ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΗΠΑ: Ξανά στο διαδίκτυο η εφαρμογή για την κατασκευή 3D όπλων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το θέμα δεν είναι μόνο να πάρεις ένα όπλο ...είναι θέμα και τα πυρομαχικά .Το σύστημα δεν μας θέλει εξοπλισμένους ούτε εκπαιδευμένους.Η τεχνολογία επίσης μπορεί να βοηθά και να υποστηρίζει τον μαχητή! Δεν κάνει όμως τον μαχητή.Υπάρχει εντολή που θέλει αφοπλισμένο τον Έλληνα πολίτη.Θα έπρεπε κανονικά, λόγο όλων αυτών των απειλών που δεχόμαστε σαν Έθνος και εντός αλλά και εκτός των συνόρων μας,  να υπάρχει μάθημα οπλογνωσίας στην διδακτέα ύλη των Λυκείων για τους Έλληνες.Στο μέλλον θα δούμε ότι το δικαίωμα ΚΑΤΟΧΗΣ όπλου αλλά και χρημάτων θα το έχει μόνο η Ελίτ της Ν.Τ.Π και αυτό γιατί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της οπλοφορίας και της ΚΑΤΟΧΗΣ χρημάτων σου δίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Μόνο οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ έχουν όπλα.!!Πώς θα είναι ετοιμοπόλεμο το γένος των Ελλήνων δίχως όπλα και δίχως γνώση του όπλου;;
 Παρ ότι το δικαίωμα οπλοκατοχής είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, έν τούτοις στην Ελλάδα ο κανόνας είναι να μην έχει κανείς το δικαίωμα να κατέχει όπλο(βλ ιδιαίτερα άρθρα 7,8,10 του Ν 2168/1003 καθώς και πληθώρα απαγορευτικών υπουργικών αποφάσεων). Η απώτερη αιτία είναι πως μόνο ένας άοπλος λαός είναι απόλυτα δορυάλωτος και υπόδουλος στους στυγνούς κοσμοεξουσιαστές που απομυζούν και ελέγχουν την χώρα και όχι ο κίνδυνος διασάλευσης της έννομης τάξης.
 Θεωρώ την οπλοφορία ως το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα αυτών που έχουν όλα τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (όχι των ξένων και αλλοδαπών) και είναι αυτή που ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ (η οπλοφορία)τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ απο τον ΔΟΥΛΟ.!! Το βλέπουμε απο την αρχαία Ελλάδα μέχρι τον 20 αιώνα , και για αυτό στην ενδυμασία των Ελλήνων πολιτών/οπλιτών περιλαμβάνεται ξίφος (μερικές φορές διακοσμημένο τόσο συμβολικά όσο και υπέροχα διακοσμητικά) κάτι σαν τους σημερινούς Ευέλπιδες. Οι Έλληνες έχουμε κάθε συμφέρον ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να φρενάρουμε την αναγνώριση της νόμιμης οπλοφορίας στους γραικύλους εάν πράγματι δε θέλουμε να κινδυνεύουμε από τους πανσπερμικούς υπανθρώπους να μας θέτουν καθημερινά ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά τους.Ταυτόχρονα μπορούμε με ατομική πρωτοβουλία (και πρέπει) να ασκούμεθα στη χρήση των όπλων έστω υπό τις παρεχόμενες, σήμερα, νόμιμες δυνατότητες καθιστάμενοι, τουλάχιστον ικανοί και ασφαλείς να τα φέρουμε όποτε χρειαστεί!
 Ξανά διαθέσιμες στο διαδίκτυο, έπειτα από μία σύντομη απαγόρευση, είναι οι οδηγίες για τον σχεδιασμό τρισδιάστατων όπλων. Μοναδική διαφορά είναι ότι οι οδηγίες τις οποίες μπορούσε να βρει οποιοδήποτε κατεβάζοντας δωρεάν τη συγκεκριμένη εφαρμογή, διατίθενται πλέον σε ορισμένες πολιτείες επί πληρωμή.  
Προτεινόμενη τιμή είναι τα 10 δολάρια, αλλά οι αγοραστές μπορούν σε κάθε περίπτωση να επιλέγουν πόσο θα πληρώνουν, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της αμερικάνικης εταιρείας Defense Distributed, ο Κόντι Ουίλσον.

Οι επίμαχες οδηγίες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο το 2013.  Έπειτα από θύελλα αντιδράσεων όμως κυρίως από το φόβο να πέσουν σε λάθος χέρια τρομοκρατών ή εγκληματιών, που θα μπορούσαν να κατασκευάσουν «όπλα φαντάσματα», αποσύρθηκαν.

Σε μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αποφάσισε ότι τα σχέδια για την κατασκευή 3D όπλων δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και άρα μπορούν να διατίθενται στο διαδίκτυο.
Χιλιάδες χρήστες έχουν κατεβάσει τα σχέδια, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση 19 πολιτειών, οι οποίες, με επικεφαλής την Ουάσιγκτον, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνης εναντίον της αμερικανικής κυβέρνησης. Εν τέλει, η »on line» διάθεσή τους απαγορεύτηκε προσωρινά, για να επιτραπεί εκ νέου σε ορισμένες μόνο πολιτείες.


ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Όπως στο Ισραήλ και οι γυναίκες επίσης....
Αν κάποιος ήξερε ότι στο σπίτι που θέλει να μπουκάρει,η γυναίκα και ο άντρας που μένουν εκεί,είναι εκπαιδευμένοι και θα τον περιποιηθούν αν πάει απρόσκλητος,θα το σκεφτόταν πολύ να κάνει οτιδήποτε άσχημο.
Βλέπεις απο την άλλη όμως και στην Κρήτη, που είναι γεμάτοι με όπλα,οι μισοί σκοτώνονται στις μπαλωθιές και άλλοι για βεντέτα χασίς.Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρένο...για να γίνουμε σαν το Ισραήλ τότε θα πρέπει να πηγαίνεις στην λαϊκή της γειτονιάς σου, για να αγοράσεις… κρεμμύδια, με ένα MG3, η έστω με ένα FN/MAG κρεμασμένο στον ώμο!!! Φαντάσου το σαν εικόνα.
Τα όπλα όμως έχουν το χαρακτηριστικό, ότι δεν ρίχνουν από μόνα τους.!! Χρειάζεται πάντα ένα χέρι/δάχτυλο για να πατήσει την σκανδάλη.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Καταλαβαίνω...Δεν θα με πείραζε πάντως καθόλου να το έχω στον ώμο,αν ήταν να καθαρίσει ο τόπος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ούτε και εμένα θα με πείραζε αγαπητέ Ρένο...είναι όμορφη εικόνα να την φαντάζεται κανείς. :)