ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

“Σκηνοθεσία” των Ισραηλινών μετά το πλήγμα της Χεζμπολάχ… αλλά αίφνης, το όχημα Ze’ev (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όσο ο Ρεβυθούλης , είναι εχθρός του Ποπάυ , άλλο τόσο και η Χεζμπολάχ είναι εχθρός του Ισραήλ. Μιλάμε ότι είναι όλοι τους πολύ μεγάλοι γκιόζηδες (από το Καραγκιόζηδες) η Χεζμπολάχ ελέγχεται από τους Ισραηλινούς. Καταλάβατε τώρα πως είναι δυνατόν να αστοχούν πάντα οι πύραυλοι που αμολά η Χεζμπολάχ;; Διότι η αστοχία τους είναι ΣΚΟΠΙΜΗ.
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του πλήγματος της Χεζμπολάχ με δυο αντιαρματικούς πυραύλου του ρωσικής κατασκευής συστήματος Kornet σημειώνεται σήμερα, καθώς το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου, ακολουθεί άλλο από ισραηλινό οικισμό δίπλα στο σημείο που επιχειρήθηκε το πλήγμα, το οποίο αλλάζει λίγο τα πράγματα…
Στο βίντεο υποτίθεται ότι καταγράφεται η έκρηξη του αντιαρματικού βλήματος, όχι όμως πάνω στο όχημα τύπου “Ze’ev” των ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων, αλλά ελάχιστα πριν, χτυπώντας τον δρόμο, με το όχημα να φαίνεται πως συνέχισε την πορεία του.
Το “πρόβλημα” με την εκδοχή των Ισραηλινών είναι πως είναι δυνατόν να έχουν αστοχήσει και οι δυο πύραυλοι της Χεζμπολάχ, ενώ και στο βίντεο η έκρηξη του βλήματος, υποτίθεται, δε φαίνεται ιδιαίτερα ισχυρή.

Οι ερμηνείες εδώ είναι δύο! Η μία είναι η προφανής, ότι απλώς αστόχησαν! και οι δύο… Θα μπορούσε όμως να ισχύει και το ότι η αστοχία των μαχητών της Χεζμπολάχ είναι σκόπιμη, καθώς το πλήγμα εντός ισραηλινού εδάφους είναι ένα “ταμπού” το οποίο έσπασε η Χεζμπολάχ! Μέχρι στιγμής, τα προηγούμενα πλήγματα της Χεζμπολάχ είχαν καταγραφεί στη διαφιλονικούμενη ζώνη στις αποκαλούμενες “Φάρμες Σεμπάα”…
Οπότε είναι πιθανό να μην επιθυμούσε να συνοδεύεται και από ισραηλινό αίμα, θεωρώντας ότι το μήνυμα που διαβιβαζόταν ήταν ούτως ή άλλως ισχυρό. Ίσως να προσδοκά περιορισμό των αντιποίνων των ισραηλινών, σε μια από τις πάμπολλες “σιωπηρές και άτυπες” συνεννοήσεις των αντιπάλων, ώστε να αποφευχθεί και η κάθετη και ανεξέλεγκτη κλιμάκωση, εάν υποτεθεί πως και οι δυο πλευρές δεν την επιθυμούν…

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος των ενεργειών που γίνονται με αυτό τον σκοπό, αρκεί να αναφερθεί η αποκάλυψη της Jerusalem Post πριν από λίγο, ότι αμέσως μετά το πλήγμα, οι ισραηλινές δυνάμεις σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό δύο στρατιωτών με ψεύτικο αίμα και γάζες παντού, τους οποίος εν συνεχεία τους μετέφεραν σε νοσοκομείο (Rambam Medical Center) της Χάιφα!
Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πειστεί η Χεζμπολάχ ότι πήρε την εκδίκηση που αναζητούσε, οπότε είναι ώρα να σταματήσει και να επανέλθει η όποια ισορροπία και η ασταθής έστω ειρήνη στην περιοχή! Εάν όμως η Χεζμπολάχ αστόχησε σκοπίμως, τότε μάλλον θα διασκέδασαν με τους “τραυματίες”!
Το θέμα είναι ότι οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις των μέσων ενημέρωσης δίνουν πλέον άλλη διάσταση στην επιθυμητή εκδοχή των γεγονότων, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω εάν και κατά πόσον και οι δυο πλευρές έχουν πετύχει αυτό που επιθυμούσαν, άρα και η προσδοκία η κλιμάκωση να σταματήσει εδώ… Ας θυμηθούμε το βίντεο της Χεζμπολάχ.

Περισσότερα εδώ.


8 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε το έμαθες το νέο σενάριο που προωθείται;Ότι το ρωσικό υποβρύχιο που βυθίστηκε τον Ιούλιο ήταν σε μυστική αποστολή καταστροφής ισραηλινού δορυφόρου κλάσης D.E.W.Λίγο πριν την εξουδετέρωση,ο δορυφόρος πρόλαβε να εκτοξεύσει μια τελευταία δεσμίδα προς την κατεύθυνση της επίθεσης που ήταν το υποβρύχιο.

Με αυτό το όπλο δήθεν,οι μύτες ελέγχανε ηπα,ρωσία,κίνα και το κακό συναπάντημα απ'τη δεκαετία του '70 τουλάχιστον.Πλέον,εφόσον οι μύτες κατατροπώθηκαν,όλοι τρέχουμε ελεύθεροι στα λιβάδια.Διάβασες τίποτα σχετικό;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν από ατύχημα.
Αλλά δεν ήταν μόνο ένα το υποβρύχιο που καταστράφηκε, αλλά δύο.! Θυμάσαι το υποβρυχίο ΚΟΥΡΣΚ;; Και εκεί τα αίτια ακόμα είναι άγνωστα...και εκεί ισραηλινός δορυφόρος έπαιζε;; Δεν νομίζω...αυτές οι δύο τραγωδίες και "ατυχήματα" κατά την γνώμη μου σχετίζονται...και έγιναν και στην ίδια περιοχή.!! ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.

Επτά καπετάνιοι του Ρωσσικού Πολεμικού Ναυτικού....14 ναυτικοί υψηλής εκπαίδευσης , και δύο ήρωες της Ρωσσικής Ομοσπονδίας ήταν μέσα, στο υποβρύχιο που βυθίστηκε τον Ιούλιο...το οποίο μας δηλώνει ότι ΔΕΝ ήταν επιστημονική αποστολή...αλλά εξαιρετικά μυστική στρατιωτική επιχείρηση.!! Ποιος ξέρει τι προσπάθησαν να κάνουν εκεί κάτω. Και θυσίασαν τις ζωές τους προσπαθώντας να καταφέρουν τι ακριβώς;;; Οι στρατιωτικοί όταν πάνε σε μυστικές αποστολές δεν πάνε εκεί έχοντας ειρηνικές διαθέσεις ή σκοπούς...πάνε για να κάνουν πράγματα που έχουν μεγάλο ρίσκο.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε δεν είναι η ίδια περίπου περιοχή που είχε συμβεί και το γεγονός με τον Bulava πύραυλο στη Λευκή Θάλασσα;[url]https://www.csmonitor.com/World/Global-News/2009/1210/Norway-spiral-video-Mystery-solved[/url]
Κι αν το κοιτάξεις βλέπεις ότι όλα αυτά συνέβησαν στις 66.6 μοίρες βόρεια.Τι πιστεύεις ότι υπάρχει εκεί;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη δεν νομίζω το φωτεινό μπλέ σπιράλ που σχηματίστηκε στην πόλη Tromso της Νορβηγίας να έχει σχέση με αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου Μπουλάβα. Εκτός αυτού αν ακολουθήσει κανείς το μπλέ ίχνος στην πηγή του...ήταν 700 μίλια μακριά στην Λευκή Θάλασσα. Η ατμόσφαιρα έχει πάχος περίπου 30 μιλίων ....δηλαδή ο πύραυλος ταξίδεψε υπό γωνία που τον έβγαλε 700 μίλια μακριά, πριν φτάσει τα 30 μίλια επάνω;; Γνωρίζει κανείς πόσο ρηχή είναι μια γωνία;; Αν κάποιος γνωρίζει από λεπτομέρειες για τους διηπειρωτικούς πυραύλους...θα σας πει ότι οι αυτού του τύπου οι διηπειρωτικού βαλλιστικοί πύραυλοι (ICBM) ΔΕΝ εκτοξεύονται σε αυτούς τους τύπους γωνιών.!!Δες εδώ στο βίντεο στο τέλος στο 2:18 τι σχηματίζει ένας πύραυλος Μπουλάβα.
https://www.youtube.com/watch?v=RQw2ENh3eBc

Το μπλέ και πράσινο φως που σχηματίστηκε ονομάζεται Ακτινοβολία Cherenkov και έχει την ίδια αρχή στην φυσική με το φαινόμενο Aurora Borealis ...με τα μεσόνια που αλιεύονται όταν εισέρχονται στους Πόλους της Γης σαν μια σπείρα γύρω απο τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου που σχηματίζονται. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό.... όταν έχουμε μια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (π.χ. φως), που εκπέμπεται όταν ένα ηλεκτρικά φορτισμένο σωματίδιο περνά μέσα από ένα διηλεκτρικό μέσο με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα φάσης του φωτός στο συγκεκριμένο μέσο. Η χαρακτηριστική γαλάζια λάμψη της καρδιάς ενός πυρηνικού αντιδραστήρα κάτω από το νερό είναι ακτινοβολία Τσερενκόφ.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f2/Advanced_Test_Reactor.jpg

Άρα ΚΑΤΩ από το νερό εκεί...ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ....όλα τα υπόλοιπα που λένε για δοκιμές πυραύλων είναι για να κοιμίζουν το πόπολο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το σύμβολο της σπείρας υπάρχει στην Λευκή Θάλασσα...εδώ και χιλιάδες χρόνια.
https://www.atlasobscura.com/places/bolshoi-zayatsky-island

http://weirdrussia.com/wp-content/uploads/2015/05/Labyrinths-Bolshoi-Zayatsky-Island.jpg

https://www.amusingplanet.com/2017/05/the-stone-labyrinths-of-bolshoi.html

Υπάρχει μέσα στην αρχαιοελληνική γραμματεία (δεν θα πω που για να μην το εξαφανίσουνε) ένα απόσπασμα ,που μας μιλάει για ένα " ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΚΟΙΛΩΜΑ" της Γης, εννοώντας φυσικά τους 2 Πόλους της Γης. Υπάρχει άνοιγμα τόσο στον Βόρειο Πόλο, όσο και στον Νότιο Πόλο. Τώρα ΤΙ υπάρχει εκεί μέσα, και ΠΟΙΟΙ κατοικούνε είναι ένα μεγάλο θέμα. Πάντως είναι απαγορευμένο στους ανθρώπους να πλησιάσουνε...και πολύ περισσότερο να εισέλθουν μέσα.!!

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,πολύ ενδιαφέρουσες για άλλη μια φορά οι πληροφορίες σου και με συγχωρείς αν σε έκανα να χάσεις χρόνο με τις μαλακίες μου για τον Bulava.Όσον αφορά τις εισόδους του κοιλώματος,απαγορεύεται η διάσχιση αυτών για την προστασία των έσω ή των έξω;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη μην ανησυχείς δεν έχασα χρόνο..μακάρι να ξέρω για να μπορώ να σου/σας λέω κάποια πράγματα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να σου δώσω το που ακριβώς γράφει μέσα στην αρχαιοελληνική γραμματεία για το " ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΚΟΙΛΩΜΑ" της Γης, μετά είτε θα το αλλοιώσουν, είτε θα το εξαφανίσουνε όπως τόσα και τόσα άλλα.

Απαγορεύεται η είσοδος εκεί μάλλον για δική μας προστασία....αυτοί που κατοικούνε εκεί...είναι πολύ πιο εξελιγμένοι τεχνολογικά.
Όταν είμαι στον υπολογιστή μου απαντώ σχετικά γρήγορα...τα σχόλια σας μπορώ να τα αναρτώ και από το κινητό..αλλά για να απαντήσω μόνο από τον υπολογιστή μου.Αν καμιά φορά αργώ να απαντήσω..είναι διότι είμαι εκτός.

Δημήτρης είπε...

Μήπως πληροφορίες περί του "διαμπερούς κοιλώματος" υπάρχουν στην Ιλιάδα;Αν είναι ευαίσθητες γνώσεις,ας μην το συνεχίσουμε παραπάνω αυτό.Υπό ποίες περιστάσεις βρεθήκανε αυτά τα όντα να κατοικούν εκεί;Για τα σχόλια μη σκας καθόλου.Εθελοντικά το κάνεις και δε μας χρωστάς και τίποτα.