σύμβουλος ΚΑΙ του Σαμαρά;;

Αν τον είχα μπροστά μου θα του έλεγα....ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ;ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.!!ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.!!

Άντε να σου αγαπητέ και το άλλο...ποιά η σχέση του Νικολάκη μέ τήν πρώην σύμβουλο τoῦ ΓΑΠ...η οποία έβαζε τρικλοποδίες για να πέσει ο Τάσος Παπαδόπουλος στην Κύπρο;;