ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ.

Γράφει  ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανακοίνωση-προτροπή σε όποιους πάνε στο συλλαλητήριο.Προτείνω να διώξουμε τα γυναικόπαιδα και να κάνουμε ντου από παντού. ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ  αν θέλουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα και να κάνουμε κάποια πράγματα, αφήνουμε τους γέρους και τα γυναικόπαιδα στο σπίτι.! Καλό θα ήταν όποιος έχει αντιασφυξιογόνο μάσκα να την έχει μαζί του.Κράνος από μηχανή, ποδήλατο, η ότι άλλη δραστηριότητα κάνει κανείς θα ήταν επίσης χρήσιμο.

Τις μεθόδους με τις οποίες μπορούμε να αντιδράσουμε σθεναρά ,όπως καταλαβαίνεται, δεν μπορώ να τις γράψω σε ένα δημόσιο φόρουμ, με ανοιχτή την IP μου, αλλά όπως όλοι ξέρουμε οι μπότες των ΜΑΤ ενδέχεται να γλιστράνε λίγο παραπάνω στο χυμένο λάδι, τα ελαιόδιχτα δεν υπάρχουν μόνο για να συλλέγονται οι ελιές, τρόποι αναρρίχησης σε τοίχο υπάρχουν πολλοί κ.ο.κ.
 Επίσης αναρωτιέμαι, αν η συμφωνία μπορεί να περάσει με τους βουλευτές αγνοούμενους η σε κατ' οίκον περιορισμό κ.λπ.

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.!! Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και...δρόμος.!

18 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΙ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

Εγώ προτείνω - σοβαρολογώ και μη μειδιάτε, κυρίαι και κύριοι,
αλλά μάλλον φρικιάτε.

ότι προτείνω σημεία και τέρατα, σελήνης πόρνης γαρ πληθούσης και ξεπορτούσης.

Προτείνω ούν μιαν πομπήν 300 μαύρων φερέτρων, κανονικών ή και ειδωλίων αυτών, κεκαλυμμένων εκάστης δι' ερυθράς σημαίας εν ή εζωγραφισμένη μαύρη σατανική πεντάλφα και εις το κέντρον αυτής ο Σαβαώθ κερατούλης του Ελιφά Λεβί, τούτων συρομένων υπό Μελαδοστόλων Μακεδοναλεξανδρών
εις περιφοράν επιταφίου εννεάκις πέριξ των νέων βασιλικών ανακτόρων και νυν γερμανοτσολιαδικής βουλής, μετ' αναλόγων τελετουργιών βουντού αρών-καταρών του επικεφαλής στρατηλάτου τελετάρχου
και επαναλαμβανομένων δια βοής κατακραυγής υπό του πανέλληνος εξαγριωθέντος πλήθους μέχρι κορυβαντικής υστερίας, χορεύοντος εν διονυσιακή εκστάσει και διψώντος δι αίμα ακάθαρτον μακεδονοπροδοτών.
και τούτο εις το πρωτότυπον-μίμησιν
των μαινάδων Βακχών αίτινες Ευριπιδικώς κατεσπάραξαν τότε τον άθεον Ελληνοφάγον κιναιδοτύραννον....
Και παν αυτό τούτο δια την δημιουργίαν συνδυαστικού οργιαστικού κλίματος και ορμονικήν πρόκλησιν βακχικής μαιναδικής φρενίτιδος-ροπαλίτιδος ώστε μετά των ουρανίων, χθονίων και υποχθονίων δυνάμεων, αγαθών και σκοτεινών αναμεμειγμένων και συγκρουομένων ομού και εν διαστάσει, και εν χαώδει συγχύσει, εμπεμπερδεμένων των μηρών αυτών,
δια το επίτηδες γεννηθήναι όσμωσις και ώθησις και εισβολή ολοκαυτώματος ευφραίνοντος τους Έλληνας θεούς και παρακατιανούς, και γαμώ τους ξένους προστάτας όλους, ιδού και η πυρρίχιος Αθηνά εν κραιπάλη μέθη κατουρούσα τα Ροτσίλδια μνημόνια εις κτηνοβατικόν έμφραγμα των νεοβαρβάρων προτεσταντών,
μετά η σειρά των γερμανονοτουρκοπουστοκανάλων, το ¨άντε ξεκουμπίσου¨ του Ηρωστράτου, όλων υπό την Αψίδα του μακεδονικού θριάμβου μαστιγουμένων υπό γεγυμνωμένων μασόνων αλλαξοπιστησάντων πλην πρωκτοκαροτοφόρων.
κι ο Γιαχωβάς μεταγραφή συλλήβδην, τα οφειλόμενα ρέστα του, δια το μπάχαλο και λίμπα γενέσθαι άπαντα τα μπάσταρδα γεγαμημένα, μεταγραφή ούτος ιδανική ελληνοχριστιανική των αρχαίων υπαινιγμών, οι πλήρεις βόθροι εις το πλαστομακεδονικόν ψευδεπίγραφον όνομα αυτού, επί τω καταχεσθήτωσαν.
και τέλος διαπόμπευσις όλων των ροζ βουλευτών και των δημοσιογράφων ημών και των καλαναλαρχών, εις πλατεία Βάθης και πορδέλια Μεταξουργείου, λαθρόξυλο, λιβάνια, χασίσια και χύσια εις το στόμα ενός εκάστου βοώντων κεκραγότων και ψαλλόντων ¨ωι, ώι μάνα μου, ώι ώι εβραιοτουρκοσλάβα μάνα μου¨ .
Και μετά η πλατεία Συντάγματος απέκτησεν όροφον, διαμπερές τα γερμανοκομμουνοκλανίδια κλωτσηδόν, φύρδην, μίγδην, αιματωδώς ανασκολοπητί εκτεταμένα.
Τέζα στην φριτέζα έλεγον ευφραδώς οι τότε
και οι εαμομπάσταρδοι ¨εξαιρέτω.¨
Αμήν λαθροΚαμίν!

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκαμένος δήλωσε ότι όλοι οι "ανελ" θα πάνε Σύνταγμα...
Δεν έγραφε το άρθρο αν την δήλωση αυτή την έκανε πριν ή μετά τα μπουζούκια...
Πήγε βλέπετε στον γονίδη να ξεσκάσει ο άνθρωπος και ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε "από τα ψηλά στα χαμηλά"!
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συμφωνώ και συντάσσομαι με την άποψη του Χατζάρα:
Η απάτη του Κυριακάτικου συλλαλητηρίου του Συντάγματος
Αμερικανικό Σομπρέρο στον ελληνικό λαό. Οι «αυτόκλητοι» διοργανωτές κάλεσαν αμερικανό πράκτορα και άνθρωπο της Χίτλερι για να μιλήσει ως «Νατοπατριώτης» στο Σύνταγμα. Δίπλα του θα είναι η Κομμουνίστρια Ζωή. Απάτη.
Τα ετερώνυμα δεν προστίθενται. Ο Κρις Σπύρου, η Ζωή του Κωνσταντόπουλου και η σημαία του Κωνσταντή δεν αθροίζονται.
Άλλο οι πράκτορες, άλλο τα κομμούνια και άλλο οι Πατριώτες.

https://tinyurl.com/ybsfc6st

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σανό με τον τόνο από την "Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας".
"Οι Έλληνες θα ακυρώσουμε με τον αριθμό συμμετεχόντων και την φωνή μας τη «συμφωνία», λένε.
Σιγά μην την ακυρώσουν και με καμμιά καθιστική διαμαρτυρία. Η καμμιά ομαδική προσευχή. Η με μαζικό διαλογισμό.
Για πρωινό σας έχουνε τα αναρχοάπλυτα ορκ και οι εγκάθετοι πράκτορες.
Άμα δεν χυθεί αίμα, δεν αλλάζει ούτε κόμμα και η προδοσία θα περάσει αυτούσια.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ούτε άγαν ενθουσιασμός απαιτείται ούτε αποθάρρυνσις.
Όλα εις την ώρα των και ¨αλάργα, αλάργα η αγουρίς μέλι¨
Και το Πολυτεχνείο έτσι ξεκίνησε. (Ακόμα και το ξενοκίνητο ΚΚΕ, ομόκοιτος της Γκακεμπέ και της Στάζι, το είχε αρχικώς αποκηρύξει). Κατόπιν έλαβε τον δρόμον όν έλαβε.
Λαός εν 50ετή συνεχή γερμανοκομμουνιστική καταστολή είμεθα. Τώρα εξερχόμεθα εκ της δημοκρατικής-νεοκομμουνιστικής εντατικής. Δεν γίνεται απ' της μιας εις την άλλην ημέρα υγιείς και θερμοκέφαλοι γενέσθαι. Ακόμα και η ξένη προστασία ίσως θα το σκεφθή αλλιώς μετά την προβλεπομένην μεγαλειώδη συγκέντρωσι. Κι εκεί υπάρχουσι αντίπαλα και αλληλοϋποβλεπόμενα στρατόπεδα... Εξάλλου τα Βαλκάνια βράζουσι. Όλα ρευστά, κυρίως στην πολιτική.
Όταν ήρχισε η επανάστασις του '21 Μέτερνιχ, κεντροευρωπαϊκή Ιερά συμμαχία ήσαν κατά. Εντός ολίγου όμως ήλλαξαν τα πράγματα άρδην και η Αγγλία (βλ. πλατεία Κάνιγγος) εμπήκε δυναμικά εις το γεωπολιτικό παιχνίδι των Μεγάλων δυνάμεων επ' ωφελεία των επαναστατών... Ίσως του χρόνου κράτος Σκόπια-σκόρπια δεν θα υπάρχη.
Και ούτως ή άλλως δε, ¨ο δυνάμενος χωρείτω.¨

Και ένια εθνοτονωτικά πατριωτικά, παίδες, επί τη ευκαιρία.
(Θαρσείν χρη.Ταχ'αύριον έσσεται 'άμεινον.¨)








ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΤΗ ΒΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΚΟΛΛΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ

ΕΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΥΡΙΑ
ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΥΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ
ΗΜΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ

ΥΜΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ
ΗΜΕΙΣ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΥΜΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑΝ
ΗΜΕΙΣ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑΝ

ΥΜΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ
ΗΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ

ΥΜΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΟΚΡΑΤΙΑΝ
ΗΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ

ΥΜΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΠΑΡΤΗΣ
ΗΜΕΙΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΑΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

ΥΜΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΧΕΣΜΑΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ
ΗΜΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΜΕΙΣ ΕΞΩΓΑΜΑ ΤΗΣ ΑΒΡΑΜΟΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΕΔΑΣ
ΗΜΕΙΣ ΑΝΟΘΕΥΤΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΥΜΕΙΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ
ΗΜΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΕΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εξάλλου τα Βαλκάνια βράζουσι. Όλα ρευστά, κυρίως στην πολιτική. "

Φίλτατε και ομόθυμε Αρρίων..τα Βαλκάνια επίτηδες κρατήθηκαν σε φτώχεια και σε υποανάπτυξη....για να μπορούν να τα ελέγχουν άνετα. Το ζήτημα είναι να βγουν κάποτε τα Βαλκάνια αυτοδύναμα και, κυρίως, συνενωμένα, απωθώντας τον μεγάλο εχθρό που λέγεται "σιωνισμός" και εκφράζεται από το Λάγκλεϋ.
Εάν οι γραικύλοι αντί να ασχολούνται με Cayennes , ασχολούνταν υπέρ των αρμονικών σχέσεων όλων των Βαλκανικών κρατών, σήμερα, δεν θα είχε δομηθεί η απειλή της "ηλάγρας" εναντίον της Ελλάδος.Τα Βαλκάνια με ευθύνη της Ελλάδος έχουν γίνει αποικία των 2 κέντρων εξουσίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ίσως του χρόνου κράτος Σκόπια-σκόρπια δεν θα υπάρχη. "

Ότι θα διαλυθούν το μόνο σίγουρο.Το ΠΩΣ θα διαμοιραστούν τα "ιμάτια" με προβληματίζει.

AΘΗΝΑ είπε...

Οι ωρες ειναι κρισιμες, ειναι πιο αποδοτικο , να ειμαστε θετικοι στη σκεψη και για οσους μπορουν, δυναμικοι στις πραξεις.
Μπορει η εκβαση του Συλλαλητηριου να ειναι αμφιβολη εως αναποτελεσματικη ,ομως αξιζει τον κοπο να ειμαστε εκει,
στηριζοντας την προσπαθεια ενος λαου πολλαπλως ταλαιπωρημενου,
ακομη κι αν οι διοργανωτες ειναι εγκαθετοι ,ακομη κι αν οι ομιλητες ειναι στυλοβατες του συστηματος,
ο σκοπος παραμενει ΙΕΡΟΣ!
Και συμφωνω με τον Αρριωνα που λεει οτι... "ΗΜΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" , " ΑΜΥΝΟΜΕΘΑ ΑΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά...σας προετοιμάζω για το τι θα γίνει αύριο.Μεταξύ μας πρέπει να λέμε αλήθειες και τα πράγματα ως έχουν.
Η Νουδούλα θα στείλει πολύν κόσμο και ανάμεσα σε αυτούς, κάμποσους υποψηφίους για να υποκριθούν ότι είναι κατά της προδοσίας, ενώ στην πραγματικότητα θα πάνε μόνο για διαφήμιση και ψηφοθηρία.
Χωρίς όμως να υπάρχει επίσημο κάλεσμα από το κόμμα, μην κατηγορηθούν για συμμετοχή στα έκτροπα και μην τους κακοχαρακτηρίσουν τα αφεντικά.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους Πασόκους του ΚΙΝΑΛ, τους Λεβεντομαλάκες και λοιπούς ψευδοπατριώτες.
Η Χρυσαυγούλα θα αμολήσει μερικούς από τους αγράμματους εγέρθητου μέσα στο πλήθος να μηρυκάζουν "Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος", μπας και τσιμπήσει κάνα δεκαδικό της μονάδας στις εκλογές.
Τα κουμμούνια θα στήσουνε μια κολώνα κοντά στη Βουλή, όπως πάντα αγκαζέ και με πανίσχυρη περιφρούρηση, ώστε αν χρειαστεί να προστατέψουνε το μαντρί στο οποίο σιτίζονται.
Όλα τα μπλοκ θα σπάσουνε με την πρώτη μολότωφ των αναρχοάπλυτων, που θα έχουνε εντέχνως διασπαρεί μέσα στο πλήθος.
Τελικά, μόλις κλάσει η νύφη, δηλαδή μόλις δώσουν το σύνθημα οι προβοκάτορες, θα σχολάσει ο γάμος.

Με Θεοδωράκηδες, Πατσίκες, Μάνες και Free Hagia Sophia Council, με τριάντα μπανιστάδες ασφαλίτες σε κάθε τετράγωνο κι άλλους τόσους εγκάθετος καθεστωτικούς και με κολώνες από όλα τα προδοτικά κόμματα σε όλα τα μπροστινά μπλοκ, δε μπαίνει φωτιά στα τόπια.
Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι λιγοστοί γνήσιοι Έλληνες εθνικιστές ίσως καταφέρουν αύριο, ν' ανάψουν τη φωτιά στον κάμπο.

Αθηνα είπε...

Εάν οι γραικύλοι αντί να ασχολούνται με Cayennes , ασχολούνταν υπέρ των αρμονικών σχέσεων όλων των Βαλκανικών κρατών, σήμερα, δεν θα είχε δομηθεί η απειλή της "ηλάγρας" εναντίον της Ελλάδος.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ,ουτε φταινε μονο οι Γραικυλοι,που φταινε ,γιατι το γνωριζεις οτι την ευθυνη την εχουν αυτοι που σχεδιασαν της σφαιρες (περιοχες ) επιρροης των Μεγαλων Δυναμεων μετα τον Β'ΠΠ και ειμαι σιγουρη οτι μονο με εναν πολεμο παλι θα γινει καποια αλλαγη ,και δεν ειμαι καθολου σιγουρη ,οτι αυτη η αλλαγη , θα ειναι συμφερουσα για την Ελληνικη επικρατεια και τους Ελληνες.

Ασε που η ταναλια εχει στη μια ακρη τους Βαλκανιους και στην αλλη τους Τουρκους ,και με τους δευτερους "φιλιες" ,εστω και σε πολιτικοοικονομικο επιπεδο, δεν γινονται!

Οσο για τον διαμελισμο των Σκοπιων,αν τελικα γινει, και οταν γινει, οι καλυτεροι πλειοδοτες ειναι οι Αλβανοι και οι Βουλγαροι ,που ειναι τα δικα τους "παιδια" .....εχουν στηριξει και στο παρελθον τους Δυτικους,με τα πολλα ονοματα...,και μισουν αρκετα την Ελληνικοτητα ωστε να θεωρουνται σιγουροι συμμαχοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΗΜΕΙΣ έπρεπε να φανούμε πιο έξυπνοι απο αυτούς.!
Αύριο είναι Κυριακή η Βουλή είναι ΚΛΕΙΣΤΗ.!!
Είναι το ίδιο να φωνάζεις σε ένα σπίτι άδειο, και το ίδιο σε ένα σπίτι που μέσα έχει κόσμο;;;
ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ...ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ, δεν νομίζω να έγινε ΤΥΧΑΙΑ.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


¨ ... ασχολούνταν υπέρ των αρμονικών σχέσεων όλων των Βαλκανικών κρατών." λέγεις Λύκαστρε, αστρογείτον.¨

ΑΙΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Όλα όντως είνε θέμα μεγάλου, ήτοι εμπνευσμένου, ηγέτου, ικανής πολιτικοστρατιωτικής δυνάμεως και εκπολιτιστικής ποιότητος. Ώστε " όταν σπεύδη τις (ο ηγέτης) χώ θεός (λαός) συνάπτεται¨ κατά τον τραγικόν Αισχύλον.
Ηγέτης-σχέδιον (Μέδων) και λαός συγκροτούσι και ενεργοποιούσι τον θεόν-πνεύμα του τόπου, οιοδήποτε όνομα θεού ήθελε τούτο είναι.
Ο δε θεός του περιμεσογειακού ημών χώρου και της ευρω(χ.Αίμου)ασιατικής ενδοχώρας αυτού, εδώ και χίλια έτη περίπου (Φραγκοκρατία), τελεί εν υπνώσει.
Η Ρωμαιοχριστιανική αυτοκρατορία του βυζαντινού ελληνισμού όπως και ο διάδοχος αυτού Οθωμανισμός έως και ο νυν απονενοημένος σημερινός νεοοθωμανισμός του Ερδογάνου αποτυπώνει την δυναμικήν του χώρου-θεού αυτού, του πλέον νευραλγικού σημείου της Μεσογείου και του πλανήτου.
Διότι ήδη επί Βυζαντίου ο χώρος αυτός πολυδιεσπάσθη, κυρίως και αρχικώς, πολιτισμικώς λόγω των συνεχών μετακινήσεων-εισβολών των ασιατικών μογγολικών ορδών, μη δυνάμενος αποκτήσαι την διαφυλετικήν πνευματικήν και πολιτισμικήν ομοιογένειαν, συνέχειαν και ποιότητα εκείνην ήτις εστήριζεν αν και εξησφάλιζεν και την οικονομικοπολιτικήν και στρατιωτικήν ένωσιν και ευρωστίαν των λαών του χώρο αυτού.
Ούτω ο διατλαντικός Βορράς και η ημιασιατική Ρωσία κατέλαβον εκμεταλλευόμεναι τον εξηρθρωμένον και υπανάπτυκτον, οικονομικοπολιτικώς, αυτόν χώρον,
συνθλίβοντες έκτοτε ως μυλόπετραι πάσαν προσπάθειαν απεγκλωβισμού, ομονοίας και χειραφετήσεως του περιμεσογειακού αυτού, ελάσσονος και μείζονος χώρου
επενδύοντες δια του ΄διαίρει και βασίλευε¨ εις τας εθνοφυλετικάς διαφοράς και αγκυλώσεις των ετεροκλήτων φυλετικώς λαών αυτών, (όσον πιο βάρβαροι τόσον πιο κομπλεξικοί, απόλυτοι και διασπαστικοί).
Οι αρχαίοι Μακεδόνες και οι υποτεταγμένοι εις αυτούς ημιβάρβαροι βόρειοι γείτονές των ιδιοφυώς ενεστερνίσθησαν και οικειοποιήθησαν τον πανελλήνιον πολιτισμόν ίνα πραγματοποιήσωσι το παγκόσμιον αυτών όραμα και ο Ρήγας Φεραίος (τηρουμένων των αναλογιών), το ίδιον τούτο όραμα ενεστερνίσθη και επεχείρησεν.
Όραμα ευγενές, ελληνοανθρωπιστικόν και ελευθεροποιόν προ του οποίου ωχριά και υπολείπεται λίαν, τόσον ο φανατικά ζωώδης, ο εβραιογενής θρησκειοκεντρικός Ισλαμισμός όσον και η εξ ίσου εβραιογενής πολιτική θρησκεία του κομμουνισμού, αμφότεραι ιδεολογίαι μίσους, ανελευθερίας, γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων και ως εκ τούτου ατερμόνων διαιρέσεων και υποδουλώσεων των λαών προς τέρψιν και αγαλλίασιν των εκάστοτε κηδεμόνων και εκμεταλλευτών κυριάρχων αυτών.



.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ αυτά χρειάζονταν για το Συλλητήριο.
Η θα σταματήσουμε να αντιδρούμε με τον τρόπο που θέλει το Σύστημα… η θα αντιδράσουμε ΕΚΤΟΣ βαλβίδων εξαερισμού του συστήματος.
Το να κατεβαίνει κανείς στις πλατείες για να διαδηλώνει εδώ και 100 χρόνια αποτελεί πλέον μέρος των βαλβίδων εξαερισμού του συστήματος, ειδικά μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού.Υπάρχουν τρόποι αντίδρασης εκτός υπάρχοντος συστήματος…. Ναπολέων Βοναπάρτης Εγχειρίδιο Πολέμου. !

Ζητείται ηγέτης, για ένα λαό γιγάντων όπου προσπαθούν εδώ και 2500 να τον πείσουν τα βροτοφθόρα κνώδαλα, τα μορμολύκεια του πλανήτου, για το πόσο νάνος είναι. Ζητείται ηγέτης που να συνδυάζει τον άνθρωπο με το κτήνος, την τόλμη με την διορατικότητα, την επιδέξια χρήση βίας και της εξαπάτησης, την απέχθεια προς την ασφάλεια και τα ημίμετρα, την ικανότητα να συνεργάζεται επιτυχώς με ψεύτικους φίλους και αμφίβολους συμμάχους, που θα μεταμορφώνεται σε αλεπού για να ανακαλύπτει τις παγίδες και σε λεοντάρι για να διώχνει τους λύκους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όλα όντως είνε θέμα μεγάλου, ήτοι εμπνευσμένου, ηγέτου, ικανής πολιτικοστρατιωτικής δυνάμεως και εκπολιτιστικής ποιότητος."

Αγαπητέ μου φίλε είτε είσαι στο μυαλό μου, είτε εγώ στο δικό σου...διάβασε πιο πάνω τι έγραψα.." Ζητείται Ηγέτης κ.λ.π "

Μόλις εμφανιστεί ο Ηγέτης τότε όλοι και όλα θα έρθουν στα ίσια τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ασε που η ταναλια εχει στη μια ακρη τους Βαλκανιους και στην αλλη τους Τουρκους ,και με τους δευτερους "φιλιες" ,εστω και σε πολιτικοοικονομικο επιπεδο, δεν γινονται!"

Αγαπητή Αθηνά όταν λέω Βαλκάνιους εννοώ Σέρβους-Αλβανούς-Ρουμάνους-Βόσνιους-Κροάτες-Βούλγαρους ...σίγουρα δεν περιλαμβάνω τους Τούρκους.Αλλά όλους αυτούς τους δώσαμε έτοιμους στο πιάτο στους Τούρκους.!!

Χρόνιες πολιτικές και στρατιωτικές επιλογές της εκάστοτε ηγεσίας της Ελλάδος, επιφέρουν πλέον εθνικές προσβολές και αδιέξοδα προς όλα τα σημεία του πλανήτη. Είναι άγνωστο το γιατί οι «ελληνικές» κυβερνήσεις επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Εξωτερικών, έδωσαν έμμεσα το λιμάνι της Αυλώνας στους Τούρκους… όπως είναι άγνωστο το γιατί οι «ελληνικές» κυβερνήσεις δεν προσπάθησαν ποτέ να συνάψουν κάποια αμυντική συμφωνία με την Βουλγαρία, η την Ρουμανία, ώστε να έχουμε ανάλογη ναυτική βάση στην Μαύρη Θάλασσα, με κοινά ναυτικά γυμνάσια, ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Εδώ και 40+ χρόνια τόσο ο πολιτικός όσο και ο στρατιωτικός κόσμος της Ελλάδος, άφησαν κυριολεκτικά τους Τούρκους να αλωνίζουν στην περιοχή, δίνοντας τον αέρα σε κάθε επιθετική ενέργεια, σε κάθε πρωτοβουλία!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Συνελληνοπόρε, Λύκαστρε!

Προφανώς και δεν χρειαζόμεθα συλλαλητήριον εκατομμυρίων φευγαλέων τουριστών.

Αλλά θέλομεν 50 χιλ. αποφασισμένων ΑΘΗΝΑΙΩΝ και 50 χιλ. ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
μονίμως εγκατεστημένων προ και κύκλω της εβραιοβουλής,
δίκην πλατείας Ταχρίρ Αιγύπτου, μετά εναλλασσομένων ομάδων περιφρουρήσεως και σιτοανεφοδιασμού μέχρι ψηφίσεως του ελληνοκτόνου διαμελιστικού νομοσχεδίου.

Όταν ο κόσμος ιδή κάτι μόνιμον, σημαιοστόλιστον και μη εστημένον εκεί

ΠΙΣΤΕΨΟΝ ΜΕ

θα λάβη θάρρος και αι εκατό χιλιάδες και εν όσω ΜΆΛΙΣΤΑ, αι ειδήσεις και εξελίξεις τρέχουσι, θα γίνωσιν συντόμως εκατομμύρια μαχητών εισβολέων εις την κοινοβουλευτικήν Βαστίλην.

Ούτω συνέβη και εις το Πολυτεχνείον

- ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ

Θα λαμπαδιάση η Αττική και θα πάρουν επαναστατική φωτιά τα ΔΙΕΘΝΉ δικτυομέσα. Ούτω συνέβη και εις πλατείαν Ταχρίρ Καϊρου και επενέβη ο στρατός...

Μιλάμε δια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ επαναστατικήν Κοσμογονίαν παγκοσμίων διαστάσεων.

Διαδοχικαί ΕΚΡΗΚΤΙΚΑΙ επαναστάσεις θα επακολουθήσωσι και συγκλονίσωσι εκ συμπαθείας εις όλον τον πλανήτην.
Ο κοιμώμενος γίγας ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ εξύπνησε και χαράσσει τας νέας ελληνοπνεύστους ιστορικάς συντεταγμένας.
Διότι η Ελλάς εις το θυμικόν της ανθρωπότητος είνε γονιμοποιός επανασταστικός, ελευθεροποιός και ανθρωπιστικός καταλύτης.

ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ

ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΗΜΩΝ ΑΣΤΡΑΨΕΙΕΝ

Η ΔΙΑΚΑΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΙΓΙΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!

ΑΘΗΝΑ είπε...


ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ

ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΗΜΩΝ ΑΣΤΡΑΨΕΙΕΝ

Η ΔΙΑΚΑΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΙΓΙΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!

Γ Ε Ν Ο Ι Τ Ο !