ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Οι ΗΠΑ παντού; Ο ηγέτης των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ σε φωτογραφίες με δυτικούς αξιωματούχους

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το είχαμε γράψει ως συνήθως ΠΡΙΝ από όλους τους άλλους από τις 14 Αυγούστου...ότι αυτές οι διαδηλώσεις είναι υποκινούμενες.!! Γράφαμε τότε εδώ....." Φυσικά και έχουν βάλει το "δακτυλάκι" τους, αλλά όχι οι ίδιοι απευθείας, διότι είναι και λίγο κότες , έβαλαν τους Άγγλους να κάνουν την δική τους δουλειά και να χρησιμοποιήσουν τις προσβάσεις που διατηρούν στην μεγαλοαστική τάξη του Χονγκ Κονγκ, για να υποκινήσουν τις ταραχές."
Και έρχεται σήμερα το sputnik να μας  γράψει στο και πέντε αυτά που λέγαμε εμείς παρά πέντε.!!
Ο ηγέτης των διαδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ, ο Τζοσούα Ουόνγκ, έχει συμμετάσχει σε μία σειρά από «φιλοδημοκρατικές» συναντήσεις με διάφορους Δυτικούς αξιωματούχους τις τελευταίες εβδομάδες.
​​Το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά, καθώς η ομάδα από την Συρία συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με την Αλ Κάιντα και τις τζιχάντιστικές πολιτοφυλακές που χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ - κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στο Twitter.

Υπήρχε και ένα άλλο γνωστό πρόσωπο στις φωτογραφίες: ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, ο οποίος ήταν, για λίγο καιρό, ο αγαπημένος της Δύσης όταν η Ουκρανία βρισκόταν υπό την απειλή καθεστωτικής αλλαγής με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον.
​Όμως, ο Ουόνγκ είχε και ορισμένες συζητήσεις υψηλού επιπέδου. Συναντήθηκε επίσης με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χάϊκο Μάας στην εκδήλωση. Όπως ήταν φυσικό, αυτό το tete-a-tete γρήγορα καταδικάσθηκε από το Πεκίνο.
Ο Ουόνγκ εμφανίστηκε να μιλά και στην Τζούλι Ίντε, υπάλληλο του αμερικανικού γενικού προξενείου στο Χονγκ Κονγκ, συνάντηση η οποία δημιούργησε περισσότερες υποψίες ότι η Ουάσιγκτον είχε συμμετοχή στις πρόσφατες βίαιες αντί-κινεζικές διαμαρτυρίες.
​Αν κανείς κοιτάξει λίγο περισσότερο πίσω, θα δει πως υπάρχουν επίσης φωτογραφίες του Ουόνγκ με τον σχεδιαστή πραξικοπημάτων της Βενεζουέλας, τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο.
​Αλλά ο Ουόνγκ δεν κάνει διακρίσεις. Φαίνεται ότι θα συναντηθεί με οποιονδήποτε Αμερικανό πρόθυμο να τον συναντήσει. Επίσης, φωτογραφήθηκε με μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Δημοκρατικού Κόμματος Νάνσι Πελόζι το 2015, στην ώριμη ηλικία των 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: