ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΘΥΣΙΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Η «ελίτ» , οι παγκοσμιοποιητές αυτό που κάνουν και επί των ημερών μας, το κάνουν εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια… της έχει δοθεί το δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα φύγουν (θυσία) αλλά από αυτούς που είναι ήδη να φύγουν. Ελεύθερον το έμψυχων… αυτό μην μας πάρουν, τα υπόλοιπα ας τα βάλουν στον κώλο τους. Πας έξω στην αυλή σου, παίρνεις με την παλάμη σου μια χούφτα χώμα, και την αφήνεις να χυθεί εμπρός σου… για αυτή την χούφτα σκόνη ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων επέλεξε να γαμήσει την ζωή του! Και αυτή την «φυλακή» δεν την έφτιαξαν οι τωρινοί δεσμώτες της… όπως κάθε φυλακή έχει τις εξόδους της. Η αγάπη είναι ο δρόμος του Θεού προς τον άνθρωπο, ο έρωτας είναι ο δρόμος του ανθρώπου προς τον Θεό , άλλο αγάπη και άλλο έρωτας. Στην «αρχαία» Ελλάδα ήθελαν να φτάσουν προς στην θέωση, και όχι η θέωση να φτάσει προς αυτούς…για αυτό στην ελληνική γραμματεία του π.Χ. δεν χρησιμοποιείται καν η λέξη «αγάπη», που έχει πολλές ερμηνείες κατά την παράδοξη ανθρώπινη φύση. Ο Πλάτωνας στο έργο του Πολιτεία η Περί Δικαίου, δίνει κάποιες κατευθύνσεις… αλλά κανείς δεν τις ακολουθεί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

".....της έχει δοθεί το δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα φύγουν (θυσία) αλλά από αυτούς που είναι ήδη να φύγουν.."

Απο ποιους ;;; υπαρχει καποιο συμβουλιο που αποφασιζει;; Ποιοι το συγκροτουν ;;
Ειναι οι δημιουργοι ...των κοσμων ;;

".... όπως κάθε φυλακή έχει τις εξόδους της..."

Aυτες οι εξοδοι ομως φυλασσονται ....μηπως αυτος ο "τοιχος" 'hydrogen wall'εχει καποια σχεση ;;

Αν καποιος χασει το δρομο ...πως να ανακτησει την χαμενη πυξιδα;;;


Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΗΛΙΑΚΕ ΑΝΕΜΕ...

Το μόνο που μπορώ να γράψω δημόσια είναι αυτό....
Για να μπορέσει όμως μια ψυχή να διαφύγει από αυτό το φραγμένο γαλαξιακό πεδίο , θα πρέπει να περάσει από τις ΠΥΛΕΣ του ΗΛΙΟΥ.
Πύλες τις οποίες ελάχιστοι μπορούν να περάσουν, μια και αυτές οι Πύλες είναι κλειστές, και "ανοίγουν" μόνο για συγκεκριμένες ΗΛΙΑΚΕΣ ψυχές.

" Aυτες οι εξοδοι ομως φυλασσονται ....μηπως αυτος ο "τοιχος" 'hydrogen wall'εχει καποια σχεση ;;"

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. Κάποιοι τον τοποθέτησαν εκεί.
ΠΥΞΙΔΑ είναι η ΗΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ....αυτή ξέρει τι να κάνει και που να πάει όταν έρθει η ώρα....απλά θα πρέπει να περάσει το φράγμα της Σελήνης.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια οτι καθε τετοια ψυχη.... εχει εναν αδελφο/η που τον/ην περιμενει περα απο το Χασμα....αφου κανει το Αλμα; για να τον/ην σφιξει στην αγκαλια του/ης;;;

HΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπορεί όλα είναι πιθανά αγαπητέ ΗΛΙΑΚΕ ΑΝΕΜΕ.
Ίσως έτσι το ταξίδι μετά να έχει και έναν σκοπό.