ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ...

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

AΠΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ..ΕΩΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ..ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ..ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ EKEI ΑΠΟ ΤΟ 2008...ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ..2010..ΕΩΣ 2019...ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΤΟΥΣ..
7 ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ..ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΛΕΟΥΝ...Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΠΟΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ..ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ..

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ...ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ...ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΣΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ.. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ STELLIOUM..ΑΥΤΟ..ΤΟΣΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ...ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ...

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ..Ο ΔΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΗΘΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ..Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΩΡΑ..ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΤΩΡΑ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ..ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ..ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ..!!!

24°59' Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ..
22°29' Η ΟΡΘΟΔΡΟΜΗΣΗ..
19°20°21°22°23°24°25°..ΟΙ ΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ..ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ..ΡΙΖΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ...ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ 《ΚΟΡΩΝΟΙΟ》ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΕ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΟΧΙ...;;;ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.. 

 ΓΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ.... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ ΣΟΥ..ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ..ΙΣΩΣ ΖΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ ΕΡΩΤΑ..ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ..
ΓΙΑ ΤΟΞΟΤΕΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο..ΟΙΚΟ ΣΟΥ..ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ..
ΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ..ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΡΗΞΕΙΣ..
ΓΙΑ ΖΥΓΟΥΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ...
ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ.... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ..ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ...
ΓΙΑ ΛΕΟΝΤΕΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ..ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..
ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ..ΟΙΚΟ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ..
ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ .... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ..ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ..ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ..ΤΑ ΔΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
ΓΙΑ ΤΑΥΡΟΥΣ... Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ ΣΟΥ ..ΙΣΩΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ..ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..
ΓΙΑ ΚΡΙΟΥΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ..ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ..
ΓΙΑ ΙΧΘΕΙΣ... ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ ..ΕΚΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..
ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ... Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ..ΙΣΩΣ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΟΥΣΕΣ..

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ..
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΑΣ..ΠΟΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ..ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ..ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: