ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΚΑΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΩΡΙΕΙΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Βγήκε και ο "λαγός" του συστήματος και μας είπε ότι .." πρέπει να γίνουν θυσίες".!! Και από ποιόν πρέπει να γίνει η θυσία...μα ως συνήθως από τον ΜΑΛΑΚΑ του ιδιωτικού τομέα. Η “φιλελεύθερη” μισθοδοσία του Δ.Υ θα συνεχίζεται κα-νο-νι-κά είτε έκανε... περιηγήσεις στον κοινοβουλευτισμό, είτε  είναι η καθαρίστρια που τη βαφτίσαμε δικαστικό, είτε “βεβαίως” αν είναι 25ρης συνταξιούχος ΔΕΚΟτζής και θα πάρει το 800ρι 3 φορές μέχρι τώρα και άλλες 3 τον άλλο μήνα. Το “επίδομα ευθύνης” μόνο, που παίρνουν οι ΓΓ και οι Προϊστάμενοι Διοίκησης του Τέρατος είναι 1.5 χιλιάρικο. Φοροφαγάδες φτάνουν να ξεπερνούν τα 4 χιλιάρικα το μήνα. Αναπληρωτές γ.γ. και ειδικοί γραμματείς λαμβάνουν 3 χιλιάρικα και άλλο 1 σαν “επίδομα ευθύνης”. Μετακλητοί και παρκαδόροι παίρνουν 2 χιλιάρικα plus. Διορισμένοι που τρούπωσαν αμείβονται ΑΔΡΑ για να ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ σε ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕΣ υπηρεσίες με αστεία ονόματα. Όλοι πληρώνονται και θα συνεχίσουν να πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ παρόλο που το μαγαζί έχει κλείσει, και παρόλο που υπάρχει οικονομική ύφεση , μειώνοντας ισόποσα το όποιο περιθώριο για στήριξη αυτών που πραγματικά πλήττονται.


Όμως ο ΜΟΝΟΣ που πρέπει να κάνει ΘΥΣΙΕΣ και να επωμιστεί τα οικονομικά βάρη είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ του ιδιωτικού τομέα .Το να εξακολουθούν να καταβάλλονται μισθάρες στον υπάλληλο του Τέρατος εν μέσω πανδημίας για να κάθεται σπίτι του, ΔΕΝ ελαφρύνει τα βάρη τα ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ. Μπορεί αυτό να υποστηριχθεί τώρα ή μελλοντικά από τον ιδιωτικό που είναι στη ΜΕΘ;;!!! Επ ουδενί.! η ιερή αγελάδα του δημοσίου να ξέρει ότι θα ΠΕΘΑΝΕΙ αμέσως , μόλις πεθάνει η μερίδα του λαού στην οποία στηρίζεται. ΝΟΜΟΣ.!

Υ.Γ Σας έχω νέα μικρά μου γατάκια Νεοδημοκράτες και φιλελεύθεροι ΔΥπαλληλοκόπροι...έρχεται ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ, και ΠΕΙΝΑ....και μην νομίζετε ότι θα την  βγάλετε καθαρή. Δέκα χρόνια οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων πετάχτηκαν στον κουβά...και μας λέει σήμερα ο λαγός του συστήματος ότι πρέπει να γίνουν θυσίες;; Τι θα λέγατε για αρχή να ξεκινούσαμε με πολύ ξύλο αυτήν την φορά...και να θυσιάσουμε μετά εσάς ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ έτσι για αλλαγή μια φορά;;Έχετε να φάτε πολύ κυνήγι.... Άρχισαν τα παρτάλια και όλοι οι τσανακογλύφτες,να προετοιμάζουν το έδαφος για μειώσεις μισθών και συντάξεων...θα δούμε τι έχει να γίνει... διότι όπως μας έχει δείξει η ιστορία ... οι Δωριείς θα τα κάνουν και πάλι ΠΟΥΤΑΝΑ....διότι στην πραγματικότητα....δεν είχαμε Κάθοδο των Δωριέων....αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://deltio11.blogspot.com/2020/04/blog-post_350.html

Ανώνυμος είπε...


Βάλε την καλύτερη στολή στη ψυχή σου, γυάλισε την πανοπλία σου, ετοιμάσου.
Άλλαξε τον ΛΟΓΟ, να αλλάξει η δόνηση, και αυτή να αλλάξει το αποτέλεσμα.
Xαμογέλασε πλατιά στον Έλληνα που είναι δίπλα σου.

Θυμήσου αν δεν δώσεις την μάχη είσαι σίγουρα χαμένος .
Θυμήσου πως όλα όσα μας έμαθαν ήταν στην κατηγορία μιας καλοστημένης απάτης.

Ήρθε η ώρα να βρούμε στις πραγματικά ΑΛΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
Πρέπει επιτέλους να επιστρέψουμε ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ,πρέπει να βρούμε την χρυσή πύλη που μας οδηγεί εκεί .

Παλιός πόλεμος σε καινούργιο γήπεδο ..έπαθλο η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ μας.
Στόχος ο άυλος κόσμος μας ,στόχος η ΙΔΕΑ, το πνευματικό χρυσάφι μας.

Καλή Ανά – σταση !
Κόντρα στον παλιό εχθρό μα καθόλου αόρατο.
Κόντρα στην απόπειρα φυλάκιση μας μέσω του ιού.
Κόντρα στα κάλπικα αφηγήματα, στις υποκριτικές σκέψεις,
στις ψευδείς εικόνες που μας κατακλύζουν .

Καλή Ανά - σταση σε όλους μας!