ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΩΓΥΓΙΟΣ-ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ



ΕΡΙΩΠΑΣ : Ο αγαπητός Λύκαστρος, μέσα από τις τελευταίες 5 αναρτήσεις του, με θέματα που ανήκουν σε μία και μόνη ενότητα, προσπαθεί να δώσει στους αναγνώστες μία ευρύτερη εικόνα για όσα συμβαίνουν γύρω μας και η οποία αυτή την χρονική στιγμή που ζούμε σκιαγραφείται, αν ενδιαφέρεται κανείς να εμβαθύνει στο θέμα του, και μέσα από μία σειρά κυβερνητικών ανακοινώσεων και διεθνών ειδήσεων οι οποίες κατά την αβασάνιστη άποψή μου περνούν τελείως ασχολίαστες από τον αμέριμνο Ελληνικό λαό.

Ο πωλητής αυτοκινήτων που στήριξε ολόψυχα του ντενεκέδες του πεζοδρομίου που άρπαξαν την εξουσία της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα ότι η κατάληψη των Σκοπίων είναι θέμα 20 λεπτών στρατιωτικής δράσης επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τι είδους πολιτική αλητεία έχει καθίσει στο σβέρκο του Ελληνικού λαού.
Αρχικά να πούμε ότι το Ισραήλ εξαπολύει διαρκώς απειλές κατά της Συρίας και του Ιράν για ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο, αν οι δύο αυτές χώρες τολμήσουν και αντιδράσουν στους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Θέση που κάνει τον απλό άνθρωπο, ο οποίος ρίχνει που και πού και μια ματιά να δει τι γίνεται στην γειτονιά του, να διερωτάται πως μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Στο ίδιο ύφος σήμερα ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία μπορεί να συντρίψει τις ΗΠΑ αν τυχόν οι τελευταίοι προχωρήσουν στην εγκατάσταση πυρηνικών πυραύλων στην Ευρώπη, ενώ συγχρόνως ακυρώνει κάθε παράδοση στρατιωτικού υλικού στην μέχρι χθες φίλη χώρα Κίνα.

Δεν έχω ακούσει όμως κανένα ΜΜΕτικο παπαγαλάκι να αναφέρεται στο τι συμβαίνει αυτή την εποχή στο υπογάστριο του Ισραήλ, και με αυτό εννοώ την Σ. Αραβία του ανισόρροπου πρίγκιπα και της δολοφονικής συμμορίας του ο οποίος διαθέτει για αμυντικές δαπάνες δύο φορές το ποσόν που διαθέτει η Ρωσία, και όμως ούτε στρατό ούτε ναυτικό ούτε καλά-καλά αεροπορία διαθέτει ικανή έστω και για μια στρατιωτική επιχείρηση τύπου Καμένου στα Σκόπια των 20 λεπτών. Και το ερώτημα που τίθεται είναι που ξοδεύει τόσα χρήματα;
Αυτό που κρύβεται όμως στην Σ. Αραβία είναι κάτι που μπορεί να κάνει 10 χώρες που βρίσκονται στο στόχαστρό της να χάσουν για τα καλά τον ύπνο τους. Η Σ. Αραβία έχει πάψει από καιρό να είναι η χώρα που γνωρίζαμε όλοι.

Η ΝΕΟΜ είναι μόνο η αρχή και η πρώτη δόση για το τίμημα των υπηρεσιών που προσφέρει ο νέος πορνοβοσκός της.

Γι’ αυτό σαν επαναλαμβάνω φίλοι αναγνώστες του Ζευ Ελαύνοντος, πουλήστε και τα ιμάτιά σας και πάρτε όσους περισσότερους «οβολούς» μπορείτε για το τζουκ μπόξ της Αργούς. Όταν τελειώσουν αυτά που κρύβει η Σαουδαραβία, οι Οβολοί σας θα είναι πολύ χρήσιμοι για ...το πάρτυ που θ' αρχίσει με του εισβολείς Καδμείους..

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Σεβαστέ Ερίωπα θα μπoρούσαμε και τις 5 αυτές αναρτήσεις σε εντάξουμε σε μια και μόνη ενότητα , με τίτλο..." ΗΛΙΑΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ";
 Αυτός ο γεωδαιτικός Κύκλος θα είναι περίπου 1.200 χιλιομέτρων. Έχουμε αριθμήσει την Απολλωνία Α. τον Βύζαντα (Κωνσταντινούπολη) Β, το Αραράτ Γ, την UR Δ, την Μέκκα Ε, και το τελευταίο σημείο ς, όπως ΧΞς.
Στον κύκλο πάνω κάθεται και μιά ακόμη πόλη που λέγεται Ριάντ, πρωτεύουσα μιάς περίεργης χώρας.
Το περίεργο δεν είναι ότι κάθεται απλά πάνω στον κύκλο αλλά στο ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Αθήνα.
Η πόλη αυτή είναι γνωστό ότι πριν βατταριστεί σε Ριάντ λεγόταν "Διαίρεια" , οι Άραβες την πρόφεραν «Ντιραέΐα».
Διαιρούσε αυτή η γραμμή τον κόσμο στα δύο. Από τους Δελφούς λοιπόν μέσω Αθήνας εξπρές γραμμή μετρό γιά Ριάντ, Διαίρεια, Ντιραέϊα.

Αυτός ο χάρτης "πατάει" πάνω σε κάτι άλλο...και έγινε σε εποχή προκατακλυσμιαία...έχουμε 6+1 σημεία στον χάρτη, και θυμίζει το ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ....6 πλανήτες + 1 ο Ήλιος.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε πριν αναπτύξουμε το τεράστιο θέμα του αρχαίου Ωγυγίου και Θηβαϊκού κόσμου, καλά είναι να πούμε ότι κάποτε αυτό το ολέθριο έργο με τις έξι Βύσσες του, έτσι όπως τις ανέφερες ξεχωριστά την κάθε μία, ήταν αρχικά το δώρο Θεού στην γη το οποίο είχε κέντρο την ΩΠΗΕΛ, ή Κάδυτην, (νυν Ιερουσαλήμ), και ότι σε εκείνο το σημείο ήταν κάποτε χτισμένος ο ναός του Ελαύνοντος Ιευός χιλιάδες χρόνια πριν από την έλευση των Καδμείων Εβραίων στην περιοχή.

Σύγχρονες εγκυκλοπαίδειες του διαδικτύου όπως η Wikipedia με τους έμμισθους μέντορές της στην προσπάθειά τους να ετυμολογήσουν την λέξη ΩΠΗΕΛ αυτοσχεδιάζουν αβασάνιστα και γράφουν τα εξής:

Ophel, with the definite article ha-ophel, is a common noun known from two Ancient Semitic languages, Biblical Hebrew and Moabitic.[3] As a place name or description it appears several times in the Hebrew Bible and once on the Mesha Stele from Moab.[3] There is no ultimate agreement as to its exact meaning, and scholars have long been trying to deduce it from the different contexts it appears in.[3] When used as a common noun, it has been translated as "tumors" (1 Samuel 5:9, 12; 6:5), and in a verbal form it was taken to mean "puffed up" (Habakkuk 2:4), this indicating that the root might be associated with "swelling".[3] When referring to a place, it seems from the context to mean either hill, or fortified place, or a mixture of the two, i.e., a fortified hill, and by considering the presumed meaning of the root, it might signify a "bulging or rounded" fortification.[3]

Biblical verses in which it has been translated either as "fortified place " (tower, citadel, stronghold etc.) or "hill" are 2 Kings 5:24, 2 Chronicles 27:3 and 33:14, Isaiah 32:14, Nehemiah 3:26 and 11:21, and Micah 4:8.[3] On the Mesha Stele, named for the king of Moab who erected it, Mesha says: "I built Q-R-CH-H (? Karhah), the wall of ye'arim[forests], and the wall of ophel and I built its gates and I built its towers."[3] Here ophel is commonly translated as "citadel".[4]

Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα εμείς εξηγήσαμε ότι το όνομα ΩΠΗΕΛ σημαίνει την κάθοδο στην γη του Κοσμικού φωτός και ενέργειας που διατηρεί την ζωή στην Γη που ζούμε.

ΩΠΗ+Ήλιος μαζί μας ετυμολογούν την Ophel ή Ωφέλ ή Οπέλ (στην Εβραϊκή γλώσσα).

Όπου ΠΗ=Φ

Αυτό ήταν και το Θεϊκό Πρότυπο από το οποίο γεννήθηκε και η λέξη Ωφέλεια.

«Ωφελοίην αν τον του Θείου οίκον» [Θησαυρός Ελληνικής Γλώσσας]

Το τι έγινε όμως αργότερα σε αυτή την περιοχή είναι άλλη και μακρά ιστορία.

Οι Τιτάνες, ή λεγόμενοι και Γίγαντες Ρεφαΐμ που είχαν αράξει στην περιοχή αρνούμενοι να συμμορφωθούν από το τελευταίο τους πάθημα εκεί πέρα στον ………., άρχισαν πάλι την παλιά τους τέχνη επεμβαίνοντας και κακοποιώντας το Θείο δώρο.

Τιταίνω βέβαια σημαίνει έλκω βίαια κάτι. Η Τιθάνα ή Τιττάνα των Καδμείων Θηβαίων κάτι πρέπει να μας θυμίζει. Επιβεβαιώνει όμως τις ιδιότητες εκείνου του τοπωνυμίου.

Αυτή είναι η αρχή της ιστορίας των Ωγυγίων κακών που είχε τελικά σαν αποτέλεσμα τόσο την καταστροφή των Καδμείων όσο και των ολέθριων έργων τους.

Φαίνεται όμως ότι αυτοί οι δόλιοι άνθρωποι δεν έχουν σκοπό να συμμορφωθούν ποτέ ούτε να καθίσουν φρόνιμα. Σήμερα ο πλανήτης βρίσκεται πάλι στο παρά πέντε εξ αιτίας των ολέθριων έργων τους και ο χορός των αμέριμνων καλά κρατεί..

Οι 45 μοίρες στην Ευρώπη είναι αυτή την στιγμή το στρατηγείο τους, και η Ε.Ε. η αγορά τους, όσο για το ξεφτιλισμένο νόμισμά τους καλά θα κάνουν να αρχίσουν συντομότερα να το προφέρουν έτσι όπως το πρόφεραν και τότε, δηλαδή Auro. Δυστυχώς οι αμέριμνοι Έλληνες για άλλη μια φορά γίνονται τα πρώτα θύματά τους στον νέο τους παγκόσμιο πόλεμο.

Αυτοί οι λάτρεις του Πανός και της Σελήνης οι φυγάδες Άτλαντες ονόμαζαν τον Pontificis, δηλαδή “τον οίκο των ιερέων της Φίκας ή Σφίγγας” εξ’ ου και ο Ποντίφικας ο κυρίαρχος της Ε.Ε. Σε μετάφραση «Ο Νόμος (νόμισμα) της Θάλασσας».

Η Φίκα έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα (πυραμιδοειδές) με τον αρχαίο οβολό, δηλαδή έχει το σχήμα της λόγχης και του οβελίσκου. Διότι η λόγχη για τους Ρωμαίους είχε την έννοια του Νόμου. Και ο Νόμος παράγει νόμισμα.

Καιρός είναι λοιπόν οι Έλληνες να επιστρέψουν το ψεύτικο νόμισμα στον καίσαρα Ποντίφικα και να εκδώσουν το δικό τους με την Αθηνά και τον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ αν θέλουν να δούν κάποια προκοπή στον τόπο τους...

Επίσης να αντιληφτούν ότι το σύμβολο της ΝΔ με τους 7 οβελίσκους (τρίγωνα) μαρτυρά την ύπαρξη ενός σιχαμερού παραμάγαζου της Ρώμης των 7 λόφων, την νέας Βαβυλώνος των χασάπηδων Ρωμαίων αυτοκρατόρων, των απογόνων των ολέθριων αρχαίων Καδμείων βασιλέων κατά τον Απολλώνιο Τυανέα.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Οι Τιτάνες, ή λεγόμενοι και Γίγαντες Ρεφαΐμ που είχαν αράξει στην περιοχή .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Τι μου θύμισες τώρα με την λέξη Γίγαντες Ρεφαίμ...το Gilgal Refaim το Στόουνχετζ της Μέσης Ανατολής!
Που βρίσκεται στα υψίπεδα του Γκολάν στη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για ένα μνημείο με ομόκεντρους κύκλους από πέτρα και έναν τύμβο στο κέντρο. Ολόκληρη η κατασκευή στις μέρες μας είναι ορατή ως προς το σχήμα της μόνο από τον αέρα καθώς τα τοιχία είναι μικρότερα από δύο μέτρα σε ύψος.
http://www.unblock.gr/wp-content/uploads/2016/12/Rujm-el-Hiri2.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Rujm_el-Hiri

Οι Σύροι το αποκαλούν Rujm el-Hiri. Η μετάφραση είναι "ο λιθοβολισμός της Γάτας" Rujm el-Hiri (Arabic: رجم الهري‎,
και όχι "η σωρός των λίθων της άγριας γάτας" stone heap of the wild cat",[ όπως το μεταφράζουν στην Wiki.Μιλάμε για κάτι που χρονολογείται πριν από 5.000 χρόνια ίσως και παραπάνω.
Η γάτα και το σύμβολό της στην αρχαία Αίγυπτο αντιστοιχούσε στην λέξη και την έννοια της "Εστίας" Βλέπε Ωραπόλλων.Η λέξη Hera στην Αραβική γλώσσα σημαίνει γάτα.Την γάτα στην αρχαία Αίγυπτο την έλεγαν και Bastet και Obastet και Basta και την είχαν θεοποιήσει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Ισραηλινοί το ονομάζουν Gilgal Refaim δηλαδή “το τιμόνι των Refaim”, μια βιβλική φυλή που λέγεται ότι ήσαν γίγαντες και που έζησαν στην περιοχή την εποχή του Σιδήρου.
Το μέγεθος του μνημείου είναι εντυπωσιακό αφού η περίμετρος φτάνει τα 160 μέτρα. Συνολικά στη κατασκευή υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 40 χιλιάδες τόννοι πέτρας.

https://www.youtube.com/watch?v=G9z3R29ULJA

Πές μου τώρα ειλικρινά όταν βλέπεις το Rujm el-Hiri δεν σου θυμίζει σαν εικόνα-σχέδιο αυτό εδώ ;;

https://tinyurl.com/yyld3yvr

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης η λέξη Ρεφαΐμ η χαΡαφάχ ( εδάφιο 2 Σαμουήλ 21:16) υποδηλώνει ολόκληρη τη φυλή αυτών των γιγάντων.
" Κάποιος απόγονος των Ρεφαΐμ+ που λεγόταν Ισβί-βενώβ, του οποίου το χάλκινο δόρυ ζύγιζε 300 σίκλους"
Οι Μωαβίτες, οι οποίοι τους εκδίωξαν, αποκαλούσαν τους Ρεφαΐμ με το όνομα Εμίμ («Φοβερά Πράγματα»).

" Άλλη μια φορά ξέσπασε πόλεμος στη Γαθ, όπου υπήρχε ένας υπερμεγέθης άντρας, με 6 δάχτυλα σε κάθε του χέρι και 6 δάχτυλα σε κάθε του πόδι, συνολικά 24· και αυτός επίσης ήταν απόγονος των Ρεφαΐμ"

Φιλισταίοι Άτλαντες, όπως και ο Γολιάθ...ο οποίος είχε ύψος έξι πήχεις και μία σπιθαμή (2,9 μ.).
Όλοι αυτοί οι Γίγαντες κατοικούσαν σε μια πεδιάδα ή κοιλάδα κοντά στην Ιερουσαλήμ. Πιθανότατα πήρε το όνομά της από τους ψηλούς ανθρώπους, τους ονομαζόμενους Ρεφαΐμ, που πρέπει να ζούσαν κάποτε εκεί. Η Κοιλάδα των Ρεφαΐμ, σύμφωνα με την παράδοση, ταυτίζεται με την πεδιάδα Μπάκα.
Όμως εδώ θυμάμαι που μας μιλούσες για την Οολιβά η λέξη Ούλ στα Εβραϊκά אול σημαίνει δεινός/ή, ισχυρός/η, μέγας κλπ.,
Γράφεται με ו (vav) για να επιτευχθεί ο ήχος ο ή ου, και είναι αντίστοιχο του Αραβικού و (Waaw).

Το δεύτερο μέρος είναι το בהה (Ba-h, ή και Bah'a) το οποίο σημαίνει "Κοίλον" "κενόν" "χάσμα". Έχει όμως και άλλες αρχαιότερες έννοιες τις οποίες σταδιακώς θα παρουσιάσουμε μέχρι να φτάσουμε στο πανάρχαιο Ελληνικό έτυμό του και να αντιληφθούμε την πραγματική του υπόσταση.

Και τα δύο μαζί δίνουν "Το δεινό ή μέγα χάσμα" "Η μεγάλη υποχθόνια κοιλότητα". Οι αρχαίοι ομιλούσαν για την Κοίλη Συρία. Τότε είχαμε αφήσει την συζήτηση στην μέση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : καλά είναι να πούμε ότι κάποτε αυτό το ολέθριο έργο με τις έξι Βύσσες του, έτσι όπως τις ανέφερες ξεχωριστά την κάθε μία,

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Σεβαστέ Ερίωπα, καλό θα ήταν να πούμε στους αναγνώστες μας ότι η λέξη " Βύσσες" σημαίνει "Εστία Πυρός" .

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ: “..αρνούμενοι να συμμορφωθούν από το τελευταίο τους πάθημα εκεί πέρα στον ......”

Φαεθωνα ;;

EΡΙΩΠΑΣ : “…τον οίκο των ιερέων της Φίκας ή Σφίγγας…”

Η Σφιγγα ηταν αφιερωμενη στον Ανουβι , που προστατευε την Νεκροπολη ,
δηλαδη ο σημερινος Ποντι-φικας είναι συνεχεια αυτου του σκοτεινου ιερατειου!
H Σφιγγα παντα μου εδινε την εντυπωση, ότι συμβολιζε ένα ειδος επιτροπης (;) η οποια ρωτουσε ,εκρινε και επετρεπε η απαγορευε ,με ποινη ομως φρικτη , την εισοδο στα αδυτα του Ανουβι .Αυτο όμως που δεν καταλβαινω είναι ποιος φωτεινος ανθρωπος θα ηθελε να περι-πλανηθει στα σκοτεινα σοκκακια του;
Για να φυλασσεται όμως ,μαλλον θα προκειται για περασμα .....
Ισως βεβαια να υπαρχει και αλλο μονοπατι... "για τα καλα τα παληκαρια" χαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: “Όλοι αυτοί οι Γίγαντες κατοικούσαν σε μια πεδιάδα ή κοιλάδα κοντά στην Ιερουσαλήμ. “
“Και τα δύο μαζί δίνουν "Το δεινό ή μέγα χάσμα" "Η μεγάλη υποχθόνια κοιλότητα". Οι αρχαίοι ομιλούσαν για την Κοίλη Συρία.”

Aυτο ειναι το σημειο του κεντρικου Ηλιου (στο σχετικο διαγραμμα) , ισως να συνδεεται και με το κοιτασμα που φερει το ονομα του δαιμονα Λεβιαθαν.
Η εβραικη μυθολογια παρεχει μια αρκετα αποκαλυπτικη εκδοχη για την γεννηση και την εξελιξη αυτου του πλασματος που η δραση του μοιαζει παρα πολύ με την Τιτανια .

Τα εξι σημεια αποκαλυπτουν μια προβολη των ουρανιων «εστιων πυρος» στη γη ,τα οποια δημιουργουν και τις αντιστοιχες υποχθονιες « εστιες πυρος».
Και βεβαια οι κατερχομενες ενεργειες δεν είναι ουτε καλες ουτε κακες ,είναι ομως δυναμικες και διαμορφωτικες και όταν πεφτουν στα χερια των απληστων γινονται από ζωογονες …θανατηφορες!
Αρα , ο στοχος τωρα , γινεται ευκρινης !

Το εκτο σημειο είναι η θεση του Κανωπος που εχει και την ενοια του πηδαλιου η καμμια σχεση;

Μετα από αυτή την τοποθετηση ομως ,προκυπτει το εξης ερωτημα, αν αυτός ο γεωδαιτικος ηλιος βρισκεται στην περιοχη της Μ. Ανατολης τοτε γιατι αναφερεις , ότι στην Ελλαδα και μαλιστα στον Αιγιακο χωρο ,βρισκεται η καρδια του πλανητη και η συνδεση του με τον κοσμικο Ηλιο , μεσα από ενεργειακους Λωρους που καταληγουν στους Δελφους και στη Δηλο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή Αθηνά θα σου απαντήσω μόλις μπορέσω. Από το κινητό δεν γίνεται.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Πες μου ότι η επτάφωτη λυχνία συμβολίζει αυτές ακριβώς τις Βύσσες ;



Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα, η Επταλυχνία ήταν αρχικά Εννεαλυχνία, έτσι ακριβώς όπως ήταν και η Λερναία Ύδρα με τα εννέα κεφάλια που έβγαζαν φωτιά. Ή όπως είναι οι 9 μιναρέδες (Οβελίσκοι) της Μέκκας μέχρι σήμερα.
Επιστημονικά αν αναλύσουμε το θέμα, μόνον ο αριθμός 9 αρμόζει και όχι ο αριθμός 7.
Ο αριθμός 7 είναι ο αριθμός της Αγνής ουράνιας Αθηνάς και όχι της Γυγαίας ή Ωγυγίας και ανήκει στον χώρο της Αστροφυσικής. Εννέα ήταν και οι Μώες (Μούσες) …καθόλου τυχαίος ο αριθμός. Μιλάμε για Πυρηνική Φυσική πλέον και για αντιγραφή (ύβριν) με δεκανίκια του προτύπου (3+3+3=( αντί του 7).
Το Ωγύγιο σύμβολο της φωτογραφίας ανήκε στους Ουγγαρίτες και είχε αριθμητική αξία 300. (Χμ.. κάτι μας θυμίζει αυτό).
Αντίστοιχο αυτού του Τιτανικού έργου και σε μικρότερη κλίμακα υπήρχε και στην Τυφωνία (Βόρεια Μ. Ασία) μόνο που εκεί οι θέσεις, και πολύ ορθώς, ήταν 7+1+1= 9.
Ο Ιησούς έστειλε τα μηνύματά του σε αυτές τις Τυφωνικές πόλεις οι οποίες κάθονται σε μικρότερη κλίμακα σε ένα παρόμοιο Τυφωνικό σχέδιο και τις ονομάζει συναγωγή του Σατανά [Αποκάλυψις Β:9]. Διότι ο ολοκληρωτικός πόλεμος του Ιησού ήταν εναντίον των ολέθριων Τυφωνείων και των λειτουργών τους πάνω στην Γη.
Στο ευρύτερο σχέδιο της Ωγυγίας (Ωγυγίου κύκλου και εξαπτέρυγου πυρός λείπουν οι δύο εσωτερικοί κύκλοι (σημεία) που ολοκληρώνουν τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φίκας και όλα αυτά μέσα στο περίφραγμα που έφερε το όνομα Ωγυγία.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Ερίωπα είπες

'Καιρός είναι λοιπόν οι Έλληνες να επιστρέψουν το ψεύτικο νόμισμα στον καίσαρα Ποντίφικα και να εκδώσουν το δικό τους με την Αθηνά και τον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ αν θέλουν να δούν κάποια προκοπή στον τόπο τους...'

Αυτό θα ήταν ένα θαύμα πραγματικά .Πως να γίνει όμως όταν μία τέτοια κίνηση θέλει ΗΓΕΤΗ και δυστυχώς για την χώρα μας αυτό δεν είναι καν ορατό στο κοντινό μέλλον .

Δυστυχώς σε ένα έθνος που δεν ελέγχει καμία υπηρεσία του ,ούτε καν το υπουργείο οικονομικών ,ούτε το ταμείο που μαζεύει τις εισπράξεις ληστεύοντας τους Έλληνες δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

Εμείς θα φύγουμε από την ΕΕ όταν θα διαλυθεί, ή αρχίσει ο πόλεμος καμία άλλη πιθανότητα δεν βλέπω .Όταν χάσουμε και άλλα εδάφη ,που είναι θέμα χρόνου πια τότε ίσως καταλάβουμε τι κάναμε.

Αυτή την χώρα δυστυχώς δεν την αγαπήσαμε όσο της άξιζε ,άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο ,δεν την σεβαστήκαμε και τώρα κοιτάζουμε να σώσουμε τα άσωστα.

Ο εχθρός είναι εντός εκτός και επί τ΄αυτά , μείναμε λίγοι .


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΘΗΝΑ : αν αυτός ο γεωδαιτικος ηλιος βρισκεται στην περιοχη της Μ. Ανατολης τοτε γιατι αναφερεις , ότι στην Ελλαδα και μαλιστα στον Αιγιακο χωρο ,βρισκεται η καρδια του πλανητη και η συνδεση του με τον κοσμικο Ηλιο , μεσα από ενεργειακους Λωρους που καταληγουν στους Δελφους και στη Δηλο;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: Αγαπητή Αθηνά στον Αιγαιακό χώρο όντως βρίσκεται η Καρδιά του πλανήτη.Άλλο Καρδιά και άλλο "Εστίες Πυρός".
Όπως ακριβώς λειτουργεί ο άνθρωπος , το ίδιο ακριβώς λειτουργεί και ο πλανήτης και το Σύμπαν. Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει η Κεαρδία, δίχως αυτήν το σώμα δεν έχει ζωή....το ίδιο και στον πλανήτη...τι κάνει η Κεαρδία;; ΠΑΛΛΕΤΑΙ...μέσα από αυτόν τον ΠΑΛΜΟ δημιουργούνται ουράνιες δονήσεις, που δημιουργούν έναν "Σπινθήρα" (ΚΥΩΝ)που δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο ανθρώπινο σώμα, στον πλανήτη, στο Σύμπαν.Ακόμα και το βαρυτικό πεδίο της Γης επηρεάζεται...από την λειτουργία της Καρδιάς του πλανήτη. Το πρώτο που δημιουργήθηκε πάνω στον πλανήτη, ήταν αυτή η ΚΑΡΔΙΑ...όπως το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς στον πρώτο υπέρηχο είναι η καρδιά του εμβρύου να χτυπά....ούτε πόδια ,ούτε χέρια. ούτε κεφάλι και εγκέφαλος.!! Το πρώτο που δημιουργείται είναι η Καρδιά.Όταν σταματήσει να χτυπά η καρδιά ο άνθρωπος πεθαίνει το ίδιο συμβαίνει και στον πλανήτη, και στο Σύμπαν.

Αυτό το σχήμα με τα 6+1 σημεία η πολύ ορθότερα όπως είπε και ο αγαπητός Ερίωπας (3+3+3=( αντί του 7) είναι ένας συμπαντικος αστρολογικός χάρτης που δείχνει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ....στο αχανές Σύμπαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο πλανήτης Χθόνα και η ανθρωπότητα αποτελούν μόνο μια πολύ σύντομη στιγμή της συνολικής ιστορίας του Σύμπαντος. Το γεγονός της τωρινής ύπαρξης του πλανήτη και των ανθρώπων που δημιουργήθηκαν κάποια στιγμή, μετά την δημιουργία του πλανήτη, δεν θα έχει καμία σημασία μόλις θα έχουνε εκλείψει. Ο τρόμος και η καταστροφή επαναλαμβάνονται σε έναν αένανο κύκλο για όσο θα υφίσταται η ανθρωπότητα.

Η ανθρωπότητα έχει ξανακάνει το ίδιο λάθος πολλές φορές στο απώτατο παρελθόν, ο πόλεμος της καταστροφής του πλανήτη θα συμβεί ξανά στο μέλλον και η Χθόνα θα αναρρώσει και πάλι...εάν και εφόσον η ΚΑΡΔΙΑ χτυπάει, αυτή η Αέναη Μηχανική Ροή Ενέργειας στον Πλανήτη που διαχέεται από τον Ελληνικό χώρο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρε

'εάν και εφόσον η ΚΑΡΔΙΑ χτυπάει, αυτή η Αέναη Μηχανική Ροή Ενέργειας στον Πλανήτη που διαχέεται από τον Ελληνικό χώρο.'

Γι αυτό λοιπόν εκτός από το να μας εξαφανίσουν ,θέλουν και την καρδιά μας ........


Να μπορούν να ελέγχουν τον πλανήτη και στο τέλος να τον καταστρέψουν δεν θα είναι δα και πρώτη φορά.

Υπάρχει κάτι που δεν έχουν διαστρεβλώσει για λογαριασμό των σκοτεινών σκοπών τους ;


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Καρδία: Το χωροχρονικόν απόσταγμα της αχωροχρόνου μνήμης του αιωνίου;
Η ακατάλυτος ζωτική βάσις-αρχή της απαύτου αναδημιουργίας (αναδομήσεως και αναμορφώσεως) του σύμπαντος;

Τα άστρα εισίν ουράνιοι θεοί, άλλα μεν ωσεί ανανεούμενα κύτταρα έτερα δε ωσεί αστρικαί συσσωματώσεις-σπλάχνα του συμπαντικού σώματος.

Ο έχων δε -ηξευρέτω- πατριωτικήν καρδιάν κι ελληνικήν σποράν,
κρατά τον θάνατον ομβρέλα του, τον Κέρβερον πιστήν του συντροφιάν
και εις τα γαλάζια όνειρα ως ήλιος άδυτος κολυμβά.


Υ.Γ. (Σχετικός άσχετος γρίφος.)

Ο γεγεννημένος όμως συνειδητός
και παθολογικός προδότης
εστί εν τσογλανοειδές ψυχοπουστρόνιον,
μια εκ του ουρανού εκπέσασα
βροντώδης πολιτική ψυχοπορδή
εις εν τσιπροκαθίκι μαϊμουδόνιον...



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Καρδία: Το χωροχρονικόν απόσταγμα της αχωροχρόνου μνήμης του αιωνίου;
Η ακατάλυτος ζωτική βάσις-αρχή της απαύτου αναδημιουργίας (αναδομήσεως και αναμορφώσεως) του σύμπαντος;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: Κάπως έτσι αγαπητέ φίλε μου, Καρδία το ΑΕΙ ΟΝ , διότι αυτή η Καρδία που πάλλεται, μέσα από αυτόν τον παλμό της δημιουργεί μια Ροή η οποία δημιουργεί το Σύμπαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Γι αυτό λοιπόν εκτός από το να μας εξαφανίσουν ,θέλουν και την καρδιά μας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Την καρδιά μας, και μέσα από αυτήν την ψυχή μας ζητάνε. Όμως δεν θα τα έχουν ποτέ, διότι η καρδιά και η ψυχή του Έλληνα βρίσκεται ενθρονισμένη στον θώκο της αρτιότητας και του μέτρου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αθηνά γράφεις: "Το εκτο σημειο είναι η θεση του Κανωπος που εχει και την ενοια του πηδαλιου η καμμια σχεση;"
----------------------------------------------------------------------------

-Κάνωπος ή Κάνωβος, ή Ναυκρατικόν Στόμιον, ή Κανωβικόν Στόμιον του Νείλου, είναι το σημερινό προάστιο Αμπουκίρ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, εκεί ακριβώς όπου βρισκόταν κάποτε η αρχαία Θώνις του ξακουστού Πρωτέα, του ευρετή των Ελληνικών γραμμάτων, εξ΄ ου και «Πρωτεία γράμματα» και «Πρωτεσίλαος» ο λαός του αρχαίου «Ραχώ Άστεως» ήτοι του άστεως των Ραχών ή Ελλήνων του Πρωτέως, αργότερα Αλεξάνδρειας, ο οποίος συμμετείχε στον Τρωικό πόλεμο πέφτοντας πρώτος στην μάχη. Ελληνικότατη Πόλις η Θώνις, συνώνυμη των Τυάνων και κέντρο του κόσμου εκείνη την εποχή. Προϋπήρχε του Τρωικού Πολέμου, αναφέρεται δε και στην Π. Διαθήκη.
Χρονογράφοι του 17ου αιώνος αναφέρουν ότι οι Κόπτες ονόμαζαν την περιοχή «Καχ Ανούμπ» και έλεγαν ότι εκεί κάποτε ήταν το Θησαυροφυλάκιο του Άνουβι. Η λέξη Καχ ή Κάουχ ή Κάουγκ σημαίνει το Φρουραρχείο ή Θησαυροφυλάκιο του Άνουβι. Στην Ελληνική γλώσσα πέρασε ως Κούγκι.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ: Αυτό το σχήμα με τα 6+1 σημεία η πολύ ορθότερα όπως είπε και ο αγαπητός Ερίωπας (3+3+3=( αντί του 7) είναι ένας συμπαντικος αστρολογικός χάρτης που δείχνει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ....στο αχανές Σύμπαν.

Αν ο Ωγυγιος κυκλος ειναι η προβολη της Ατλαντιδας στο Συμπαν ,τοτε η γηινη Ατλαντιδα ειναι η προβολη της Ωγυγιας στον ουρανο;

Η Ωγυγια - Ατλαντιδα ,καπως συνδεονται, ισως με καποια χωροχρονικη αποσταση,
περιβαλονται απο τον Ωκεανο ,εχουν μια "εφεση" στους πυρηνικους αντιδραστηρες ,φυσικους ή τεχνητους ,
και γνωριζουν πολυ καλα τα της Αθανασιας!
Και η Καλυψω κορη του Ατλαντα ηταν ..οπως και τα παιδια της Ποσειδωνιας.

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ελληνικότατη Πόλις η Θώνις, συνώνυμη των Τυάνων και κέντρο του κόσμου εκείνη την εποχή.

Η αληθεια ειναι οτι γνωριζω τα Τυανα μονο απο τον Απολλωνιο, αλλα τωρα βλεπω οτι βρισκεται σε κομβικο σημειο στον παραπανω χαρτη , εκει κοντα στις Κιλικιες Πυλες!Ισως να ακουμπα σε εναν απο τους εσωτερικους κυκλους που ανεφερες.

" των Ραχών ή Ελλήνων του Πρωτέως"
Απο που προκυπτει το " Ραχων";

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αγαπητε ΛΥΚΑΣΤΡΕ,
η Χθων, ειναι η Γα ..Δα ή Γη...Δη;
Ή ειναι κατι χαμηλοτερο και βαρυτερο ;
Η ΓΑΙΑ του Ησιοδου ειναι το χρυσομαλλο Δερας;

Ανώνυμος είπε...

Στην τέταρτη βύσσα της Μέκκας συμβαίνουν συχνά ανεξήγητα φαινόμενα τα οποία στοιχίζουν κάθε φορά την ζωή χιλιάδων προσκυνητών. Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο με 2500 νεκρούς προσκυνητές αναφέρεται και το όνομα του πρίγκιπα Mohammad bin Salman Al Saud τον οποίο κατηγορούν ως κύριο ενορχηστρωτή του εγκλήματος.
Τόσο σε αυτό το επεισόδιο όσο και στο επεισόδιο της πτώσης των γερανών μέσα στον κεντρικό ναό, Αιγύπτιοι αυτόπτες μάρτυρες που επέζησαν δήλωναν ότι ισχυροί ηλεκτρικοί σπινθήρες έβγαιναν μέσα από την γη και κεραυνοβολούσαν τους άτυχους προσκυνητές. Οι ίδιοι δήλωναν ότι νεκροί ήταν αμέτρητοι.



Saudi royal convoy[edit]
" Lebanon-based Arabic-language daily Ad-Diyar reported that a convoy escorting Mohammad bin Salman Al Saud, Deputy Crown Prince and Saudi Minister of Defense, composed of 200 soldiers and 150 police officers triggered the disaster by blocking a street forcing pilgrims to turn around against the flow of traffic. Ad-Diyar also alleged that the Deputy Crown Prince and entourage swiftly left the scene, and that the Saudi authorities sought to impose a media blackout on reporting the Prince's presence in the area.[182]"

Απόσπασμα από την Wikipedia:
Η ημερήσια αραβική εφημερίδα Ad-Diyar με έδρα το Λίβανο ανέφερε ότι μια φάλαγγα που συνόδευε τον Mohammad bin Salman Al Saud, αναπληρωτή πρίγκιπα και υπουργό άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, αποτελούμενη από 200 στρατιώτες και 150 αστυνομικούς, προκάλεσε την καταστροφή παρεμποδίζοντας έναν δρόμο και αναγκάζοντας τους προσκυνητές να γυρίσουν ενάντια στη ροή της κυκλοφορίας. Ο Ad-Diyar ισχυρίστηκε επίσης ότι ο αναπληρωτής πρίγκιπας και ο συνοδός έφυγαν γρήγορα από τη σκηνή και ότι οι Σαουδαραβικές αρχές επιδίωξαν να επιβάλουν συσκότιση στα μέσα επικοινωνίας για την αναφορά της παρουσίας του πρίγκιπα στην περιοχή. [182]



Πηγές: https://en.wikipedia.org/wiki/Mecca_crane_collapse
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Mina_stampede


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μας Αθηνά αυτό εν συντομία σχετικά με την απορία σου περί Ραχών (Γραικών) εκτός και αν προτιμάς την πλήρη ανάρτηση.

Γραικός ή Γραίκος ή Ραίκος ή Ραχός: Ο Έλλην, δηλοί παρά τοις βαρβάροις τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ.[θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας]

«“Ραικούς οι βάρβαροι τους Έλληνας, Σοφοκλής
τή λέξει κέχρηται, quibus cont ipse Εust, p. 633, 5ο:
Ούτω δε και του Γραικός προϋπάρχει “Ραικός κατά τους
τεχνικούς, et Hesych. : “Ραΐκος (ser. “Ραικός), Έλλην
“Ρωμαίοι δε το γ προσθέντες Γραικόν φασι. Εί “Ραχός,
Έλλην• δηλοί δε παρά τοις βαρβάροις τον ελεύθερον
[θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας]

Και εδώ μερικά αποσπάσματα:
ΓΡΑΙΚΟΣ: Graecus, Έλλην, Γραικιστί, pro
“Ελληνιστί, Greece, Etym. (Μ. p. 239, 15.
Hesych. :Γραικός, Έλλην. Antiatt Bekk, p.88,
1: Γραικός, ο Έλλην.
Steph. Byz. : Γραικός ο Έλλην όξυτόνιος. ΓΡΑΙΚΟΙ οι Έλληνες.
Τα επιθετικά οξύνεται, γλαυκός λευκός Γραικός, Aristot. Meteor 1,
14: Ο καλούμενος επί Δευκαλίωνος κατακλυσμός περί
τον Ελληνικών εγένετο, μάλιστα τόπον, και τούτου περί
την Ελλάδα την αρχαίαν. Αύτη δ' έστιν ή περί Δωδώνη,
και τον Αχελώον, : γαρ πολλαχού το ρεύμα μεταβέ
βληκεν ώκουν γάρ οι Σελλοί ένταύθα και οι καλούμενοι
τότε μεν Γραικοί, νύν δ’ Έλληνες. Constant. Them. 2,
5: “Ελλάς ή χώρα εκλήθη από Έλληνος του Δευκαλίων,
νος, ος δυναστεύσας της Φθιώτιδος τους υπηκόους εαυτό
γενομένους αντί Γραικών Έλληνας εκάλεσε, Id. 1 extr.
Απο Σηστου (Λεκτου Pined ad Steph B. P. 214, Α)
και έως Αβύδου και αυτής Προποντίδος και μέχρι Κυζίκου
και του ποταμού Γρανίκου πάντες Γραικοί ονομάζονται και
κοινή διαλέκτω χρώνται αμο tanen posteriori loco
suae dicitaetatis usun et appellationen. Marmor Par.
ΕΡ, το (ap, Boeckh C. 1. νοι. 2, p. 295 sive3oo) :
Αφ' ου Έλλην ο Δευκαλίωνος Φθιώτιδος εβασίλευσε και
Έλληνες (ώνομάσθησαν, το πρότερον Γραικοί καλούμε
νοι. Apollod. 1, 7, 3: Αυτός (Έλλην) μένουν αφ’ αυτού
τους καλουμένους Γραικούς προσηγόρευσεν Έλληνας.
Greecos qui Γραικούς dixerint scriplores Graci, preter
obsoletorum omnium captatores, Callimachum, fr.
16ο, cit ab Etyn. M. μ. 239
et Lycophronem 532, 891, 1.195, 1338, nulli sunt nisi Sophocl. ap. Eust.
Π. Ρ. 89ο, 15: ...τών Γραικών, ούς ή μεν συνήθεια και
του εν αρχή γ προφέρουσιν επί Ελλήνων, οι βάρβαροι δε “Ραικούς φασι διχα τού γ, ώς έν παλαιώ εύρητα ρητορικώ λεξικώ.


15 : “Ραικους οι βάρβαροι τους Έλληνας, Σοφοκλής
τή λέξει κέχρηται, quibus cont ipse Εust, p. 633,

5ο: Ούτω δε και του Γραικός προϋπάρχει “Ραικός κατά τους
τεχνικούς, et Hesych. : “Ραΐκος (ser. “Ραικός), Έλλην

“Ρωμαίοι δε το γ προσθέντες Γραικόν φασι. Εί “Ραχός,
Έλλην• δηλοί δε παρά τους βαρβάρος των ελεύθερον. Ει
Zonar. p. 16ο3: "Ραικός ο Ρωμαίος, Επίχαρμος, Φιλεί
είναι Γραικός , αποβολή του γ “Ραικός, ubi pariteratque
ap. Suidam (qui ejusd. gl. initium ponit bis, senel
recte scriptum, scanel, ut vere conjecisse videtur
Albert. ad Πesych. ν. “Ραχός, corruptum in βακος
ορμώμενος) "Ρωμαίος more seculi dietum opinor pro
Έλλην, φλεί αμtem scrib. esse οφείλει, φuorum vv.
inter se permutatorum ex. v.ap. Lambec. Bibl. Caes.
1. 5, νοι, 5, Ρ. 487. Ετυμολογ. Μάγκνουμ. μ. 241, 15: Γραικός,
Ραικός, Έλλην “Ρωμαίοι δε το γ προθέντες Γραικόν
φασι, idemque p. 239, 15 cum Zou, p. 451 :

Επίσης αυτό:

Γραικοί, οι Έλληνες, παρά το Ραίσαι Ραικός και Γραικός και γάρ
διά την πολλήν (κατά πολύ Etyn. M., κατά πόλεμον
ανδρείαν οι Έλληνες ούτως έκαλούντο

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γραικοί, οι Έλληνες, παρά το Ραίσαι, Ραικός και Γραικός κλπ.

Το "ραίσαι" σημαίνει κυρίως απόσχωμαι, απέχω, κρατώ απόσταση, και ίσως ονομάστηκαν έτσι οι Έλληνες από τους άλλους λαούς διότι "απείχοντο" των ολεθρίων Καδμείων και Ωγυγίων έργων.
Προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι η λέξη Χράκος και Ράκος και Γραικός κλπ δημιουργήθηκε γραμματικά από τις γλώσσες των Αιγυπτίων και Αράβων, διότι δύο Αιγυπτιακές λέξεις οι "Χορ Χάρακου حر حركه " εννοούν "ο ελεύθερος στις κινήσεις του άνθρωπος". Αυτό ακριβώς αναφέρουν και τα αρχαία λεξικά.
“Ραχός, Έλλην• δηλοί δε παρά τοις βαρβάροις τον ελεύθερον
[Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας]

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Έσπασε το απόστημα που λέγεται Ποντίφικας.
Σήμερα ο θησαυροφύλακας του Βατικανού Καρδινάλιος George Pell, και υπ’ αριθμόν 3 στην ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας βρέθηκε ένοχος σε πέντε κατηγορίες για Παιδεραστία στην Αυστραλία από το σύνολο των ενόρκων. Ο George Pell είναι ο τρίτος κατά σειρά υψηλόβαθμος της Καθολικής Εκκλησίας που καταδικάζεται για παιδεραστία.
Πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών και θύματα του George Pell, φώναζαν έξω από το δικαστήριο: “You’re going to burn in hell. Burn in hell, Pell,”
Το οικτρό τέλος του Ατλαντοβαβυλωνίου σφετεριστή της Εκκλησίας του Ιησού και του συρφετού που τον ακολουθεί απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ κοντά.

https://www.theguardian.com/australia-news/2019/feb/26/cardinal-george-pell-vatican-treasurer-found-guilty-of-child-sexual-assault



ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Ερίωπα ,Λύκαστρε

'Σήμερα ο θησαυροφύλακας του Βατικανού Καρδινάλιος George Pell, και υπ’ αριθμόν 3 στην ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας βρέθηκε ένοχος σε πέντε κατηγορίες για Παιδεραστία στην Αυστραλία από το σύνολο των ενόρκων.

Κάθε λοιπόν παρά φύση ερωτική συνεύρεση,ομοφυλόφιλοι,λεσβίες,παιδεραστές,ανώμαλοι πάσης φύσεως είναι μία ύβρης.

Όλη αυτή η ανάρμοστη επαφή κυρίως δε με τα παιδιά γίνετε για έκκληση ενέργειας,δεν θα μπορούσαν να πετύχουν το ίδιο μέσα 'από τις κλασικές διαδρομές' ή υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο δεν κατανοώ .

Αυτό το τόσο όμορφο και δημιουργικό συναίσθημα το οποίο πραγματικά σου γεμίζει τις μπαταρίες της ψυχής γιατί πρέπει να είναι τόσο ευτελές;

Όταν όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε το αυρικό μας κομμάτι αυτοί γιατί μετά μανίας και σκοπού το χαλούν .Το δικό τους δεν επηρεάζετε;

Γιατί ο έρωτας που κάνει την καρδιά σου να πάλλεται σαν τρελή πρέπει να καταγράφετε με μελανά χρώματα στο νου.


ΑΡΡΙΩΝ είπε...



διότι δύο Αιγυπτιακές λέξεις οι "Χορ Χάρακου حر حركه " εννοούν "ο ελεύθερος στις κινήσεις του άνθρωπος".
ΕΡΙΩΠΑΣ

Επιρρωτικώς ειπείν.
Πρβ. και ελλ. ουσ. γ΄κλ. χαρακτήρ (ο) (ρ. χαράσσειν), ο δρομολογών ίδιον δρόμον-κέλευθον.
όπου κέλευθος (ο)> ελευθερία (<κ+ελ-ερ+ευθ+ρία= κίνησις-χάραξις δ-ρ-όμου ευθείας-(ευθ-,και, ευτ-, και αυτ-)-ευτυχούς-υπευθύνου-αυτονόμου ροής.

Πρβ. ευθ-εία, ευθ-ύνη, αυτ-ός(= ο διαφορετικός, κεχωρισμένος, ξεχωριστός.)

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αγαπητε μου ΕΡΙΩΠΑ σ'ευχαριστω για την παραθεση τοσων πολλων στοιχειων και των παραπομπων τους.

Καθε ονομα ,καθε τοπωνυμιο καθε φυλη που τα χρησιμοποιει, και μια μαγικη διαδρομη στο Χρονο και στο Χωρο!

Να εισαι σιγουρος οτι τιποτε δεν παει χαμενο.