ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΜΕΜΝΩΝ-Tedros AD-hanom Ghebreyesus (Γ.Δ του ΠΟΥ)

        (Στην φώτο βλέπουμε την φτερωτή Ηώ να ανασηκώνει το νεκρό πτώμα του γιού της Μέμνωνα.)

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όταν κάποιος τα βράδια δεν κοιμάται και "περιφέρεται' σε βιβλία, ιστοσελίδες, και διάφορα έντυπα μέσα κάνει περίεργους συσχετισμούς-συνειρμούς , οι οποίοι συνειρμοί  μετά με την σειρά τους προκαλούν "εκρήξεις" στις εγκεφαλικές συνάψεις με αποτέλεσμα να θυμάμαι διάφορα από το απώτατο παρελθόν. Διάβαζα λοιπόν για τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ τον Tedros Adhanom Ghebreyesus για τους πολύ στενούς δεσμούς του με την Κίνα....και κάπου εκεί ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ στο όνομα του.
Στα διάφορα σάιτ αναφέρεται ως Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ αλλά σπάνια γράφεται όλο το όνομα του.!! Ένα όνομα που όταν το πρωτοδιαβάσει κανείς αναρωτιέται..."μα τι περίεργο όνομα για Αιθίοπα".!!

Και εκεί έρχεται η δεύτερη σφουριχτή σφίγγγκκκκκ που λένε στο δόξα πατρί....διότι όλα αρχίζουν πλέον και μπαίνουν σε μια σειρά, αρχίζουν και "δένουν" μεταξύ τους. Αιθίοπας ήταν και ο Μέμνων ...Αιθίοπας ήταν και ο Αγα-Μέμνων, είδατε τι ωραία ταιριάζουν αυτά τα δύο ονόματα, και θα πούμε παρακάτω τι σημαίνει αυτό το όνομα. Τον καιρό του Τρωικού πολέμου ο Μέμνων ήταν βασιλιάς της Αιθιοπίας γιός της Ηούς η Αύω - ήταν αδελφή της ΣΕΛΗΝΗΣ - και του Τιθωνού ( ΤΙΘ-ΣΕΘ-ΣΗΤ εν και το αυτό) εγγονός του Λαομέδοντα και ανεψιός του Πριάμου. Για αυτό και λόγο καταγωγής και συγγένειας αίματος προσέτρεξε για βοήθεια στην Τροία και στον θείο του Πρίαμο. Ο Μέμνων όμως σκοτώθηκε από τον Αχιλλέα.!!


Το όνομα τώρα του Αιθίοπα Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ έχει πολύ μεγάλο και κρυμμένο νόημα μέσα του. Ας αρχίσουμε με την λέξη Ad-hanom , η λέξη Ad  σημαίνει Άδωνις , καμία σχέση με τον δικό μας τον μπουμπούκο, αν και η καταγωγή του Αδώνιδος είναι από την ίδια Φοινικοβαβυλώνια φυλή. Δεν είναι τυχαίο ΠΟΥ και ο Μπουμπούκος έχει το ίδιο όνομα με τον σκουράντζα τον Αιθίοπα, ούτε είναι τυχαίο που βρίσκονται ιδεολογικά στο θέμα κορωνοιός στο ίδιο στρατόπεδο. To έτυμο Hanom η ΑΜΜΩΝ είναι βέβαια γνωστό....όμως εκεί που το θέμα περιπλέκεται είναι στην λέξη Ghebreyesus.!!  Το πρώτο έτυμο το Ghe η Geh σημαίνει Γαία , γη...ποια γη όμως και τι κρύβεται πίσω απο την καταγωγή του σκουράντζα Αιθίοπα;; Σίγουρα η Γη του Άδωνι Φυρραίου η Πυρραίου Άμμωνα...του πατέρα των Ατλάντων. Όμως επειδή όλη η μυθολογία των προγόνων μας είναι αστροφυσική θα πρέπει εδώ να αναρωτηθούμε...αυτή η Γη η πατρίδα των Ατλάντων ήταν εδώ σε αυτόν τον πλανήτη Γη, η μήπως ήταν κάποιος άλλος πλανήτης που καταστράφηκε, και ήρθαν εδώ αυτοί που γλύτωσαν από την τεράστια καταστροφή εκεί. Την απάντηση μας την δίνει ο Παυσανίας όταν μας λέει ότι στην Αίγυπτο τον Μέμνων τον ονόμαζαν Φαμένωφα η Αμενώφθις.! Το φώς του Άμμων δηλαδή.

Υ.Γ  Την λέξη Άδων(α) μπορείτε να την πείτε και Athon η Άμμουν - οι Τρώες λάτρευαν στην κυριολεξία αυτόν τον κύριο- και ο κύριος αυτός είχε ως σύμβολο τον "Όνο" το ίδιο ακριβώς σύμβολο που έχουν και οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι στην Αμερική, και κοίτα πάλι περίεργες συμπτώσεις , είναι αυτοί οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι που στηρίζουνε τον ΠΟΥ και τον σκουράντζα Αιθίοπα ενάντια στον Τράμπ και την παράταξη του.!!
Κάτω από αυτό το καινούργιο πρίσμα, ίσως γίνεται λίγο ακόμα καλύτερα κατανοητή η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Αχιλλέα από τον Αγα-Μέμνωνα και την υπόλοιπη κλίκα.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω δεν το "πας" με τίποτα το σκατόμουτρο. Βίος και πολιτεία το τσογλάνι. Ερυθραίος στην καταγωγή και όχι Αιθίοπας, Εβραϊκής καταγωγής, τρομοκράτης, βουτηγμένος μέσα στον βόθρο της παρανομίας και της Μογγολοχαζαρικής μαφίας.
Αν έχεις όρεξη διάβασε το λίνκ και θα καταλάβεις περισσότερα.

https://www.nazret.com/2017/05/05/ethiopia-tedros-adhanom-played-a-key-role-in-kidnapping-of-prominent-dissident/


Ε

ΑΡΡ. είπε...


Παρεμπιπτόντως:

Στον Απολλόδωρο αναφέρεται ότι οι Τρώες ήσαν γένος Ατλάντων.

Ο Όμηρος με τους Τρώες κρυπτογραφεί τους Άτλαντες και με τους Δαναούς τους Έλληνες. Πόλεμος δια τον αποικισμόν της σελήνης; (αρπαγή ωραίας σελένης- Ελένης;)

Ο Λουκιανός αναφέρει ότι τα αίτια της Τιτανομαχίαςς ήταν ο αποικισμός της Αφροδίτης (Αστάρτης, Άστ, Σώθιδος, Σειρίου κ.α.) εκ μέρους των Ατλάντων.

Οι Έλληνες του Ολύμπου-Σειρίου Β΄παραμένουν πάντοτε νέοι λόγω ειδικών κλιματολογικών συνθηκών οφειλομένων εις το δυναμικό πεδίο του συνοδού (Σειρίου Γ.) (Βλ. Και Πλάτωνος ¨Φαίδων.¨)

Ο μύθος του Φαέθοντος κρυπτογραφεί αλληγορικώς την μεταξύ Ελλήνων και Ατλάντων Τιτανομαχία (9.000 π Χ.) και εν ουρανώι και επί γης. (Βλ. και Ησίοδο και Λουκιανό ¨Δίκη των φωνηέντων¨.)

Εκεί εις τον Σείριον Β΄και εντός των ναών τηρούνται τα καταγεγραμμένα αρχεία όλων των μυθικών προϊστορικών, γηίνων και εξωγηίνων ουρανίων, γεγονότων και εις γλώσσαν Ελληνικήν.

Σοφοί κατά καιρούς, Έλληνες και βάρβαροι, επεσκέφθησαν, κατόπιν άνωθεν εντολής-αδείας τον ¨Όλυμπον¨ αυτόν.

Κατά τον Σόλωνα εν μυθικαίς Αθήναις εγεννήθη το άριστον γένος των ανθρώπων.

Μετά από κάθε καταστροφή πάντα εσώζετο ολίγον σπέρμα ανθρώπων μεταφερόμενον
εις το διάστημα.

Για να υπάγη τις εις τον Σείριον μέσω διατημοπλοίου ¨Αργούς¨ και διαύλου γηίνης και ουρανίας ¨Στυγός¨ απαιτούνται (ταχύτης φωτός) 9 περίπου έτη.
Πλάτων, Πυθαγόρας, Ιησούς, εξηφανίσθησαν δια ανάλογο χρονικόν διάστημα.

Ο προφήτης Ησαϊας ευρέθη εις τον ουρανόν και απορήσας όταν ο άγγελος διεμήνυσεν εις αυτόν ώρα είναι του επιστρέψειν εις την γην ¨Γιατί τόσο ταχέως,είμαι μόλις επί δίωρον εδώ.¨ Ο άγγελος του είπε. ¨Όχι δύο ώρες αλλά 32 έτη!¨





ς-





Ο μύ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Βλέπω δεν το "πας" με τίποτα το σκατόμουτρο. Βίος και πολιτεία το τσογλάνι. Ερυθραίος στην καταγωγή και όχι Αιθίοπας, Εβραϊκής καταγωγής, τρομοκράτης, βουτηγμένος μέσα στον βόθρο της παρανομίας και της Μογγολοχαζαρικής μαφίας.
Αν έχεις όρεξη διάβασε το λίνκ και θα καταλάβεις περισσότερα.

Σε ευχαριστώ φίλε Ε για το λίνκ...το έκανα κιόλας ανάρτηση.!! Φυσικά και δεν το "πάω" αυτό το τσογλάνι, όπως δεν γουστάρω κανένα τσογλάνι και κάθαρμα....δυστυχώς όμως εδώ στην Ελλάδα τυραννιόμαστε από τις αποφάσεις που παίρνουν αυτά τα τσογλάνια.
Ξέρεις τι θέλω για ΟΛΑ αυτά τα τσογλάνια;;

Θέλω να τους κάνω ΔΩΡΕΑΝ την περιφορά του Επιταφίου τους...και να το δείχνουν τα κανάλια.!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ετυμολόγηση του πατρικού του ονόματος αλλά και επιθέτου μπορούμε πολλά να κατανοήσουμε ότι:

...το όνομα Adhanom ή Adi Hanomi στην Αμχαρική γλώσσα σημαίνει "Εβραίος (ερυθρός) πρόσφυγας". Η Φυλή Ad στο Κοράνι που καταστράφηκε και όσοι γλύτωσαν έγιναν πρόσφυγες, Συνώνυμο του αρχαίου Αιγυπτιακού Cecrop από το οποίο προέκυψε ο Επειός φυγάς Κέκρωπας. O Adhanom δικαιολογεί με το επίθετό του και την σημερινή καταγωγή του από την Ερυθραία. Οι ίδιοι οι Αιθίοπες λένε ότι δεν είναι δικός τους αλλά μισητός Ερυθραίος τον οποίο επέβαλαν ξένες δυνάμεις στην χώρα τους.
Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το μούτρο το οποίο σύντομα θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : ...το όνομα Adhanom ή Adi Hanomi στην Αμχαρική γλώσσα σημαίνει "Εβραίος (ερυθρός) πρόσφυγας". Η Φυλή Ad στο Κοράνι που καταστράφηκε και όσοι γλύτωσαν έγιναν πρόσφυγες, Συνώνυμο του αρχαίου Αιγυπτιακού Cecrop από το οποίο προέκυψε ο Επειός φυγάς Κέκρωπας. O Adhanom δικαιολογεί με το επίθετό του και την σημερινή καταγωγή του από την Ερυθραία. Οι ίδιοι οι Αιθίοπες λένε ότι δεν είναι δικός τους αλλά μισητός Ερυθραίος τον οποίο επέβαλαν ξένες δυνάμεις στην χώρα τους.

Δεν γνωρίζω και πολλά για την Αχμαρική γλώσσα, εκείνο όμως που γνωρίζω είναι ότι πρωτεύουσα της Ερυθραίας είναι η Ασμάρα η Ασμέρα...Ass-mera , και πίσω από αυτό το όνομα κρυπτογραφείται η Ατλαντική καταγωγή των πρώτων κατοίκων εκεί.
Άλλωστε η Ερυθραία βλέπει καρφί...τον Κόλπο του Άντεν Aden η Ad-en . Ξέρεις προφέροντας αυτήν την λέξη μου θύμισε την λέξη ΑΝΤΑΜΑ η Αδα-Μα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Η Φυλή Ad στο Κοράνι που καταστράφηκε και όσοι γλύτωσαν έγιναν πρόσφυγες,

Ναι οι Αδίτες , σύμφωνα με τις παραδόσεις, οι Αδίτες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Αραβίας και πρωτεύουσα τους ήταν η "Ατλαντίδα της Ερήμου" ...στο Κοράνι αναφέρεται ως Ιρέμ η πόλη με τους πυλώνες/κίονες...αλλά το πραγματικό της όνομα ήταν Ιρά-μα θα θυμάσαι την συζήτηση για τις σύριγγες της Θηβαϊκής .Τόσο ο Μέμνων όσο και ο Κέκρωψ αλλά και ο Κάδμος έχουν σχέση με Αίγυπτο και μάλιστα κατάγονται από τις αρχαίες Θήβες. Τώρα το τι κρύβεται μέσα σε αυτές τις υποχθόνιες σύριγγες είναι άλλη μεγάλη ιστορία.


Για τον Κέκρωψ μας λένε...«Ελέγετο δε διφυής και δια το από Αιγύπτου γενέσθαι και εις Ελλάδα ελθείν και βασιλεύσαι»

Αυτό το διφυής το εκλαμβάνω ότι είχε διπλή καταγωγή.!! Από την Αίγυπτο μας ήρθε και μας κατσικώθηκε στον σβέρκο όπως κάνουν και οι σημερινοί λαθροεισβολείς.

Ανώνυμος είπε...

Επίσημα το Πετρέλειο πωλείται σήμερα $16.86, πτώση κοντά στο 8%. Τιμές δηλαδή του 1976.
Φημολογείται ότι ανεπίσημα κατέβηκε στα $8. Παραγωγός στην Αμερική πούλησε προχθές για $2.

Αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια οικονομία μπαίνει σε βαθύ πηγάδι.
Ο κ. "Σκοτώνω" της ΝΕΟΜ της Ερυθράς θάλασσας θα φύγει νύχτα για το Πακιστάν και η χώρα θα επιστραφεί στις κατσίκες. Οι εργάτες στις μέχρι χθές πλούσιες Αραβικές χώρες βουτάνε στην θάλασσα για να σωθούν από τους δολοφονικούς εργοδότες τους.
Νύχτα θα φύγουν και τα λαμόγια του Νέου Κεκροπιστάν μόλις καθαρίσουν καλά-καλά όσα έχουν μείνει στα ταμεία. Απομένει στους Ελεύθερους να κρατήσουν τον τόπο.
Οι ΗΠΑ ζητούν με το καλημέρα 6 τρις αποζημίωση από το Κουμ. Κόμμα Κίνας για τις ζημιές του Κορονοϊού. Ακολουθούν Αυστραλία, Γερμανία και άλλοι. Το τι θα ακολουθήσει δεν περιγράφεται.

Μην περιμένετε να επανεμφανιστεί με νεώτερες δηλώσεις ο κ. Αdi Hanom του Π.Ο.Υ. Ένα ένα τα λαμόγια θα εξαφανίζουν τα ίχνοι τους και θα χάνονται οριστικά από την επικαιρότητα.




Βλέπε:

https://www.abc.net.au/news/2020-04-20/coronavirus-china-sued-american-class-action-germany-sends-bill/12164106


Ε

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος -Για τον Κέκρωψ μας λένε...«Ελέγετο δε διφυής και δια το από Αιγύπτου γενέσθαι και εις Ελλάδα ελθείν και βασιλεύσαι»


-Αυτός έφερε στην Ελλάδα την Οφιολατρεία και ένα μεγάλο πλήθος από ευπαθείς ομάδες του περιβόητους δόλοιους απατεώνες Κέρκωπες. Οι ξεναγοί όμως άλλα λένε στους Τουρίστες για τον Κέκρωπα του οποίου το επίθετο ήταν Κέρκωπας και όχι Κέκρωπας. Μέχρι γενάρχη των Ελλήνων τον παρουσιάζουν. Τέτοια ξεφτίλα.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

E : Επίσημα το Πετρέλειο πωλείται σήμερα $16.86, πτώση κοντά στο 8%. Τιμές δηλαδή του 1976.
Φημολογείται ότι ανεπίσημα κατέβηκε στα $8. Παραγωγός στην Αμερική πούλησε προχθές για $2.
Αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια οικονομία μπαίνει σε βαθύ πηγάδι.

Αυτό μου δείχνει ότι έρχεται ΠΟΛΕΜΟΣ φίλε Ε. Διότι όσες φορές η τιμή του βαρελιού πετρελαίου έπεσε κάτω από το φράγμα των 20 δολαρίων...πάντα είχαμε πόλεμο.!!! Με τις πρώτες τουφεκιές να πέφτουν από Σεπτέμβριο και μετά. Αν και ο πόλεμος που έρχεται δεν θα γίνει για το πετρέλαιο..αυτή θα είναι η δικαιολογία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ φίλε Ε η τιμή του χρυσού ανά ουγγιά , πρωτοφανές στα χρονικά .!! Πέφτει το πετρέλαιο ανεβαίνει η τιμή του χρυσού...2 φορές έγινε αυτό...όταν έγινε ο πρώτος και δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος.

https://tinyurl.com/y875wy9v

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : -Αυτός έφερε στην Ελλάδα την Οφιολατρεία και ένα μεγάλο πλήθος από ευπαθείς ομάδες του περιβόητους δόλοιους απατεώνες Κέρκωπες. Οι ξεναγοί όμως άλλα λένε στους Τουρίστες για τον Κέκρωπα του οποίου το επίθετο ήταν Κέρκωπας και όχι Κέκρωπας. Μέχρι γενάρχη των Ελλήνων τον παρουσιάζουν. Τέτοια ξεφτίλα.

Aκριβώς αυτός έφερε την Οφιολατρεία στην Ελλάδα...μαζί με ένα πλήθος λαθροεισβολέων όπως ακριβώς γίνεται και στις μέρες μας. Και το όνομα του ήταν όντως Κέκρωψ όπως μας λέει και ο Ευστάθιος :

" ο Κέκρωψ τον βάρβαρον Αιγυπτιασμόν αφείς".

Κέκρ-ωψ (ωψ-ωπίς-ώπας) από το κυκλικό φιδόμορφο σύμβολο, σφραγίδα της εξουσίας, που σίγουρα έφεραν οι ναοί στρόγγυλοι Ναοί του Πυρός.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ιστορία ο Διττός τίτλος, Κέρκωπας και Κέκρωπας. Έχουμε και τους Κέρκωπες τους οποίους πολέμησε ο Ηρακλής.
Ατλαντολίβυοι φυγάδες ήσαν αυτοί, οι λεγόμενοι και Καδμείοι και Επειοί. Τον Επειό Αυγεία κατέστρεψαν οι Ηλιακοί πολεμιστές του Ηρακλή. Κέκρωπας σημαίνει και Κύκλωπας, ενώ Κέρκωπας σημαίνει "φυγάς". Η Κερκόπορτα, ήταν μυστική πύλη "διαφυγής" σε ώρα μεγάλης ανάγκης.



Ε

Ανώνυμος είπε...

Μόλις το πρόσεξα. Ναι, ο Κέκρωπας, με τον κυκλικό ώπα, δικαιολογεί και την συνταύτιση του Κέκρωπος με τον Κύκλωπα.

Ε

Ανώνυμος είπε...

zeys-elaynon.blogspot.com receives 54,435 (10.00 per visitor) page views per day (21/4/2020)

According to Alexa Traffic Rank zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 304,460 in the world
--------------------------------------------------------------------

Φίλε Λύκαστρε, συγχαρητήρια, έτοιμος είσαι να σπάσεις το φράγμα των 300.000 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη με 54.435 επισκέψεις σελίδων ημερησίως. Κάτι που δείχνει ότι πολύς κόσμος όχι μόνο σε διαβάζει αλλά και σε μελετά.
Χθές γράφαμε για την τιμή του πετρελαίου. Χρειάστηκε να περάσουν 18 ώρες πριν γράψουν κάτι σχετικό οι Ελληνικές εφημερίδες.

Για τα υπόλοιπα θέματα ίσως περάσουν εβδομάδες ακόμη και μήνες μέχρι να ξυπνήσουν.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε ανάμεσα σε εκατομμύρια ιστοσελίδες και μπλοκς σε όλη την υφήλιο δεν είναι καθόλου κακή η 304.460 θέση.
Ναι πολλά από αυτά που γράφουμε , πρώτα τα λέμε εμείς εδώ και μετά όλοι οι άλλοι. Για παράδειγμα....για τα F-35 που έλεγαν ότι θα πάρει η Τουρκία ήμουν ο ΠΡΩΤΟΣ που έλεγα τότε όταν όλοι κλαψούριζαν ότι τι θα κάνουμε έτσι και τα πάρουν τα "ατρόμητα" μογγόλια , ότι F-35 θα δούνε τα μογγόλια μόνο σε μπρελόκ.!!

Και για το θέμα των S-400 τότε έλεγα πολλά χθές εν μέρη επιβεβαιώθηκα...διότι ΔΕΝ θα ενεργοποιήσουν το σύστημα για τους επόμενους μήνες, ενώ θα μπορούσαν.!! Και δεν θα το κάνουν ποτέ.
Ότι δεν θα προλάβει ο Κούλης να βγάλει τετραετία.....τώρα αρχίζουν και το λένε μερικοί...ενώ το είχα πει εδώ και λίγο καιρό. Και ένα σωρό άλλα....αλλά το θέμα δεν είναι αν θα ξυπνήσουν...

Τα λαδωμένα Μ.Μ.Ε στην Ελλάδα πληρώνονται είτε για να μην μιλάνε, για πράγματα που έπρεπε να τα φωνάζουν, είτε αν θα μιλήσουν για να τα πούνε σύμφωνα την άποψη του κάθε παπάρα κυβερνώντα. Μετρημένοι είμαστε οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μπλοκεράδες....διότι ΔΕΝ γίνεται απο τα μέσα Μαρτίου να μας έχουν βάλει σε καραντίνα...δήθεν για να μην κολλήσουμε τον κορωνοιό....και στις 19 Μαρτίου, ολόκληρο πλοίο από τα τουρκικά παράλια διαπέρασε το Αιγαίο, χωρίς να το δει ούτε ένας , με φορτίο 196 λαθραίους με ηλικία από 18 έως 36 ετών... όλοι τους άρρωστοι με τον ιό και εμπύρετοι...και να μας έχουν ζαλίσει συνέχεια όλα τα ΜΜΕ με το να λένε...."ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ".!!!!

Ποιο σπίτι ρε παπάρες να τους πεις...που σε λίγο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ.!! Τρικυμία εν κρανίο όλοι τους.!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε μιλάμε για 7.500.000.000 ιστολόγια σ' όλο τον κόσμο και όχι για εκατομμύρια.
Μου παραέγινες σεμνός....χαχαχα. 55.000 σελίδες ημερησίως πολλές εφημερίδες στην Ελλάδα και στον κοσμο θα ήθελα να έχουν.
Καλή μέρα νάχεις και καλό κουράγιο στον αγώνα σου.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

According to Alexa Traffic Rank zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 294,908 in the world .

Όπως βλέπεις φίλε Ε σπάσαμε το φράγμα των 300.000 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη.!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρος: According to Alexa Traffic Rank zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 294,908 in the world .

Όπως βλέπεις φίλε Ε σπάσαμε το φράγμα των 300.000 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη.!! χα χα χα


-Επιβεβαιωμένο!!! " zeys-elaynon.blogspot.com is ranked number 294,908 in the world " & "and 54,435 page views per day "


Αυτό που μετράει πάνω απ' όλα φίλε Λύκαστρε είναι οι 54.435 (page views) ημερησίως που δείχνει η HYPESTAT. Κανένα μπλόγκ δεν πλησιάζει αυτόν τον αριθμό. Καθρεπτίζει τόσο την ποιότητα των άρθρων σου όσο και το επίπεδο των αναγνωστών σου.

E

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για μη ξεχνιόμαστε με τους ανθέλληνες ξεναγούς που λένε στους τουρίστες ότι ο Κέκρωπας ίδρυσε την Αθήνα.

Ο εισβολέας Ατλαντοσκύθης Επειός Κέκρωπας και οι ευπαθείς που τον ακολουθούσαν έφτιαξαν κάποτε και ένα Δήμο. Τον ονόμασαν Δήμο της Κεκροπίδος φυλής ή της Ξυπεταίας. Ο κάτοικος δε ονομάστηκε Ξυπετεών.
Οι αρχαίοι χρονογράφοι μας πληροφορούν όμως ότι ο δήμος αυτός ήταν γνωστός παλαιότερα και ως Δήμος των Τρώων. Και ότι όλοι εκείνοι οι απατεώνες και δόλιοι Κέρκωπες ή Κέκρωπες προήρχοντο από την Ασία.

https://books.google.com.au/books?id=5WVUAAAAcAAJ&pg=PA329&lpg=PA329&dq=%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD&source=bl&ots=qv-4gysNfN&sig=ACfU3U0x74hYBI5H-_IJbD5lLTsZUOXMlA&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiyp4ujrfvoAhXd6XMBHWmjBzsQ6AEwA3oECAgQAQ#v=onepage&q=%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD&f=false



Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε σε ευχαριστούμε για το βιβλίο. Όντως έτσι είναι όπως τα γράφεις...οι Ξυπετεώνες Τρώες Ασιάτες ήταν, όπως θα λέγαμε σήμερα ότι ο Δήμος της Ξυπεταίας φυλής ήταν η Τσάινα Τάουν των Αρχαίων Αθηνών. Αλλά αν καθίσουμε να ψάξουμε λίγο το όνομα...Ξυπετεών...μου θυμίζει το απατεών, τον απατεώνα.!
Όμως πλέον κανείς ξεναγός στις μέρες μας δεν θα μας πει ότι το όνομα προέρχεται από το Ιαπετός.!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αστέρι φωτεινό Λύκαστρε ...Τρωωφάγε!!!

Όχι γιατί μας έχουν πρήξει κάτι λαμόγια ότι οι Τρώες ήταν αδελφή φυλή με τους Έλληνες.Τα ίδια μας λένε και γιά τους Ρωμαίους τους απογόνους των φυγάδων Τρώων.


Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Όχι γιατί μας έχουν πρήξει κάτι λαμόγια ότι οι Τρώες ήταν αδελφή φυλή με τους Έλληνες.Τα ίδια μας λένε και γιά τους Ρωμαίους τους απογόνους των φυγάδων Τρώων.

Σε κάτι τέτοια λαμόγια σε κάποιο άλλο ιστολόγιο (εκεί δεν σχολίασες ποτέ εσύ) τα έχω χώσει χοντρά όταν μου έλεγαν ότι ο Τρωικός ήταν εμφύλιος πόλεμος.!!!! Και ότι οι Τρώες είχαν την ίδια γλώσσα ήθη και έθιμα με εμάς τους Έλληνες. Όταν δε τους ζήτησα βιβλιογραφία που να αποδεικνύουν αυτά που έλεγαν...μου έδιναν σαν βιβλιογραφία...άκουσον άκουσον...άλλες ιστοσελίδες που έγραφαν τα ίδια.!!! Είναι να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια.

Δυστυχώς φίλε Ε στις μέρες μας η πνευματική καθυστέρηση τους τρέχει από τα αυτιά.!! Και όλοι αυτοί πάνε και ψηφίζουν και αποφασίζουν μετά για την τύχη των λιγοστών πλέων Ελλήνων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ τα λαμόγια τους λένε ότι ο Ιαπετός είναι ο γεννήτορας της Λευκής Φυλής.!!! Τι να πει να πρωτοπεί κανείς πάνω σε αυτήν την μπουρδολογία;; Ρε παπάρες να τους πει κανείς...απο που βγαίνει το όνομα Ιαπετός;; Τα ονόματα Aapatta, Iapetta και Hapatta η Yapatta τι σημαίνουν;;

Ο Ιαπετός χρωστά γραμματικά το όνομά του στον «Άττα»...Άττα και η Ασία. Άττις....

ΑΡΡ. είπε...




Τοίς φιλαμαθέσι φίλοις

αρχαιοελληνικά τινα,
και δίκην προσφερομένης δέσμης εαρινών ανθέων,
ερανίσματα.


Ευριπίδου ¨Ανδρομάχη.¨

στ. 870.
φαύλοις γυναικός βαρβάρου πεισθείς λόγοις.

Η εκ Τροίας Ανδρομάχη εδώ δια στόματος της Φθιώτιδος τροφού χαρακτηρίζεται καθαρά ως ¨β ά ρ β α ρ ο ς (αλλόγλωσσος) γυνή.¨

στ.879
και μην όδ' α λ λ ό χ ρ ω ς τις έκδημος ξένος. (Ορέστης)

Ο χορός των Φθιωτίδων γυναικών αποκαλεί τον Ορέστην (!) αλλόχρουν ήτοι αλλόδερμον (;) (πρβ. ερυθρόδερμος).

Εις την τρ. ¨Φοίνισσαι.¨ του αυτού ποιητού αποκαλείται ο Αιτωλός Τυδεύς πατήρ του Διομήδους ¨
αλλόχρους όπλοισι (κατά τον οπλισμόν όμως) ως και μιξοβάρβαρος¨

Τι συμβαίνει τελικά με το Αγαμεμνόσογο; Μητσοτακαίικο, επήλυδες πολιτογραφημένους Έλληνες, θυμίζει. Και κυρίως ....¨πατριώτας¨!


Υ.Γ.
Σημειωτέον ότι η Φθία του Αχιλλέως θεωρείται η αρχαία κοιτίς τω καθαρών Ελλήνων άρα και της καθαράς ιστορικής (και όχι μόνο) αληθείας...
Επί του προκειμένου η Ερμιόνη κόρη της Ελένης και του Μενελάου εδόθη υπό του δευτέρου ως σύζυγος εις τον Νεοπτόλεμον υιόν του Αχιλλέως ενώ προ των Τρωικών ο Μ. είχεν υποσχεθή αυτήν εις το Ορέστην όστις και τελικά επαναδιεκδικών την Ε. εκδικείται φονεύσας τον Ν. εις το μαντείον των Δελφών. Και ο πατήρ και πάππος Πηλεύς θάπτει μετά τον υιόν του Αχιλλέα και τον εγγονόν του Ν.
Tragic.
Ευτυχώς επεμβαίνει εν τέλει η Θέτις ως από μηχανής θεός και καθιστά τον Πηλέα αθάνατον απάγων αυτόν εις τας νήσους των μακάρων, και δη εις την θέσιν- νήσον ¨Λευκή¨ Ευξείνου Πόντου, (σημερινή βραχονησίς Φιδονήσι όπου και πετρέλαια, φυσικό αέριο διεκδικουμένη υπό Ρουμανίας και Ουκρανίας) και ένθα διαμένει αυτή αλλά και μετά θάνατον ο υιός των Αχιλλεύς και ο Πάτροκλος. (Λευκή, Φιδονήσι, ¨τάφος του Αχιλλέως¨).
Φυσικά μην περιμένετε ιδείν εκεί τώρα την αρχαία θείαν οικογένειαν.
Κάποιος δίαυλος άγων εις διαστημικά πεδία αθανάτων όντων, υπονοείται μάλλον αλληγορικώς και εδώ, ή εις τα έγκατα αυτής και με προκάλυμμα την βραχονησίδα ονειρώδεις, μαγικαί, αδιανόητοι και απρόσιτοι εγκαταστάσεις ευδαιμόνων θεοειδών εξωδιαστατικών υπάρξεων.

Υ.Γ. 2

Η οποία Ωκεανίς Θέτις περιγράφεται ως εξής
εις την τρ. ¨Ανδρομάχην¨ (στ. 1228-30)

.....................................
δαίμων τις όδε την λευκήν α ι θ έ ρ α
πορθμευόμενος των ιπποβότων
Φθίας πεδίων επιβαίνει.

Δεν πρόκειται εδώ για Deus ex machina αλλά δια Deus I N machina.
Και ως προς τ η ν αιθέρα
άφες τους δοκησισόφους της κάθε Ν Α Σ Α αρνείσθαι την υπόστασιν αυτής.
Δηλον γαρ ότι ουκ οίδασι τι πιστεύουσι,
ή μάλλον ¨πιστεύουσι¨ μ'ένα πιστόλι παρά τον κρόταφον αυτών
καθ' όν τρόπον κυβερνώσι και υπογράφουσι δηλαδή
και οι ξενόδουλοι Έλληνες μνημονιακοί πρωθυπουργοί και πολιτικοί.

Υ Γ. 3
Λ. εύχομαι ολοψύχως - και αλληγορικώς- συντόμως
εις τους εκατό χιλιάδαι δίσκοι (αναγνωσιακής σειράς κατατάξεως!)










Ανώνυμος είπε...

"A World Health Organisation run by an Eritrean Marxist and stooge for the Chinese Communist Party, Tedros Adhanom Ghebreyesus"

Έτσι χαρακτηρίζει ο Αυστραλιανός Τύπος τον Διευθύνοντα του ΠΟΥ.

Βλέπε:https://www.sbs.com.au/news/the-feed/alan-jones-thinks-tony-abbott-would-do-a-better-job-as-who-boss-so-who-is-dr-tedros

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ε πολύ σωστά ο Αυστραλιανός Τύπος χαρακτηρίζει έτσι αυτό το σκούρο λαμόγιο. Τα λαμόγια είναι λαμόγια πάντα ανεξάρτητα του τι χρώμα έχουν στο δέρμα του η τι ιδεολογικές μπούρδες πιστεύουν. Τα Ζόμπι όμως τον πιστεύουν, και κάνουν ότι τους λέει.!!
Ειδικά τα Ζόμπι εδώ στην Ελλάδα...κάνουν ότι τους λένε τα λαμόγια Τσιρλοχαρδαλιάς και cia. Αυτούς όλους θέλω να τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα.!!

ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!