ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ...ΚΑΓΚΕΛΟ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ας γράψουμε για άλλη μια φορά την γνώμη μας.
Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων.... ουδέποτε είχε κάποιον ιδιαίτερο προσανατολισμό... για το μέλλον της πατρίδας του... σίγουρα όμως του είχε δοθεί, και αυτός με την σειρά του, είχε αποδεχθεί... διέξοδο για την πάρτι του. Παρτάκιας.!!
Όπως έγραφα και πριν από κάποια  έτη... η μοναδική κρίση που είχε και έχει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι η πνευματική κρίση... η κεφάλα μας φταίει για όλα.

Δεν υπάρχει κατά Αριστοτέλη "βουλευτικόν"... για το εμείς. Πάρα ταύτα, "ανάγκας και θεοί πείθονται"...
Σίγουρα θα υπάρξουν παράξενες ιδεολογικές χημείες... λόγο ανάγκης!!!
Επειδή κάποιοι ακραίοι κύκλοι από την αριστερά δεν δύναται λόγο μη μαχητικότητας του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων, να βρουν ανταπόκριση σε μια πολιτικά γενικευμένη επανάσταση.... θα χρησιμοποιήσουν αρκετούς σουνίτες (στο θρήσκευμα) αλλοδαπούς.

Βεβαίως αυτό είναι παράδοξο (αν και συμβαίνει) από πολλές απόψεις... και η πρώτη άποψη είναι το άθεο αλλά ελεύθερο μέρος της αριστεράς... με το άκρως ένθεο φασιστικό μέρος των σουνιτών! Πως μπορούν να συνυπάρξουν σε μάκρος χρόνου;;... μα δεν μπορούν!!! Εκτός αν από ένα σημείο και μετά, οι αριστεροί γίνουν μουσουλμάνοι σουνίτες στο θρήσκευμα! Θα αποκεφαλιστούν 2 - 3 ακραίοι άθεοι αριστεροί, και οι υπόλοιποι θα γίνουν ένθεοι μουσουλμάνοι. Τόσο απλά.!
Από εκεί και πέρα... θα πρέπει να καταλάβουν οι λαοπλάνοι πολιτικοί και όλοι οι υπόλοιποι... ότι εξέγερση θα γίνει... το θέμα (όπως και το 1967) είναι ποιος θα προλάβει ποιον...
Το 1967 οι Συνταγματάρχες πρόλαβαν τους Στρατηγούς... στις μέρες μας δεν παίζουν οι στρατιωτικοί...

Διότι όταν σου κολεκτιβοποιούν υπέρ των τραπεζιτών, ολόκληρη την πατρίδα σου... και την ιδιωτική περιουσία σου... με το πρόσχημα την οικονομικής κρίσης, δηλαδή την εν πράγματι αποτυχία των (προδοτών) πολιτικών... τότε αργά η γρήγορα θα γίνει της Μέρκελ το κάγκελο... και αυτό είναι νομοτέλεια..!
Ο γράφων για παράδειγμα ουδέποτε πήγε σε τράπεζα για οποιοδήποτε δάνειο... ούτε βολεύτηκε στο δημόσιο (προσπάθησα να μείνω στα όρια της σκλαβιάς μου ελεύθερος)... δεν χρωστάω σε κανέναν! Παρόλα αυτά, οι πολιτικάντηδες της Ελλάδος, με την 40ετή αποτυχημένη πολιτική τους.. με έχουν χρεώσει με 80.000+ ευρώ!!! Τόσο μου αναλογεί (και τον κάθε έναν κάτοικο της χώρας) από το δημοσιονομικό χρέος, από το πρακτορεύεστε δια του πολιτεύεστε... όπου από κρατικό χρέος (τα λαμόγια) το έχουν μετακυλήσει στους πολίτες!!! Δεν υπάρχει τίποτα...

Γιατί θα πρέπει ο γράφων - αλλά και όλοι οι υπόλοιποι- να πληρώσει την αποτυχημένη πολιτική, της πολιτικής 40χρονης τσογλανοπαρέας του Αδώνιδος;; Από που και ως που;; Που το είδατε γραμμένο αυτό;; Ποιος σας είπε ρε λαμόγια ότι θα αφήσω να ξεπουληθεί η πατρίδα μου;;
Η επανάσταση που έρχεται στην Ελλάδα... δεν είναι κομματικοποιημένη... σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να της δώσουν πολιτική χροιά, λόγο του ότι έτσι θα είναι ποιο εύκολο το διαίρει και βασίλευε... δεν θα καταφέρουν τίποτα.

Οι δολοφονίες των Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη δεν ήταν τυχαίες... για εμένα ο δολοφόνος του Φύσσα και οι δολοφόνοι του Φουντούλη και Καπελώνη... είναι από τα ίδια  ΞΈΝΑ κέντρα, που μας ωθούν να βγάλουμε την οργή μας, συναμεταξύ μας. Ήδη από τις αρχές του 2000 κάποιοι κύκλοι ετοίμαζαν σύγκρουση μεταξύ δωδεκαθεϊστών και ορθοδόξων... τελικά δεν τους βγήκε αυτό... και προσπαθούν να αναμοχλεύσουν τα παλαιά πολιτικά μίση... η μαγιά υπάρχει. Η οργή και ο θυμός φέρνουν πνευματική τύφλωση... με εμάς αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο... κάποια κέντρα του εξωτερικού, χρησιμοποιούν την τακτική του Ιάσονα με τους σπαρτούς, από δόντια δράκου... η δολοφονίες των παιδιών, ήταν η πρώτη πέτρα που έριξαν.

Ας κλείσουμε με αυτό...

Το 1999, το Ν.Α.Τ.Ο. έκλεινε το 50 έτη από την ίδρυση του. Στην εκδήλωση που έγινε ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Σημίτης.. χωρίς λόγο... χωρίς να κολλάει πουθενά... από το πουθενά... τόνισε ιδιαίτερα από το βήμα της Ατλαντικής Συμμαχίας, το τέλος του ελληνικού εμφύλιου πολέμου. Στην ουσία έδινε σε κάποιους το σύνθημα, ώστε να ξανά μπουν οι βάσεις για ένα ακόμα γύρω.

Υ.Γ Όπως έχω ξαναγράψει σημασία δεν έχει ποιος και γιατί ξεκινάει κάτι..αλλά ποιος και πως θα το ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

2 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θα πρέπει να καταλάβουν... όλα τα τοπικά και "δημοκρατικά" - "συνταγματικά" κόμματα της C.I.A. και B.N.D. ότι ο πολύς κόσμος τους έχει σιχαθεί.!! Έχουνε καταλάβει ότι το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας με την ισχύ του κράτους και το προσωπείο της αγγλοσαξονικής δημοκρατίας... αποτελεί εχθρό του Έθνους και της πατρίδας.!!

Για όλα τα πράγματα όμως υπάρχει ένα...ΤΕΛΟΣ.!! Με την φανερή δολοπλοκία τους, τα ψέματα τους, την εχθρότητα τους σε ένα αποβλακωμένο λαό... και το μίσος τους για κάθε τι ελληνικό.. .το μόνο που θα επιφέρουν θα είναι το τραγικό τέλος τους... και τίποτα άλλο!!Αυτό είναι υπόσχεση.. θα έρθει η ώρα για αυτό!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Και εδώ το ερώτημα..... Έρχεται η χρονική στιγμή και σου δίνεται η δυνατότητα να καθαρίσεις όλη τη βρωμιά, αλλά για να καθαρίσεις δεν θα πρέπει να λυπηθείς, να διστάσεις, να αναβάλλεις, είσαι έτοιμος για αυτό, έχεις καταλάβει ότι θα είναι μια ευκαιρία που σπάνια παρουσιάζεται και όποιος προχώρησε νίκησε και τα πήρε όλα....