ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΑΓΙΠ ΣΥΝΕΧΑΤΟ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καλά το πας Ταγίπ. 1 $ = 6,79 τ.λ. χθές πρωί. Μέσα στην ημέρα θα το κατεβάσεις βέβαια λιγάκι ρίχνοντας παραδάκι αλλά το χάλι παραμένει .  Κι από αύριο φτου κι απ' την αρχή. Συνέχα το.!!Έχουν αποταχθεί  περί τις 20.000 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων,ενώ άλλοι περίπου πεντέμισι χιλιάδες είναι σε έρευνα,και δεν υπηρετούν. Εκατοντάδες είναι στην φυλακή,ανάμεσα τους και πολλοί πιλότοι και προσωπικό της THK.Πριν από δυο μήνες αποτάχθηκαν 325 κελευστές του ναυτικού,που είχαν προσληφθεί δυο χρόνια μετά το πραξικόπημα! 

Χώρια οι αστυνομικοί και οι χωροφύλακες.Έβαλε υπουργό οικονομίας τον γαμπρό του, ενώ τώρα φτιάχνει ένα δεύτερο παλάτι στα ανατολικά της χώρας στην λίμνη Βάν. He is the men!!
Αν δεν είχαμε τους δικούς μας Μερκελονενέκους που καμώνονται τους κυβερνήτες  θα είχαμε ήδη λογαριαστεί. Για άλλη μια φορά την γλύτωσες.!!

2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ο Ερντι είναι δυνατό χαρτί το έχω ξαναπεί εδώ και καιρό, μπορεί να μην του φαίνεται ή να μην σου γεμίζει το μάτι που λένε, αλλά για τα σημερινά δεδομένα των καιρών είναι ηγέτης, τουλάχιστον για την χώρα του. Αν δεις προσεχτικά το οικονομικό του πρόγραμμα επενδύσεων, τι εχει καταφέρει και το τι πρόκειται να γίνει στην Τουρκία αν ολοκληρώσει, είναι άξιο θαυμασμού. Μην αναλώνεται ο λογισμός σου ότι η λύρα πέφτει, αυτά είναι για όσους παραμένουν στα μπροστά δρώμενα. Το άλογο μπορεί να μην είναι καθαρόαιμο πρωταθλητής, αλλά δεν είναι κουτσό, γνωρίζει όλους τους τρέχοντας της ιπποδρομίας και έχει αξιολογήσει σωστά ....

ΑΡΡ. είπε...


Όταν χάνεις το εθνικό σου νόμισμα, την εθνική και οικονομική σου
κυριαρχία συν την παραγωγική σου αυτάρκεια, και αυτό το έχεις για έπαινο, τότε έχεις πάθει δημοκρατία!
(Ως γνωστόν ο δημοκράταρος Περικλής έκανε μόνο εμφυλίους πολέμους, η Περσία πλήρωνε τα λαμόγια (τύπου Κωστόπουλου-ΑΝΤΑΡΣΥΑ) χοντρά και κανονικά, ενώ οι αυτοκρατορικοί Μακεδόνες (ξου, ξου, ρατσισμός, φασισμός!) ευτυχώς έσωσαν και εδόξασαν με τους εθνικούς πολέμους των την Ελλάδα και μιλάμε ελληνικά σήμερα ακόμα...)

Όταν τα σύνορά σου είναι διάτρητα και τα κλειδιά της χώρας τα έχει ο ξένος μεγάλος προστάτης σου ανοίγοντας και κλείνοντάς τα κατά βούλησιν στους λαθροεισβολείς τότε έχει δημοκρατοϊό.
Και όταν ο βάρβαρος αιώνιος εχθρός σου εξοπλίζεται για να έχη και αριθμητική υπεροπλία απέναντί συ και εσύ το Μπαλαφο-ρισκάρεις χωρίς να βάζεις εγγύησι το κοπησόμενο Μπαλαφο-κεφάλι σου τότε έχεις οξεία και ανίατο δημοκρατίτιδα-μαλακίτιδα.

Ακόμα και ηγέται τότε ανατολικού τύπου όπως Έρντι, Σαντάμ, Καντάφι
είναι γίγαντες μπροστά σε κάτι γερμανοτσολιαδάκια, πολιτικούς νάνους
όπως οι δικοί σου ΣημιτοΓΑΠοκαραμνλήδες και Τσιπροκούληδες.
Και τους οποίους γίγαντες (όπως τους έκανε η δική σου ανεπάρκεια)
δε δικαιούσαι δυστυχώς να τους πιάνεις στο ραγιάδικο στόμα σου,
αυτού κατάντησες,
μισθόδουλε, ευρωραγιά Ρωμιέ!

Τα πολιτικά πράγματα είναι απλά και το δίλημμα λακωνικό.
Ή αποδημοκρατίζεσαι ή εξαφανίζεσαι, ειρηνικά και δημοκρατικά.
Δημοκρατική ευθανασία λέγεται, αποδεδειγμένη ιστορικά.

ΥΓ. Ο πολύς Αριστοτέλης την δημοκρατία ¨εκτροπή¨ της ¨Πολιτείας¨
ήτοι του συνταγματικού (Καποδιστριακού) πολιτεύματος την θεωρούσε.
Είδατε κανένα Μπαμπινιώτη ή Δημουλά ή αριστεροϊνστρούκτορα
να μιλά γι αυτό; Όσο για την φυτούκλω την σχολική παιδεία ...
άλλα λόγια του τύπου ¨Περικλέους Επιτάφιος¨ ν' αγαπιόμαστε...
(Γι αυτό και πάμε δημοκρατικότατα κατά διαόλου. )

Εσύ επιλέγεις!