ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Δεν τελείωσε το "παιχνίδι" Gerhard , μην βιάζεσαι .!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να τα μας βγήκε και ο Gerhard (όνομα γλωσσοδέτης) να μας πει ότι " πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η Τουρκία είναι κυρίαρχη στην Μεσόγειο." Λογικό να μας τα λέει αυτά ο Gerhard που τοποθετήθηκε στην Gazprom. από τον Rothschild = BP, Gazprom = Rosneft Ιδιοκτήτες: Rosneftegaz (50%), BP (19,75%) ...κ.λ.π. Συνεταιράκια είναι με την Τουρκία του Ερντογάν. Έτσι μεταφέρθηκε από τον Rothschild στην Gazprom για να είναι τα μάτια και τα αυτιά για τον Rothschild στην Rosneft, μια εταιρεία στην οποία η BP (δηλαδή ο Rothschild) έχει μερίδιο 20%. Έτσι παίζεται το παιχνίδι, αλλά χρησιμοποιήθηκε και αλλού πάντα υπό την εύνοια και καθοδήγηση του Rothschild. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα, καπνός και καθρέφτες - καπνός χωρίς φωτιά ...

Αυτό που τόσο καιρό γράφω και λέω και δεν το καταλαβαίνουν οι νεοταξίτες και οι Αμερικανόφιλοι οπαδοί τους στην Ελλάδα ιδίως, που πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα επιβάλουν εύκολα κυρώσεις και όρους στην Τουρκία, τώρα που έφυγε ο Τραμπ, και η οποία Τουρκία είναι "στρατηγικός συνεργάτης της Ρωσίας" κατά τον Λαβρόφ και κατ' επέκταση της Κίνας. Μιας Κίνας  την οποία ελέγχει ενεργειακά ο Rothschild. Όταν λοιπόν μιλάει ο Gerhard είναι σαν να μιλάει ο Rothschild.


Επίσης αδυνατούν ή αρνούνται να διακρίνουν ότι αυτή την φορά οι παραδοσιακοί τους ισχυροί σύμμαχοι στην Ευρώπη πιθανόν να μην τους ακολουθήσουν στα όποια σχέδια τους, αφού και οι ίδιοι έχουν πλήθος δικών τους προβλημάτων να επιλύσουν.Ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός που διετέλεσε καγκελάριος της Γερμανίας την περίοδο 1998-2005, ενώ έκτοτε αποτελεί στενό συνεργάτη της Μόσχας και του Βλ. Πούτιν, με το βιβλίο του καλεί Βερολίνο και ΕΕ να αποδεχθούν τον αναβαθμισμένο ρόλο της Τουρκίας.

Υ.Γ Δεν τελείωσε το "παιχνίδι"  Gerhard , μην βιάζεσαι .!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: