ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Patton - 'Give me 400 000 gallons'

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μήπως τώρα είναι ευκαιρία στρατάρχες μου της κακιάς ώρας , να γεμίσει ο Στρατός της αποθήκες με καύσιμα;; Να γεμίσουμε όλα τα αποθεματικά μας, και για ασκήσεις αλλά και για να έχουμε για κανένα νταβαντούρι με τα μογγόλια;; Τώρα είναι η ευκαιρία λαμόγια τι περιμένετε.!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο ακατονόμαστος τρομολάγνος του ΠΟΥ υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει η Πανδημία του Κορονοϊού και τα δύσκολα σύντομα έρχονται.

https://www.sbs.com.au/news/worst-of-coronavirus-outbreak-still-ahead-world-health-organization-warns


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε θα τα πληρώσει όλα ο σκουράντζας και η φάρα του όλη, για όλο αυτά που περάσαμε για 1 μήνα οι Έλληνες. Το όνειδος που ζήσαμε, να βλέπουμε Αναστάσιμη Λειτουργία από τηλεόραση λες και είμαστε τίποτις λαδοπόντικες, μόνο με Αναστάσιμη Λειτουργία στην Αγιά Σοφιά και ψησταριές στην Κερύνεια του χρόνου ξεπλένεται.

Μόνο έτσι εμείς θα κάνουμε Ανάσταση.!!

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ώρα στην στης θείας Μαρκέλας το κάγκελο συμβαίνουν αυτά:

https://www.zerohedge.com/political/german-lawyer-who-criticized-lockdown-arrested-taken-psych-ward?utm_medium=referral&utm_source=mixi.media&utm_campaign=zerohedge


Ενώ στο Αμερικάνικο όνειρο συμβαίνουν αυτά:

https://www.cnbc.com/2020/04/21/trump-says-he-is-suspending-immigration-over-coronavirus.html

Ε

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως η αλήθεια πίσω από την απότομη και αρκετά σύντομη πτώση της τιμής του πετρελαίου στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων είναι πολύ απλή. Η αιτία λέγεται Shorting.

Μία άλλη μισοαλήθεια για τον αριθμό των θανάτων στην Κίνα είναι αυτή:

https://www.ntd.com/the-closing-of-21-million-cell-phone-accounts-in-china-may-suggest-a-high-ccp-virus-death-toll_447579.html



E

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Βεβαίως η αλήθεια πίσω από την απότομη και αρκετά σύντομη πτώση της τιμής του πετρελαίου στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων είναι πολύ απλή. Η αιτία λέγεται Shorting.

Ναι..και οι 7 αδελφές έμειναν μόνο 6 να δούμε με τις άλλες τι θα γίνει στην συνέχεια. Πάμε για διεθνές ολιγοπώλιο πετρελαίου.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βέβαίως φίλε Ε και στης Μερκέλας το κάγκελο συμβαίνουν αυτά...και το Αμερικάνικο όνειρο τους βγαίνει σε κάτι από θρίλερ...και στην Κίνα οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που λένε...απολυταρχικό καθεστώς έχουνε (τα έχω διαβάσει όλα αυτά)...όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα...βιώνουμε ΤΡΙΠΛΟ ΠΟΛΕΜΟ και βλέπουμε, α) στην οικονομία με τα μνημόνια, β) βιολογικό πόλεμο και καραντίνα κατά οίκον... και γ) ενεργοποίηση HAARP με αλλαγή του καιρού! Αρχές Απριλίου ΈΡΙΞΕ ΧΙΟΝΙ.!! Και κανείς δεν κάθισε να σκεφτεί γιατί έχει τόσο κρύο, και νομίζει κανείς ότι είναι τέλη του Νοέμβρη! Ωστόσο και τον Νοέμβρη δεν έκανε τόσο κρύο...

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΒΡΕΧΕΙ...Πρίν απο κάθε Ελληνοατλαντικό πόλεμο...έχουμε πάντα παιχνιδάκια με τον καιρό. Όλο αυτό που γίνεται δεν έχει σχέση μόνο με το έξω μας...αλλά και με το μέσα μας.!!! Μεταλλασσόμαστε και όποιον πάρει ο Χάρος μετά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που λέει το μαυριδερό λαμόγιο του ΠΟΥ και αυτά που λένε ΟΛΑ τα πολιτικά παπαγαλάκια εγχώρια και ξένα...ότι χρειαζόμαστε παγκόσμια κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουμε την τεχνητή κρίση....ακριβώς επειδή βρίσκονται στην ίδια παράταξη....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.!!!

“We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest.”

― James Paul Warburg, Federal Reserve Chairman and son of Paul Warburg, Federal Reserve Founder, before the Senate Subcommittee on Revision of the United Nations Charter in 1950, February 17, 1950

Από το 1950 τα έχει πει ο James Paul Warburg ο πρόεδρος της FED και γιός του ιδρυτή της τράπεζας.!! Το σχέδιο τους λοιπόν δεν είναι κάτι "φρέσκο" ούτε κάτι που θα το κάνουν για πρώτη φορά.
Και μην νομίζει κανείς ότι ο Φράντζας....επειδή ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν θέλει και αυτός Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Απλά την θέλουν με διαφορετικό τρόπο.!!

Τα έχω ξαναγράψει..θέλουν το Παγκόσμιο Πολίτευμα του Τυφώνα. Το "Θηρίο" κατά της χιλιετηρίδες παρουσιάζεται είτε έχοντας μορφή ενσαρκωμένο σε άνθρωπο, είτε επιβάλλεται ως σύστημα από τους υψηλά ιστάμενα οπαδούς του. Στις μέρες μας έχει επιβληθεί ως σύστημα.

kakos04 είπε...

Έχεις δίκιο με τον Τραμπ , πολλοί φίλοι μου δεν έχουν καταλάβει ότι αυτός αργότερα θα μας χαστουκίζει από την μια πλευρά ενώ οι προηγούμενοι από την άλλη (οι προηγούμενοι έχουν έρεισμα στους κρατικοαριστερούς ακόμη), αλλά και οι δυο θέλουν απόλυτη υποταγή . Απλά διαφέρει ο τρόπος και το πόσο νωρίς θα ματώσουμε , με ποιον πιστεύεις ότι θα κερδίσουμε λίγο χρόνο περισσότερο ? Αυτό με τον καιρό πάλι γινόταν το 3μερο χαμός . Την Κυριακή που ψήναμε ήταν πάλι κάποια αεροπλάνα και άφηναν ουρές , ενώ έκανε πολύ ζέστη όλη μέρα στην Κρήτη, κατά τις 7 το απόγευμα σαν να κατέβηκε ένα πέπλο υγρασίας ξαφνικά .Σε μισή ώρα μετά κρύωνες . Το δράμα είναι ότι τους δείχνεις τις ουρές και τα περίεργα σύννεφα και δεν τα πιστεύουν . Σήμερα τα σύννεφα είναι σαν μαξιλαράκια .