ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ερντογάν καρατομεί τον Νταβούτογλου - Πώς οι αδελφικοί φίλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ότι σας λέγαμε εδώ, αλλά και εδώ...αρχίζει και πραγματοποιείται.!!
" Ο Έρντογάν εκτελεί με θαυμαστή ακρίβεια και δεξιοτεχνία, το σχέδιο διολίσθησης της χώρας του στον μακροχρόνιο και αιματηρό εμφύλιο, που έχουμε προαναγγείλει εδώ και καιρό. Όσο για τις απειλές του Έρντογάν για ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίων μας , εμείς επιμένουμε σε αυτό: Ο αφελής Ερντογάν συνειδητοποιεί πλέον, ότι η τράπουλα μοιράστηκε και το χαρτί του είναι ζούφιο. Και αποφασίζει να μπει με μπλόφα, κινδυνεύοντας να χάσει και τα ρέστα του.
Πράγμα που σημαίνει, ότι θα πεταχτεί έξω από το παιχνίδι, για να πάρει τη θέση του, κανένας άλλος πιο "κοσμικός" . Αλλά οσμιζόμενος ότι έτσι κι αλλιώς τον έχουνε "στημένο" , είναι αποφασισμένος να παίξει την παρτίδα μέχρι το τέλος.


Ηχηρες καταγγελίες Νταβούτογλου: Ο Eρντογάν πίσω απο βόμβες και τρομοκρατία - Ο «τελευταίος δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός» εμπλέκει τον Τούρκο πρόεδρο στις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στην Αγκυρα το 2015!

Με συνοπτικές διαδικασίες «τρώει» τον πρώην πρωθυπουργό Αχμετ Νταβούτογλου ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η εκτελεστική επιτροπή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) αποφάσισε χθες ομόφωνα να παραπέμψει τον Νταβούτογλου σε πειθαρχικό κομματικό όργανο με την εισήγηση να διαγραφεί. Η απόφαση ελήφθη κατά την πεντάωρη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του AKP, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ερντογάν, σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hürriyet.

Όλα αυτά συνδέονται με την μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργος. Κατηγόρησε το AKP ότι αποκλίνει από τους στόχους του και επέκρινε τον Ερντογάν για την απαίτησή του να επαναληφθούν οι δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, όπου ηττήθηκε με οριακή διαφορά τον Μάρτιο από την αντιπολίτευση. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι απέδωσε τις βομβιστικές επιθέσεις στο τουρκικό έδαφος με αρκετούς νεκρούς το 2015 σε ενορχηστρωμένη επιχείρηση μελών του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ με στόχο την ανατροπή των αποτελεσμάτων των εκλογών, τις οποίες είχε χάσει ο κ. Ερντογάν, και την προκήρυξη νέων εκλογών υπό το κλίμα της γενικευμένης ανασφάλειας.
 Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: