ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΕΛΛΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ 888

Ο Α-Ω ΛΟΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το άγνωστο Πυθαγόρειο κείμενο που παρουσιάζει την πανάρχαια Ελληνική δομή του ηλεκτρονικού λόγου των οκταθάλαμων bytes (Α-Ω)

«Ο δε Ιησούς ταύτην έχει, φησί, την άρρητον γένεσιν, από γαρ της μητρός των όλων, της πρώτης τετράδος, εν θυγατρός τόπω προήλθεν η Δευτέρα τετράς, και εγένετο ογδοάς, εξ ής προήλθεν δεκάς, ούτως εγένετω δεκάς και ογδοάς, η ουν δεκάς επισυνελθούσα τη ογδοάδι και δεκαπλασίονα αυτήν ποιήσασα τον των ογδοήκοντα προεβίβασεν αριθμόν, και τα  ογδοήκοντα πάλιν δεκαπλασιάσασα τον των οκτακοσίων αριθμόν εγέννησεν, ώστε είναι τον άπαντα των γραμμάτων αριθμόν από ογδοάδος εις δεκάδα προελθόντα (Η) και (Π) και (Ω) ο έστιν Ιησούς Το γαρ Ιησούς όνομα κατά το εν τοις γράμμασιν αριθμόν οκτακόσιά εστιν ογδοήκοντα οκτώ 888, έχεις σαφώς και την υπερουράνιον του Ιησού κατ’ αυτούς γέννεσιν, διό και το Αλφάβητον των Ελλήνων έχει μονάδας οκτώ και δεκάδας οκτώ και εκατοντάδας οκτώ την των οκτακοσίων ογδοήκοντα οκτώ ψήφον 888 ψήφον επιδεικνύοντα, τουτέστιν τον Ιησούν εκ των πάντων συνεστώτα των αριθμών και δια του Άλφα και Ωμέγα ονομάζεσθαι αυτόν την εκ πάντων γέννεσιν σημαίνοντα»


 Παρουσίαση από τον ΕΡΙΩΠΑ


88 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μεταφέρω το σχόλιο της αγαπητής Αθηνάς εδώ διότι έχει απόλυτη σχέση με την ανάρτηση..και το θεωρώ σημαντικό.
-----------------------------------------------------
ΑΘΗΝΑ είπε...

8+8+8=888 σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους είναι το Ελληνικό αλφάβητο, η Κιβωτός του Συμπαντικού Λόγου και Νόμου, η ΩΠΗ, το Θεϊκό πυρ.
Που είναι γραμμένα αυτά;


Στον Ουρανο;;

Μου ειναι ευκολα κατανοητο ,οτι στο Ελληνικο αλφαβητο εχει κωδικοποιηθει ο Νομος του Συμπαντος
,αν αυτο σημαινει την κωδικοποιηση σ'αυτο,
των χρωματων , των σχηματων ,των δονησεων και των συχνοτητων που το δημιουργησαν!
Ετσι ωστε αν "καποιος" μπορουσε να το αποκωδικοποιησει να ηταν σε θεση και δυναμη να το ξανα-δημιουργησει!

Ο Λογος ειναι και Νομος;
Γιατι ο Νομος δεν ειναι και Λογος!


888 = Αιωνιοτητα Πληροτητα Δικαιοσυνη (αν αλλαξουμε τις ΜΟΙΡΕΣ!)
Απειρο Απειρο Απειρο
Ροη Ενεργειας Χαος Κοσμικη Αρμονια
Θεος Θεος Θεος


Α Ε Ι Ζ Ω Ο Ν Π Υ Ρ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ετσι ωστε αν "καποιος" μπορουσε να το αποκωδικοποιησει να ηταν σε θεση και δυναμη να το ξανα-δημιουργησει!"

Αγαπητή Αθηνά αυτό που έγραψες είναι όλο το "ζουμί" της υπόθεσης....και απόλυτα σωστό.
Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις Σύμπαν (έμψυχο κόσμο) χρειάζεσαι να κατέχεις απο ΨΥΧΙΚΟΥΣ-ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ.!!
Οι Έλληνες γνώριζαν για την ύπαρξη αυτων των ψυχικών αλγόριθμων ,μέσω των οποίων δημιουργείται και ο γνωστός κόσμος της ύλης αλλά και της αντι-ύλης.....αυτός που θα τους δημιουργήσει θα είναι κάτι σαν "θεός"....θα φτιάξει με αυτούς τα "προγράμματα" δηλαδή ψυχές και κόσμους ολόκληρους.

ΑΣΤΡΙΚΟΝ ΟΝ=871
ΑΙθΕΡΙΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ=871
ΑΙθΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ=871
ΑΛΓΕΒΡΙΚΟΣ ΑΡΙθΜΟΣ=871

ΧΑΟΣ=871 .!!!

ΩΠΗ=888 (Ω Υπέρτατο ακτινοβόλο (π) πυρ Ηλίου)

ΑΙΡ=111 (σημαντική ετυμολογική ρίξα γιά τις ροές του σύμπαντος)

888-111=777 (ιερός αριθμός Αθηνάς)

Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

"το Ελληνικό αλφάβητο, η Κιβωτός του Συμπαντικού Λόγου"

Απορίες

Προφανώς το αρχικό αλφάβητο προ της εμβόλιμης αφαίρεσης των γραμμάτων.

Αλλιώς πως να παίξω πιάνο χωρίς να έχω όλα τα πλήκτρα έτσι ώστε να βγει αρμονική μελωδία? .

Είναι επίσης σημαντικό στις λέξεις να γίνετε η χρήση των σωστών γραμμάτων με βάση τον αρχικό κώδικα που δόθηκε ?

"..θα φτιάξει με αυτούς τα "προγράμματα" δηλαδή ψυχές και κόσμους ολόκληρους."

Αυτή δεν είναι η απόλυτη επιδίωξή τους ?

Για αυτό πάντα δεν προσπαθούν να έχουν ΕΛΛΗΝΕΣ στις ερευνητικές τους ομάδες ,για να επικαλεστούν την αποδοχή των ΕΛΛΗΝΩΝ για την επερχόμενη καταστροφή, αλλά και για να έχουν Ελληνικό αποτύπωμα κάτι σαν κλειδί αντίγραφο για να ανοίξει ότι αυτοί δεν μπορούν?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε ορθώς μεταφέρεις με αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο την λέξη ΩΠΗ σε ολογραφική και πολυδιάστατη μορφή μέσα στο σύμπαν, ξεκινώντας νοερά από ένα κέντρο πυρήνα Η ή Ήλιο, με τον αριθμό 8 του Συμπαντικού κύκλου συν την ακτίνα του κύκλου π 80 η οποία ξανοίγεται μέχρι την περιφέρεια του μέγιστου κύκλου Ω ή 800.
Ένα νοερό αλλά και πραγματικό, έστω και ασύλληπτο από τα μάτια μας, ταξίδι το οποίο στην επιστροφή του μας δίδει το 888 ήτοι 800=80=8.

Το γεγονός λοιπόν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν τον Ζευ ΤΡΙΩΠΑ, δείχνει ότι γνώριζαν επακριβώς τόσο την δομή, και τις ιδιότητές όσο και τις λειτουργίες (ροές) του Συμπαντικού Τριπλού αγνού Πυρός.
Με ευλάβεια άναβαν τότε τον «Τρίωπα» δηλαδή τον τρίποδα λέβητα ο οποίος περιγράφεται ως εξής:
Τρίπους: λέβης, κρατήρ, εχρώντο δε αυτό εις το θερμαίνειν ύδωρ, ο δε εμπυριβήτης εστίν ο εξ εαυτού πόδας έχων εις το υποκαίεσθαι {Ησύχιος]
Έχουμε λοιπόν μία πρώτη και ίσως την καλύτερη ένδειξη ότι η λέξη ΩΠΗ, ΩΠΙΣ και ΩΠΑΣ σημαίνουν Πυρ.
Ακόμα και αυτός ο Τυφώνειος Κύκλωπας κρύβει με περίτεχνο τρόπο το τεχνητό πύρινο μάτι του αρκεί κανείς να προσέξει τι γράφει το αρχαίο κείμενο. Όταν του έσβησε το μάτι ο Οδυσσέας έτρεχε υγρό πυρ από μέσα του.
Η ονομασία Ώπις που εδόθη από τους Έλληνες στην אור )UR ή Ώρ) την πόλη των Ουριούν της αρχαίας Βαβυλωνίας ακριβώς αυτή την ιδιότητα μαρτυρά, ήτοι του Ναού του πυρός. Ο Ησύχιος καταγράφει αυτή την λέξη ως έχουσα την έννοια του πυρός. Συγκεκριμένα γράφει «Ωπι άνασσα: (Callim.D. 204) πυρά πρόθυρος, πυρ προ των θυρών.
Κλίνει δε το όνομα στην γενική πτώση αντί της Ώπιδος, της Ωπός.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το γεγονός λοιπόν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν τον Ζευ ΤΡΙΩΠΑ, δείχνει ότι γνώριζαν επακριβώς τόσο την δομή, και τις ιδιότητές όσο και τις λειτουργίες (ροές) του Συμπαντικού Τριπλού αγνού Πυρός."

Η λέξη ΤΡΙΩΠΑΣ μου θύμισε την Τριτογένεια .

ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΑ: η το τρείν ενγεννώσα τοις εναντίοις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΩΠΑΣ του ΚΥΚΛΩΠΑ που δεν ήταν μάτι.

Όταν ο Όμηρος περιέγραφε με δημοσιογραφικό ύφος την καταστροφή ενός Κυκλώπειου Τυφωνείου ή επίγειου υποσταθμού κάποιου διαστημικού Τυφωνικού σταθμού από τους άνδρες του Οδυσσέα αναρωτιέται κανείς σήμερα «άραγε καταλάβαιναν τότε οι άνθρωποι τι έγραφε ο ποιητής;»

"πάντα δε οι βλέφαρ αμφί και οφρύας εύσεν αυτμή γλήνης καιομένης σφαραγεύντο δε οι πυρί ρίζαι"

Σε σύγχρονη Ελληνική γλώσσα εννοεί ότι, «τα βλέφαρα γύρω από τα φρύδια που έκαψε ο ατμός καθώς καιγόταν η γλήνα, δηλαδή ο θάλαμος μέσα στον οποίο διατηρείτο η φωτιά, ενώ έσκαγαν από την φωτιά οι ρίζες του».

Όλα αυτό το φρικτό σκηνικό αποκλείεται να είχε συμβεί μέσα στο μοναδικό μάτι ενός δύστυχου ανθρωπόμορφου Κύκλωπα έτσι όπως τον περιγράφουν οι λαϊκοί ποιητές.
Ο μοναδικός ώπας (οφθαλμός) του ΚύκλΩπα ήταν τουλάχιστον με αυτά που γράφει ο Όμηρος μία μεγάλη Εστία Τυφωνικού πυρός.
Περιγράφουν αυτές οι ιστορίες, σε μια αρκετά κατανοητή γλώσσα για τους ανθρώπους εκείνης της εποχής, την καταστροφή ενός Γιγαντιαίου Σεληνιακού Τυφωνικού δορυφόρου των Ατλαντίων Κυκλώπων από τον ιπτάμενο Έλληνα Οδυσσέα.
Η κατανάλωση και η φθορά ανθρώπων μέσα στο Πολυφημησμένο Άντρο, σίγουρα επιβεβαιώνει ότι σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για Τυφωνικές εγκαταστάσεις, που λίγο διαφέρουν από την κόλαση της Ανάγκης που περιγράφει ο Πλάτων.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο από τον ΕΡΙΩΠΑ στον ΛΥΚΑΣΤΡΟ



Γράφεις φίλε Λύκαστρε στο θεμα ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ στις Ιανουαρίου 21, 2019:

«Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ ...οι Δεκανοί του Σύμπαντος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ...ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ επιστήμη....που καθορίζει την ενεργειακή μας σχέση με το Σύμπαν. Είναι η "Ω " Αριθμολεξική Διδασκαλία, που σου επιτρέπει ένα "μαγικό" ταξίδι στον αιθέρα...μιλάμε για ουράνιες δονήσεις που αν ξέρει κανείς την λειτουργία τους....διαμορφώνει και διαπλάθει Σύμπαντα ολόκληρα. Μπορείς όμως να επηρεάσεις και τον κόσμο της ύλης.»

Στην συνέχεια ως ΕΡΙΩΠΑΣ σου γράφω:
-Φίλε Λύκαστρε, Άπλητη η πτήση σου, προς το παρόν για μας τους κοινούς θνητούς, όπως και απείρως άπλητα τα ισχυρά επιχειρήματά σου.
Όπως διαπίστωσες πρόσφατα, και ο λογόφιλος Αρρίων και εγώ, σου αφήσαμε επιδεικτικά τον κονδυλοφόρο μας δίπλα από το …ποτό σου αναγνωρίζοντας, με αυτή την κίνηση, τις άπλητες ικανότητές σου σε κάποιους τομείς. Πιστεύω να γνωρίζεις τι σημαίνει αυτή η κίνηση και από ποίους και προς ποίον συνηθίζεται. Η δική σου περίπτωση δεν αφορά μόνο την φιλοξενία που προσφέρεις στους λογόφιλους, ούτε την ικανότητά σου να εμπνέεις… είναι κάτι παραπάνω.
Ξεκινώντας λοιπόν από το Α το σημαίνον «έν» και το πέλω το σημαίνον «υπάρχω» τα οποία μας κάνουν το απλούν, αναζητώ και εγώ μία απλή οικονομική θέση στην διαστημική σου ασπίδα η οποία με ξεναγό, ελπίζω, τον επίσης άπλητο αγαπητό Αρρίωνα θα μας ταξιδέψει από το συμβατικό πέλω στον άπελο ή άπλητο αιθερικό Μέγιστο Κύκλο «Ω».
Καταθέτω το κατά δύναμιν (κάτι διαφημιστικά φυλλάδια δηλαδή, τίποτα το σπουδαίο) στο θέμα και ανυπομονώ να αρχίσεις την Αριθμολεξική σου πτήση και το αιθερικό σου ταξίδι προς το Ω, και …με όσο το δυνατόν λιγότερες αναταράξεις σε παρακαλώ, σε περίπτωση που διακρίνεις Τυφωνικά κατάλοιπα."

Σου γράφω λοιπόν ξανά σήμερα στις 29/1/2019:
Συνέχισε φίλε μας το ΑΙΘΕΡΙΚΟ σου ΤΑΞΙΔΙ, και πες μας αυτή την φορά για το
ΠΕΛΩ ή το "π - ελ - Ω" δηλαδή το "Υπάρχω", αλλά και για την συνώνυμη "Υπαρχή" και την "Εκκίνηση" είναι ή δεν είναι προϊόν γνώσεων της Λυκαστροφυσικής;;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Συνέχισε φίλε μας το ΑΙΘΕΡΙΚΟ σου ΤΑΞΙΔΙ, και πες μας αυτή την φορά για το
ΠΕΛΩ ή το "π - ελ - Ω" δηλαδή το "Υπάρχω", αλλά και για την συνώνυμη "Υπαρχή" και την "Εκκίνηση" είναι ή δεν είναι προϊόν γνώσεων της Λυκαστροφυσικής;;"

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ η Λυκαστροφυσική λέει επίσης ότι αν πάρεις το ΠΕΛΩ και το κάνεις αναγραμματισμό σου δίνει το ΠΛΕΩ.!!
ΩΠΟΣ σου φαίνεται;; χα χα χα
Πλέεις λοιπόν ταξιδεύεις με καθηγήτρια την ιερή δωδεκάδα...μέσα από μια ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του ΑΙΘΕΡΑ.!!

ΑΙθΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΙΣ Ο ΛΟΓΟΣ και ΑΙθΕΡΟΣ Η ΩΜΕΓΑ ΡΟΗ.

Βέβαια σύμφωνα πάντα με την Λυκαστροφυσική...το ΠΕΛΩ η ΠΛΕΩ έχει σχέση και με την Κβαντική Βαρύτητα....μια Λυκαστροφυσική θεωρία που φιλοδοξεί να ενώσει όλες τις θεωρίες της Φυσικής, στην λεγόμενη " ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ" ...που συνδέεται ισχυρά με τις....ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ.!!

ΜΑΥΡΟ πλοίο δεν μας λέγανε οι προγονοί μας ότι είναι και η Αργώ;;

ΑΘΗΝΑ είπε...

" ξεκινώντας νοερά από ένα κέντρο πυρήνα Η ή Ήλιο, με τον αριθμό 8 του Συμπαντικού κύκλου συν την ακτίνα του κύκλου π 80 η οποία ξανοίγεται μέχρι την περιφέρεια του μέγιστου κύκλου Ω ή 800. "


Εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για δυο συστηματα,
ενα ορατο και ενα κβαντικο ...ο εξακοντιζομενος αιθηρ που ελισσεται γυρω απο το πρωτο το κανει αισθητο φωτεινο ..
ενω το αλλο μενει αθεατο κβαντοποιημενο ,
ομως η κινηση ειναι ελισσομενη και αεναη ,ετσι οταν φτανει στο διπλο του ή το α-δελφικο του, φωτιζεται εκεινο και το αλλο μπαινει στη ληθη μεχρι να ξαναερθει η παλλοιρια ....του πυρος.


"Ένα νοερό αλλά και πραγματικό, έστω και ασύλληπτο από τα μάτια μας, ταξίδι το οποίο στην επιστροφή του μας δίδει το 888 ήτοι 800=80=8."


Ειναι νοερο αλλα και πραγματικο και ασυλληπτο αυτο το ταξειδι ... μονο που δεν ειδα την επιστροφη...ησουν και συ Εριωπα !



Τα

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν, αγαπητή Αθηνά, στην επιστροφή, αλλά επειδή γκρίνιαζα συνέχεια στον Λύκαστρο για το Τζουκ μπόξ του, εκείνος μου είπε κάποια στιγμή κατέβα σε ένα περίπτερο να κάνεις ψιλά να έχεις, μόνο εγώ θα βάζω;
Με το που χάλασα όμως το τελευταίο χρυσό μου τάλαντο και το έκανα οβολούς εκείνος την κοπάνησε ξαφνικά λέγοντάς μου ότι πήρε το μάτι του σε κάποιο κοντινό πλανήτη κάτι περίεργους οβελίσκους.
Πριν προλάβω να του πω ότι ήδη πετάμε πάνω από τον Αίμο εκείνος έφυγε και έτσι μένω τώρα εγώ αμανάτι στο διαστημικό περίπτερο με ένα τσουβάλι οβολούς, και είναι και ασήκωτα τα άτιμα, περιμένοντας τον Λύκαστρο.
Αλλά βρε παιδί μου εδώ πάνω δύσκολα συνενοείσαι με τους Μακάρες, κάπως περίεργα ονομάζουν την Μακεδονία.

Την λένεεε, να δεις πως την λένε ..........

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Την λένεεε, να δεις πως την λένε .......... "

Την λένε Λυκαστροχώρα μήπως;; χα χα χα εντάξει να μην κάνω και εγώ ένα αστειάκι τώρα που επέστρεψα από τον πλανήτη με τους Οβελίσκους;;

" Πριν προλάβω να του πω ότι ήδη πετάμε πάνω από τον Αίμο"

Νάτος πάλι ο Αίμος....στην πορεία μας ανά τους αιώνες...ΑΙΜΟΣ εκεί που δώσαμε την Αρχαία Μάχη...στο πεδίο της Φλέγρας...ξέρεις τότε που η περιοχή της σημερινής Μακεδονίας/Θράκης ήταν το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Έλεγχε όλον τον πλανήτη..από εδώ ο (....) ξέρεις ποιος. Μιλάμε πριν την διάσπαση των δύο ιερατείων, και πριν την Τιτανομαχία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" " Συνέχισε φίλε μας το ΑΙΘΕΡΙΚΟ σου ΤΑΞΙΔΙ, και πες μας αυτή την φορά για το
ΠΕΛΩ ή το "π - ελ - Ω" δηλαδή το "Υπάρχω", αλλά και για την συνώνυμη "Υπαρχή" και την "Εκκίνηση" είναι ή δεν είναι προϊόν γνώσεων της Λυκαστροφυσικής;;"

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ αφού μιλάμε για Αιθερικό ταξίδι....έχουμε να κάνουμε με τον Αιθέρα...και την ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ του, είπαμε ότι το ΑΙΘΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ είναι το πλοίο, το πλέω, το κινούμενο, μέσα στο πέλω το Υπάρχων Ων. Όχημα μιά ταχεία Αρκώ Αργώ Κιβωτός του ΛΟΓΟΥ.Όταν μιλάμε για τον Αιθέρα..και την μετουσιωσή του...πρέπει να θυμόμαστε ότι την θεά Αθηνά/Αιθέρας που ταξιδεύει η Αθηνούλα μας, την αποκαλούσαν Τριτογένεια "απο του τρις μεταβάλλειν αυτής την φύσιν" ..άρα μιλάμε για μια τριπλή μεταβολή του αιθέρα ....αυτή φύση της Δύναμης του Αιθέρα...που διεισδύει στα πάντα απο το μικρότερο σωματίδιο,ως τους πιο γιγαντιαίους ήλιους....και η ουσία της διαχωρίζεται σε δύο ίσα μέρη..

" …..Και ούτως ώμνυον εις το ύδωρ, κρατούντες δια μεν της μιας χειρός ΓΗΝ, δια δε της άλλης ΥΔΩΡ θαλάσσης, ως έφη ο Όμηρος· ώμνυον δηλαδή εις τα βαρύτερα στοιχεία, εις το υγρόν και ξηρόν, ως και νυν λέγουσι, μα την γην, και την θάλασσαν· ενίοτε και το ΠΥΡ· εις τον αέρα όμως ουδέποτε…."

Σχέσεις Λόγου πυκνώσεως και αραιώσεως. Το ύδωρ βρίσκεται σε στερεά μνήμη – υγρά μνήμη – αέρια μνήμη.
…»Ψυχήσιν Θάνατος ύδωρ γενέσθαι, ύδατι δε θάνατος γην γενέσθαι, εκ γης δε ύδωρ γίνεται, εξ ύδατος δε ψυχή». Ηράκλειτος.
Το εικοσάεδρο Σύμπαν… είναι συζηγές με το δωδεκάεδρο ψυχή.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%AC%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF

«Οδός άνω και κάτω μία». Ηράκλειτος.
Το δωδεκάεδρο πάλι με την σειρά του είναι συζηγές με το εικοσάεδρο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η μεταλλική Ανάγκη του Πλάτωνα (από το ρήμα ανάγω) ήταν οκταθάλαμος με ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ θρόνο.!!
Το διαμάντι (αρχ. ελληνικά αδάμας = αήττητος, ακατανίκητος, λόγω της μεγάλης σκληρότητάς του) ανήκει σε αυτές τις εξαιρέσεις των ορυκτών, που η σκληρότητά τους εξαρτάται από τον κρυσταλλικό προσανατολισμό. Συγκεκριμένα στο διαμάντι μπορούμε να διακρίνουμε τέσσερις κρυσταλλικούς προσανατολισμούς σκληρότητας. Η μικρότερη σκληρότητα βρίσκεται στις έδρες του ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για να πιάσω λίγο το θέμα μας για τον Ελληνικό Συμπαντικό Λόγο...να πω ότι ομιλούμε για Κβαντική Υπολογιστική μέθοδο ανάλυσης των λέξεων που θα είναι η Επιστήμη του μέλλοντος.Με λίγα λόγια ο μηχανισμός λειτουργίας των Ελληνικών γραμμάτων και της Ελληνικής γλώσσας είναι...κάτι που ακόμα δεν το έχουν ανακαλύψει και θα είναι όλα τα λεφτά στο μέλλον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αλλά βρε παιδί μου εδώ πάνω δύσκολα συνενοείσαι με τους Μακάρες, κάπως περίεργα ονομάζουν την Μακεδονία.

Την λένεεε, να δεις πως την λένε .......... "

Παλιά η Μακεδονία και οι Μακεδόνες είμασταν γνωστοί ως...Μάκεντ Ντόνια. Ακόμα και οι Πέρσες έτσι μας αποκαλούσαν.
Δηλαδή ότι αυτός ο κόσμος (ντόνια)οι Μακεδόνες κάποτε εξουσιάζαμε τον κόσμο αλλά μας αφαιρέθηκε η εξουσία.Βλέπε Τιτανομαχία στην Θράκη κλπ.

Μάκεντ, σημαίνει "κάποτε , αφαίρεσε ο θεός την εξουσία" ή 'αφαίρεσε το κέρας" δηλαδή τα σκήπτρα της εξουσίας.Για τον κόσμο της Ανατολής, ο γεωγραφικός χώρος της Θράκης (γη των Τιτάνων) καλών και κακών, ήταν το κέντρο της παγκόσμιας εξουσίας. Ο "θεός" όμως τους αφαίρεσε το "κέρας" λόγω των έργων τους και έτσι έγινε Μάκεντ Ντόνια.

Ο Αλέξανδρος όμως επανέρχεται με διπλό κέρας (Ζου ελ καρνεν) και τα υπόλοιπα γνωστά....
Νομίζω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου...για να διορθώσουμε ότι έγινε τότε.!!

Για αυτό έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία με την Μακεδονία...από εδώ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ...και εδώ θα ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.!!

Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


@ ΑΘΗΝΑ

29 Ιανουαρίου 2019 - 8:56 μ.μ.

Αγαπητή Αθηνά πέρασε από τα γραφεία του Ζευς για θεώρηση του ειδικού ναυτικού φυλλαδίου ,πάρε και μερικούς οβολούς μην πάθεις ότι και ο Ερίωπας και μείνεις πουθενά ξέμπαρκη χαχαχαχα.

@ Ερίωπας

30 Ιανουαρίου 2019 - 6:40 π.μ.

Γνωρίζεις τι πειραχτήρι είναι, πάρε και εσύ μερικά ψηλά ....είδες τι έπαθες περίμενες το επόμενο .

@ Λύκαστρος

30 Ιανουαρίου 2019 - 8:53 π.μ.

Υπεύθυνος για την ασφάλεια του πληρώματος και επιβατών δεν είσαι;

Να κάνεις καταμέτρηση στην επιστροφή μην αφήσεις κανένα ......και ειδικά την καινούργια ....χαχαχαχα.Τις γυναίκες τις φροντίζουμε είπαμε ......

Την καλημέρα μου σε όλους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ελπίζω αγαπητέ Ερίωπα...να μην είπα πάλι κάτι που δεν έπρεπε...και με πετάξεις ξανά όπως παλιά σε κανέναν Βόρειο παγωμένο ωκεανό....χα χα χα χειμωνοκαλοκαιριάτικα δεν είμαι για να περνάω ξανά ότι πέρασα τότε μέσα στο πολικό ψύχος.

" την κοπάνησε ξαφνικά λέγοντάς μου ότι πήρε το μάτι του σε κάποιο κοντινό πλανήτη κάτι περίεργους οβελίσκους."

Δεν την κοπάνησα...σου είπα ότι έπρεπε να πάω (αλλά το τζουκ-μποξ έπαιζε και δεν άκουγες) διότι οι οβελίσκοι έχουν άμμεση σχέση με την αιθερική ενέργεια , την μετατροπή της και την υλοποίηση της στον υλικό μας κόσμο.Μην ξεχνάς ότι το σχήμα της κορυφής του είναι ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΕΣ.!!
Πήγα λοιπόν εκεί για να μάθω την ....χρήση τους.!!
Ξέρεις τι μπορώ να κάνω τώρα...γνωρίζοντας την χρήση τους σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις ;; χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υπεύθυνος για την ασφάλεια του πληρώματος και επιβατών δεν είσαι;

Να κάνεις καταμέτρηση στην επιστροφή μην αφήσεις κανένα ......και ειδικά την καινούργια ....χαχαχαχα.Τις γυναίκες τις φροντίζουμε είπαμε ......

Την καλημέρα μου σε όλους "

Αγαπητή Μακεδόνισα...έχεις απόλυτο δίκιο, την άλλη φορά θα έχω παρουσιολόγιο και θα παίρνω απουσίες.
Θα γίνω ο επιμελητής σας χα χα χα και θα σας βάζω παρουσίες η απουσίες ...κατά την επιβίβαση η αποβίβαση απο την Αργώ.
Και την δική μου καλημέρα...προς όλους...και καλού κακού πάρτε και καμμία δραμαμίνη...διότι ίσως στην συνέχεια να έχουμε αναταράξεις....χα χα χα

Ρίχνω κέρμα στο τζουκ-μποξ...στο 0: 18 φαίνονται πεντακάθαρα οι ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ...ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ.
https://www.youtube.com/watch?v=LT-jn5moOk4

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για πεζοπορία στα χιόνια θα πας σύντομα και εκεί θα ξανασυναντήσεις τον Δράκο.
Για να σε προϊδεάσω λιγάκι, και επειδή είμαι φορτωμένος με νομίσματα του Οβελίσκου, γιά λίγες θα με υποστείς μουσικά. Εννοώ τις επιλογές μου.
Και μιάς και μου λες φίλε μΛύκαστρε:
-Ελπίζω αγαπητέ Ερίωπα...να μην είπα πάλι κάτι που δεν έπρεπε...και με πετάξεις ξανά όπως παλιά σε κανέναν Βόρειο παγωμένο ωκεανό....χα χα χα χειμωνοκαλοκαιριάτικα δεν είμαι για να περνάω ξανά ότι πέρασα τότε μέσα στο πολικό ψύχος.
-Σού λέω για να το ξέρεις προκαταβολικά, αυτή την φορά πας εξπρές για την γειτονική χώρα του Πυρός και μάλιστα με καλή παρέα...

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Οργισμένη Μακεδόνισα, τώρα που φορτίσαμε την Αργώ λέω να πάμε για σκί κάπου πέρα από την Ροδόπη. Εκεί θα δει και ο Λύκαστρος τον Τυφωνικό του Οβελίσκο από κοντά, ναι σου λέω, ...εκεί στα παλιά λημέρια του Δράκου του Τρικέφαλου.

Κάτσε να δεις γέλιο που θα πέσει και πόσους αυλούς, συγγνώμη πραγματικούς οβελίσκους του ΙΕΥΟΣ θα φάει πάλι στο κεφάλι ο Δράκος, από τον Λύκαστρο.
Από ανεξακρίβωτες πηγές έμαθα επίσης ότι ο Λύκαστρος ψήνει και τον Αρρίωνα να έλθει μαζί μας και εκεί να δεις έπη να ξαναγράφονται από την αρχή.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Παίδες, εμένα αφήστε με εδώ καλύτερα! Χε, χε! Βροχή, κρύο έξω, τα ζώδια απαγορευτικά. Πού αν υπάγω;
Η περιέργεια έφαγε και τον Δράκο και κατέληξε Άγγλος λόρδος.
Αυτοί οι οβελίσκοι με τρομάζουσι, ανέκαθεν έχουσι ανασκολοπικά γούστα 33ου βαθμού!
Ούτως ώστε ο φυλάττων τα εαυτού οπίσθια διασώζει και τα εμπρόσθια...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτοί οι οβελίσκοι με τρομάζουσι, ανέκαθεν έχουσι ανασκολοπικά γούστα 33ου βαθμού!
Ούτως ώστε ο φυλάττων τα εαυτού οπίσθια διασώζει και τα εμπρόσθια... "

Aγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ πολύ κάνεις και φυλάττεις και τα εμπρόσθια και τα οπίσθια....αλλά αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι είναι αυτοί που έχουν αυτά τα γούστα του....Περάσματος της Αβύσσου.!!!Κάτι πήρε το αυτί μου για ομάδες...για κόμματα...για .....ας μην ανοίξω το στόμα μου βραδιάτικα...διότι μπορεί να πετάξω και κανένα όνομα.!
Βέβαια δεν γίνεται να έχουν όλοι τον 33ο βαθμό....απλά φοράνε τις ποδίτσες τους και και προσκυνάνε τον δαίμονα που πιστεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Αρρίων: Παίδες, εμένα αφήστε με εδώ καλύτερα! Χε, χε! Βροχή, κρύο έξω, τα ζώδια απαγορευτικά. Πού αν υπάγω;
Η περιέργεια έφαγε και τον Δράκο και κατέληξε Άγγλος λόρδος. Αυτοί οι οβελίσκοι με τρομάζουσι, ανέκαθεν έχουσι ανασκολοπικά γούστα 33ου βαθμού!

ΕΡΙΩΠΑΣ: Μπά, μην ανησυχείς, οι οβελίσκοι του Δούνακος μαζί με τον Τρικέφαλο έχουν σιγήσει από τότε που ο Λύκαστρος τους έριξε τους δικούς του θεϊκούς Οβελίσκους και το τζούκ μπόξ στο κεφάλι.

*Οβελίσκος: οιωνεί ΩΠΕΛ και Ω(ΠΗ)ΕΛ, ήτοι πυρός βέλος, εξ ου και ο συνώνυμος Οφελίσκος και ο καιόμενος οβελίας.

*Τζουκ μποξ: οιωνεί μουσικός αλλά και πύρινος ΑΥΛΟΣ(reed, κάλαμος), διότι ο Οβελίσκος ή Ω(ΠΗ)ΕΛΙΣΚΟΣ ή ΒΕΛΟΣ του Ιευός και ο Κάλαμος του Προμηθέως, εν και το αυτό θέμα.

Μην ανησυχείς λοιπόν διότι σε τουριστικό μέρος θα πάμε στον Δούνακα να δούμε τα παλιά.
Οι Οβελίσκοι τέταρτης γενιάς που άρχισαν πάλι να ρημάζουν τον κόσμο είναι τώρα κατά Γαλλία-Ελβετία μεριά. Ο Λύκαστρος γνωρίζει που ακριβώς παίζει τον αυλό του τώρα ο Πάνας. Αλλά δεν πρόκειται να μας το πει.χαχα..
Υπάρχει όμως και ο ΑΓΝΟΣ ΩΠΗΕΛ, και εκεί στεκόμαστε προσοχή.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Λύκαστρος γνωρίζει που ακριβώς παίζει τον αυλό του τώρα ο Πάνας. Αλλά δεν πρόκειται να μας το πει.χαχα.."

Αν γνωρίζω λέει.!!! Πως νομίζεις κατακάψανε το λεπτό στρώμα αιθέρα πάνω από την Ευρώπη;; Παίζοντας τον.....αυλό τους.
Έννοια τους και τους ετοιμάζω έκπληξη.....κίντερ έκπληξη.

ΑΘΗΝΑ είπε...

.ΑΙΜΟΣ εκεί που δώσαμε την Αρχαία Μάχη...στο πεδίο της Φλέγρας...

Στην Κασσανδρα της Χαλκιδικης δηλαδη...αλλα Φλεγραια πεδια εχει και στην Μεγαλη Ελλαδα ,στη σημερινη γειτονικη Ιταλια , εκει που ακομη βραζει η πυρινη λιμνη που σκοτωθηκαν οι Γιγαντες..

" Ο "θεός" όμως τους αφαίρεσε το "κέρας" λόγω των έργων τους και έτσι έγινε Μάκεντ Ντόνια."

Για ποια ακριβως εργα, επιβληθηκαν τοσο σκληρα και μακροχρονια κατεργα....
γιατι αυτο το "εργο" με το εγκλημα και την τιμωρια παιζεται χιλιαδες χρονια με αμειωτη επιτυχια....
Καλοι Τιτανες - κακοι Τιτανες , παλαιοι Θεοι - νεωτεροι Θεοι, αρχεγονες ενεργειες - εξελισσομενα πεδια ...και ολα αυτα γεννουν και ανθρωπογονουν και προσδοκουν την μετουσιωση τους , μεσα απο την μεταστοιχειωση των γεννηματων τους!

"Δηλαδή ότι αυτός ο κόσμος (ντόνια).."
Οπως λεμε ..ντουνιας δηλαδη...τελικα δεν μας χωριζει και τοσο μεγαλη αποσταση απο τοτε, ετσι;;
Ο απλος λαος εχει τον τροπο να κραταει ζωντανη τη μνημη ..απλα και αβιαστα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μάλλον για πεζοπορία στα χιόνια θα πας σύντομα και εκεί θα ξανασυναντήσεις τον Δράκο."

" -Σού λέω για να το ξέρεις προκαταβολικά, αυτή την φορά πας εξπρές για την γειτονική χώρα του Πυρός και μάλιστα με καλή παρέα..."

Δεν με χαλά ούτε το ένα ούτε το άλλο αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ...αλλά μεταξύ μας τώρα εκείνο το ότι θα βάζεις εσύ τις μουσικές επιλογές στο τζουκ-μποξ μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε.;;; χα χα χα.

Διότι τι είναι η μουσική;;;Δονήσεις με συγκεκριμένο ρυθμό και μέτρο και ενέργεια, που επηρρεάζει τόσο το σώμα όσο την ψυχή και το πνεύμα μας. Η ποσότητα και η ποιότητα της ύλης επηρρεάζεται και διαμορφώνεται απο την δόνηση...επηρρεάζει απότομα η ακόμα και σταδιακά την μεταστροφή και μεταμόρφωση της γεωγονικής δομής και μορφής του πλανήτη μας.!!! Πώς νομίζεις δημιουργηθήκανε τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη...αλλά και ο πλανήτης;;;; Απλά ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ....με τους ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ.!! χα χα χα

https://tinyurl.com/y8anz7gt

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τώρα ηρέμησα πως αποβαλών τα τυφώνεια ρίγη, πεφιλημένοι μου Αργείοι
Περί οβελίσκου δε, πάω πάσο καθ' ότι λίαν γλεντοκοπικώς τιμώμεν τον οβελίαν αυτού πεπυρωμένον και διαμελιζόμενον και κατασπαρασσόμενον
εις τα Οινέως ημέτερα ξένια πεδία.

ΑΘΗΝΑ είπε...

@Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ
"πάρε και μερικούς οβολούς μην πάθεις ότι και ο Ερίωπας και μείνεις πουθενά ξέμπαρκη χαχαχαχα."

Λες...μπααα δεν νομιζω, αλλα και ετσι να γινει, θα με φροντισει ο Ζευς χαχαχαχα..... after all I'm his child !!
























Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Δεν με χαλά ούτε το ένα ούτε το άλλο αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ...αλλά μεταξύ μας τώρα εκείνο το ότι θα βάζεις εσύ τις μουσικές επιλογές στο τζουκ-μποξ μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε.;;; χα χα χα.

Διότι τι είναι η μουσική;;;Δονήσεις με συγκεκριμένο ρυθμό και μέτρο και ενέργεια,

ΕΡΙΩΠΑΣ: Μάλλον δεν κατάλαβες. Πρόκειται για επίσκεψη στον Τρικέφαλο "Αίμο-Ροδόπη- Δώναξ ή Δούναξ"

Μία ακατάλληλη μουσική δόνηση μπορεί να ενεργοποιήσει πάλι τον Δούνακα και στην ζαλάδα του πάνω να τα κάνει όλα πάλι "της Μακεδονίας τον Οβελίσκο".

Αλλά για στάσου μιά στιγμή, θυμάσαι ποιός είναι ο Δώναξ ή Δούνακας, όπως τον λέω, που έχει και μιά κορυφή που λέγεται MUSALA, η οποία σημαίνει "Οβελίσκος του Νόμου", στην Αιγυπτιακοί γλώσσα;

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οπως λεμε ..ντουνιας δηλαδη...τελικα δεν μας χωριζει και τοσο μεγαλη αποσταση απο τοτε, ετσι;;
Ο απλος λαος εχει τον τροπο να κραταει ζωντανη τη μνημη ..απλα και αβιαστα!"

Aκριβώς αγαπητή Αθηνά...Ντόνια όπως λέμε Κόσμος και Ντουνιάς...κάποιες λέξεις παραμένουν ατόφιες έστω και με μικρή παραφθορά.
Μην ανησυχείς έχω αρκετούς οβολούς για όλους χα χα χα κανείς δεν θα μείνει ξέμπαρκος...εισιτήριο πρώτη θέση με VIP treatment θα σας έχω.!! χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αλλά για στάσου μιά στιγμή, θυμάσαι ποιός είναι ο Δώναξ ή Δούνακας, όπως τον λέω, που έχει και μιά κορυφή που λέγεται MUSALA, η οποία σημαίνει "Οβελίσκος του Νόμου", στην Αιγυπτιακοί γλώσσα;"

Εννοείς το Μουσαλά που είναι η ψηλότερη κορυφή του ορεινού όγκου της Ρίλα, στη νοτιοδυτική Βουλγαρία ;;

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Εννοείς το Μουσαλά που είναι η ψηλότερη κορυφή του ορεινού όγκου της Ρίλα, στη νοτιοδυτική Βουλγαρία ;;

ΕΡΙΩΠΑΣ: ταμάμ... Ο αρχαίος Δώναξ, ή αν θές την Εριωπική έκδοση, Δώνακος ή Δων+Άκο και στην πλατεία για καφέ η Σόφια ή αν θες την Εριωπική έκδοση την ΣΙ ΟΠΗΙΑ, την θεά του πυρός.

*όπου η Δων οιονεί Χθών, ήτοι και πάλι: Καταχθόνιος Χώρος. Οι Ρως κάνουν βόλτες από κάτω και γελάνε με το Συνάτο που τρέχει και δεν προλαβαίνει να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Ω ρε γλέντια!!!



ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

"Υπάρχει όμως και ο ΑΓΝΟΣ ΩΠΗΕΛ, και εκεί στεκόμαστε προσοχή."

Οπως λεμε ...ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ..;;

Ανώνυμος είπε...

Αθηνά: Οπως λεμε ...ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ..;;

ΕΡΙΩΠΑΣ: Ήταν, είναι και θα είναι εις τον αιώνα τον άπαντα ο ΑΓΝΟΣ ΩΠΗΕΛ, ο πρώτος Ναός του Αληθινού Αγνού Φωτός των Ελευθέρων Ελλήνων, εκεί κοντά στον λόφο της Αθηνάς, στην Bethania.
Βρίσκεται υπό διπλή Τυφωνική κατοχή προς το παρόν. Ο πρώτος όμως πρόεδρος της χώρας κάποτε είπε ότι περιμένει τους Ελεύθερους Έλληνες για να τους παραδώσει την Σκυτάλη της εξουσίας του Ναού του Πατρός Ιευός.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ: ταμάμ... Ο αρχαίος Δώναξ, ή αν θές την Εριωπική έκδοση, Δώνακος ή Δων+Άκο και στην πλατεία για καφέ η Σόφια ή αν θες την Εριωπική έκδοση την ΣΙ ΟΠΗΙΑ, την θεά του πυρός.
*όπου η Δων οιονεί Χθών, ήτοι και πάλι: Καταχθόνιος Χώρος. Οι Ρως κάνουν βόλτες από κάτω και γελάνε με το Συνάτο που τρέχει και δεν προλαβαίνει να μαζέψει τα ασυμάζευτα.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Αγαπητέ μου ΕΡΙΩΠΑ απόλυτα ορθά όσα μας έγραψες , έτσι ακριβώς είναι .
Ο Τυφών, όταν πολεμούσε στην Θράκη, λένε οι παραδόσεις ότι μέσα από το βουνό ξεχύθηκε πολύ αίμα. Το ίδιο είχε συμβεί και στην πόλη των Αυαριτών Υκσώς, την Αύαριν ή πόλη του Τυφώνος, και εκεί τότε η γη μετά το πόλεμο με τον Τυφώνα άρχισε να αναβλύζει πολύ αίμα. Επιβεβαίωση για το τι γινόταν εκεί κάτω στην Αίγυπτο και εκεί μέσα στο βουνό Δώναξ ή Rila, το οποίο ήταν το στρατηγείο του Τυφώνα.

Το ΑΙΜΑ ήταν και είναι πολύ σημαντικό για το Τυφώνειο Ιερατείο...Δούλους εκτελούσαν μαζικώς όταν πλέον δεν τους είχαν ανάγκη, ή αν το πάμε βαθύτερα, τους εκτελούσαν μαζικώς για να κλέψουν το αίμα τους, την απαραίτητη πρώτη ύλη για την λειτουργία των Τυφωνείων τους και την δημιουργία του Τυφωνικού πυρός.
Το αίμα όπως έχω ξαναγράψει είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ, έχω διαβάσει για μπαταρίες με πυρόληση σακχαρόζης.....για μπαταρίες με νανοσύρματα για πάνω απο 100.000 κύκλους φόρτωσης.εδώ:

https://tinyurl.com/yas8dbz3
https://tinyurl.com/ya4oox3w

Να εξηγήσω και να πω για να μας καταλαβαίνουν και όσοι διαβάζουν, ότι κάθε βιολογικός οργανισμός είναι μια οργανική μπαταρία.!!! Όλοι οι οργανισμοί είναι μια βιολογική μπαταρία....όλη η Γη είναι μια μπαταρία!!
Συνεχίζουν ακόμα και στις μέρες μας να ζητάνε αίμα, ο Ωμηστής Μινώταυρος Διόνυσος ο οποίος ζητούσε συνέχεια και λαίμαργα αίμα ανθρώπων (οι Ιερείς αυτής της θρησκείας) μέσα στον Λαβύρινθο της Κρήτης, και οι 7 νέοι και 7 νέες που έρχονταν σαν σφάγια από την Αθήνα, μας μαρτυρούν την εκτεταμένη χρήση του αίματος και της ανθρωποθυσίας.

Η λέξη Ρύλα είναι βατταρισμός της αρχαίας Βουλγαρικής λέξης Ρύτι, και λένε ότι σημαίνει σκάψιμο, ετυμολογείται από το Ελληνικότατο ορύττω, δηλαδή την εκσκαφή συνήθως μεγάλων όγκων.Στα Βουλγάρικα γράφεται ‘рьвти και η απόστροφος το βοηθά να προφέρεται Ο’ρύττι.
Το βουνό από κάτω...είναι κούφιο...και υπάρχουν εγκαταστάσεις.!!

Ανώνυμος είπε...

"Το βουνό από κάτω...είναι κούφιο...και υπάρχουν εγκαταστάσεις.!!"
Το όνομα του βουνού Μουσαλά ή Μουσάλα δίνει λεξάριθμο 742. Επίσης
Αόρατος: 742
Κβαντικό πεδίον: 742
Υπόγεια δεξαμενή: 742
Η μαγεία των ελληνικών λέξεων...
Α.Α.

ΑΘΗΝΑ είπε...

" ο πρώτος Ναός του Αληθινού Αγνού Φωτός των Ελευθέρων Ελλήνων, εκεί κοντά στον λόφο της Αθηνάς, στην Bethania."

Καλε μου Εριωπα, δεν μπορεις να φανταστεις ποση εκπληξη ενοιωσα , οταν ειδα που βρισκεται αυτη η περιοχη ,και ποσο φυσικο μοιαζει τελικα να ειναι το ορος των Ελαιων, αφιερωμενο.....το παλαι ποτε στην Αθηνα!

Εχω περπατησει εκει , και η αισθηση ηταν βαρια σχεδον αποπνικτικη , παρολο που το τοπιο ηταν μαγικο ...τα δενδρα παναρχαια ,και παντου μυριζε λιβανι!

" είπε ότι περιμένει τους Ελεύθερους Έλληνες για να τους παραδώσει την Σκυτάλη της εξουσίας του Ναού του Πατρός Ιευός."

Προφανως θα ειναι υποχρεωμενος να το κανει,οταν θα πανε εκει οι Ελευθεροι Ελληνες, κιαυτο σημαινει μαχη σκληρη....αλλα και Νικη γιατι παραδινεται μονο ο ηττημενος!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά η λέξη Bethania σημαίνει "ο οίκος(ναός) της νηός". Η Beth Thania είναι ο Οίκος της Αθηνάς και ο Οίκος της θείας Χάριτος.

Αντιγράφω από την έκδοση The Scripture Gazetter, Edinburgh, 1831 τα εξής:

"It derived its name from the Greek word Athene"

Τα υπόλοιπα θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ο εμβριθής ΕΡΙΩΠΑΣ μόλις μπει να δει τα σχόλια μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α

Ακριβώς η λέξη Μουσαλά μας δίνει λεξάριθμο 742

ΜΟΥΣΑΛΑ =742

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ=742
ΑΛΒΑΝΟΥΠΟΛΗ=742

Ακριβώς η μαγεία των ελληνικών λέξεων...η ελληνική γλώσσα είναι η πιο πλούσια σε λεξιλόγιο, αλλά και το λεξιλόγιο της περιέχει βαθύτερες έννοιες.Είναι επίσης η γλώσσα που μιλούσε ΟΛΟΣ ο πλανήτης πριν τον μεγάλο κατακλυσμό.Δεν υπήρχε άλλη γλώσσα τότε....οι μοναδικοί συνεχιστές αυτής της γλώσσας σήμερα είμαστε εμείς οι Έλληνες, ομιλούμε δηλαδή ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ που μιλούσαμε και πριν τον Κατακλυσμό....και όλες οι άλλες γλώσσες πάνω στον πλανήτη την έχουν ως ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Ανώνυμος είπε...



1)Λύκαστρος: Αγαπητή Αθηνά η λέξη Bethania σημαίνει "ο οίκος(ναός) της νηός". Η Beth Thania είναι ο Οίκος της Αθηνάς και ο Οίκος της θείας Χάριτος.

Αντιγράφω από την έκδοση The Scripture Gazetter, Edinburgh, 1831 τα εξής:

"It derived its name from the Greek word Athene"

Τα υπόλοιπα θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ο εμβριθής ΕΡΙΩΠΑΣ μόλις μπει να δει τα σχόλια μας.

2)Αθηνά: Καλε μου Εριωπα, δεν μπορεις να φανταστεις ποση εκπληξη ενοιωσα , οταν ειδα που βρισκεται αυτη η περιοχη ,και ποσο φυσικο μοιαζει τελικα να ειναι το ορος των Ελαιων, αφιερωμενο.....το παλαι ποτε στην Αθηνα!

3)ΕΡΙΩΠΑΣ: Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, αγαπητή μας Αθηνά. Η Βηθανία ή Baithania στην πιο απλή της ερμηνεία σημαίνει αρχικώς ο Οίκος της Νηός (ναύς), τοπωνύμιο και ονομασία ενός πολύ συγκεκριμένου χώρου και μεγάλου ναού αφιερωμένου στην Αθηνά ή Αθάνια, στην Αραμαϊκή γλώσσα, ή την Αθήνη Νηί κατά τον Διόδωρο Σικελιώτη. Ένας χώρος στον οποίο είναι διαρκώς παρών ο Ιησούς.
Ορθώς αναφέρει ο Λύκαστρος ότι η έκδοση The Scripture Gazetter, ή The Bible Cyclopedia, θεωρεί ότι η Bethany, ή Bethania αντλεί το όνομά της από την Ελληνική λέξη Αθηνά συν την λέξη Beth.
Η άποψή μου είναι ότι λέξη Beth ενδείκνυται να γράφεται Baith διότι, στην Εβραϊκή γλώσσα το ביח προφέρεται Baith ενώ στην Ελληνική κακώς κατέληξε Βηθ, αφού προϋπήρχε ο Ελληνικός Βαίτυλος (οίκος του θεού) και όχι ο Βέτυλος ή Βήθυλος.

To Baith ετυμολογείται από το ρήμα Bana בנח δηλαδή οικοδομώ, εξ ου και η Αλμπάνα, ή Αλβάνα όπως καταγράφει ο Επιφάνιος το όνομα της Σελήνης στην Εβραϊκή γλώσσα. Αλβανά και η επίσημη θρησκεία των Φοινίκων Αλβανών ητοι της Σεληνολατρείας.
Επομένως η Baithania μαρτυρά την ύπαρξη κάποιου κτίσματος, οικοδομής ή Ναού αφιερωμένου στην Thania ή Αθηνά.
To γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν στα λεξικά τους την διαφορά του Baith από το Beth, και οι Έλληνες τον Βαίτ(υλο) από το Βηθ, φαίνονται ασήμαντες διαφορές, στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά σημαντικές.
Υπάρχει όμως και μία άλλη ερμηνεία που δίδεται από τους Εβραίους και συναντάται μόνο σε πολύ παλιά Γαλλικά βιβλία η οποία αναφέρει ότι η Βηθανία ή Baithania, ο αγαπημένος τόπος του Ιησού, κάποτε είχε την έννοια «του οίκου (ναού) του Αμνού» [la maison de brebis].
Το ποιος ήταν ο Αμνός για τον Χριστιανισμό νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε. Το ότι ο Αμνός όμως είχε συνώνυμο τον Αρνό ελάχιστοι το γνωρίζουν (Liddell & Scott)
Αρνός όμως σημαίνει Νικητής, (άρνυμαι: κερδίζω ή νικώ σε αγώνα- λεξ: Liddell & Scott, Δημητράκου) και αφού αυτός ο ναός του Αμνού ή Αρνού ή Νικητή προϋπήρχε του Ιησού σίγουρα αναφέρεται σε κάποιον γνωστό θεό της εποχής εκείνης. Ο Θεός αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρνό Ζευ ο οποίος μαζί με την Αθηνά εξήλθαν Νικητές από τον τρομερό πόλεμο με τον Τυφώνα.
Επομένως ο Ιησούς, ο οποίος αναφέρεται στα Ευαγγέλια ότι εξήλθε Νικών, δικαίως θεωρείται αρχιερεύς στην τάξη του Μελχισεδέκ ή Μελχιτζεντέκ ήτοι του Ζευ σύμφωνα με πολλούς λόγιους Εβραίους, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Υεχούντα.
Έκανα αυτόν το κόπο αγαπητή Αθηνά για να τιμήσω το όνομά σου και να υπενθυμίσω σε όλους τους αναγνώστες του Ελαύνοντος Ιευός, ότι η διαρκής παρουσία του Ιησού στην Baithania, δηλαδή στην ομώνυμη περιοχή και στον ναό του Ζευ και της Αθηνάς δεν ήταν τυχαίο γεγονός.
Δυστυχώς οι συμπατριώτες μας σήμερα έχουν πέσει θύματα μιάς άθλιας προπαγάνδας η οποία έχει τελικό σκοπό την επανίδρυση των Σεληνολατρικών Θεσμών, το σβήσιμο της Ορθοδόξου Εκκλησίας και κυρίως την επαναλειτουργία των ολέθριων Τυφωνείων. Ήδη ο Μέγας Τυφώνειος Ναός έκανε τα εγκαίνιά του πριν λίγο καιρό στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας πανηγυρικά και την 4η επανεμφάνιση του Τυφώνος στην Γη.
Όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στην Ελλάδα είναι μέρος της νέα εκστρατείας του Τυφώνος στην γη. Το τι περιμένει κρυμμένο στην αθέατη πλευρά της Σελήνης είναι και ο κύριος υπαίτιος της μεγάλης αλλαγής του κλίματος στην γη. Χθές στην Αμερική η θερμοκρασία έφτασε τους -56 βαθμούς.

ΕΡΙΩΠΑΣ


Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Προς όλο το πλήρωμα του πλοίου ,καθώς και στους επιβάτες αυτού .

Είστε όλοι μαγικοί ,καλοί δάσκαλοι ,υπάκουοι μαθητές αλλά πάνω από όλα συν οδοιπόροι.

Νιώθω πολύ τυχερή που έχω το δικαίωμα της ανάγνωσης όσων γράφετε αυτή την χρονική στιγμή.

Λύκαστρε,Ερίωπα,Αθηνά ,Αρρίωνα,ΑΑ με κάνετε πολύ χαρούμενη ....

Να είστε όλοι καλά

ΑΘΗΝΑ είπε...

Καλε μου Εριωπα , ειμαι συνεπαρμενη απο τον πλουτο των γνωσεων ,των συναισθηματων και των συνθεσεων τους, σ'αυτο το υπεροχο υφαντο που απλωσες μπροστα μας....
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ,ειναι οτι για να βρισκεται εκει αδιαλειπτα η Θεικη παρουσια ,
η περιοχη συνδεεται με ενα πολυ ισχυρο ενεργειακο νημα , με το κεντρο του ΓΑΛΑΞΙΑ!
Και γινεται πια φανερο ,οτι ολα τα δεινα της περιοχης αφορουν τον ελεγχο ,οχι τον γεωπολιτικο , ουτε των ενεργειακων πορων ,αλλα την υφαρπαγη της ΠΥΛΗΣ και πιθανον την χρηση της ,για τους δικους τους σκοπους.
Και ερχομαστε στο θεμα του ΑΜΝΟΥ-ΑΡΝΟΥ ....πως κατορθωσαν και μεταμορφωσαν τον ΝΙΚΗΤΗ σε ΑΜΝΟ και ΠΡΟΒΑΤΟ ,ειναι πραγματι σατανικο .... και δεν ειναι να απορει κανεις με την τροπη που πηραν τα πραγματα,
υστερα απο τοση διαστρεβλωση και τοση σκοτεινια ,αιωνες ολοκληρους να πνιγουν το νου ακι τις καρδιες των ανθρωπων.

Ομως εσυ ξερεις οτι το αντιδοτο ειναι το ΦΩΣ ..γιατι καταφερνει και εισχωρει παντου και οντας φορτωμενο και φορτισμενο με ΜΝΗΜΗ ...!!

Βεβαια τωρα ο Λυκαστρος θα πει.... οτι δεν εισχωρει παντου ,υπαρχουν και οι μελανες οπες ..αλλα δεν μας εξηγησε τι συμβαινει τελικα με την κβαντικη βαρυτητα ,ισως τωρα που φτασαμε ως εδω , να ηρθε η ωρα..


Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, αγαπητή Αθηνά, πιστεύω ότι το αρχαίο τοπωνύμιο ΟΠΗΙΕΛ για την Ιερουσαλήμ, τήν πόλη του Ιευός, εξ ού και Ιευουσίτες οι πρώτοι κάτοικοί της, είναι αυτό που συνεπαίρει το κάθε ερευνητή, μελετητή της Γνήσιας Ελληνικής Κοσμοθεωρίας (θρησκείας) και ιδιαίτερα όταν αυτό το όνομα ενισχύεται από το συνώνυμο αλλά άγνωστο δεύτερο αρχαίο τοπωνύμιο ΚΑΔΥΤΙΣ, αρχαίο όνομα της Ιερουσαλήμ. Η ΚΑΔΥΤΙΣ μαρτυρά Θεού κατάδυσιν στην Γη, επιστημονικά θα λέγαμε Κάθοδο Θεϊκής Ηλιακής ενέργειας σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο.
Τα τυχοδιωκτικά Τυφωνικά καθάρματα όμως εισέβαλαν και μαγάρισαν αυτήν την Θεϊκή Πύλη και τροφοδότη Ζωής στην Γη, τον Ναό του Πατρός μου, όπως συνήθιζε να λέει ο Ιησούς για τον Ναό πάνω στον λόφο Ophel. Αυτή η δόλια ενέργεια είχε τελικά ως αποτέλεσμα τα Ωγύγια κακά, τα οποία προήλθαν όταν θέλησαν να τιθασεύσουν αυτήν την ενέργεια της Ουράνιας και Αγνής Αθηνάς και να την μετατρέψουν οι καλικάντζαροι σε Γυγαία Αθηνά για παραγωγή Τυφωνικού πυρός. Ο μύθος που θέλει τον Ήφαιστο να ασελγεί σε βάρος της Ουράνιας Αθηνάς δεν είναι τυχαίος.
ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Βεβαια τωρα ο Λυκαστρος θα πει.... οτι δεν εισχωρει παντου ,υπαρχουν και οι μελανες οπες ..αλλα δεν μας εξηγησε τι συμβαινει τελικα με την κβαντικη βαρυτητα ,"

Αγαπητή Αθηνά...οι Μαύρες Οπές...δεν είναι συνέχεια σκοτεινές. Ότι απορροφούν από το βαρυτικό πεδίο που αναπτύσσουν εντός τους...το ξαναγγενούν και το αναπλάθουν από την αρχή. Απορροφούν ακόμα και το φως...το οποίο μετά το αναδομούν, και εκεί που είναι σκοτάδι...ξαφνικά τσαφ μια και ...εγένετο φως.!!

Η κόρη του ματιού σου είναι μια μαύρη οπή...η οποία απορροφά το φως και το αναδομεί μετά σε....εικόνες.!!

ΑΘΗΝΑ είπε...

" Αυτή η δόλια ενέργεια είχε τελικά ως αποτέλεσμα τα Ωγύγια κακά."

Ειναι πια φανερο οτι καθε φορα που η "δυναμη" ,
ερχοταν στα χερια των Κρονιων-Τυφωνιων-Ατλαντιων ,των σκοτεινων δηλαδη, των αποκομμενων απο την Θεικη Πηγη, μια καταστροφη πλανητικων διαστασεων συντελειτο,ειτε απο λαθη δικα τους ,
ειτε απο την παρεμβαση της Νεμεσεως.
Η οποια βεβαια δεν εκανε εξαιρεσεις ,αλλα επεφτε σαν βροχη "επι Δικαιων και Αδικων"....
οπως γινεται με ολους τους Συμπαντικους Νομους! Μοναδικο αναχωμα οι ψυχες των Ηρωων που εμφορουνται απο την συνεκτικη δυναμη της Αγαπης!
Ελπιδα και ανασα των Αθωων.

ΓΥ-ΓΑΙΑ ΑΘΗΝΑ και ΤΥΦΩΝΙΚΟ ΠΥΡ ,
Χθονια,σκοτεινη Αθηνα, παραμενει Αιθηρ που συνεχει και ζωογονει το Συμπαν αλλα χρησιμοποιειται για ιδιοτελεις σκοπους ,οπως ας πουμε δημιουργια ανθρωπων...χωρις ομως Θεικο Σπινθηρα!
Κατι λειπει απο την "συνταγη".

"συνώνυμο αλλά άγνωστο δεύτερο αρχαίο τοπωνύμιο ΚΑΔΥΤΙΣ, αρχαίο όνομα της Ιερουσαλήμ. Η ΚΑΔΥΤΙΣ μαρτυρά Θεού κατάδυσιν στην Γη.."

Αυτη η πληροφορια νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια των Α-πλητων γνωσεων.....!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε,Ερίωπα,Αθηνά ,Αρρίωνα,ΑΑ με κάνετε πολύ χαρούμενη ...."

Και εμείς αγαπητή Μακεδόνισα είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε μαζί μας.Είσαι ξεχωριστή...ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΝΑ: ΓΥ-ΓΑΙΑ ΑΘΗΝΑ και ΤΥΦΩΝΙΚΟ ΠΥΡ,

ΕΡΙΩΠΑΣ: Σίγουρα θα έχεις ακούσει και για ένα περίεργο μύθο που λέει ότι η Αθηνά σκότωσε την αδελφή της την Παλλάδα;

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστος: Η κόρη του ματιού σου είναι μια μαύρη οπή...η οποία απορροφά το φως και το αναδομεί μετά σε....εικόνες.!!

ΕΡΙΩΠΑΣ: Λύκαστρε, αν βρείς που υπήρχε ένα τέτοιο μάτι στην Ελληνική πλευρά της Ωγυγαίας, και πως το ονόμαζαν, ο Ερίωπας βάζει κέρμα στο τζουκ μπόξ με δική σου επιλογή. χαχαχα...

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΓΥΓΑΙΑ = ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΗ .!!

Άρα έχουμε να κάνουμε με κάτι άλλο....όταν μιλάμε για Γυγαία Αθηνά.

Ανώνυμος είπε...

Ασάνα, ονόμαζαν οι Σπαρτοί ακόλουθοι του Κάδμου Λάκωνες την τυκτή σελήνη ή Αρτέμιδα μέσα στα τυφώνειά τους, χύνοντας ποτάμι το αίμα νέων ανθρώπων. Αυτοί έφεραν και την σύγχυση στο όνομα της Αθηνάς υποστηρίζοντας το τρομερό λάθος ότι είναι η Σελήνη.
Εν θες να ενισχύσεις το χαρτοφυλάκιό σου, σημείωσε ότι αρχικά την έλεγα ΑΣΙΝΑ.
Τώρα τι αντιπροσωπεύει η λέξη Σίνα νομίζω δεν χρειάζεται να το πω.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητή Μακεδόνισα

Ανταποδίδομί σοι την χάριν και την ευχαρίστησιν και προσωπικώς και εκ μέρους της ατύπου συντακτικής ημών ομάδος, αυθορμήτως και ανιδιοτελώς ως θέλω φαντάζεσθαι εργαζομένης υπέρ της αληθείας και ελευθερίας, ελληνιστί τούτων και μόνο ομιλουσών και πολιτευομένων. Και ημείς προς τοιούτον ευγενές ως υμείς αναγνωστήριον αισθανόμεθα ιερόν δέος και υποχρέωσιν όπως και αγωνίαν ίνα ισοτίμως ανταποκρινώμεθα και εμπνεώμεθα.


Απορίαι, σημειώσεις:

¨Αρνός,¨ πρβ. ν.ε.επιθ. γ’ κλ. τριγενές και δικατάληκτον μίσθαρνος (ο) = ο κερδίζων μισθόν, ο μισθοδοτούμενος δια κακήν ενέργειαν, ο χρηματιζόμενος…

¨Αμνός¨ μήπως συναφές του Άμμων;

Μελχισεδέκ. Ιερεύς αυτού τη τάξει ο Ιησούς; Ο εν τέλει δειλιάσας και υπό του ανωτέρω του ιερέως Καϊάφα διαταχθείς αυτοθυσιασθήναι, αντιηρωικώς και αποτροπαϊκώς, δια την σωτηρίαν του ιερατείου Ισραήλ και μόνον, αντί επαναστατικώς-ηρωικώς κατά των τυράννων Ρωμαίων και υπέρ όλων των υποδούλων εις αυτούς λαών-εθνών;

Αυτοί εν τέλει οι πυρομανείς Τυφώνειοι τίνα θεόν προσκυνούσι; Καθ’ ότι οι τον Ιαβέ –Χαβά κ.λ.π. Πνεύμα λατρεύοντες (πρβ.και ¨Τουρκ Χαβά Γιολαρί¨=Τουρκικαί αερογραμμαί) τον αυτόν έχουσι, θεοκρασιακώς μεθ’ όλων των μεσογειακών λαών, θεόν (π.χ. Ιανού, Ζηνός) προχριστιανικώς και μεταχριστιανικώς, αρχαιόθεν και τώρα...

Και εν κατακλείδι, ει μονοθεϊστικώς τείνοντες, τον αυτόν θεόν αρχαιόθεν άπαντες έχομεν, δια τι και προς τι όλο αυτό το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Μήπως το θρησκευτικόν πρόβλημα έγκειται ουχί εις το όνομα της θεότητος αλλά εις την φυλετικήν και εθνική διαφορά και άρα τον τρόπον προσλήψεως της ενεργείας αυτού του θεού. Των μεν Αφρασιατών, κακώ τω τρόπω, δια του συναισθήματος και της μαγείας οδηγούντων εις την εξαγρίωσιν και την βαρβαρότητα, των δε Ελληνοδυτικών, ευαγώς, δια της ανεπτυγμένης ερευνητικής λογικής και των επιστημών συντελούντων εις τον εκπολιτιστικόν εξευγενισμόν και την ημερότητα;
Διότι η αποκλειστική ενασχόλησις και θρησκευτική (αποκλειστική) λατρεία της μαγείας ως μοναδικού μέσου επικοινωνίας προς το ιερόν και θείον, ίδιον των ανατολιτών και Εβραίων, οδηγεί συν τοις άλλοις εις την εθιστικήν εξάρτησιν, την δεισιδαιμονίαν, την μυστικιστικήν φρενοπληξίαν, την αντικοινωνικότητα, την τυραννοδουλείαν έως και την ανθρωποθυσίαν και την ανθρωποφαγίαν!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μάλιστα δηλαδή μιλάμε για την λευκή Αθηνά που σκοτώνει την Μαύρη αδελφή της ή Ασάνα επί της γης.
Θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε ότι μιλάμε για το ΑΓΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΥΡ που ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ την ΒΡΩΜΑ και την ΛΕΡΑ -ΠΑΝΟΥΚΛΑ πάνω στον πλανήτη.!!!


ΕΡΙΩΠΑΣ: Λύκαστρε, αν βρείς που υπήρχε ένα τέτοιο μάτι στην Ελληνική πλευρά της Ωγυγαίας, και πως το ονόμαζαν, ο Ερίωπας βάζει κέρμα στο τζουκ μπόξ με δική σου επιλογή. χαχαχα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Oφου τι έπαθα ο δόλιος...άντε τώρα να ψάχνω μέσα στην μυαλοθήκη μου...που βρίσκεται η πληροφορία.!!
Λοιπόν θυμάμαι για ένα μάτι που είχαν οι 3 Γραίες ή Φορκύδαι (κόρες του Φόρκυ), και το μοιράζονταν ....Είχαν ένα μάτι και ένα δόντι το οποίο μοιράζονταν αναμεταξύ τους. Κάποιοι έλεγαν πως ήταν πανέμορφες και είχαν λαιμό κύκνου. Κάποτε, ήρθε στην σπηλιά τους ο Περσέας, για να πάρει πληροφορίες...άρπαξε το μάτι και το δόντι τους και τους είπε πως δεν θα τους τα επέστρεφε, αν δεν του έλεγαν πού ήταν η Γοργόνα Μέδουσα.

Για αυτό το μάτι μιλάμε....η υπάρχει και άλλο μάτι.;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ¨Αρνός,¨ πρβ. ν.ε.επιθ. γ’ κλ. τριγενές και δικατάληκτον μίσθαρνος (ο) = ο κερδίζων μισθόν, ο μισθοδοτούμενος δια κακήν ενέργειαν, ο χρηματιζόμενος…

¨Αμνός¨ μήπως συναφές του Άμμων; "


Φίλτατε και αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ...ΑΡΝΟΣ όπως λέμε ΑΡΝΙΣ...
Η Αρνίς ήταν γιορτή των Αργείων και ήταν γιορτή καθαρμού και εξιλασμού...που περιελάμβανε θυσίες Αμνών.
Η λέξη Ατον ή Aton σημαίνει αγνή... Σου θυμίζω το Atonment που σημαίνει εξαγνισμός...
Αν δούμε και το AGNI που σημαίνει ουράνιο πυρ...Χμ...Agnus Dei και ο Αμνός....

ΑΘΗΝΑ είπε...

"..οι Μαύρες Οπές...δεν είναι συνέχεια σκοτεινές."

Και δεν ειναι καν ΟΠΕΣ θα συμπληρωσω...
Μου εκανε εντυπωση οτι ναι μεν αναδημιουργουν,ανασυνθετουν τα ανακυκλωσιμα "υλικα",
αλλα αυτα, μπαινοντας στο χωνευτηρι χανουν καθε τι που τα χαρακτηριζε κατα το παρελθον!!
Υπαρχει δηλαδη απωλεια πληροφοριας και το μονο που διατηρειται,ειναι η μαζα και το φορτιο της απορροφημενης υλης.
Και το δευτερο σημαντικο ,ειναι μονης κατευθυνσης,απο τη μια πλευρα μονο μπαινεις και απο την αλλη μονο βγαινεις..

Εχει παντως τα χαρακτηριστικα της εντροπιας!

Ποια σχεση εχουν με τα αιθερικα ταξιδια;



Ανώνυμος είπε...

Αρνός εκ του άρνυμαι, ήτοι νικώ

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

"....που υπήρχε ένα τέτοιο μάτι στην Ελληνική πλευρά της Ωγυγαίας, και πως το ονόμαζαν....,"

Καπου που υπηρχε σκοτεινη Πυλη , Ωγυγια λεγαν και την Βοιωτια ,μηπως στην Θηβα;

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: Για αυτό το μάτι μιλάμε....η υπάρχει και άλλο μάτι.;;

ΕΡΙΩΠΑΣ: Αναφέρομαι σε ένα μάτι κάπου εκεί προς Ελευσίνα. Άντε σου τα είπα όλα τώρα. Αχά.. οβολό δεν βάζω.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αρνευτήρ: ο επικεφαλής, ήτοι ο άρχων, αλλά αρνευτήρ και ο επικεφαλήν εις βάθος δυόμενος.

Συνώνυμο του τοπωνυμίου ΚΑΔΥΤΙΣ, εκεί όπου το θείον δώρον δυόμενον αγγίζει την Γη.
ο Αρνύων ή Άρνων ή Άρνος Ιησούς.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΕΡΙΩΠΑ

Αυτές τις ερωτήσεις αν γίνεται να μου τις κάνεις πρωινές η έστω μεσημεριανές ώρες...διότι δεν είμαι βραδινός τύπος.Αυτήν την ώρα από την νύστα...το μυαλό μου είναι χυλός.! χα χα χα χα Προσπαθώ να το μαζέψω για να σκεφτώ...αλλά αυτό τίποτε...δεν με υπακούει...τσουλήθρα κάνει.!! :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ: Αναφέρομαι σε ένα μάτι κάπου εκεί προς Ελευσίνα. Άντε σου τα είπα όλα τώρα. Αχά.. οβολό δεν βάζω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Ομιλούμε για το μοναδικό "Μάτι" επί του πλανήτου μας, το οποίο ήταν Άδυτο για τους προγόνους μας, και μας το μαγάρισαν σήμερα οι ξένοι με τα πειράματα τους.
Για το Μάτι που με επίκεντρο το υποχθόνιο Άντρο και Άδυτο του Πανός και της πεδινής πεδιάδας του Μαραθώνα-Νέα Μάκρη και της θαλάσσιας Ευβοικός κόλπος που η προέκταση του φτάνει μέχρι τα Λευκά Όρη της Κρήτης (Φραγκοκάστελο-Γιούκτα-Λιβυκό πέλαγος).....μέσω του οποίου λειτουργούν , συγκλίνουν και διασταυρώνονται οι 4 ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ πάνω στον πλανήτη μας.

Το Αιπόλιο της Πεντέλης ξέρουμε ότι είναι το κέντρο φυσικών ΚΥΚΛΙΚΩΝ και ανακυκλωτικών ΠΑΛΜΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ , ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΗΣΕΩΝ.

Τι προσπαθούν να κάνουν οι "μάγκες" στο CERN...ΗΧΟ και ΑΝΤΗΧΗΣΗ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και τώρα αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ...Θα απολαύσω τον καφέ μου για να ανοίξει και το δικό μου Μάτι.! χα χα χα χα
Χθές πάλι "είδα" και τι δεν "είδα"...στο Αιθερικό μου ταξίδι.

Καφές και μουσική για να ανοίξει το Μάτι μου χα χα χα

https://tinyurl.com/mtcst8a

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΘΗΝΑ είπε...
"..οι Μαύρες Οπές...δεν είναι συνέχεια σκοτεινές." (δήλωση του Λύκαστρου)

Και δεν ειναι καν ΟΠΕΣ θα συμπληρωσω...
Μου εκανε εντυπωση οτι ναι μεν αναδημιουργουν,ανασυνθετουν τα ανακυκλωσιμα "υλικα",
αλλα αυτα, μπαινοντας στο χωνευτηρι χανουν καθε τι που τα χαρακτηριζε κατα το παρελθον!!
Υπαρχει δηλαδη απωλεια πληροφοριας και το μονο που διατηρειται,ειναι η μαζα και το φορτιο της απορροφημενης υλης.
Και το δευτερο σημαντικο ,ειναι μονης κατευθυνσης,απο τη μια πλευρα μονο μπαινεις και απο την αλλη μονο βγαινεις..

Εχει παντως τα χαρακτηριστικα της εντροπιας!

Ποια σχεση εχουν με τα αιθερικα ταξιδια;


Ερίωπας: Η πολυσύνθετη ανάλυση μαζί με την δήλωση «έχει πάντως τα χαρακτηριστικά της εντροπίας!» αν τύχαινε και περιοριζόταν το θέμα μόνο στην Φυσική, θα έλεγα εντάξει, συνεχίζουμε. Με μπερδεύει όμως η ερώτηση σου «ποια σχέση έχουν με τα αιθερικά ταξίδια;»
Με προδιαθέτει να νομίζω ότι ερωτοτροπείς με την Αστροφυσική ενώ παράλληλα την απορρίπτεις με την απορία σου μέσα στην ερώτηση που ακολουθεί.
Η αρχαία εντροπία μέσα στα λεξικά πάει αλλού, εκεί την συναντάς πολύ κακοποιημένη. Η Αλεξανδρινή όμως, με εκφραστή της τον Ησύχιο, μας οδηγεί στην συχνή αναφορά του Αιθερικού Λύκαστρου οποίος πολλάκις έχει δηλώσει ότι υπάρχει ενεργειακό πήγαινε-έλα, στον χώρο της Αστροφυσικής. Η «εντροπή» του Ησύχιου, οιονεί «επιστροφή», και είναι το ένα από τα δύο bits του Αστροφυσικού χώρου. Νομίζω ότι μας το ανέπτυξε ικανοποιητικώς πρόσφατα με το Συμπαντικό του ολόγραμμα Ι και Ω. Αντίστοιχο του ηλεκτρονικού bit 010101….
Λογοτεχνικά τώρα, η εντροπία κατά την γνώμη μου έχει κακοποιηθεί και εκεί βάναυσα, διότι αν λάβω μία από τις έννοιες που της δίνουν, για παράδειγμα αυτής της «απώλειας της τάξεως» με οδηγεί πάλι κάπου αλλού.
Κάθε ταξίδι, έχει το «πήγαινε» έχει και το «έλα». Η μυθολογία μας το χαρίζει διαφορετικά.
Εκεί το γραμματικό (στύμμα + αμφί + είλος) δηλαδή το γέμισμα και άδειασμα μαζί με την κυκλική (αμφί) αλλά και ελικοειδή κίνηση, μας κληροδότησε τις στυμφαλίδες όρνιθες τις οποίες περιποιήθηκε δεόντως ο Ηρακλής όπως και την Στυμφαλίη λίμνη την οποία τροφοδοτεί ο Στύμφαλος ποταμός.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ποταμός Στύμφαλος που πηγάζει απ’ την λίμνη παρουσίαζε αυτό το περίεργο φαινόμενο. Χανόταν δηλαδή μέσα στην γη και ξανάβγαινε στην Αργολίδα ως Ερασίνος με τις ίδιες παραξενιές, δηλαδή εξαφανιζόταν και αυτός σε κάποιο σημείο της διαδρομής του και επανεμφανιζόταν μέσα από το όρος Χάων (Χάος θα έλεγα). Απ’ εκεί ενωνόταν με τον ποταμό Φρίξο και κατέληγαν τα ύδατα του στην λιμνοθάλασσα της Λέρνης.
Κρυπτογραφημένη εντροπή όπως την θέλει ο Ησύχιος; Ή κρυπτογραφημένη Αστροφυσική εντροπή του Ησυχίου ο άθλος του Ηρακλή Ηλίου;
Θα χαρώ να διαβάσω την γνώμη σου.
ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/mtcst8a από τον Λύκαστρο.

Εργασία και χαρά που λένε!!!

Άστα αυτά αυτά δεν με ψήνεις. Ετοίμασε την βάρκα, πάμε Λίμνη για Λερναία Ύδρα αυτή τη φορά και μετά βλέπουμε. χαχαχα...

ΕΡΙΩΠΑΣ

Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Για καθίστε να βάλω και εγώ καφέ να τον πίνουμε παρέα και τα λέμε σε λίγο.

Καλημέρα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητή Μακεδόνισα....βάλε τον καφέ σου και έλα, σε περιμένουμε...

Για σένα ...

https://tinyurl.com/yawyg5hg

ΑΘΗΝΑ είπε...

Aαα μα τι ομορφη παρεα!!...μια μουσικη καλημερα κι απο μενα!

https://youtu.be/MOWDb2TBYDg

για να κυλισει ομορφα η'μερα μας.
Να ειστε καλα.

Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το τραγουδάκι,αντεύχομαι σε όλους σας.


@Αρρίωνα σε ευχαριστώ πολύ για το παραπάνω σχόλιο σου.Η πραγματικότητα είναι αυτή.
Αυτοί οι ιδιότυποι γρίφοι, που γίνονται συζητήσεις είναι από τις καλύτερες πνευματικές τροφές ,ευγνώμων λοιπόν τα μάλα σε όλους .

@Ερίωπα θα ήθελα να σου πω πως ήμουν ,είμαι ,αλλά με κάνατε ακόμη περισσότερο περήφανη Μακεδόνισα .Αυτή η γονιμοποιός γλώσσα μας με την απίστευτη επίδραση που έχει και σε συνδυασμό ,τις αστείρευτες γνώσεις σας έχει κάνει την καρδία μου να αλλάξει εντελώς παλμούς .

@Λύκαστρε μπαίνοντας στο σκάφος και πριν την είσοδο στο πιλοτήριο δεξιά έχω αφήσει όλους τους οβολούς μου για την μουσική βάζε λοιπόν τα τραγούδια σου έχεις πολλά περιθώρια σε ψιλά.

Τι ωραίο είναι αυτό το συναίσθημα που νιώθει η καρδιά όταν τακτοποιεί μέσα της τα ατάκτως ερριμένα ,με το dna της να συνδράμει ,ένας έρωτας δυνατός για την γνώση σε συγκλονίζει συθέμελα ,συγχωρέστε με αλλά μόνο με αυτό το συναίσθημα μπορώ να το βάλω δίπλα.

Τα ταξίδια ήταν ωραία εχθές μάλλον για αρκετούς........


Οργισμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρος είπε
"(Φραγκοκάστελο-Γιούκτα-Λιβυκό πέλαγος).....μέσω του οποίου λειτουργούν , συγκλίνουν και διασταυρώνονται οι 4 ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ πάνω στον πλανήτη μας."

Έχω κάνει αυτή την διαδρομή με μηχανή, όλο το Νότιο κομάτι της Κρήτης έχει μία άλλη ενέργεια ερίζουν διάφοροι επενδυτές για να αγοράσουν εκτάσεις λέμε τώρα ..... οι ντόπιοι ξέρουν τι υπάρχει εκεί ειδικά προς τον Τσούτσουρα ,οι ενήμεροι που την επισκέπτονται συνήθως είναι σαν να κολυμπούν σε μία σούπα ενέργειας και μιας απόκοσμής γαλήνης ....νιώθεις πως σταματάει ο χρόνος....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αυτό για τον αγαπητό φίλο Αρρίωνα.

" But my secret is hidden within me
no one will know my name!
No, no! On your mouth
I will say it when the light shines! "

https://tinyurl.com/axlw8xc

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ευχαριστίας τω Οπερατικώς χαιρετώντι.

Θεαματικάς πτήσεις απλήτου νίκης εύχομαι σοι
και ευδαίμονας πλεύσεις εις τα αίθρια της φαντασίας
και τα πελάγη των απορρήτων,
φίλτατε, τανύπτερε, αστροδίαιτε.

Ομοίως και εις την φιλόμουσον, φιλοπαίγμονα
και ποιητικώς οιστρηλατουμένην ομήγυριν.

Είητε αεί πεφιλημένοι και μακαρίως τε
και υπερφυσικώς πεπροστατευμένοι.

Η δύναμις αρμονικώς μετά πάντων υμών.

ΑΘΗΝΑ είπε...


"Με προδιαθέτει να νομίζω ότι ερωτοτροπείς με την Αστροφυσική ενώ παράλληλα την απορρίπτεις με την απορία σου μέσα στην ερώτηση που ακολουθεί."
Οχι,δεν απορριπτω την Αστροφυσικη,πως θα μπορουσα αλλωστε,
και αυτο το "ερωτοτροπεις" υπονοει μια ανεπιθυμητη ελαφροτητα!
Η αληθεια ειναι οτι, συχνα αναρωτιεμαι αν μας εχει αποκαλυψει ,ολα οσα βρισκονται γραμμενα στις "ακοπες" σελιδες της...σελιδες που ισως δεν διαβασαμε ακομη!

"Η κόρη του ματιού σου είναι μια μαύρη οπή...η οποία απορροφά το φως και το αναδομεί μετά σε....εικόνες.!! "

Αυτη η φραση με εκανε να θεσω το ερωτημα που "σε μπερδεύει"..
σκεπτομενη, αν και κατα ποσο θα μπορουσε ενα αιθερικο ταξειδι να συμπεριλαμβανει και το περασμα μεσα απο τις μελανες οπες ,
αφου εδω,σ'αυτη τη φραση, ειναι κατανοητο ,οτι δεν υπαρχει η εννοια της εντροπιας ως μετρο της αταξιας ,
αλλα ενα ,συρε και ελα, σε εναν σκοτεινο φωτογραφικο θαλαμο γεματο με ...κβαντικη πληροφορια!

ΑΘΗΝΑ είπε...


ΕΡΙΩΠΑΣ: "Κρυπτογραφημένη εντροπή όπως την θέλει ο Ησύχιος; Ή κρυπτογραφημένη Αστροφυσική εντροπή του Ησυχίου ο άθλος του Ηρακλή Ηλίου;

AΘΗΝΑ: Να ζητησω μια χαρη; Που και που βαζε και κανενα Σκανδιναβικο ...γιατι αυτα, χωρις τα μαυρα τετραγωνακια ειναι πολυ ζορικα!!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά αυτή μου η φράση....." "Η κόρη του ματιού σου είναι μια μαύρη οπή...η οποία απορροφά το φως και το αναδομεί μετά σε....εικόνες.!! "

Γράφτηκε διότι οι Μαύρες Τρύπες/Οπές είναι Πύλες για άλλα Σύμπαντα/Διαστάσεις.Όπως έγραψε και ο αγαπητός Ερίωπας...γίνεται ένα "πάνε" και "έλα"...υπάρχει και είσοδος αλλά και έξοδος στις Μαύρες Οπές δηλαδή κάποια δίοδος διαφυγής που οδηγεί και σε κάποιο άλλο σύμπαν.
Η Αργώ μέσα από τέτοιες Μαύρες Οπές πετούσε σε άλλα Σύμπαντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως μια Μαύρη Οπή απορροφά το φως και το δεσμεύει ...έτσι και η κόρη του ματιού μας ρυθμίζει την ποσότητα του φωτός που μπαίνει στο μάτι. Φαίνεται μαύρη επειδή το φως που τη διαπερνά απορροφάται από τους ιστούς στο εσωτερικό του ματιού.Με την συστολή και διαστολή της ρυθμίζεται ο ποσότητα του φωτός που μπαίνει μέσα στο μάτι.

Το ίδιο ακριβώς και με την Μαύρη Οπή...είναι σαν μια κάμερα που μπαίνει το φως από το άνοιγμα , το μάτι/μαύρη οπή αφήνει το φως να μπει από ένα μικρό άνοιγμα και ένας ρυθμιζόμενος φακός εστιάζει το φως σε ένα στρώμα φωτοευαίσθητων κυττάρων στο πίσω μέρος του βολβού...που μπορεί να συγκριθεί με το ευαίσθητο σε φως φίλμ μέσα σε μια κάμερα.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Νομιζω οτι αυτη η εκδοχη ειναι πιο σωστη..

"Κρυπτογραφημένη Αστροφυσική εντροπή του Ησυχίου,ο άθλος του Ηρακλή Ηλίου;"

Η εμφανιση και εξαφανιση του ποταμου που αλλαζει ονομα αλλα οχι ιδιοτητες,
ειναι μια "εν-τροπη" ,μια εντος αλλαγη-διαφοροποιηση ,
αλλα δεν εχει τα χαρακτηριστικα της εντροπιας,
αρα κρυπτογραφειται μια δυσμενης παραγματικοτητα,πιθανον στο διαστημα,
την οποια ανελαβε ο Ηρακλης να αποκαταστησει!
Τα ορνεα μοιαζουν με πολεμικες μηχανες ,πολυ περισσοτερο που ηταν τα ιερα "πουλια"του ΑΡΗ ,ισως και πλανητες (δορυφοροι) πολεμου..
το περιβαλλον που εκτυλιχθηκαν τα γεγονοτα , ασταθες ...οπως με πολυ εμπεριστατωμενο τροπο περιγραφεις ..και τα οπλα της θεας Αθηνας μαλλον εχουν ανα κανουν με ηχους και υπερηχους....που χρησιμοποιουμενα σαν οπλα αχρηστεψαν καθε λειτουργεια των πολεμικων μηχανων .


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ: Κρυπτογραφημένη εντροπή όπως την θέλει ο Ησύχιος; Ή κρυπτογραφημένη Αστροφυσική εντροπή του Ησυχίου ο άθλος του Ηρακλή Ηλίου;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Μήπως αυτή η κρυπτογραφημένη Αστροφυσική εντροπία...είναι απλά μια Μοριακή Συμπύκνωση;;
Η συμπύκνωση αποτελεί δε μια από τις αλλαγές φάσεων της φυσικής μορφής της ύλης. Γενικότερα, ο όρος χαρακτηρίζει αυξημένη πυκνότητα ύλης. Η συμπύκνωση διακρίνεται σε δύο είδη: την υγροποίηση και την απόθεση. Στο πρώτο είδος η ύλη γίνεται υγρή, στο δεύτερο η ύλη γίνεται στερεή.

Φωτιά = θερμό + ξηρό,(ΠΥΡ)

Αέρας = θερμό + υγρό (ΑΗΡ)

Νερό = υγρό + ψυχρό, (ΥΔΩΡ)

Γη = ψυχρό+ ξηρό. (ΓΗ)

Ψυχής – ύδατος – γης = θάνατος της ψυχής (=απόσβεσης του πυρός)
Γης – ύδατος – ψυχής = γένεσις της ψυχής (= ε κ π ύ ρ ω σ ι ς)…

ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ....ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΕ "ΥΔΑΤΑ" ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ-ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΥΔΑΤΑ".

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε και Αθηνά, υποκλίνομαι με σεβασμό στα όσα γράψατε.
Πιστεύω ότι ο Λύκαστρος "έγνω" κάποτε τι εστί Ωκεανός και τι σκοπό είχε η πράξη μου να τον πετάξω μέσα στον Αιθερικό Ωκεανό τόσο άκαρδα ημέρα Χριστουγέννων.

Καλή η φιλολογική και Αστροφυσική εντροπή/εντροπία, το καθήκον όμως προς την πατρίδα αυτή την στιγμή, μας καλεί όλους πάλι στα εγκόσμια και δη στην ανάγκη να κατανοήσουμε με ψυχραιμία τον Σατανικό κλοιό που σφίγγει τον λαιμό της Ελλάδος πριν αποφασίσουμε να το παραδώσουμε στον Λύκαστρο "προς τελική συμμόρφωση", αρχίζοντας με τον φάκελο του Αλβανοβαβυλωνίου "ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ" και του κλωνισμένου εγκάθετου αδελφού του.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : το καθήκον όμως προς την πατρίδα αυτή την στιγμή, μας καλεί όλους πάλι στα εγκόσμια και δη στην ανάγκη να κατανοήσουμε με ψυχραιμία τον Σατανικό κλοιό που σφίγγει τον λαιμό της Ελλάδος πριν αποφασίσουμε να το παραδώσουμε στον Λύκαστρο "προς τελική συμμόρφωση", αρχίζοντας με τον φάκελο του Αλβανοβαβυλωνίου "ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ" και του κλωνισμένου εγκάθετου αδελφού του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Συμφωνώ απόλυτα...καιρός να τελειώνουμε με τον Σεληνοβαβυλωνιακό συρφετό που νομίζει ότι θα κάνει ότι θέλει.Δώσε "γραμμή" και ακολουθούμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ υπάρχει κάτι άλλο για αυτό το λαμόγιο τον Ζάεφ εκτός από τον χαρακτηρισμό του ως Βαβυλωνίου;;
Νομίζω είναι η ώρα να βγουν όλες οι "βρωμιές" για αυτό το καθίκι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, ο ΛΟΓΟΣ όπως θα γνωρίζεις σημαίνει και ΠΟΛΕΜΟΣ και πόλεμος χωρίς δορυφόρους (μάχιμους φέροντες λόγχην) δεν γίνεται.
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από λόγχες διότι σαν Ελεύθεροι Έλληνες δεν θεωρούμε κανέναν εχθρό μας. Έχουμε όμως κάτι καλύτερο όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την άγνοια, την οποία ο Σωκράτης ονόμαζε μέγιστη κακία. Εμείς αντί λόγχης, έχουμε τον Ελαύνοντα Ζευ και τον Έλληνα Λόγο. Και τα δύο μαζί ενωμένα μεταμορφώνονται σε ακαταμάχητη και φοβερή δύναμη όταν πρόκειται να δράσουν.
Τώρα, όσον αφορά τον κακοποιό, Κλώνο Ζάεφ, έχουμε πολλά να πούμε που δεν ακούγονται στα Ελληνικά ΜΜΕ και πρώτα και καλύτερα είναι όχι μόνο το όνομά του αλλά και το επίθετό του τα οποία μαρτυρούν Βαβυλώνα.
Στην γλώσσα των Βαβυλωνίων το επίθετο Ζάεφ σημαίνει «κλώνος φοίνικος», γι’ αυτό και τον ονομάζω διαρκώς κλώνο του ομόφυλού του Τσιπράκου και των 153 σιχαμένων μαφιόζων πρακτόρων του. Το όνομά του όμως είναι όλα τα λεφτά, διότι το Ζόραν ετυμολογείται από την Ζόρα ή Ζάουρα, (Al Zawraa) που ήταν το αρχαίο όνομα τόσο της Βαβυλώνος όσο και την Βαγδάτης η οποία είναι η νέα Βαβυλών. Η Ζόρα ή Ζάουρα, είναι η στρογγυλή Δάουρα ή Δάειρα ή Δώρα ή Δύρις και εσύ γνωρίζεις πόση σχέση έχουν αυτά τα ονόματα με την Ατλαντίδα των Φοινίκων και Αράβων Βαβυλωνίων ακολούθων του Καδμού. Συνώνυμο και το Δυρράχιο ή Ντουρές. Σημειώνω μόνο ότι η Ζάουρα/Βαγδάτη όταν χτίστηκε ξανά τον 8ο αιώνα μ.Χ. ήταν ολοστρόγγυλη και είχε αυτό το σχήμα:

https://www.theguardian.com/cities/2016/mar/16/story-cities-day-3-baghdad-iraq-world-civilisation

Το όνομα Ζαουάρι, δηλαδή ο κάτοικος της Βαγδάτης ή Ζάουρας, με τον καιρό έγινε και Zawharι και Zehir. Πρωτοπαλίκαρο του Ζοράν είναι ένας Zahir Bekiri Chaush. Zawhari είναι και ο El Zawhari ο αρχηγός της Αλ Κάϊντα, Ουχαμπίτες όλοι και μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης η οποία ίδρυσε και τον οίκο των Σαούντ των αιμοσταγών βασιλιάδων της Σαουδικής Αραβία στην εποχή του Μωχάμεντ Άλι. Διασυνδέσεις άμεσες έχουν με τον αφανή κύκλο των Αλβανών Πασάδων και των απογόνων τους από τον οίκο του Αλβανού Μωχάμεντ Άλι ο οποίος μετέφερε κάποτε όλους τους Αλβανούς της Ζάουρα/Βαγδάτης στην Μακεδονία και ένας απ’ αυτούς είναι και η οικογένεια του Ζοραν Ζάεφ του Ουχαμπίτη μαφιόζου με ένα ποινικό μητρώο πάνω από το μπόϊ του.



ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Η Ζόρα ή Ζάουρα, είναι η στρογγυλή Δάουρα ή Δάειρα ή Δώρα ή Δύρις και εσύ γνωρίζεις πόση σχέση έχουν αυτά τα ονόματα με την Ατλαντίδα των Φοινίκων και Αράβων Βαβυλωνίων ακολούθων του Καδμού. Συνώνυμο και το Δυρράχιο ή Ντουρές. Σημειώνω μόνο ότι η Ζάουρα/Βαγδάτη όταν χτίστηκε ξανά τον 8ο αιώνα μ.Χ. ήταν ολοστρόγγυλη και είχε αυτό το σχήμα:

https://www.theguardian.com/cities/2016/mar/16/story-cities-day-3-baghdad-iraq-world-civilisation

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ....ΟΠΩΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΉΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ Η Αττ-λαντ-ιδα (3 έτυμα).....Στρόγγυλοι και οι Στάβλοι του Αυγεία.Ας δούνε και την αρχαία ακρόπολη στα Άρβηλα τι σχήμα είχε.!!

https://tinyurl.com/yb744sbx

Τα Άρ-βηλα κάποτε ήταν το παγκόσμιο κέντρο της Σεληνολατρείας.
Το όνομα ετυμολογείται από το Αάρ, δηλαδή την Σελήνη στην βαβυλωνιακή γλώσσα και το Βαΐλο δηλαδή τον γνωστό μας Βήλο (θεό Δράκοντα τρικέφαλο).
Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον κεντρικό ναό των Ααρβήλων βρισκόντουσαν τα "Γαυγ α(λ) μάλλα".

http://www.anixneuseis.gr/?p=70739

Το τοπωνύμιο Γαυγα-Μηλα κρύβει Την έννοια του "θησαυροφυλακίου των Ατλαντείων".
Ο Μ. Αλέξανδρος δεν πήγε τυχαία στα Γαυγά-μηλα.
Ούτε βέβαια ο Ηρακλής πήγε να πάρει "γαυγά" "μήλα" και μάλιστα χρυσά.

(ΓΑΥΓΑ)-ΜΗΛΑ = ΚΥΑΝΗ(Ατλάντεια/Κρόνια)

ΕΡΙΩΠΑΣ : Η Ζόρα ή Ζάουρα, είναι η στρογγυλή Δάουρα ή Δάειρα ή Δώρα ή Δύρις και εσύ γνωρίζεις πόση σχέση έχουν αυτά τα ονόματα με την Ατλαντίδα των Φοινίκων και Αράβων Βαβυλωνίων ακολούθων του Καδμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Και η λέξη Ντάερα ή ντάουρα σημαίνει την περιστρεφόμενη ή κυκλική. Όλα έρχονται και δένουν όμορφα και ωραία.!! Στις μέρες η ιστορία ξαναγράφεται ξανά από την αρχή...μόνο που τώρα πάνε για ολοκληρωτική λύση οι αλήτες.
Ζούμε μια νέα επιδρομή των ΥΚΣΩΣ ( των σκυθοαφγανοπακιστανικοαράβων) ...όλη αυτή η εισβολή καθημερινά απο χιλίαδες λαθροόρκς στα μέρης της πατρίδος μας, και στην Ευρώπη ...είναι μια ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Λυκόφρων....ένας νέος Τρωικός Πόλεμος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ δεν θεωρώ τυχαίο ότι σε πολλά τζαμιά οι πολυέλαιοι έχουν συγκεκριμένο σχήμα...ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ.

https://tinyurl.com/y9a57sqc
https://tinyurl.com/ydcjjwjf
https://tinyurl.com/ycodll6x
https://tinyurl.com/ya6bvnhv
https://tinyurl.com/yae9nr2c

Και εδώ το σχήμα της Ατλαντίδας σύμφωνα με τον Πλάτωνα...ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ....με τις παραπάνω φωτογραφίες.!!

https://tinyurl.com/ya39ajgu

Ανώνυμος είπε...



Αγαπητέ Λύκαστρε, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο σε μένα όταν διαπιστώνω ότι νέοι άνθρωποι όπως εσύ διαμορφώνουν το γνωστικό τους ολόγραμμα με τόσο μεράκι, παλμό και αφοσίωση στα ιδεώδη και υψηλά διανοήματα του λαού μας.
Μακάρι να ήταν όλα τα παιδιά της πατρίδας μας σαν κι’ εσένα.
Το Ελληνόπουλο «αρνύμενον ην τε ψυχήν» τώρα έχει μπροστά του μία νέα ιερή αποστολή. Και αυτή δεν είναι άλλη από το καθάρισμα του ληστρικού Κοπρώνα των Βαβυλωνίων που έστησαν στην χώρα μας. Τα 153 κοπρόσκυλα σπέρματα του τρικέφαλου Σατανά είναι η αρχή, μετά οι 9 μιναρέδες της Λερναίας Ύδρας και βλέπουμε.
Καλή συνέχεια φίλοι μου.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χ.,

Προτιμώ το βαππίζω και σε απλούστερη μορφή το βαπίζω από το βαπτίζω, διότι βαπτίζω σημαίνει χρωματίζω και στιγματίζω, ενώ το το βαππίζω ή βαπίζω σημαίνει είσοδο στο Βήτα (οίκο) του ΑΠΠΑ.
Από το ΑΠΠΑ δε προέρχεται και το γράμμα ΚΑΠΠΑ ήτοι ο Άρνων (Άρχων, Νικών, αρχηγός, επικεφαλής κλπ) ΖΕΥΣ (βλέπε και CAPO).
Το ΑΠΠΑ είναι συνώνυμο τόσο του ΑΠΤΑ όσο και του ΑΤΤΑ ήτοι του ΑΤΤΩΝ, του περιστρεφόμενου Αγνού Συμπαντικού Ηλίου με την διπλή ακτίνα ππ. Αυτά τα βρίσκει κανείς στα μεγάλα ετυμολογικά λεξικά.
Άππα σημαίνει και Αγνός Πατήρ. Λέξη που πάψαμε να χρησιμοποιούμε αλλά μας την θυμίζει ο αγνός θεός Ήλιος των Αιγυπτίων ΑΚΕΝΑΧ-ΑΤΤΩΝ και οι Άγγλοι με την λέξη ATONMENT (εξαγνισμό).

Αυτό το σχόλιο ανήκει μάλλον στον θέμα Ο ΕΛΛΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ 888 παρά στο παρόν.
Πιστεύω ο αγαπητός Λύκαστρος να το μεταφέρει εκεί αφήνοντας τον δρόμο ανοικτό και για κάποιο επιπρόσθετο σχολιασμό.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

"Λύκαστρε και Αθηνά, υποκλίνομαι με σεβασμό στα όσα γράψατε."


Αγαπητε Εριωπα,
εγω πρεπει να υποκλιθω,
οχι μονο για τις γνωσεις,ουτε για τον μοναδικο τροπο που αυτες παρατιθενται, αλλα για την ακουραστη προσπαθεια και για το ηθος που χρωματιζει καθε σχολιασμο σου.
Αληθινα σ'ευχαριστω.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Εριώπας
Λύκαστρος
Αθηνά

Μοναδικοί,
Αποκαλυπτικοί
Υπέροχοι
Απαράμιλλοι!
.
Η Ελλάς ευγνωμονούσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αρρίων
Ερίωπας
Μακεδόνισα
Αθηνά

Διορατικοί
Εύστροφοι
Πνευματώδεις
Αγγελόψυχοι
Εγκάρδιοι
Εκρηκτικοί
Εμβριθείς
Προσηνείς

Ο γράφων είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που σας έχω όλους μαζί εδώ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ.
Αγαπητέ μου φίλε με συγκινείς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αρρίων(α), η συλλογιστική μου προσέγγιση στο θέμα του ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, αν και συχνάκις επικοσμείται με ψυχαγωγική προδιάθεση, κατά βάθος εμπνέεται αδιαπραγμάτευτα από τον ύψιστο σεβασμό μου προς τον ίδιο τον Λόγον, ακολουθούμενο από ένα ανάλογο σεβασμό, που διαθέτω πάντα, προς τους παραλήπτες αναγνώστες των σκέψεών μου.

Αυτέ οι δύο κύριες συνιστώσες, συχνά συνοδεύονται και από μία τρίτη η οποία δεν είναι άλλη από την προσπάθεια μου να εξισορροπώ τις ενδείξεις με τις αποδείξεις.

Έχω διαπιστώσει ότι και εσύ σαν ταπεινός θεράπων του Ελληνικού Λόγου, κινείσαι και αγωνίζεσαι μέσα στα ίδια πλαίσια και ιδιαίτερα προς την πλευρά της τρίτης συνιστώσας, αυτής δηλαδή που εξισορροπεί τις ενδείξεις με τις αποδείξεις.

Η άποψή μου είναι ότι καμιά φορά οι ενδείξεις, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από τον λογοφόρο λαό, χρήστη και θεματοφύλακα της κάθε γλώσσας, ανοίγουν νέους ορίζοντες ιδιαίτερα σε εμάς τους σύγχρονους χρήστες, αναλυτές και ερευνητές. Οι λαογραφικές αλλά και οι επιγραφικές ενδείξεις μαζί με μικτογενή υβρίδια δύο ή και περισσοτέρων γλωσσών όταν συλλέγονται προσεκτικά διευκολύνουν αφάνταστα τον ερευνητή να εμπλουτίζει το γνωστικό του ολόγραμμα όχι μόνο σε ό,τι αφορά την γλώσσα αλλά και την αληθινή ιστορία που διηγείται η γλώσσα.

Ο γλωσσικός θησαυρός για παράδειγμα τη Ελληνικής Μυθολογίας, είναι αμύθητος σε γνώσεις με έντονες ενδείξεις προς την κατεύθυνση της Επιστήμης.
Ο οικοδεσπότης του ιστολογίου Λύκαστρος, παρουσιάζει λίαν ικανοποιητικές επιδόσεις σε αυτόν τον χώρο. Τολμά και ελαύνει ακάθεκτος με ένα ενθουσιασμό πρωτόγνωρο για μένα. Το ίδιο και η φίλη του ιστολογίου Αθηνά, της οποίας τα σχόλια αφήνουν να διαφαίνεται μία σταθερή τάση συμβιβασμού μεταξύ ενδείξεων και αποδείξεων. Πολλές φορές τόλμησε και βγήκε από το αυστηρό πλαίσιο των υποχρεωτικών αποδείξεων και ταξίδεψε, έστω και με επιφυλάξεις, στο πεδίο των ενδείξεων.

Εύχομαι, καλή συνέχεια.

ΕΡΙΩΠΑΣ