ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρός όλους τους ξερόλες  αναλυτές της κακιάς ώρας, και της κλωτσιάς, σε όλους αυτούς που λένε ..." ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗΣ ΑΠΟΨΗ."


 Να τον πληροφορήσουμε λοιπόν για αυτό που αναφέρει το Σύνταγμα της Ελλάδος για την κύρωση της συμφωνίας,με το Άρθρο 28 παρ. 2.. που αναφέρει, πως για να κυρωθεί η συμφωνία από την Βουλή, θα πρέπει Να ΨΗΦΙΣΤΕΙ από τα ΤΡΙΑ ΠΕΜΠΤΑ του όλου αριθμού των βουλευτών.

Άρθρο 28.2..:εν συντομία: .... «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα ΚΡΑΤΗ ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών".

 Απαιτούνται λοιπόν κατά το Σύνταγμα 180 ψήφοι και όχι απλή πλειοψηφία με 151.
Ακόμα όμως και  300 ψήφους να έπαιρνε ..πάλι θα την ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτήν την προδοτική Συμφωνία.Ας ασχοληθούν- ασχοληθεί καλύτερα με καμμιά διάσωση καρέτας καρέτας και ας αφήσουν όλα αυτά για αυτούς  που μπορούν και ξέρουν.Kαι αφήστε τη σωτηρία της πατρίδος για κάναν άλλο, αυτές είναι δουλειές για άντρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: