ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Τα δύο τρίτα του προσωπικού της ρωσικής αεροπορίας απέκτησαν πολεμική εμπειρία στη Συρία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:Αυτό είναι πολύ σημαντικό, να έχεις ετοιμοπόλεμο και εμπειροπόλεμο προσωπικό.Όταν ένας στρατός και οι μαχητές αυτού βρίσκονται σε εμπειροπόλεμη και τακτική στρατιωτική δύναμη, με νέες δομές οργάνωσης και διοίκησης, θα έχει και λιγότερες απώλειες, αλλά και θα μπορούν να αναγκάσουν τον εχθρό σε υποχώρηση.Διότι ένας έμπειρος και εκπαιδευμένος πολεμιστής, ξέρει πως να πάρει/δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα....χωρίς μεγάλες απώλειες....και πως να δώσει ένα. Προτρέπω σφοδρή επίθεση, και εμπόλεμη άμυνα....αυτοί είναι οι δύο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΙ ΛΙΘΟΙ της εκπαίδευσης ενός πολεμιστή.Μια χώρα που σέβεται τον στρατό της και τον λαό της και φυσικά θέλει την εδαφική της ανεξαρτησία, φροντίζει να κρατάει τον στρατό της εκπαιδευμένο και ετοιμοπόλεμο.!! Είναι δυνατόν να μιλάμε όλοι ότι περιμένουμε θερμό επεισόδιο απο την Τουρκία, και να έχουμε άκαπνους και απόλεμους στρατιωτικούς;; Πως όμως αποκτάται η πολεμική εμπειρία;; Στέλνοντας  τους πολεμιστές σου σε όποιο πολεμικό μέτωπο μπορείς.!! Ακόμα και σε πολέμους άλλων, βέβαια  αυτή η νοοτροπία μας είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ στην Ελλάδα, διότι κάποιοι δεν θέλουν να έχουμε αξιόμαχο και ετοιμοπόλεμο στράτευμα. Μήπως νομίζουν κάποιοι ότι ο πόλεμος δεν θα  χτυπήσει πάλι την πόρτα της πατρίδας μας;;; Η ότι όλοι οι άλλοι γύρω μας θα πολεμάνε και εμείς θα την βγάζουμε πάντα "καθαρή";; Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες ....και όλη αυτήν την αποσύνθεση και διάλυση του Ελληνικού Στρατού, θα την πληρώσουμε δυστυχώς πάλι με αίμα.
Η Ρωσία άρχισε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία την 30η Σεπτεμβρίου 2015. Τα δύο τρίτα του προσωπικου των ιπτάμενων και μηχανικών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας απέκτησε πολεμική εμπειρία κατά την στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία, δήλωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός άμυνας, Σεργκέι Σοΐγκου, στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24.
“Μιλώντας για την αεροπορία, θέλω να πω ότι ένα μεγάλο μέρος, τα δύο τρίτα των ιπταμένων και μηχανικών, απέκτησαν πολεμική εμπειρία και είχαν εκτεταμένη πολεμική εκπαίδευση. Εμείς, έχουμε πλέον πολλούς νέους πιλότους με εκατό και περισσότερες πολεμικές αποστολές. Πραγματοποιήσαμε προγραμματισμένες εναλλαγές, ώστε το μεγαλύτερο δυνατό μέρος του ιπτάμενου προσωπικου να συμμετέχει σ’ αυτή την επιχείρηση, στην επιχειρεί εναντίον της διεθνούς τρομοκρατίας. Ωστόσο, αυτό άφορα, επίσης, και τις υπόλοιπες υπηρεσίες,” δήλωσε ο υπουργός.
Η Ρωσία ξεκίνησε την στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία την 30η Σεπτεμβρίου 2015. Την 11η Δεκεμβρίου 2017, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δήλωσε, απευθυνόμενος στους Ρώσους στρατιωτικούς στην αεροπορική βάση Χμεϊμιμ, οτι η επιχείρηση είχε τελειώσει και διέταξε την μείωση του αριθμού των Ρώσων στρατιωτων σε αυτή την χώρα.
Απόδοση/Μετάφραση απο το “TASS.com” για την Προέλαση.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: