ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ  : H παρούσα ανάρτηση θα έχει διαρκή προβολή για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Νομίζω ότι θα αρέσει στον Αρρίωνα και πιθανότατα να αρέσει σε  περισσότερους σχολιαστές.
 
Αιθερικό ταξίδι
Γράφεις φίλε Λύκαστρε:
«Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ ...οι Δεκανοί του Σύμπαντος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ...ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ επιστήμη....που καθορίζει την ενεργειακή μας σχέση με το Σύμπαν. Είναι η "Ω " Αριθμολεξική Διδασκαλία, που σου επιτρέπει ένα "μαγικό" ταξίδι στον αιθέρα...μιλάμε για ουράνιες δονήσεις που αν ξέρει κανείς την λειτουργία τους....διαμορφώνει και διαπλάθει Σύμπαντα ολόκληρα. Μπορείς όμως να επηρεάσεις και τον κόσμο της ύλης.»
-Φίλε Λύκαστρε,  Άπλητη η πτήση σου, προς το παρόν για μας τους κοινούς θνητούς,  όπως και απείρως άπλητα τα ισχυρά επιχειρήματά σου.
 Όπως διαπίστωσες πρόσφατα, και ο λογόφιλος Αρρίων και εγώ, σου αφήσαμε επιδεικτικά τον κονδυλοφόρο μας δίπλα από το …ποτό σου αναγνωρίζοντας,  με αυτή την κίνηση, τις άπλητες ικανότητές σου σε κάποιους τομείς. Πιστεύω να γνωρίζεις τι σημαίνει αυτή η κίνηση και από ποίους και προς ποίον συνηθίζεται. Η δική σου περίπτωση δεν αφορά μόνο     την      φιλοξενία που προσφέρεις στους λογόφιλους, ούτε   την  ικανότητά σου να εμπνέεις…  είναι κάτι παραπάνω.
Ξεκινώντας λοιπόν  από το Α το σημαίνον «έν»  και το πέλω το σημαίνον «υπάρχω»  τα οποία μας κάνουν το απλούν, αναζητώ και εγώ μία  απλή οικονομική θέση  στην διαστημική σου ασπίδα η οποία με ξεναγό, ελπίζω,  τον επίσης άπλητο αγαπητό Αρρίωνα θα μας ταξιδέψει από το συμβατικό πέλω στον άπελο ή άπλητο  αιθερικό Μέγιστο Κύκλο «Ω».
Καταθέτω το κατά δύναμιν (κάτι διαφημιστικά φυλλάδια δηλαδή, τίποτα το σπουδαίο)  στο θέμα και ανυπομονώ να αρχίσεις  την  Αριθμολεξική σου πτήση και το αιθερικό σου ταξίδι προς το Ω, και …με όσο το δυνατόν λιγότερες  αναταράξεις σε παρακαλώ, σε περίπτωση που διακρίνεις Τυφωνικά κατάλοιπα.
Είμαι δε βέβαιος ότι ο λογόφιλος Αρρίων θα πυρακτώνει διαρκώς  ενεργειακά, με τον Ίππιο τρις οκτάβυτο λόγο του, τις «Μακύνες» της Αργούς σου… και θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερους αναγνώστες και σχολιαστές σου να καταθέσουν χρήσιμες απόψεις.

* Άπλητος: ο απρόσιτος [Ετυμολογικόν Μέγα]
* Ἀπλητα: άπειρα [Ετυμολογικόν Μέγα]
ΕΡΙΩΠΑΣ

5 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ φυσικά και δεν είσαι ένας κοινός θνητός, και σίγουρα τα επιχειρήματα μου, είναι ένα μικρό μέρος από το σύνολο των επιχειρήματων που έχουν παρουσιάσει και άλλοι.
Αν μιλήσουμε για τον αιθερικό Μέγιστο Κύκλο "Ω" δηλαδή Ω ΜΕΓΑ το Μέγα Σύμπαν στο οποίο μέσα περικλείονται και άλλα Σύμπαντα μικρότερα...τότε ομιλούμε για ένα Μέγα Σύμπαν Αντιύλης.! Μέσα σε αυτό το Ω Μέγα Σύμπαν υπάρχουν πολλά βαρυτικά κύματα που δημιουργούν ΖΕΥΞΗ και ΔΙΑΙΡΕΣΗ.
Η ΜΟΝΑΣ ΕΝ ΤΡΙΑΔΙ...μια Σκοτεινή Συνεχόμενη Ροή που , που επικοινωνεί με τα άλλα επι μέρους μικρότερα Σύμπαντα απο το "πορτάκι" . Αν δούμε το γράμμα Ω είναι ανοικτός κύκλος..έχει την γραμμή κάτω ΑΝΟΙΚΤΗ ,έχουμε δηλαδή ανοικτό κύκλωμα...σε αντίθεση με το κλειστό Σύμπαν που το παρομοιάζουμε με το γράμμα Όμικρον "Ο" εδώ βλέπουμε ότι έχουμε κλειστό κύκλωμα.

Μιλάμε για Πύλες και ενέργειες με πολλά Ι Ω Τ Α. χα χα χα

Στην ουσία ο κύβος, ας υποθέσουμε ο γαλαξίας μας, ανάμεσα στα άλλα εμπερικλείει και τον γραμμικό υλικό χρόνο.Τα τέσσερα βασικά γραμμικά γεωμετρικά σχήματα είναι ο κύκλος, το τετράγωνο, το ορθογώνιο και το τρίγωνο.
Υπάρχει ο όρος «τετραγωνισμός του κύκλου»… ποιες όμως οι σχέσεις τετραγώνου και κύβου και τι γίνεται πέραν από το σπάσιμο των αρμών του γραμμικού υλικού χρόνου και χώρου, όταν υπάρξει και αυτό ως αρχή, ο όρος «κυκλοτρονισμός του κύβου», δηλαδή του γαλαξία;;

Κυκλοτρονισμός του Γαλαξία
https://tinyurl.com/y88j5cdx

Παρατήρησε την φωτογραφία από το ΚΥΚΛΟΤΡΟ και τώρα δες αυτήν εδώ :
https://tinyurl.com/y9nx5ofl

Είναι η εικόνα του Γαλαξία...είναι ένα ΚΥΚΛΟΤΡΟ.!!

Υ.Γ Αν και είναι άσχετο με την κουβέντα που κάνουμε ήθελα να σου δείξω αυτήν την φωτογραφία...αν προσέξεις ο τύπος από την ζώνη του Ωρίωνα έρχεται πάνω σε βάρκα που έχει μπροστά σκαλισμένο το κεφάλι του...Άνουβι.!!

https://tinyurl.com/coyyvm2

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θυμάσαι αγαπητέ Ερίωπα όταν έγραφες :

" Φίλε Λύκαστρε, φαίνεται ότι οι Δεκανοί του σύμπαντος είναι με τους Ελεύθερους Έλληνες πέραν πάσης αμφιβολίας.
Μέσα σε μία ημέρα δικαιώνεσαι πλουσιοπάροχα από τις Ερινύες."

Ναι όντως το Σύμπαν είναι μαζί μας, δες εδώ και άλλο ΕΜΠΟΔΙΟ για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

https://tinyurl.com/yctbo8a3

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι.
Συνδύασε το με αυτό που έγραψε ο Πάνος Καμμένος έγραψε σε tweet για «Νέα πρωτοφανή προσπάθεια κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος. Τώρα αντικαθιστά το ποτάμι τον Ψαριανό με Μαυρωτά στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να περάσει η συμφωνία. Μόνη ΛΥΣΗ να ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ,Αμυράς και Ψαρριανός να φύγουν από ΚΟ Ποταμιού για να μην εκπροσωπείται. ΩΡΑ 0».

ΧΟ ΧΟ ξέρεις πως είναι να παίζεις με το συλλογικό ασυνείδητο;;; Και να δημιουργείς, το αποτέλεσμα που θέλεις.!!! Φαντάζομαι εσύ μπορείς να με καταλάβεις τι εννοώ. Δεν έγραφα ΤΥΧΑΙΑ ότι..." Συμφωνίες πάνω σε εκλείψεις ΔΕΝ υπογράφονται.!!"

Ούτε έγραφα ΤΥΧΑΙΑ....." Θα υπάρξει εμπόδιο...στην Συμφωνία των Πρεσπών" ...." ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ....ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΡΟΧΗ.... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ."

Στις ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΕΣ...όταν ανοίγει μια Πύλη..τότε οι ενέργειες με τα πολλά Ι Ω Τ Α παίρνουν "εντολές" από τον...ΧΕΙΡΙΣΤΗ τους.!!
Περίμενε τι άλλα θα γίνουν και τι βρομιές θα βγουν στην φόρα. Πάρε το ποτάκι σου...κάτσε στην πολυθρόνα και απόλαυσε το.!!

nikolas04 είπε...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ,δεν το είχα ξανακούσει (το λεξικό ) , και εδώ για όσους θέλουν να κατεβάσουν ελεύθερα το μέγα ετυμολογικό λεξικό , http://curious-greek.blogspot.com/2017/02/blog-post_24.html , καλό μεσημέρι .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ αν και καθυστερημένα σε ευχαριστούμε για το λεξικό μας έστειλες.Να είσαι καλά φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Παράληψη μου, έγραψα για το "Μέγα Ετυμολογικό Λεξικό" και δεν έδωσα σύνδεσμο, ευτυχώς ο @nikolas04 κατάλαβε ποιό έλεγα και έδωσε τον σύνδεσμο!
Α.Α.