ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Μαζικά σε καταστήματα μετανάστες, δοκιμάζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σάμος Ελλάδα 11/4/2020... κάτσε εσύ φοβισμένε ραγιά να ακούς τους "ειδικούς", τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους! Ούτε δραχμή στο ισλαμοσοβιέτ, για εμένα είναι πια ζήτημα αυτοσεβασμού. Ας στεγάσουν τους λατρεμένους τους με την δική τους τσέπη, όχι με τους φόρους μου. 

6 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Όταν σου γράφω ότι τα ορκ.....

Εχκμι ντιγκιοματασ μπλακα ιλλινασ απιτομι τοραλιφταμασ

Τσαντίζεσαι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όχι Ατμέ δεν τσατίζομαι...απλά μερικές φορές πρέπει να κρατάμε και μια σοβαρότητα. Εντάξει όχι πάντα..αλλά πρέπει όταν μιλάμε να μας παίρνουν στα σοβαρά. Όπως θα πρόσεξες εδώ στο ιστολόγιο Ζεύς Ελαύνων έχουμε μια πρωτοτυπία...μπορούμε να έχουμε διαφορετική άποψη...αλλά δεν μαλώνουμε και δεν τσατιζόμαστε μεταξύ μας.
Κάνουμε και την πλάκα μας...αλλά υπάρχουν στιγμές που μιλάμε και σοβαρά. Αυτά που γίνονται σε άλλα ιστολόγια..εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ...Ο κορωνοϊός θα επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε το 2021 να μην εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821... αλλά να τα ζήσουμε!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το γνωρίζω και δεν είμαι τωρινός στο ιστολόγιο σου, απλά είχα μια μεγάλη άσχημη περιπέτεια και ήμουν εκτός γενικά....
Παρ όλα αυτά επέστρεψα για την τελική μάχη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ αν σε παρηγορεί αυτό καθόλου...το τελευταίο χρονικό διάστημα όλοι μας είχαμε άσχημες περιπέτειες. Αλλά όμως έτσι ατσαλώνει το "σίδερο". Λοιπόν ας κάνει ο καθένας μας μια πρόβλεψη...ποια ημερομηνία πιστεύει ότι θα γίνουν οι εκλογές.
Ας αρχίσω πρώτος και να πω στις 13/9/2020.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Θα το αφήσω σε πιο ικανούς του σπορ αυτού. Δεν θα κάνω τόσο μακρινές προβλέψεις γιατί σ αυτήν την φάση που μπήκαμε παίζει πολύ ρόλο ο απρόβλεπτος παράγοντας, που κανένας δεν θέλει να σκέπτεται.....