ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Γιαννόπουλος για προσφυγικό: «Έχουμε υπογεννητικότητα – Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πιο Έλληνες από τους Έλληνες»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν κάποιοι μπάσταρδοι παρτάκιδες πάνε και ψηφίζουν Εφιάλτες που διώχνουν τον γηγενή πληθυσμό... τότε έχουμε υπογεννητικότητα! Πάνω από μια Ελλάδα υπάρχει στο εξωτερικό, και είναι παράξενο πως οι Έλληνες του εξωτερικού ΔΕΝ έχουν υπογεννητικότητα. Από εκεί και πέρα άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων, με πνευματικά αδιέξοδα και ιδεολογικά στριψίματα, εκφράζουν γνώμη και έχουν δημόσια άποψη ώστε να μας οδηγήσουν σε πνευματικά αδιέξοδα και ιδεολογικά στριψίματα, με εθνικές καταστροφές.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προσφυγικό και στις εικόνες που βλέπει από τον Έβρο.
«Έβλεπα κάτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έκλεισα την τηλεόραση. Έκλαψα. Δεν μπορούμε να δώσουμε λίγα ψωμιά;», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και συνέχισε: «Έχουμε υπογεννητικότητα. Αν αυτούς τους ανθρώπους τούς φέρουμε, θα γίνουν πιο Έλληνες και από τους Έλληνες.
Ποιος ξεπέτριασε τα χωράφιά μας και ποιος ξεσκάτισε τους γέρους μας; Οι Αλβανοί που ακόμη τους κατηγορούμε. Αν τους κλείσουμε στις φυλακές θα γίνουν γενίτσαροι και θα πολεμήσουν τους Έλληνες», είπε ο ηθοποιός.


ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Αυτοί οι συριζογκαγκάδες έχουσι καταντήσει εκευριστικοί.
Ελέω ανατολικογερμανοκομμουνιστικής κατοχής των μ.Μ.Ε. και όχι μόνο
(ό,τι δεν κατάφεραν οι Ναζήδες, πέτυχαν οι Σταζήδες)
πυροβολούν την εθνική μας λογική, ταυτότητα και συνοχή με τα πιο βλακώδη διεθνιστικά τους μαρξιστικά κι όποιον πάροι ο Χάρος.
Ωρέ μπούφο, η ελληνική υπογεννητικότης είναι προκλητή (δάνεια,μνημόνια, ανεργία, φόροι, ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π.), υπό των βουλομένων αφανίσαι το έθνος και τον απαράμιλλο πολιτισμό του, την φυλή που το πνεύμα και η γλώσσα της σε πηγαίνει κατ' ευθείαν στην πηγή της γνώσεως και της αληθείας.Της ελευθερίας.
Ώστε, εκ δευτέρου υπερμπούφο, αν θέλης πληθυσμό Ελλήνων, απλά δίνεις οικονομικά κίνητρα. αυτά που δίνουν οι μισέλληνες γερμανοδοσίλογοι αριστεροί αφειδώς στην λαθροπροσφυγίλα ώστε αντικαταστήσαι (ειρηνική πολιτική γενοκτονία λέγεται αυτό) τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό. Θα διεσταύρωνες λόγου χάριν, βρε εσύ, το ράτσας σκυλί σου με γύφτικης ράτσας ή με ανώτερης; Τότε πώς θέλεις άνθρωπο ζευγαρώνειν με ανθρωποειδές; ή νομίζεις Ότι ο Έλλην έχει τον ίδιο θεό κατασκευαστή και ψυχή με τον κιτρινιάρη ή τον Μογγόλο; Ντροπή σου.
Αλλά αν είχες μια στάλα έτσι ελληνικού αίματος, θα πόναγε η ψυχή σου τους Έλληνες πρώτα κι όχι τα ληστρικά και γυφτοειδή λαθροπιθήκια που πάνε να μας πνίξουν, αυτά που ως ευπαθείς τάχατες ομάδες παίρνουν ένα σκασμό επιδόματα για να σκάψουν εν καιρώ τον τάφο της Ελλάδος.
Εσύ θα ζευγάρωνες ποτέ το ράτσας σκυλί σου με γύφτικο;
Αλλά θα μου πης αλλιώς θα έβλεπαν τα μούτρα σου ρόλο σε θέατρο και τηλεόρασι, αν δεν είχες την ψυχή σου παραδώσει στον τοπικό αντιπρόσωπο του διαβόλου;
Βλαχοειδές, μουρτζαπόβλαχε, ε μουρτζαπόβλαχε. Ούστ!

Μπάμπης είπε...

Να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους πρώτα αυτοί.
Να μαζέψει ο καθ'ένας από αυτούς μερικούς μουζομένους και να τους φιλοξενεί στο σπίτι του.Να συνεβρίσκονται κιόλας.
Να τους δίνουν αφού είναι τόσο πονόψυχοι τουλάχιστον τη μισή σύνταξη,το μισό μισθό,το μισό
εισόδημα τους βρε παιδί μου.
Αλληλεγγύη στην πράξη, όχι στα
λόγια.
Και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες
αλλά κανείς δεν τούς έδωσε επιδόματα, σπίτι, λεφτά. Δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσουν αυτά που έχουν
Εδώ τους φέρνουν για να διώξουν τα ήμερα.
Αγριέψτε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μπάμπη όλοι αυτοί τζάμπα μάγκες είναι. Ούτε ένας απο αυτούς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει στο σπίτι του ούτε ΕΝΑΝ απο τους δήθεν "πρόσφυγες". Απλά η "αλληλεγγύη" τους είναι διότι πέφτουν ΦΡΑΓΚΑ ΧΟΝΤΡΑ.!!

Το χωριό μας καίγεται και οι πουτάνες λούζονται...έλεγε η γιαγιά μου!!!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως οι πλειονοτης των καλιτεχνων αριστεριζουν για να εχουν μεροκαματο,υπαρχουν αναμεσα τους οι φανατικα ηλιθιοι οπως ο ανωτερω καλαματιανος,και εκεινοι που δεν μιλανε,οποιος σημερα καλιτεχνης παει κοντρα στο ρευμα της νεας ταξης τον τρωει η μαρμαγκα και πρεπει να κανει αλλο επαγγελμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ : οπως ο ανωτερω καλαματιανος

Είναι γνωστό τι "φρούτα" βγάζει η Καλαμάτα.!! χα χα χα Δεν είναι τυχαίο που εκεί βγάζει τέτοιους κοπρίτες και πουτανάρες γυναίκες.