ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο Τραμπ βάζει στον… πάγο την πώληση των F-35 στην Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν κάποιοι " πρυτάνεις"  και "στρατηγικοί" "αναλυτές" της μπούρδας έλεγαν ότι η Τουρκία θα πάρει τα F-35 , εμείς λέγαμε ΟΧΙ δεν θα τα πάρει....ακόμα και όταν  H.Π.Α και Τουρκία γιόρτασαν την "παραλαβή" του πρώτου F-35 εδώ εμείς λέγαμε... " ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ;;;ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ."   τα λέγαμε και εδώ αλλά και εδώ.
Υπήρχαν κάποιοι άλλοι που έλεγαν ότι θα τους τα δώσουν αλλά χωρίς την κρίσιμη τεχνολογία επάνω...εμείς απαντούσαμε : 
" Άποψη μου είναι ότι ότι δεν θα παραδοθούν τα F-35 μιας και οι ΗΠΑ δεν θέλουν να ξαναπάθουν ότι έπαθαν με το Ιράν,δίνοντας τους την τεχνολογία των F-14 και AIM-54."
Οι ίδιοι "αναλυτές" της παπάντζας και της μούφας λένε τώρα ότι η Ρωσσία θα φτιάξει πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία.!!! χα χα  είπαμε  και να το θυμάστε...:
"πυρηνικά θα πάρει η Τουρκία από τους Ρώσσους, όταν οι πορτοκαλιές θα βγάλουν βερύκοκα και θα πέσει μπλε χιόνι.!! "

«Μπλόκο» στην πώληση των F-35 στην Τουρκία σκοπεύει να βάλει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ, μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ Ουάσινγκτον και Άγκυρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Examiner, απόψε το βράδυ (21:00 ώρα Ελλάδος) ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να υπογράψει το νομοσχέδιο για τον ετήσιο προϋπολογισμό του αμερικανικού Πενταγώνου, από τον οποίο εξαιρέθηκε η πώληση των μαχητικών στην Άγκυρα.
Η τελετή υπογραφής αναμένεται να λάβει χώρα στη βάση Wheeler-Sack Army Air Field, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για ένα προσωρινό «πάγωμα» λόγω της αντιπαράθεσης των ΗΠΑ με την Τουρκία για τον πάστορα Άντριου Μπράνσον.
Νωρίτερα σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ, ισχυριζόμενος ότι οι πρόσφατες ενέργειες της χώρας αποτελούν «πισώπλατη μαχαιριά».

ΠΗΓΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: