ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ ΟΥΡΑΝΟΥ... 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...2018.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο ΑΡΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..
ΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ..
ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ..
ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..
16 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΔΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ..
Η ΟΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ..ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ...
ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΑ...ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΔΕΚΑΗΜΕΡΩΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ..ΦΥΣΙΚΑ..
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ..
Ο ΑΡΗΣ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ..ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑ ΘΥΜΟ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ..
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ..
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!!!!
ΣΕ ΕΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ..ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ..ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ..ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ..ΕΝ ΕΤΗ 2018...ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΥΡΙΩΣ..

ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ..Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚAΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΙΑ....ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ .
Ο ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΣ..ΚΑΘΕΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ..
ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ..
ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ..
ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ..
ΘΕΜΑΤΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ..ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..
ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ..
ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ..
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ..
ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να γινει της πουτανας να μην σταθει τιποτα ορθιο ισωμα ολα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ίδιο εύχομαι και εγώ. Αν υπήρχε ένα κουμπί που αν το πατούσε κανείς θα γίνονταν ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ...εγώ θα το πατούσα δίχως δεύτερη σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Η λογική όλα πουτανα αρμόζει στην αναρχία και στην στρεβλή λογική των δήθεν επαναστατών νεοελλήνων. Ένας γνήσιος Έλλην ουδέποτε θα σκεφτόταν έτσι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σοβαρά;;; Δεν τα ξέρεις λοιπόν καλά η δεν σου τα έμαθαν καλά....το Χάος είναι το μεγαλύτερο όπλο. Και οι Έλληνες είναι τα κατ'εξοχήν παιδιά του Χάους.!! Όταν οι άλλοι "παγώνουν" στο ξαφνικό και φοβερό, οι Έλληνες το χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Ένας ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ έτσι σκέφτεται....θα τα κάνω ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ πούστη καργιόλη εχθρέ, έτσι ώστε να μην βρεις ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.!!
Και να σου δώσω ένα παράδειγμα γνήσιου Έλληνα που όχι μόνο σκεφτόταν έτσι...αλλά το ΕΠΡΑΞΕ κιόλας....ο Κολοκοτρώνης τον Δράμαλη τον τσάκισε στην κυριολεξία, ναι αλλά αφού πρώτα τα έκανε ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ...τα ΕΚΑΨΕ ΟΛΑ, δεν άφησε να βρει τίποτε ο Δράμαλης στην Αργολίδα, ούτε ένα σπυρί σιτάρι! Διατάζει ακόμα να ρίξουν στα πηγάδια χάλκινα σκεύη για να δηλητηριαστεί το νερό. Τη μοναδική πηγή έξω από το Άργος, στο Κεφαλάρι, θα την κρατούν γερά οι Έλληνες και δεν θ’ αφήνουν ούτε από μακριά τους Τούρκους να την πλησιάσουν.

Άλλο ένα παράδειγμα θέλουν οι τράπεζες τα σπίτια των Ελλήνων...ΦΩΤΙΑ βάλτε τα και κάψτε τα όλα και άντε μετά να δούμε τι θα πάρουν...άλλωστε δικά μας είναι και εμείς τα έχουμε πληρώσει.
Θέλει να έχεις κανείς ΑΡΧΙΔΙΑ ΨΥΧΗΣ για να κοιτάζει την αλήθεια και τον θάνατο κατάματα....όποιος τα έχει για αυτόν το Χάος είναι παιχνιδάκι, και εργαλείο με το οποίο μπορεί να πράξει πολλά.

Υ.Γ Μην μου λες λοιπόν ότι αυτός ο τρόπος σκέψης δεν είναι Ελληνικός.Άλλωστε η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι ελληνική υπόθεση, όχι αυτή που προσπαθούν κάποιοι να περάσουν σήμερα, τα πληρωμένα τρολάκια και πρακτοράκια της πρεσβείας...Στην Αντιγόνη είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε η λέξη Αναρχία .Τι συμβαίνει όταν οι νόμοι του κράτους είναι ανήθικοι;;;Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ;;; Εκτός και αν η Αντιγόνη δεν ήταν Ελληνίδα να το ακούσω και αυτό και να γελάω 2 μέρες.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΘΗΒΑΣ

" τόν έμόν, ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τήνδ' ΑΝΑΡΧΙΑΝ πόλει. δεινόν τό κοινόν ..." σελ 39

https://books.google.gr/books?id=eTldAAAAcAAJ&pg=RA1-PA39&lpg=RA1-PA39&dq=%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83+%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B7%CE%B2%CE%B1%CF%83++%CE%BF%CF%8D%CE%B4%27+%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9+%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%83%27+%CE%AC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B4%27+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1%CE%BD+%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9).&source=bl&ots=BqQ11-Qjku&sig=Dx7wWxucDWwRmyuxL89JQa27T-0&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwjet9PavNPcAhWJJ1AKHTE6AbYQ6AEwAHoECAAQAQ#v=onepage&q&f=true

Οι αναρχικοί που βλέπεις στα Εξάρχεια καμμία σχέση με αναρχισμό...ξένοι πράκτορες και βαλτά άτομα του παρακράτους, που δουλεύουν για το επίσημο κράτος.

Ανώνυμος είπε...

ρε ολα ισωμα γαμω το μουνι της μανας τους χατζαρα φωτια και τρομος ετσι γιατι αρκετα καναμε τους μαλακες,ααα και κατι αλλο ολα με αναδρομικη ισχυ...

και πεστε οτι θελετε χεστηκα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ανώνυμε στις 4 Αυγούστου 2018 - 8:53 π.μ.

Επαναφορά ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ με αναδρομική ισχύ από το 1922.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μακράν από την ελληνική φιλοσοφία.
Η θεωρία του χάους για τους αρχαίους φιλοσόφους είχε άλλη δυναμική και άλλη έννοια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


@ 4 Αυγούστου 2018 - 10:43 π.μ.

Οι Έλληνες όταν μιλούσαν για Χάος , έλεγαν Συμπαντικό Χάος και μοιάζει μ’ αυτά που έχει γράψει ο Πλάτωνας στον «Τίμαιο». Είναι γεμάτος ακατανόητα «Τρίγωνα».
Αμφιβάλλω αν έχουν κατανοήσει η σημερινοί χασκοβούκηδες τι εννοούσε ο Πλάτων περί Συμπαντικού Χάους....και "Τριγώνων".!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο πραγμα η αναρχια και αλλο πραγμα το Χαος !

Αναρχια ειναι η ανυπακοη στην Πολιτεια και στους νομους της ,
Χαος ...το πολυμορφο ...το σκοτεινο...το ακαταβλητο αεναο γιγνεσθαι , που μπορει να μετα-τρεπει την εν Δυναμει στην εν Ενεργεια κατασταση ..!
Εξαρταται απο τους παρατηρητες αν θα μετα-τρεψουν το Χαος σε ..Φαος !

Οι ανιεροι νομοι προκαλουν την Αναρχια...και η ατιμωρησια
προκαλει το Χαος..

"Ηλιακος" Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το Χάος έχει σχέση με την Ροή των Διαστάσεων ΗΛΙΑΚΕ Άνεμε ..την καλημέρα μου. :)

ΑΘΗΝΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

λοιπον εχουμε πτωση αεροπλανου με νεκρους,σεισμος στην Ινδονησια με νεκρους,σημερα τροχαιο με βυτιοφορο καυσιμων στην Μπολωνια με εκρηξεις κατακρημνηση της γεφυρας 2 νεκροι 60 τραυματιες,ο Γιαχβε με τον Μολωχ παλι σκασανε στην μασα σαν τον Παγκαλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 6 Αυγούστου 2018 - 9:30 π.μ.

Να πω ότι δεν τα έλεγα;; Τα έλεγα διάβασε τι έχω γράψει στην ανάρτηση αυτή. Δες τι είχα γράψει...." ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ..ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ."