ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Αποστολάκης: Όποιος αμφισβητήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα θα λάβει συντριπτική απάντηση

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : .. Αποστολάκης  : «Ο εθνικός μας εναέριος χώρος, τα χερσαία σύνορα και θαλάσσιος χώρος προστατεύονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και αυτό το έχουμε αποδείξει. Όποιος αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα λάβει άμεσα συντριπτική απάντηση ».
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :  Mα τι στύλ! Τί θάρρος ! Τι ογκόλιθος πολιτικής !
Τι τρόμο επέφερε στους εχθρούς της Ελλάδος ! Τόσο που οι επίβουλοι άρχισαν να αναφωνούν ακαταλήπτως την ρήσιν : χεστήκαμεν οπού 'κλαναν στου Καγιαμπή τ' αλώνι.!
Πως να μην  πάρουν  στο ψιλό τις απειλές σας οι Τούρκοι κύριε Υπουργέ, όταν η υπογραφή σας φιγουράρει φαρδιά πλατιά στον προδοτικό νόμο κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.! Έχουν λυθεί από τα γέλια.!
Πάλι καλά που δεν σας έστειλαν για κάζο οι Τούρκοι στο μέιλ σας το τραγουδάκι ενός..... Γερμανού...κρουαζιέρα θα σε πάω !
Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στη Βουλή.
«Ο εθνικός μας εναέριος χώρος, τα χερσαία σύνορα και θαλάσσιος χώρος προστατεύονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και αυτό το έχουμε αποδείξει. Όποιος αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα λάβει άμεσα συντριπτική απάντηση» είπε ο κ. Αποστολάκης, προσθέτοντας ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση».

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Σταμάτη, σχετικά με τις πτήσεις δύο πολεμικών αεροσκαφών κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΥΠΕΘΑ καθώς και για την πτήση του Πάνου Καμμένου με ελικόπτερο πάνω από τα Ιμια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι τα δύο πολεμικά αεροσκάφη συμμετείχαν σε εκπαιδευτική αποστολή και ότι η πτήση τους πάνω από το Πεντάγωνο δεν παραβίασε την αποστολή τους.
«Δεν τέθηκαν εκτός επιχειρησιακής ετοιμότητας τα δύο αεροσκάφη. Η πτήση ήταν στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής πτήσης και πέρασε πάνω από το Πεντάγωνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα» είπε.
Αναφορικά με τις πτήσεις του κ. Π. Καμμένου είπε «ο κ. Καμμένος είναι πιλότος ελικοπτέρου. Ξέρει να πετάει το συγκεκριμένο ελικόπτερο και δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας».

ΠΗΓΗ 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με τετοιο γενναιο στρατο η στοα θα δοξασθη

ΑΡΡΙΩΝ είπε...

Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα
αρχίζουν τα παράλογα

Με λένε Αποστολάκη
(που βγαίνει απ' το γατάκι)

Περνάω και σφάζω,
κλάνω και διατάζω,

Το Ράιχ υπηρετώ
τους Έλληνες πηδώ.

Έλληνες δοξάστε με,
Μακεδόνες, (ελευθέρως), κλάστε με!

(Χε, χε. Λέμε και καμιά μαλακία τώρα
πλένοντας τους λαθροκαμπινέδες
έτσι για να περνά η ώρα...)

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατός, μιά χαρά ανύποπτα παιδιά είναι. Ο Τελχίνας στρατηγός θα είναι σύντομα το πρόβλημα και το Εριχθόνιο αφεντικό του.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος με χαμηλά αυτιά παρουσιάζει έντονη ανεπάρκεια στον ρυθμό λήψης πληροφοριών. Τελείως ακατάλληλος για επιτελική ή πολιτική θέση. Αν του δοθούν πολύ γρήγορες οδηγίες χάνεται παντελώς.
Γίνεται εύκολα πιστός ακόλουθος!!!.
Eίναι όμως καλός «μοναχικός λύκος», τύπου RAMBO ή γίνεται μοναχός.


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Σήμερα τα νεώτερα: οι τούρκοι κόβουν βόλτα στα Ίμια και μάλιστα από χθες φωτογραφίζονται ανεβάζοντας τις φωτο στο διαδίκτυο και γελάνε περιμένοντας να ισοπεδώσει την νησίδα ο καρεκλοκένταυρος καραβανάς...[όποιος σκέφθηκε την λέξη "καραβανάς" κάτι σε αποστολάκη θα σκεφτόταν]
Βέβαια δεν προλαβαίνει για βομβαρδισμούς σήμερα γιατί ασχολήθηκε να απαγορέψει την συγκέντρωση στο πολεμικό μουσείο των Μακεδόνων!
Μάλιστα παρακολουθεί στενά το θέμα, μην τυχόν πάνε και κάνουν την εκδήλωση σε άλλο μέρος για να το απαγορέψει ξανά, οπότε οι βομβαρδισμοί αναβάλλονται...
Α.Α.