ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Απίστευτη πρόκληση! Στα 200μ. τουρκικά μαχητικά F-16 παρενοχλούν ε/π Huey στον Έβρο (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό δείχνει πόσο ΧΕΣΤΗΔΕΣ και δειλοί είναι οι τούρκοι.! Έστειλαν δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη F-16 να κυνηγήσουν ένα παμπάλαιο  και μόνο του ελικόπτερο Huey.!! Το μεγαλύτερο ράπισμα για την Τουρκία θα είναι να της καταρρίψουμε μαχητικό στον Έβρο πάνω από ελληνικό έδαφος. Θα είναι το καλύτερο μήνυμα ανάσχεσης της τουρκικής επιθετικότητας. Η λύση υπάρχει: ASRAD HELLAS , σύστημα πλήρως παθητικό. 
Δεν έχει όρια η τουρκική προκλητικότητα με τους γείτονες να συνεχίζουν το μπαράζ των προκλητικών ενεργειών. Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/3) ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από τον Εβρο σε ύψος από 500 έως 10.000 πόδια. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 14:50 πάνω από τον Έβρο. Επιπρόσθετα, άλλο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Καλόγεροι στα 26.000 πόδια.
Οι Τούρκοι προσπάθησαν να παρενοχλήσουν στρατιωτικό ελικόπτερο Huey που πραγματοποιούσε πτήσης παρατήρησης στην περιοχή του Έβρου, με προφανή τον κίνδυνο το “κατώρευμα” των καυσαερίων των μαχητικών να το ρίξουν… Το δικό τους που πέταξε στην περιοχή προ ημερών έχοντας μέσα τον υπουργό Εσωτερικών Σοϊλού, δεν το πείραξε κανείς.

 Δεν πρόκειται για μια απλά επικίνδυνη πρακτική που έχουν χρησιμοποιήσει τόσες φορές ακόμα και σε ελικόπτερα που έχουν μέσα αξιωματούχους, το ίδιο έκαναν και στην περίπτωση Ηλιάκη, με το ΥΠΕΞ της Ντόρας Μπακογιάννη τότε να αφήνει στην τύχη του το ελληνικό ελικόπτερο SAR

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Ο λύκος κι αν εγέρασε...

Κούλης προεβρίτης και
Κούλης μεταεβρίτης, χμ!
η ίδια κατωσωβρακίτικη
ψύχραιμη, φαναριώτικη γεύσις!

Διότι ¨Πρώτα εκβαίνει η ψυχή και μετά το χούι¨ ως λέγεται.