ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η Σερβία παρήγγειλε από την Ρωσία ελικόπτερα Mi-35 και Mi-17

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι Σέρβοι ετοιμάζονται...η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Πούτιν πριν 2 ημέρες στο Βελιγράδι δεν ήταν τυχαία.! Βέβαια πριν γίνουν όλα αυτά..πριν ένα χρόνο  στο ΖΕΥΣ ΕΛΕΥΝΩΝ λέγαμε  εδώ...." .Όταν κάποιος γράφει περί «εκδυτικισμού» των Δυτικών Βαλκανίων, ουσιαστικά αναφέρεται περί της ιουδαιοχαζαροποίησης και των δυτικών Βαλκανίων και κατευθύνσεως εναντίων των Ρώσων. Δεν θα κάνει τίποτα ο Τραμπ στα Βαλκάνια… απλά ο Τραμπ θα αφήσει τον Πούτιν να κάνει στα Βαλκάνια! Όλη η πολιτική των Η.Π.Α. από την δεκαετία του 1990 και εντεύθεν θα ανατραπεί στην Ευρώπη. Η φίλη Σερβία θα ξαναπάρει το ΚόσοβοΟ άξονας διαιρέσεως και αναδιανομής εδαφών μεταξύ του ντόμινο Κουρδιστάν – Αιγαίο – Β. Ήπειρο – Κόσοβο, θα ανατραπεί."
Για να δούμε στο μέλλον θα βγούμε πάλι αληθινοί;; Όλες οι ενδείξεις αυτό μας λένε.!!
Η Σερβία παρήγγειλε τρία επιπλέον μεταφορικά Mi-17 και εφτά επιθετικά ελικόπτερα Mi-35 από την Ρωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του σέρβου προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
“Η Σερβία είναι ικανοποιημένη απο την στρατιωτική-τεχνική συνεργασία με την Ρωσία. Συμφωνήσαμε να αγοράσουμε ελικόπτερα εφτά Mi-35 και τρία Mi-17,” δήλωσε ο σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά την ομιλία του προς τους πολίτες της χώρας μετά την επίσημη επίσκεψη του ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στο Βελιγράδι.
Στην συνέντευξη τύπου, ο σέρβος πρόεδρος και ανώτατος Στρατηγός των σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε την 18η Ιανουαρίου ότι είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει έναν “αποδεδειγμένο φίλο της Σερβίας και του λαού της”.

Δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς, τονίζοντας ότι έχουν υπογραφεί διάφορες συμφωνίες σε σχεδόν όλες τις σφαίρες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
Αυτό που είναι επίσης σημαντικό για εμάς είναι η δική μας στρατιωτική συνεργασία, η οποία δεν ήταν πάντα σωστή, αλλά είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και βοήθεια και επειδή η Σερβία μπορεί να αγοράσει αμυντικούς εξοπλισμούς σε ευνοϊκότερες τιμές – δήλωσε ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προσθέτοντας οτι ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που φροντίζει τον σερβικό λαό και την Σερβία, ήταν πάντα δίπλα μας.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν τόνισε οτι κατά την συνάντηση συζήτησαν την συνεργασία μεταξύ στρατιωτικών αλλα και την στρατιωτική-τεχνική συνεργασία. Τόνισε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθάει την σερβική ηγεσία και θα συνδράμει στην ενίσχυση των σερβικών αμυντικών ικανοτήτων, και την ανάπτυξη της συνεργασίας με τις αμυντικές βιομηχανίες και θα συνεχίσει τις στρατιωτικές συνεκπαιδεύσεις.
Απόδοση/Μετάφραση απο το Defence-Blog.com για την Προέλαση.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: