ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ...ΕΠΕΣΕ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Διαβάζω ότι ακινητοποίησαν την παγκόσμια οικονομία, διότι θέλουν να φέρουν έναν ηγέτη για όλους.! Αυτό ήταν κάτι που σας το έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ όταν σας μιλούσαμε για το πολίτευμα του Τυφώνα/Σέτ/Σατάνα και ότι ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών κ.λ.π.
Όμως  από την στιγμή που  στις Η.Π.Α. υπάρχει ο Τραμπ, αλλά η Ρωσία και η Κίνα ως κρατικές οντότητες... τότε κανένας παγκόσμιος ηγέτης δεν μπορεί να καπελώσει αυτές τις δυνάμεις, αλλά ούτε κάποιος θα μπορέσει να επιβάλει ένα παγκόσμιο νόμισμα... εκτός αν η Ρωσία και η Κίνα ως κράτη, θέλουν να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα και να γίνουν κάτι όπως η Η.Π.Α. η έστω η Ε.Ε. δηλαδή οικονομικά υπόδουλοι... κάτι όμως που είναι σε αντίφαση με τις στρατιωτικές δαπάνες τους.


Οπωσδήποτε η παγκόσμια οικονομία μοιάζει με το οικονομικό κραχ του 1929 στης Η.Π.Α. κάτι το οποίο έγινε τότε, για να ελεγχθούν περαιτέρω οι τράπεζες των Η.Π.Α. μπροστά τον νέο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο που προετοιμάζονταν να διαδραματίσουν η Η.Π.Α. για μετά τον Β΄Π.Π. το οικονομικό κραχ των Η.Π.Α. του 1929, ήταν αναγκαίο για τους διεθνείς τραπεζίτες, γιατί οι πατριώτες των Η.Π.Α. δεν δέχθηκαν τον παγκόσμιο ρόλο τους μέσα από τον Α΄Π.Π., το οικονομικό κραχ ήταν κίνηση επιβολής, ώστε η Η.Π.Α. να βγουν στον επερχόμενο πόλεμο, μετά από 10 χρόνια. 
 Αυτό όμως το σενάριο, δηλαδή ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ, ώστε να ελεγχθεί η παγκόσμια οικονομία με σκοπό ένα κοινό νόμισμα, η έναν παγκόσμιο ηγέτη, η κυβέρνηση... πριν ακόμα να αρχίσει να συζητείται στα υψηλά κλιμάκια των οικονομικών κύκλων του δυτικού ημισφαιρίου... θα ξεκινήσει από το αντίπαλο δέος, τον Γ΄Π.Π. χωρίς καμία άλλη σοβαρή αιτία! 

 Κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και πριν των εκλογών του Νοεμβρίου στης Η.Π.Α. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμέσως θα εμπλακούν σε πολεμικές επιχειρήσεις και η Η.Π.Α.... κάτι όμως που μπορεί να γίνει αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση. Οι αιτίες - δικαιολογίες και σοβαρές αφορμές, για έναν Γ΄Π.Π. είναι αρκετές... για παράδειγμα η περιοχή του Κασμίρ, μπορεί να φέρει έναν πυρηνικό πόλεμο... τα στενά του Ορμούζ... το Αρχιπέλαγος Αιγαίο, ρίξει στην νατοϊκή συμμαχία και γαμήσει στο €... το Κόσοβο, φωτιά στο μαλακό υπογάστριο της Γερμανίας... η Υπερδνειστερία, άμεση εμπλοκή της Ρωσίας κ.λ.π. υπάρχουν ήδη περιοχές που μπορούν να φέρουν αρχικά ως ντόμινο παγκόσμιες πολεμικές εξελίξεις, προ του διλήμματος, μιας παγκόσμιας σκλαβιάς μέσα σε μια μπασταρδεμένη διεθνιστική "ειρήνη", με ένα παγκόσμιο νόμισμα, με μια παγκόσμια κυβέρνηση, η έναν παγκόσμιο ηγέτη! 

Υ.Γ  Ένα είναι το σίγουρο... τα πούλια στο ντόμινο των εξελίξεων, έχουν στηθεί εδώ και δεκαετίες, το πρώτο πούλι με το κωδικό όνομα κορωνοϊός έπεσε, τα πούλια κινούνται... και έρχονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

China should be sued for $6.5 trillion for damages: think tank
China could be sued under 10 possible legal avenues for its role in the early cover up and spread of the coronavirus, according to report.

https://bestwnews.com/world-news/china-should-be-sued-for-6-5-trillion-for-coronavirus-damages-says-top-uk-think-tank/

Ε

Ανώνυμος είπε...



Και εδώ:

https://www.theage.com.au/world/europe/china-should-be-sued-for-6-5-trillion-for-coronavirus-damages-says-top-uk-think-tank-20200405-p54h5b.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Ε ..το είχα διαβάσει..απλά δεν πρόλαβα να το σχολιάσω ακόμα. Το είχα διαβάσει βέβαια εγώ εδώ.
https://www.ethnos.gr/kosmos/97893_koronoios-ipa-agogi-mamoyth-20-tris-dolarion-kata-tis-kinas

Αυτό που μου έκανε εντύπωση και συγκράτησα ήταν ότι την αγωγή εναντίων της Κίνας την έκανε ο Αμερικανός δικηγόρος Λάρι Κλέιμαν από κοινού με εταιρεία του Τέξας.!!! Τα Τεξανικά συμφέροντα και εταιρίες είναι αυτά που στηρίζουν και βρίσκονται πίσω από τον Φράντζα. Αν θέλεις πες μας όταν διάβασες την είδηση που μας έστειλες...την πρώτη σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης φίλε Ε , το άρθρο έστειλες εσύ...είναι γραμμένο στις 5/4/2020 αλλά και αυτό που έστειλα εγώ απο την ηλεκτρονική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ είναι γραμμένο στις 3/4/2020...συμπέρασμα ;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (εδώ και έξω) ο γράφων είχε γράψει ότι η Κίνα ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, αλλά ΔΕΝ πρόκειται να πέσει, και αυτό θα σηματοδοτήσει παγκόσμιες εξελίξεις, μιας και θα πρέπει να δημιουργηθεί τάχιστα κάτι άλλο διαφορετικό πέρα του υπάρχοντος συστήματος γεωπολιτικών ισορροπιών, ως αντιστάθμισμα στην Κίνα... η στην νεότερη Ατλαντική (όχι συμμαχία) αλλά αυτοκρατορία.!!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_490.html

Και άντε και την πήγαν την Κίνα στο δικαστήριο. Δύο τινά μπορεί να συμβούν..είτε η Κίνα θα καταδικαστεί (πράγμα λιγάκι δύσκολο) με συνέπεια να ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...είτε να αθωωθεί. Επειδή δεν θεωρώ πιθανό η Κίνα να καθίσει να της ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ όλα τα περιουσιακά της στοιχεία που θέλουν αυτοί που θα την πάνε στο δικαστήριο, τότε να προετοιμαζόμαστε για μεγάλη και χοντρή ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.!! Άλλωστε όπως έχω ξαναγράψει ο Τρωικός Πόλεμος είναι ΠΑΝΤΑ ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ...για τον Νεώτερο Ατλαντικό Πόλεμο.!! Μόνο που για να νικήσει κανείς τους Σίνες...χρειάζεται κάτι άλλο.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε, πολύ περιληπτικά θα πω ότι πίσω από το Κινεζικό οικονομικό θαύμα κρύβεται ο διαχρονικός Ταταρομογγολικός παράγων ο οποίος μεταλλάσσεται διαρκώς όπως ο Κορονοϊός και οποίος δεν έχει κανένα σεβασμό για τον υπόδουλο Κινεζικό λαό. Δυστυχώς αυτή η αρρώστια πάνω στον πλανήτη ταλαιπωρεί τον κόσμο χιλιάδες χρόνια και λόγω της δολιότητας και δολοφονικότητάς του έχει εισχωρήσει σαν σφήκα στο σώμα όλων των εθνών. Πρόκειται περί αδυσώπητης συμμορίας η οποία ελέγχει ολόκληρη την Ασία συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, την Δημοκρατική παράταξη του Όνου στις ΗΠΑ, και το Ισλάμ της Ταϊφ από την εποχή του Τυφωνίου και σεληνολάτρη Όμαρ Ιμπν ελ Χατάμπ, ο οποίος στα πρότυπα του Παύλου καπέλωσε το κίνημα του Ηλιακού Προφήτη και έντεχνα επέβαλε την Σαρία, ή Νόμο των 10 Χαλδαίων (Σεληνιακών) βασιλέων, τον λεγόμενο και Νόμο της Θάλασσας, ακριβώς στα πρότυπα του Νόμου των 10, του Μωυσέως.
Η συμμορία αυτή, εκτός των άλλων, είναι και «μάνα» στα δηλητήρια και στα ναρκωτικά, τα οποία τις αποφέρουν τεράστια κέρδη. Σύμβολό της ο Δράκων δηλαδή ο Όφις.
Ο Ηλιοκεντρικός Ελληνισμός, θυμίζω τους Ζευξαντίδες, ο αρχικός Ορθόδοξος Χριστιανισμός και μαζί τους οι Ελληνιστές Ιουδαίοι, όχι όμως οι Εβραίοι, και οι Αιγύπτιοι ήταν πάντοτε το διαχρονικό αντίπαλο δέος του Ασιατικού Όφι.
Ο Τράμπ μάλλον θα φάει το κεφάλι του αν δεν πιάσει έγκαιρα τον ταύρο απ’ τα κέρατα και μ’ αυτό εννοώ να επιβάλει στρατιωτικό νόμο κηρύσσοντας παράλληλα και τον πόλεμο στην Κυβέρνηση, δηλαδή στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, κάτι που ήδη διαφαίνεται. Θα αντιμετωπίσει όμως τα υβρίδια του κόμματος του Όνου τα οποία είναι όλα στην Μισθοδοσία της FED η οποία ελέγχεται από την Ταταρομογγολική Μαφία, και τους σκατιάδες τους Ιταλούς της Αμερικής.
Για μας τους Έλληνες η ιστορία αυτή είναι γνωστή και έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Μία ιστορία η οποία αφορά τα δύο μεγάλα ιερατεία της τυκτής Σελήνης και του Σεληνοθεού Απόλλωνος πίσω απ’ τον οποίο κρύβεται το τυκτό κακό του Άρη.
Το οικονομικό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε διότι δυστυχώς ο αμέριμνος Νεοέλληνας υπήρξε βασιλικότερος του βασιλέως στο θέμα του ξένου νομίσματος, κάτι που τον μετέτρεψε σταδιακά από ξεδιάντροπο ζήτουλα του Ευρώ και του Δολαρίου σε σιδηροδέσμιο δούλο και τώρα πλέον μισθοφόρο του Δυτικού Ιερατείου. Νομίζω ότι είσαι από τους ελάχιστους, μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, Έλληνες που διέκρινες μία Νέα Τροία στην οποία έχει σκοπό ο νέος Αγαμέμνων να μας ρίξει πρώτους στην μάχη για να ελεγχθεί ο Ασιατικός Εριχθόνιος Όφις στην Τυφωνία, Τουρκία, Μικρά Ασία.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Ε επειδή θεώρησα το σχόλιο σου πολύ σημαντικό..για να χαθεί μέσα σε άλλα σχόλια, το έκανα ξεχωριστή ανάρτηση...για να το διαβάσουν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ είπε...

ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙ ΣΤ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΟΜΟΝΗ, . ΔΗΝΑΜΗ ΦΩΣ!



a girl has no name είπε...

ωραία όλα αυτά, αλλά θα θέλατε κιόλας να μας πείτε τί ακριβώς είναι εκείνο που θα έπρεπε να κάνει κάποιον να προτιμήσει τη δική σας εκδοχή από τις εκδοχές άλλων; θέλω να πω ότι είναι πάρα πολλοί στους καιρούς μας αυτοί που υποστηρίζουν ένα στόρυ ας πούμε βασισμένο είτε σε ό,τι έχουν διαβάσει είτε σε ό,τι ψυχανεμίζονται, κυκλοφορούν πολλές βέρζιονς... ποιο είναι το δικό σας ατού, αυτό που έχει περισσότερη βαρύτητα από τα ατού των άλλων;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" . ποιο είναι το δικό σας ατού, αυτό που έχει περισσότερη βαρύτητα από τα ατού των άλλων; "

Δεν ξέρω για την γνώμη των άλλων, ούτε και με νοιάζει προσωπικά το αν κάποιος θα προτιμήσει αυτά που λέμε εδώ η όχι....I don't give a shit.!! Όποιος θέλει ακούει και έχει καλώς..όποιος θέλει δεν ακούει και πάλι έχει καλώς...θα έρθει η ώρα όμως που θα την ακούσει.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ a girl has no name

Δεν ασχολούμαι με ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ.!!!

a girl has no name είπε...

αμάν βρε συ λύκαστρε, τι είναι αυτό το πράμα με σενα πια! δεν τολμάμε να ρωτήσουμε κάτι και αν αποφασίσεις να το δημοσιευσεις για να απαντήσεις, μπαίνεις κατευθείαν σε αμυντική θέση!αυτοματισμός σου χει γινει αυτη η αντίδραση...ό,τι πω το βλέπεις αρνητικό, δε σε νοιάζει το ένα δε σε νοιάζει το άλλο, αλλά κρα κάνεις για να αυτοανεβάζεις τον πήχη σου...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ό,τι πω το βλέπεις αρνητικό, δε σε νοιάζει το ένα δε σε νοιάζει το άλλο, αλλά κρα κάνεις για να αυτοανεβάζεις τον πήχη σου..."

Σου λέω την αλήθεια...δεν με νοιάζει , ούτε και η δημόσια εικόνα μου...οπότε δεν ανεβάζω ούτε κατεβάζω κανέναν πήχη.!! Τελείως άκυρο το σχόλιο σου. Αλλά επειδή ο γράφων γνωρίζει ότι μιλώ μαζί σου...εε πρόσεξε μια Πότνια και όχι Πόντια όπως έχεις γράψει αλλού...ποτέ δεν βλέπω θετικά αυτά που μου λέει μια Πότνια...και μάλιστα από τα μέρη της Μήδειας.!! 'Άλλωστε το παιχνίδι ΑΜΥΝΑ , ΕΠΙΘΕΣΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ το γνωρίζω καλύτερα από τον καθέναν.

a girl has no name είπε...

χαχαχαχα! αμάν βρε λύκαστρε πια, τίποτα που να έχω γράψει κάπου κάποτε και να μην το ξέρεις, υπάρχει;;; η ποτνιακή καταγωγή μου πάντως είναι η μισή... την άλλη μισή την κρατάω κρυφή :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ο/Η a girl has no name

Τα βλέπω...τα διαβάζω...και τα παρατηρώ όλα.!!! Όχι μόνο αυτά που γράφεις εσύ -μην νομίζεις δηλαδή ότι σε έχω βάλει και στο μάτι- χα χα χα αλλά μου αρέσει να γνωρίζω όσο μπορώ περισσότερα για τους άλλους. Μου αρέσει να σας παρατηρώ όλους...περνάω ανάμεσα σας "αόρατος" και σας "οσφρίζομαι" σας παρατηρώ..σας ψυχανεμίζομαι...και μετά γυρνάω στην σπηλιά μου και μελετώ...ακούω την μουσική μου...και εξασκούμαι.

a girl has no name είπε...

εμένα να με βάλεις στο μάτι; τσόπα καλέ, πραγματικά θα απογοητευόμουν πολύ για την κρίση σου αν ίσχυε κάτι τέτοιο... είσαι κοινωνικός τύπος πολύ, λύκαστρε ε; εγω πάντως σαν ακραία ίντροβερτ θα το έβρισκα τραγικά βαρετό να ασχολούμαι με το μπούγιο...

Μμ. είπε...


Βρε, no name girl, πλάκα έχεις,
πειραχτήρι έξυπνο είσαι
πλην τσιμπούρι αντιαισθητικό κατήντησες.
Το γαρ σοφιστικό-σκεπτικιστικό-μηδενιστικό της τυχοδιωκτικής συνειδήσεως
το παίζεις, εκ χαρακτήρος και εκ του ασφαλούς, άνετα αλλά.
Πρόσεχε.
Η πονηρά γαρ αλώπηξ τετραποδητί πιάνεται.

Ο Λ. είναι άγριο αρσενικό γι αυτό η φυσική του αντίδρασίς είνε αυτή,
επιθετική ήτοι άκρως προς το θήλυ γένος ερωτική.
Κοίτα όθεν μην κολλήσης - ημέραι ούσαι πονηρού κορωνοϊού - και τον ερωτευθής.
Παροιμιακώς γαρ, πολλάς φοράς γαρ η στάμνα υπάγει προς ύδρευσιν
αλλά κάποτε θραύεται.
Και δια τι το λέγω αυτό;
Μα διότι το πρότυπόν σου ο Οδυσσεύς, ο αυτοκληΘείς
(ώσπερ κι εσύ βαρβαριστί no name) ¨ούτις¨
ούτος λοιπόν
ΑΝΑΧΩΡΩΝ υιοθέτει το όνομα αυτό
και ουχί ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ
και πολλώ μάλλον
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ...

Με το συμπάθειο, Μμ.

Ανώνυμος είπε...

@a girl has no name.
Καλή μας φίλη και τακτική σχολιάστρια. Ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω.

zeys-elaynon.blogspot.com receives 33,387 page views per day(5/4/2020).

According to Alexa Traffic Rank zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 421,628


Πολύ μεγάλη τιμή σου κάνει ο Λύκαστρος και ασχολείται τόσο πολιτισμένα μαζί σου. Δεν νομίζεις ότι το παρατραβάς;

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : According to Alexa Traffic Rank zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 421,628

Αγαπητέ φίλε Ε κοίτα να δεις τώρα, με αυτά που έγραψες με έβαλες στο τριπάκι να το ψάξω και εγώ...ούτε καν έχω ασχοληθεί με αυτό..και ξέρεις τι νούμερο μου δίνει τώρα η Αλεξία;; Μου δίνει 404,086 στην παγκόσμια κατάταξη.
Αλήθεια για πες μου εκεί σας έχουν κλείσει μέσα;;

Ανώνυμος είπε...

Λ:Αλήθεια για πες μου εκεί σας έχουν κλείσει μέσα;;

-Στα χαρτιά μόνο. Αν κινείσαι διακριτικά δεν σε ενοχλεί κανένας.

Και κάτι άλλο. Μη φθείρεσαι με ανθρώπους των οποίων οι προθέσεις είναι φανερές. Η πολλή ευγένεια βλάπτει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Οι καθημερινοί αναγνώστες σου είναι η δικαίωση του κόπου σου. Έχω εντοπίσει δεκάδες ιστολόγια τα οποία αναπλάθουν συνέχεια τα διανοήματα που κατατίθενται στον Ζευ Ελαύνοντα και ποτέ δεν λένε μιά λέξη για τις πηγές τους. Ο κόσμος όμως δεν τρώει κουτόχορτο. Αποφεύγει το μπαγιάτικο, το αφελές και το αβασάνιστα ξαναζεσταμένο.


Ε