ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Μετάφραση: Χάσαμε άλλους 2 πανάκριβους πυραύλους για να προστατευθεί η ARAMCO.
Ήταν απ την συστοιχία που θα γύριζε τάχα μου αναβαθμισμένη απ τους Σαουδάραβες! Βλέπετε η Ελλάδα δεν έχει πλέον πρόβλημα με τον τούρκο χάρις στον Μητσοτάκη.
Ξεσάλωσαν τα παπαγαλάκια της ΝΔ μετά απ αυτή την ανάρτηση. Γιατί εκτός από κομματόσκυλα κι ηλίθιοι είναι κι ανώνυμοι χυδαίοι. Όπως πρέπει για τa αλάνια του πεζοδρομίου μιας εγκληματικής οργάνωσης. ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτά τα βλήματα θα τα πάρουμε πίσω.
Η στάχτη στα μάτια που μας πούλησαν είναι ότι στείλαμε εκεί την πυροβολαρχία για κάθε ενδεχόμενο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος εκεί και σe αντάλλαγμα θα αναβαθμιζόταν απ τους Άραβες. Κι όντως αναβαθμίζεται σε κατεστραμμένη.
Το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο έλλειμμα αεράμυνας, σε σχέση με τις τουρκικές δυνατότητες καλύφθηκε φαίνεται με τις μειοδοτικές συμφωνίες "συνεκμετάλλευσης"του ραγιαπετρίτη ή τερναπετρίτη ή εκατομμυριούχου διπλωμάτη κορυφής του γόνου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου