ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;; Οι βάρβαροι αυτοί ήταν κάποια λύση...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;;
Οι βάρβαροι αυτοί ήταν κάποια λύση...
 
...στα στρατηγικά αδιέξοδα όσων πίστευαν για το αντίθετο (Γεραπετριτηδες, Σημητικοί του ΕΛΙΑΝΕΠ ή κάτω από κάτι ομπρέλες, σχεδόν όλοι οι στρατηγοί του ΝΑΤΟ, οι εγχώριοι φιλοΠουτινικοί και λοιποί νεοφιλελέδες, οι Λάτσηδες και οι λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις".
 
Έτσι, ως αναμένονταν και σας το είχαμε γράψει εδώ και καιρό (πριν από όλους), η γραμμή αντιπαράθεσης των δύο κόσμων περνάει από την Γραμμή Αιγαίο- Turkagean. 
 
Υ.Γ Θα μείνουν με την ....κατευναστική πολιτική στο χέρι τα σαΐνια..

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και ας γινόμαστε κακοί. Ισχύει το βίντεο που είδα και προσπαθούσαν οι γκρίζοι λύκοι και ο όχλος να απαγάγουν δύο στρατιώτες Αμερικανούς που υπηρετούν στο wasp? Στον ένα είχαν βάλει σακούλα στο κεφάλι και τα πλήθη είναι τέρμα φανατισμενα. Που ελπίζουν για προσέγγιση οι νατοικοι στρατηγοί, εδώ προσπαθούν να τους απαγάγουν. Βλέπω να έρχεται σύντομα νύχτα των κρυστάλλων για νατοϊκούς αξιωματικούς στην Τουρκία. Αντε να δουν τι τραβάμε αιώνες.

Kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Κακέ ισχύει το βίντεο που είδες με τους Αμερικανούς με σακούλες στο κεφάλι. Και αν θυμάμαι καλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι τούρκοι τραμπουκίζουν τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι στα σχέδια της Τουρκίας να μπεί στην €υρωπε'ι'κή €νεση όπως γράφουν οι παραπληροφορητές του Μπλούμπεργκ, ίσα ίσα που έχουν ένα κάρο κονδύλια, προ'ι'όντα χωρίς δασμούς, μόνο βίζα δεν μπορούν να πάρουν εύκολα οι πολλοί (οι ιχνηλάτες της ΜΙΤ, μπορούν να κάνουν κατόπτευση χώρου με βίζα πρόσφυγα βέβαια).
Όσον αφορά αυτούς που λέτε ότι απογοητεύονται με τις εξελίξεις, δεν νομίζω ότι ήθελαν προσέγγιση, αλλά ξεπούλημα, οπότε, οι δουλίτσες μιά χαρά προχωράνε
Υ.Γ.Παρατήρησα και εγώ ότι 2 μέρες τώρα, ότι η σελίδα αργεί να φορτώσει,όπως έγραψε ο Κακός04 ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι μην βαλουν τους δικους μας ΝΑΤΟπροσκυνημενους ως αλλους ακαπνους Χατζηανεστηδες να διαταξουν γιουρουσι στους απεναντι προς συνετισμο...

ΛΟΚΙ