ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

«Κλείδωσε» η συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αν στη θέση του Κούλι ήταν το Αλέξι, θα είχε ήδη φάει το κράξιμο της αρκούδας. Ειδικά κάτι γερμανοπροσκυνημένες βρωμοφυλλάδες τύπου capital και liberal θα έλεγαν και τι θα έλεγαν.Ε ρε τι σου είναι, να σε αβαντάρουν όλοι, μα όλοι, οι εκπρόσωποί της "αντικειμενικής" ενημέρωσης. Το Κούλι έχει λάβει τις οδηγίες του, οι οποίες είναι οι ίδιες που είχε λάβει και απέτυχε να εκτελέσει επιτυχώς ο προκάτοχός του. Οι οδηγίες αυτές εν ολίγοις συνοψίζονται, στο να προσπαθήσει να αποσπάσει τον Έρντολφ από το στρατόπεδο στο οποίο ανήκει και να τον εφελκύσει σε αυτό των Πολυεθνικών. Φυσικά τα ανταλλάγματα που θα προσφέρει, για να έχει ελπίδες επιτυχίας στην αποστολή του, θα πρέπει να είναι αρκούντως δελεαστικά και σε κάθε περίπτωση πιο αξιόλογα από αυτά που προσέφερε το Αλέξι και απέρριψε ο Ερντογάν. Ο οποίος γνωρίζει άριστα, πως αποδεχόμενος την προσφορά, τίθεται υπό την προστασία ενός πανίσχυρου διεθνούς κατεστημένου. Ενώ αν αρνηθεί το κεφάλι του θα συνεχίσει να διατρέχει τον κίνδυνο, να αποκολληθεί από το υπόλοιπο σώμα του.


«Κλείδωσε» η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Κατά τη συνάντησή τους στην έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να έχουν «πλούσια ατζέντα» συνομιλιών εν μέσω των κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ και την Αμμόχωστο.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης, ερωτηθείς σχετικά κατά τη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ, είχε δηλώσει ότι στόχος του είναι να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο «στο περιθώριο της διάσκεψης του ΟΗΕ» προσθέτοντας τα εξής:

«Αν έχει διάθεση ο κ. Ερντογάν για μία ουσιαστική επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις θα πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα. Πρόθεσή μου είναι να συνομιλώ, γιατί μόνο τότε μπορείς να βρεις λύσεις αμοιβαία αποδεκτές. Προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με τα επιχειρήματα που μας δίνει το διεθνές δίκαιο που είναι με το μέρος μας. Εχω θέσει το θέμα των ενεργειών της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ σε όλες τις διεθνείς συναντήσεις μου, είναι ευρωπαϊκό θέμα» είχε τονίσει.
Nωρίτερα σήμερα οι κ.κ. Κυρ. Μητσοτάκης και Ν. Αναστασιάδης συμφώνησαν σε κοινή γραμμή για την αντιμετώπιση των παράνομων τουρκικών ενεργειών σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπήρξε ακόμη ενδελεχής ενημέρωση τόσο για τις επιθετικές και έκνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ και τα χωρικά ύδατα, όσο και έναντι της Αμμοχώστου, καθώς και σχετικά με την εκδήλωση ακραίας αδιαλλαξίας κατά την παράνομη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Μ. Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα.
Οι δύο ηγέτες, εξέφρασαν την έντονη αντίθεση και ανησυχία για τις παράνομες επεμβάσεις της Τουρκίας στη θάλασσα και τους σχεδιασμούς και εξαγγελίες στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου.

πηγή

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Μετά την επικράτησιν, μεταπολιτευτικώς, της κομμουνιστικής δημοκρατίας και της ¨δημοτικιάς¨ γλωσσοπενίας που απεφάσισαν και επέβαλον δια των πολιτικών των πρακτόρων τα ξένα κατοχικά κέντρα αποφάσεων,
ο κοινωνικός και πνευματικός εκπεσμός και εκφυλισμός των Ελλήνων αποτυπούται πλέον εμφανώς και εις τον καθημερινόν πολιτικόν λόγον των πολιτικών του ταγών.
Να αφήσει τους ¨τσαμπουκάδες¨ (sic) κάλεσε τον ανισόρροπον Ερντογάν ο... ¨σοβαρός¨ ανήρ, Έλλην ηγέτης, πρωθυπουργός πράμα.
Μια τουρκική αργκό λέξι ανέδειξε για να λογομαχήση ανδροπρεπώς με τον προαιώνιο ανατολίτη εχθρό. Τόσες ελληνικές ¨λεονταρισμοί¨ ¨απειλές¨ ¨δονκιχωτισμούς¨ κ.λ.π. αυτήν βρήκε το κλούβιο μυαλό του ειπείν. μόνο τον ¨αντινατιβισμό¨ τού έμαθε του γουρλομπουνταλά η Μέρκελ.
Αλλά τι λόγιον λόγο και πατριωτικό μεγαλείον ψυχής να διαθέτουν οι ελληνόφωνοι πλην ελληνοφοβικοί εβραιοτουρκογενίτσαροι, τα μασωνοσοδομηθέντα γερμανεγκάθετα πρωθυπουργικά τσόλια!
¨Οία η ψυχή, τοία και η γλωσσική παιδεία και φωνή.¨

Ανώνυμος είπε...

Το Αλεξι τον αβανταρανε στην προδοσία της Μακεδονίας. Το να συνεχιζανε να το αβανταρουν και σε δευτερη προδοσία θα ηταν υπερβολικό και θα διακινδυνευανε την πιθανότητα αντιδρασης απο το λαό. Έκανε την δουλειά για την οποία τον τοποθετησανε και έφυγε. Για την τωρινή προδοσία θα έπρεπε να γινει rotation και να μπει καινούργιος παιχτης, ο Κουλις στην προκειμένη, ώστε μέχρι να καταλαβουνε οι συνειδήσεις των χαζοψηφοφορων ότι ουσιαστικά ειναι το ιδιο προδότης με τον προκάτοχό του, να έχει περάσει αναίμακτα η όποια συμφωνία
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Για την τωρινή προδοσία θα έπρεπε να γινει rotation και να μπει καινούργιος παιχτης, ο Κουλις στην προκειμένη, ώστε μέχρι να καταλαβουνε οι συνειδήσεις των χαζοψηφοφορων ότι ουσιαστικά ειναι το ιδιο προδότης με τον προκάτοχό του, να έχει περάσει αναίμακτα η όποια συμφωνία"

Πολύ σωστά φίλε 25αρη....το Σύστημα αλλάξει μόνο τα πρόσωπα. Το παιχνίδι κι οι κανόνες παραμένουν τα ίδια, και φυσικά η "Μάνα" ΔΕΝ αλλάζει ποτέ.!!

Ανώνυμος είπε...


---είναι το ίδιο προδότης με τον προκάτοχό του---

Η παραπάνω φράση μας δείχνει πως στο ισχύον πολιτικό σύστημα της χώρας

δεν κάνει διαφορά ποια παράταξη είναι στην αρχηγία .

Όποια και να είναι αυτή ,η πολιτική είναι σταθερή με μέτωπο στον κατήφορο.

Δεν υπάρχει τομέας της ζωής μας που να μην έχει υποστεί μετάλλαξη ,
εκφυλισμό χειρίστου είδους ,ειδικά στο μορφωτικό ,πνευματικό επίπεδο.

Συμπέρασμα πρώτον μπορείτε να ψηφίζετε ότι θέλετε χατίρια δεν χαλάμε,
όμως την κυβέρνηση την κάνει η "Μάνα" .

Συμπέρασμα δεύτερον ξεπουλάτε τα τελευταία ασημικά για να ταΐσετε με
φοροαπαλλαγές τα πρόβατα.

Συμπέρασμα τρίτον μετά το γεύμα τους θέλουν και καλό επιδόρπιο την -ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ - .Επειδή αν χυθεί αίμα σταματάει το άρμεγμα και η πίεση .

Να δω τον Κούλη πως θα πει όχι στην Θράκη και στο Αιγαίο ,με άδειες αποθήκες του στρατού.


Άρης