ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Οι “μετανάστες” της Ριτσώνας έσπασαν την καραντίνα και την κοπάνησαν…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ενώ τα λαμόγια της κυβέρνησης  λένε στους αποβλακωμένους κάτοικους της χώρας ότι οι πρώτες 15 μέρες του Απριλίου είναι πολύ σημαντικές για την διασπορά και εξέλιξη του κωλονοιού -σύμφωνα πάντα με την προπαγάνδα τους- ταυτόχρονα φέρνουν συνέχεια λαθραίους που είναι γεμάτοι με ον ιό, και ήραν την αναστολή του ασύλου.!!! Τους βλέπω να πηγαίνουν καρφί και ευθεία για το Διεθνές Ποινικό της Χάγης για απόπειρα γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού.  Ήδη ετοιμάζεται δικόγραφο βάσει του Καταστατικού Ρώμης.!!! Ποιος δεν θυμάται τα  ψέμματα του Μηταρακη για τους 42000 δήθεν υγιείς που την αμέσως επόμενη έσκασαν τα κρούσματα της Ριτσώνας;; Θα πάνε τουλάχιστον για βαρειά αμέλεια το λιγότερο.!!

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, στη Ριτσώνα, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω των 23 κρουσμάτων κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», ομάδα νεαρών ανδρών «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε από τη δομή, περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, περιμετρικά του κέντρου φιλοξενίας. Έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων και συνεχείς εκκλήσεις, οι μετανάστες πείστηκαν να επιστρέψουν στη δομή, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 23 κρουσμάτων του COVID-19 – όλα επαφές της νεαρής λεχώνας, η οποία διεγνώσθη θετική στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρας», λόγο αφότου γεννήσει. Η ίδια εισήχθη στο «Αλεξάνδρα» την προηγούμενη Πέμπτη, όπου γέννησε με καισαρική. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε κοινό θάλαμο. Εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων στον σύζυγο της λεχώνας, το hot spot ενημέρωσε το «Αλεξάνδρα», το οποίο αμέσως υπέβαλε σε εξετάσεις τη γυναίκα. Παρότι ο άνδρας ήταν εντέλει αρνητικός στον ιό, εντούτοις η ίδια διαγνώσθηκε θετική.
ΠΗΓΗ: SPUTNIK




ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ον ιό, και ήραν την αναστολή του ασύλου.!!! Τους βλέπω να πηγαίνουν καρφί και ευθεία για το Διεθνές Ποινικό της Χάγης για απόπειρα γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού.

ποιος θα τους παει στο δικαστηριο?

Μμ. είπε...


(Εις την εικόνα).

Νέοι επενδυταί ατενίζοντες το ελληικόν τοπίον
πριν μεγαλώσωσι και προβώσι
εις επενδυτικάς επχειρήσεις μακράς πνοής και σφαγής.


Υ.Γ. Πουτανοκοτσαμπάζηδων φιλελεκομμουνογιοί, δημοκρατοκάφροι,

ότι δεν κατάφερε σχεδιάσας τότε ο Ιμπραήμ,
το εκτοπίσαι όλον τον της Πελοποννήσου κ.λ.π. γηγενή ελληνικόν πληθυσμόν
και αντικαταστήσαι αυτόν δια ισλαμαιγυπτιακού,
επιχειρείτε εσείς, βρε, εκουσίως τώρα, εθνοπροδοτάρια,
για το χρήμα και την εξουσία....

Πού να μη λιώσοι το βρυκολακοκουφάρι σας στο απάνω κόσμο,
τρισκατάρατα μουλοσπέρματα, σατανοκαθίκια.
Στην οργή να υπάγοιτε κι ακόμα παραπέρα,
αναθεματισμένοι!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θέλεις να σε φουντώσω λίγο ακόμα...για να έχω μετά να διαβάζω θαυμαστές λέξεις όπως.."βρυκολακοκουφάρι " και " μουλοσπέρματα" χα χα χα δες εδώ πως σουλατσάρουν οι "επενδυτές" και με την μουσική τους παραμάσχαλα παρακαλώ,!! Ενώ ο κάτοικος της χώρας πρέπει να παίρνει άδεια ακόμα και για τα αυτονόητα..αυτοί σουλατσάρουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ακούγοντας και μουσική.

https://tinyurl.com/rv2u63r

Μμ. είπε...


Αλλά και ο ¨ιδιοκτήτης¨ από πάνω
με την σημαία ανηρτημένη μπαλκονιστί
ώσπερ πουτσοκέφαλο; (Βάλανος.)
(Κράτα λεξιλόγιο εσύ. Χα, χα!)

Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει.
Έχει αγκαστρώσει τον θάνατο γαρ, ρε σεις.
(Κι αυτό γράφ' το...)