ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΕΙΔΗΣΕΙΣ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Tις τελευταίες μέρες, συνέχεια διαβάζω για 100.000 παιδιά  που βρέθηκαν σε υπόγειες σήραγγες , για πεινασμένα και κακοποιημένα παιδιά, για παιδιά που τα έχουν υποβάλλει σε βασανισμούς για να παράγουν το αδρενοχρώμιο το οποίο θεωρούν κάποιοι "Πηγή της Νεότητος" -άλλη βλακεία και αυτή-.!! Και ένα σωρό άλλα. Σίγουρα υπάρχει και παιδοφιλία, και κακοποίηση παιδιών, και ανθρωποθυσίες, ακόμα και...κανιβαλισμός. Χιλιάδες παιδιών εξαφανίζονται κάθε χρόνο...είναι γεγονός και αλήθεια.
Όμως ΔΕΝ είναι αλήθεια αυτό που πάνε να σας "πουλήσουν" τώρα. !!
Την είδηση την διάβασα ΕΔΩ , και στην συνέχεια έψαξα να βρω την πηγή του άρθρου, που ήταν αυτή...και στην συνέχεια ακολούθησα την πηγή της πηγής...και συνέχισα μέχρι που ανακάλυψα ότι όλες οι "διαρροές" και η δήθεν "πληροφορίες" ήταν από ξενόγλωσσα σάιτ, πίσω από τα οποία κρύβονται μυστικές υπηρεσίες.!!


Επειδή όμως και σε αυτά τα ξενόγλωσσα σάιτ...κάτι δεν με έπειθε με τις εικόνες, όπως ΕΔΩ. Κατάλαβα ότι η δήθεν είδηση ήταν μούφα..διότι οι φωτογραφίες, κάτι μου...θύμιζαν.!! Προσπαθώντας να βρω γιατί αυτή η εικόνα -άνωθεν- μου ήταν πολύ γνώριμη, ξαφνικά θυμήθηκα που την είχα ξαναδεί.!! Είπαμε είμαι μεγάλο κάθαρμα αλλά έχω φωτογραφική μνήμη, όταν δω κάτι η το διαβάσω, δεν το ξεχνώ ποτέ. Η άνωθεν λοιπόν εικόνα ήταν από μια τηλεοπτική σειρά πολύ γνωστή την ..."The 100" ...κοιτάξτε τώρα τις εικόνες από την συγκεκριμένη σειρά που θα σας δείξω, και δείτε τις ομοιότητες.
Ακόμα και το μπλέ φώς είναι ακριβώς το ίδιο..τα ίδια κελιά, και μάλιστα το ίδιο μέγεθος, και η μια σειρά κελιών ακριβώς επάνω στην άλλη.!! Παίδες όλη αυτή η είδηση εκτός του ότι είναι πλαστή, είναι και  ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ στα χέρια κάποιων για να πετύχουν τους στόχους τους. Πολλά ακούγονται... θα δούμε μετά από μερικούς μήνες τι είναι αλήθεια και τι όχι...το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ γίνεται η μια παράταξη να είναι μπλεγμένη μέσα σε όλα αυτά, και η άλλη όχι.!!
Λέγαμε ότι η τηλεόραση είναι μέσο προπαγάνδας και αποβλάκωσης, αλλά τελικά το ίντερνετ είναι τρις χειρότερο. Γεγονός που καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το συντριπτικό ποσοστό των αρθρογραφούντων στα σάϊτς, είναι όχι απλώς αστοιχείωτοι, αλλά και χαμηλού αντιληπτικού επιπέδου.

Υ.Γ Είπαμε η  Αμέρικα είναι πρωτοπόρα και στην πoυτ@νιά.!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα μην παιρνεις παραδειγμα μονο αυτο το ιστολογιο,για ψαξε καλυτερα και θα δεις οτι γινεται της πουτανας απο παντου η ανωμαλια και ο σατανισμος βαρανε κοκκινο.