ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ Eurovision Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Προσέξτε το σόου που έκανε πέρυσι στη Eurovision η βρώμα της Νέας Βαβυλώνας και κάντε συνειρμούς. Πολύ ενδιαφέρον βίντεο με πολλά υπονοούμενα δώθεν και κείθεν... όμορφη η κορώνα στο κεφάλι, όμορφή και η καλύπτρα στο αριστερό μάτι... αλλά γιατί στο αριστερό μάτι με το Χ;

12 σχόλια:

a girl has no name είπε...

α! γουστάρω μαντόνα λέμε!θεά! πάπα ντοντ πριτς κι έτσι... και συ βρε λύκαστρε τι θα γίνει πια με την κατάσταση σου; παντού σατανιάρηδες οχτρούς βλέπεις! αποκλείεται δλδ να έβγαλε κριθαράκι στο μάτι η θεά την προηγούμενη της εμφάνισης, να της έγινε τούμπανο και να αναγκάστηκε να βάλει το πειρατικό αξεσουάρ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν με λέγεις κορίτσι δίχως όνομα, μήπως ξέρεις γιατί στο αριστερό μάτι το..Χ ;;;

ΑΡΡ. είπε...


Το μεν θείον πνεύμα της ελευθερίας
παράγει Έλληνας και φιλοσοφίαν,
το δε απνευμάτιστον της υλικής δυνάμεως-Ύβρεως
βαρβάρους και θρησκείαν-είδωλον της σοφίας.

ΥΓ.
Χμ! Να και το πειρατικόν (χθόνιον-Απολλώνειον;) σύμβολον των Αριμασπών;
Ε, Ε;

a girl has no name είπε...

σε τι ακριβώς θα πρέπει να εστιαστώ; στο ότι κάτι είναι στο αριστερό και όχι στο δεξί; στο ότι συγκεκριμένα το εξ είναι στο αριστερό και όχι στο δεξί; μόνο στο εξ είτε είναι στο αριστερό είτε στο δεξί; στο οτι είναι αριστερό μάτι και όχι οποιοδήποτε άλλο αριστερό τμήμα του σώματος; θέλω να πω είναι ο προσανατολισμός που θα πρέπει να με απασχολήσει, το μάτι ή το εξ; ή και το τρία μαζί;

Ανώνυμος είπε...


αχ.. αυτό το κορίτσι θέλει τα μάτια σχιστά όχι κλειστά.
θέλει να κλείσει τα δικά μας μήπως προλάβει να κλέψει ότι μπορεί
το dna των προγόνων της βλέπεις δουλεύει και μας δουλεύει..νομίζει .

Τζεπέτο





Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αρρίων, η σατανισμένη στην κυριολεξία Virgin, η διάσημη πορνοστάρ του ΧΝΧΧ, είναι άλλη μιά διαχρονική Cicciolina, πρεσβευτίνα της Μογγολικής Καμπάλα και της μεγάλης πόρνης Σεληνοθεάς της Βαβυλώνος.
Στο αγύριστο θα πάει σύντομα όπως και το κατάπτυστο σώου της EUROVISION και μαζί τους και η ιπτάμενη VIRGIN που θεωρείται εμμέσως και αμέσως υπεύθυνη για τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας και ΜΑΤΙΟΥ και η οποία πτώχευσε και εις τον τρισκατάρατο οδεύει.
Στις 3 Ιανουαρίου 2020 "Κάποιος" πάτησε το κουμπί. Απ'εκείνη την ημέρα έχουν περάσει 3 μήνες, απομένουν άλλοι 33 στην διάρκεια των οποίων όλοι οι κλέφτες, CEO και CFO θα πάνε μόνιμα στο ταμείο ανεργίας και μαζί τους όλος ο βόθρος της Αυγείας Θεάς του *Τηλεσκόπου Πυρός.

*Βλέπε Ησίοδο

Ε

Ανώνυμος είπε...

Ο μονόφθαλμος ή Αριμασπός ή Dagal, ο Αντίχριστος στις προφητείες των Μουσουλμάνων που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις μέρες μας...μόλις τελειώσει ο πόλεμος της Συρίας.
Ο Hubal...Ωπόλλων ο θεράπων της Q...
Η Q....
η Queen...
η Quena Cwena (old Engl)...
Η Κύνα (θηλ Κυνός)...
Η Βαάλ Κύνα...η Έχιδνα...το Θηρίο...Η Πόρνη Θεά της Βαβυλώνος...
H κονκάρδα του δούλου Προέδρου...το Q...


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Ο μονόφθαλμος ή Αριμασπός ή Dagal, ο Αντίχριστος στις προφητείες των Μουσουλμάνων που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις μέρες μας...μόλις τελειώσει ο πόλεμος της Συρίας.

Aκριβώς φίλε Ε ..για αυτό και λένε ότι ο Dagal, θα είναι Kufr...δηλαδή άπιστος..όχι μουσουλμάνος.
Όσο για την κονκάρδα του δούλου Προέδρου με το Q...είναι ποτέ δυνατόν να πατάξει την Σατανολατρεία;; Έχουν τρελαθεί στο διαδίκτυο να το λένε και να το γράφουν.!! Μα καλά είναι τόσο βλήτα;;Αν οι Νεοέλληνες έδιναν εξετάσεις στην λογική, το 97 % θα απορριπτόταν χαλαρά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαι αυτός που "σκοτώνει" τον Dagal...σύμφωνα πάντα με τους μουσουλμάνους είναι ο...ISA. Την λέξη σκοτώνει την έβαλα σε εισαγωγικά...διότι δεν θεωρώ κυριολεκτικά ότι θα τον σκοτώσει...απλά θα χρησιμοποιήσει...άλλες μεθόδους πιο αποτελεσματικές, για να τον "εξαφανίσει"...χα χα χα
Η ίδια παλιάαααα ιστορία, αλήθεια πόσες φορές ακόμα θα το ξαναζήσουμε;;;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...




ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ


Νυν γαρ δη γένος εστί σιδήρεον. (Ησίοδος: έργα και ημέραι: 176)
………………………………………………………………..
Ζευς δ’ολέσει (= απωλέσει) και τούτο γένος μερόπων ανθρώπων
ευτ’ αν πολιοκρόταφοι τελέθωσι…. (179-80)
Τι έχει κατά νουν ο ποιητής; Μήπως εν συνδυασμώ προς το κατωτέρω;

Σημ:
Π ο λ ι ο κ ρ ό τ α φ ος = ο έχων κροτάφους πολιούς (=λευκούς. πρβ. πελιάς, -άδος και ιτ. Paloma= λευκή περιστερά , πελιδνός= ωχρός.)
Κουίζ: Πώς εγνώριζον οι Αρχαίοι Έλληνες τους πόλους λευκούς και άρα πεπαγωμένους είναι; (Αποκάλυψις!)
τελέθωσι: όπως έλθωσι. Οι ερμηνευταί δίδουσι μετάφρασι (=γεννώνται, άρα εκ μήτρας και κατά τον νυν φυσικόν τρόπον... Και μη ρωτάτε περαιτέρω. ) Συγκάλυψις!!!!
Διότι η αληθής ερμηνεία προκαλεί τεκτονικούς σεισμούς εις την κατεστημένη-χειραγωγουμένη γνώσι. Η αληθής οποία δίδει εις το ¨τελέθωσι¨ (Εκ του τέλ-λω (ανα)τέλ-λω και τελέθω (λήμμα τέλλω του αρχ.ελλ. λεξικού Λίντελ-Σκοτ.) = ανατείλωσι, αναφύωσι όπως τα άστρα εκ του ορίζοντος και οι οδόντες εκ των ούλων και άρα ουχί δια της φυσικής διαδικασίας της νυν εποχής Διός γενέσεως αλλά. Λόγω τροπής του σύμπαντος και αντιστροφής των πόλων, κοσμικού φαινομένου συμβαίνοντος νομοτελειακώς δίς ανά μέγα ενιαυτόν (24600 γήινα έτη), οπότε και μεταλλάσσεται-και ο γενετικός και βιολογικός κώδιξ των θηλαστικών και του ανθρώπου. Ώστε οι νυν εκ θηλυκής μήτρας γεννώμενοι (εποχή Διός) τότε (εποχή του Κρόνου) εκ της γης φύεσθαι ώσπερ φυτά.και γηράσκοντες προοδευτικώς συρρικνούσθαι και οιονεί σπόροι εις την γην εξ ής ανεφύησαν επιστρέφειν και αυτοθάπτεσθαι. (Εποχή του Κρόνου.)


Κατωτέρω, περαιτέρω, έχει τον λόγον ο βαθύνους φιλόσοφος Πλάτων: (Πολιτικός ΙΙ, 271, Β.)

Δήλον ότι το μεν εξ αλλήλων ουκ ήν εν τη τότε φύσει γεννώμενον,
το δε γηγενές είναι ποτέ γένος λεχθέν τούτ’ ήν το κατ’ εκείνον τον χρόνον εκ γης πάλιν αναστρεφόμενον,
απεμνημονεύετο δε υπό των ημετέρων προγόνων των πρώτων, οι τελευτώση μεν τη προτέρα περιφορά τον εξής χρόνον εγειτόνουν, Ι τήσδε δε κατ’αρχάς εφύοντο.
τούτοι γαρ ούτοι κήρυκες εγένονθ’ ημίν των λόγων, οι νυν υπό πολλών ο υ κ ο ρ θ ώ ς απιστούνται.
το γαρ εντεύθεν, οίμαι, χρη ξυννοείν. επόμενον
τω τους πρεσβύτας επί την του παιδός ιέναι φύσιν,
εκ των τετελευτηκότων αύ, κειμένων δ’ εν γη πάλιν εκεί συνισταμένους και αναβιωσκομένους,
τηι τροπήι συνανακυκλουμένης εις τάναντία της γενέσεως,
και γηγενείς δη κατά τούτον τον λόγον εξ ανάγκης φυομένους, ούτως έχειν τούνομα και τον λόγον, όσους μη θεός αυτών εις άλλην μοίραν εκόμισεν.

Έλληνα, άνθρωπε ταλαίπωρ, τι σου κρύβουν! Αλλά μπουκώ εσύ σοσιαλκομμουνιστικό σανό εβραϊκής κοπής και καμιά πρόχειρη σαλάτα τρομοΑποκάλυψι, (κρα,, κρα, πάει το τυράκι, το πήρε η Μέρκελ) και γρήγορα ύπνο....
(Οι άλλοι ύπνο ξάπλα, οι Έλληνες όρθιοι, ως έχοντες λόγω θεϊκών προγόνων την ολιγοτέρα εξ όλων απόστασι από την αλήθεια.)

Ανώνυμος είπε...

αυτην την καριολα θα ηθελα να την εχω στα χερια μου να νοιωσω πως αιθανονται οι δολοφονοι βασανιστες

Πετρος είπε...

καλημερα φιλε λυκαστρε με βαση το στοιχο το αριστερο ματι με το χ μας αποκαλυπτει οτι θα πεσει η νεα ταξη και θα ερθει στο κουμαντο η παλια ταξη πραγματων