ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Άκτιο ή Πούντα είναι το ακροτελεύτιο ακρωτήριο, της ομώνυμης χερσονήσου της Ακαρνανίας, στην είσοδο του Αμβρακικού Κόλπου. Είναι το βορειότερο άκρο της διχαλωτής χερσονήσου της Στέρνας. Η χερσόνησος αυτή, καθώς στρέφεται προς τα βόρεια, πλησιάζει την απέναντι προσχωσιγενή χερσόνησο της Πρέβεζας και αφήνει ένα μικρό δίαυλο ο οποίος αποτελεί και την είσοδο στον Αμβρακικό κόλπο. Απέχει μόλις 725 μέτρα από την Πρέβεζα, και περίπου 15 χιλιόμετρα από την Βόνιτσα. Ένα από χαρακτηριστικά της περιοχής είναι οι τρεις υφάλµυρες παράκτιες λίµνες που συνδέονται µέσο καναλιών µε τη θάλασσα και χρησιµοποιούνται ως ιχθυοτροφεία.

 Το Άκτιο διαθέτει μαρίνες για ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών και το αεροδρόμιο, όπου σταθμεύουν εδώ τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου AWACS του ΝΑΤΟ.Διαθέτει όμως και ένα απο τα καλύτερα υπόγεια στρατιωτικά συγκρότηματα.


Στις εγκαταστάσεις  μέσα υπάρχουν τα πάντα.!! Τόσο στις επίγειες....όσο και στα υπόγεια συγκροτήματα. Όλος ο χώρος της βάσης είναι σκαμμένος και υπάρχουν υπόγεια εγκαταστάσεις και δομές που δεν μπορεί να γίνει φανερό από τα φανερά εξωτερικά κτήρια. Αν θα θέλαμε να παρομοιάσουμε τις υπόγειες εγκαταστάσεις με κάτι που είναι γνωστό, θα λέγαμε ότι είναι ένα σύγχρονο Ρούπελ.!! Διαθέτουν ακόμα και γυμναστήριο, για αυτούς που βρίσκονται και εργάζονται εκεί. Το πάχος του ενισχυμένου σκυροδέματος είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε οποιαδήποτε επίθεση από αέρος , με πολλαπλές εισόδους και εξόδους ασφαλείας. Φυσικά εξωτερικά δεν φαίνεται απολύτως τίποτε.
Εδώ βλέπουμε την θάλασσα μπροστά ακριβώς από την βάση. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από εμένα....


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενα ασχετο θα γραψω αλλα ειμαι περιεργος πολυ να μου πεις μια γνωμη για αυτη την ιστοσελιδα αν ειναι κατι σοβαρο η καμια απατη...

http://universalblessing.blogspot.com/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ ανώνυμε αν και δεν θέλω να σχολιάζω για άλλα ιστολόγια θα σου κάποια πράγματα. Γράφει εκεί μέσα..
" Ανεξάρτητες πηγές πληροφορίας της επιφάνειας ισχυρίζονται ότι πολλές από τις πυρκαγιές στην Βραζιλία και στην κεντρική Αφρική είναι στην πραγματικότητα οι Φωτεινές Δυνάμεις που εκκαθαρίζουν τους υπόλοιπους ερπετοειδείς".!!!

Είναι δυνατόν να είσαι Φωτεινή Δύναμη και να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ οικοσύστημα;;; Τι σόι φωτεινή δύναμη είναι κάποιος όταν στηρίζεται στην καταστροφή ΑΛΛΟΥ...για να καταστρέψει τον εχθρό.!
Επίσης τι δουλεά έχουν οι φωτεινές δυνάμεις να ΖΗΤΑΝΕ απο ΟΛΟΥΣ να ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ...ώστε να ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ.!!! Το ξέρεις ότι με τον διαλογισμό...πόσο μάλλον συνολικά της ανθρωπότητας συσσωρεύεται ενέργεια και είναι εύκολος στόχος για κατάληψη του σώματος από οντότητες που δεν έχουν φιλικές διαθέσεις για τον κάτοχο του σώματος. Πίσω από όλες αυτές τις "φωτεινές δυνάμεις" τους Πλειάδιους και όλα αυτά τα γραφικά και "όμορφα" κρύβονται πολύ άσχημα πράγματα και υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω για την επιβεβαιωση ειχα αμφιβολιες αλλλα δεν εχω πολλες γνωσεις ακομα γιαυτο ρωταω.