ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τι να τα κάνει σήμερα ο Έλληνας τα λεφτά; Πόσο να φάει πια;»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αφιερωμένο σε όλους εσάς τους ψηφοφόρους της Νέας Ισλαμοκρατίας....σας φτύνει στα μούτρα...και σας αξίζει. Όσο άθλιος είναι αυτός, άλλο τόσο άθλιοι είναι και αυτοί που τον ψήφισαν. Αυτός ο ξεφτιλισμένος απατεώνας , προκαλεί θρασύτατα τους χιλιάδες ανθρώπους  χωρίς εισόδημα. Εμπαίζει και προκαλεί όλους αυτούς που δεν ανήκουν στο ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΜΑΝΤΡΙ κανενός και δεν έχουν εξαργυρώσει κομματικούς αγώνες με μία αργομισθία στον δημόσιο τομέα, και δεν έχουν  μία πρόωρη και βαρβάτη ΔΕΚΟσύνταξη. Θα λογαριαστούμε σύντομα κοπρόσκυλα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι πάμε για διπλές βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αμέσως μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, πριν οι οικονομικές συνέπειες της καραντίνας αποκαλυφθούν σε όλη την έκτασή τους και πλήξουν ανελέητα τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του ιδιωτικού τομέα.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Το είδα χτες και γελούσα , ο βλάκας δεν είναι στην κατηγορία μας που έχουμε οφειλές στο δημόσιο , επικοινωνίες , δεη (οι ιδιώτες ενώ τα μαγαζιά και επιπλέον οφειλές) κτλ . Αυτός προφανώς κατανοεί ως ψώνια μόνο τα εμπορικά κέντρα - ταξίδια -εστιατόρια . Το φαΐ και προμήθειες γενικές δεν μπορεί να το καταλάβει , ένα μάτι με γκάζι ή μια ψησταριά που πήρα με γκάζι δεν τα εννοεί σαν προετοιμασία και πολλά άλλα . Επίσης προφανώς δεν έχει ξανακούσει για τα ηλεκτρονικά καταστήματα . Να τον χαίρονται και αυτόν οι ψηφοφόροι του. Δώσε μας εσύ τα λεφτά να πάρουμε καραμπίνες και κάνα glock να είμαστε έτοιμοι και περίμενε εσύ τα εστιατόρια .
Άσχετο αλλά μια και γράφτηκα στον σκοπευτικό όταν ξανανοίξει για να πάρουμε και κανένα περίστροφο , τι προτείνεις γιατί είμαι άσχετος με την αγορά τους , αξίζουν τα glock ?
Να είσαι καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα το πιστόλι GLOCK είναι ιδανικό για σκοποβολή και οπλοχρησία. Το GLOCK 17 διαμετρήματος 9×19 χρησιμοποιείται παγκοσμίως και είναι το πιο δημοφιλές πιστόλι των αστυνομικών, των ειδικών δυνάμεων και των εργαζομένων σε σώματα ασφαλείας. Κι αυτό λόγω της αξεπέραστης αξιοπιστίας του, της χωρητικότητας του γεμιστήρα των 17 φυσιγγίων (στην standard έκδοση) και του χαμηλού βάρους του πιστολιού. ΄Ειναι και ασφαλές στην χρήση του διότι έχει σύστημα “Safe Action”. Βέβαια η τιμή όλων των τύπων GLOCK είναι απο 600+ ευρώ και πάνω....και σίγουρα τα 5.000 ευρώ που δεν θέλει να πάρουμε η Εθνική Γλύφτρα είναι διότι όσοι δεν έχουν GLOCK θα σπεύσουν να πάρουν.!!