ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Απριλίου 2020

21η Απριλίου. σήμερα...και πάλι Χούντα έχουμε.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Κρατική τρομοκρατία... απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ.... προπαγάνδα στο έπακρο... στρατιωτικός νόμος... απαγόρευση της κυκλοφορίας....Αδέρφια της 21ης Απριλίου....κερδάτε.......

3 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η χούντα εξυπηρετούσε άλλους.
Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι τους αριστερούς τους... εξόρισαν για να τους προστατεύσουν από την μήνη τού λαού, καί αργότερα να επιστρέψουν σαν αγωνιστές της Εθνικής Αντιστάσης παίρνοντας μάλιστα και συντάξεις οι δοσίλογοι.
Να κάνουν εθνική αντίσταση ποιοί; Αυτοί που με προθυμία θέλουν να ξεπουλήσουν οτιδήποτε εθνικό και κρύβονται πίσω από το δάκτυλο του ΚΚΕ.Φαινονται όμως.
Όπως φαίνεται και τό παραμύθι που μας πούλησαν οι ... αγωνιστές του Πολυτεχνείου.Να μην τους ακριβοπληρωνει ο λαός μια ζωή, επειδή είπαν"εδώ Πολυτεχνείο";
ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ . Και περιμένουμε.
Προσποιούνται ότι είναι αντίπαλοι, ενώ είναι κώλος και βρακί.
Δεν θα πρέπει νά ξεχάσουμε και τους"έγκριτους", τους"ειδικούς" και διάφορα άλλα αποβράσματα της βρώμικης κοινωνίας τους.Να τους πληρώσουμε ΌΛΟΥΣ.Κατά τά έργα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μπάμπη καλύτερα δεν θα τα έλεγα ούτε εγώ. Είναι λες και διάβαζα τον εαυτό μου. Έτσι είναι όπως τα γράφεις...

ΑΡΡ. είπε...


Υγιής εθνικισμός με το ζόρι (ερπύστριες), όπως και με το γάμο, δεν γίνεται
όπως ούτε όμως και με κοινοβουλευτικές πρασινοκοκκινομπλέ ζαρτιέρες.
Θέλει έξυπνο, λαϊκό, λειτουργικό, ενωτικό, Λυκούργειο σύνταγμα που να κόβει την προδοσία, την λαμογιά και την εγγονοκρατία στη ρίζα τους.

Δυστυχώς η ξενοκρατία (παγκοσμιοποιημένη εθνοκτόνος δημοκρατία)
μας την έχει προ πολλού στημένη και προμελετημένη.
Μια εθνικόφρων, στρατιωτική ή κοινοβουλευτική (τύπου Ορμπάν, Ερντογάν) δικτατορία άλλωστε σε κράτη μικρά πλην γεωστρατηγικώς σημαντικά όπως η νυν Ελλάς είναι βραχύβιος και αδιέξοδος γιατί εύκολα κατευθύνεται, αποσταθεροποιείται ή εκβιάζεται έξωθεν, δίνοντας και το πρόσχημα στους ισχυρούς της γης για παραδειγματική των ¨εθνικώς ατάκτων¨ τιμωρία. (π.Χ. Κύπρος, Λιβύη, Σερβία.)
Αντίθετα ο ξενόδουλος ¨αντινατιβιστικός¨ κοινοβουλευτισμός ως αποικιοκρατικός παράδεισος των ξένων μεγάλων δυνάμεων (μέσω πρεσβειών, μυστικών υπηρεσιών), και για να μην δυσφημίζεται το δημοκρατικό μοντέλο-σύστημα, δεν δημιουργεί άμεσα εθνικάς στρατιωτικάς ήττας αλλά μόνο έμμεσα και δια του λεγομένου ¨βρασμού του βατράχου¨ αργή εθνογενοκτονία, (λαθροαπεθνικοποίησι και εθνικός στρατός Φιλιπινέζα λαθροεισβολέων)
οιονεί Ελλάς χωρίς Έλληνες.

Τώρα το πιο μοντέλο είναι πιο ύπουλο, καταστροφικό και εθνικώς θανατηφόρο εναπόκειται εις την κρίσιν του καθενός να εικάσει και δυστυχώς, ως το μη χείρον βέλτιστον, να επιλέξει.