ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Όχι ρε θα βρίζουμε, θα φωνάζουμε, και θα ρίχνουμε καντήλια όποτε γουστάρουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πες τα ρε άνθρωπε...να αγιάσει το στόμα σου..!! Γιατί να είμαι χαλαρός και να μην βρίζω;; Γιατί να μην κατεβάζω καντήλια όλη την ώρα;;  Μα αρέσει να βρίζω να φτύνω και να φωνάζω και να μην είμαι χαλαρός. Μπορεί κανείς σε έναν θυμωμένο και εξαγριωμένο να πουλήσει μαλακία και παπαριές;; Όχι φυσικά και όχι.

Είμαι σε ετοιμότητα μάχης και καυγά όλη την ώρα..όπως στην επιστροφή από το ταξίδι μου στο Αν.Αιγαίο, της πουτάνας τα έκανα στο πλοίο της επιστροφής όταν πήγε να μου την πει ένας καριόλης "Αθηναίος" με την γυναικουλίστικη φωνούλα του. Ένας ρεε πούστη μου στην Αθήνα που να είναι άντρας και να έχει αντρική φωνή υπάρχει ;;; Οι χροιά της φωνής τους δεν συνάδει με τίποτε το αντρικό.Δεν είναι μόνο πούστηδες στην φωνή αλλά και στους τρόπους.


 Όλη η Ιλιάδα στον θυμό του Αχιλλέα στηρίχθηκε...τα καντήλια που έριχνε στον λόλη του Αγαμέμνων  δεν λέγονται. Ήταν ο μοναδικός που του τα έχωνε χοντρά, και δεν τον φοβόταν. Όλοι οι άλλοι σούζα μόλις ο Άγα-Μέμνων τους κοιτούσε λίγο στραβά. Του έλεγε ότι αυτός ΔΕΝ θα ξεχάσει ποτέ, θα θυμάται και θα εκδικηθεί κάθε πιτσικωλιά του που θα έκανε εις βάρος των Ελλήνων.

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μεγαλοιωδης στιγμες κανε μια λεπτομερη περιγραφη.
Πραγματικα πληθαινουν οι ψιλες φωνουλες, υποψιαζομαι οτι γινεται επιτηδες σαν ενα στοιχειο ψευτικης ευγενειας στα πλαισια της γνωστης αζτεντας.