ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Μήνυμα Αποστολάκη από την Χίο για εθνική συνεννόηση

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γελάνε και οι πέτρες με τον καραγκιόζη Αποστολάκη.Βγήκε να μας πει ότι... "οι στιγμές είναι κρίσιμες".!!!Ποιος ο Αποστολάκης ;;Για να ξέρουμε για ποιόν μιλάμε, ο Αποστολάκης είναι αυτός, που έβαλε τον Ανθύπατο Πάϋαττ στην Αίθουσα Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ.Εκεί όπου δεν είχε καταφέρει να μπεί, ούτε ο Βαν Φλήτ του "στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας".
Στη Χίο μετέβη σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου παρέστη στην τελετή αποκαλυπτηρίων ομοιώματος του θωρηκτού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ», που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου. Το ομοίωμα αποτελεί προσφορά του κοινωφελούς ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Αποστολάκης συνεχάρη το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» τόσο για τις πρωτοβουλίες του σχετικά με τη διατήρηση των ναυτικών παραδόσεων και τη συμβολή του στην ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης της νεολαίας όσο και για τη δημιουργία του πρώτου ιδιωτικού Μη Κερδοσκοπικού Επαγγελματικού Λυκείου Ναυτικής Κατεύθυνσης που λειτουργεί στη χώρα, -το «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» στη Χίο- εκφράζοντας την ευχή η εν λόγω πρωτοβουλία να βρει μιμητές.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Χίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε την ανάγκη ενότητας και εθνικής συνεννόησης. «Κατόπιν του τιμητικού καλέσματος του κ. πρωθυπουργού, αποδέχθηκα όπως αναλάβω την πολιτική ευθύνη της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι ως στρατιώτης έχω μάθει να υπηρετώ την πατρίδα και να μην αποφεύγω το καθήκον, όσο βαρύ και δύσκολο και αν είναι. Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα το κάνω μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Οι στιγμές είναι άλλωστε κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση» ανέφερε.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι εδώ, είναι δυνατές, είναι αξιόπιστες, και είναι έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους στο ακέραιο και να προασπίσουν την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας ψηλά τη σημαία της αποτροπής, της ισχύος και της υπερηφάνειας, ώστε να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή ευθύνης της πατρίδας μας».

«Θα πράξω ό,τι είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και την ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και πάροχο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Για αυτό, άλλωστε, ασκούμε ενεργή στρατιωτική διπλωματία, έχοντας αναλάβει έναν ρόλο κλειδί στην προώθηση αμυντικών συνεργειών και πρωτοβουλιών ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια» κατέληξε ο κ. Αποστολάκης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Χίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τα πληρώματα επιφυλακής SAR των SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, το παράκτιο περιπολικό «ΣΤΑΜΟΥ» του Πολεμικού Ναυτικού, τα πλοία του Λιμενικού Σώματος ΠΛΣ-171 και Ν/Γ 578 και την έδρα της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, συνοδευόμενος -κατά περίπτωση- από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη και τον αρχηγό του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη.

8 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ είπε...

Ποιος θα πει σ'αυτον τον καλοπληρωμενο προδοτη ,
οτι η Μακεδονια ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,
αν οχι ΕΜΕΙΣ!
Ποτε θα ακουσει την καμπανα της καταδικης του,
αν οχι ΤΩΡΑ!
Καποιοι αυτη την στιγμη μπροστα στη Βουλη δινουν τον αγωνα τους,κι ας φαινεται αδικος ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Καποιοι ακομη κι αν δεν μοπορεσαν να ειναι εκει,συμμετεχουν ΕΝΕΡΓΑ απο 'κει που βρισκονται.
Καμμια ευχη....καμμια προσ-ευχη...καμμια ΙΑΧΗ ...δεν πεφτει κατω, συσωματωνονται και δομουν οτι αποδομηθηκε!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ο ελληνικός λαός ευρίσκεται αποσυντετονισμένος τελών εν πλήρει εθνική
καταστολή, τη επιδράσει του σκληρού ναρκωτικού της 45ετούς δημοκρατικής Κίρκης.

Ο Οδυσσεύς κινείται εισέτι εις αχαρτογράφητα νερά.

Ο κάθε Αποστολάκης εστί εικονικός ηγέτης ενός απεθνικοποιημένου ευνουχισμένου στρατού όστις παρεδόθη αμαχητί, υπούλως και κοινοβουλευτικώς, εις, και διοικείται έμμεσα από - τα κατοχικά ξένα κέντρα αποφάσεων.
Δι ό και ούτε έν αερόστατον δεν δύναται αυτοβούλως το έθνος σηκώσαι δια την φοβέραν έστω προς Αλβανοκατσαπλιάδες και Μαϊμουδόνες, πολλώ δε μάλλον μια ναπάλμ στην προδοτοβουλή, για την καημένη τη μάνα του αφιερωμένη...

Εν τούτοις ο αγών των γενναίων
και το ισόθεον κάλλος της αρετής των ηρώων ανατέλλει
εκεί όπου η κούρασις των πολλών νυχτώνει.




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ και φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ συμφωνώ σε ότι έγραψες.
Αυτό που έχουμε δεν είναι Στρατός αλλά το Λύκειο Ελληνίδων κάνοντας την δουλάρα στον κάθε εισβολέα.
Ποτέ στην ιστορία της Ελλάδος, δεν ανέστησαν σε κάποιο ξεπούλημα οι δειλοί καραβανάδες της ηγεσίας.
Το '40 σχεδίαζαν κρυμμένοι στα λαγούμια της Μ. Βρετανίας να ρίξουν 5 τουφεκιές για τη τιμή των όπλων και σώσανε την παρτίδα οι απλοί φαντάροι και 2 τρελοί πραγματικοί ηγέτες, ένας Μανιάτης και ένας Ευρυτάνας.

Όταν προδίδετο η Κύπρος, αυτοί περίμεναν την άδεια από τις πρεσβείες για να στήσουν Χούντα.
Και με τον Αττίλα, βάλανε την ουρά στα σκέλια και εγκατέλειψαν τα αδέρφια μας στη μοίρα τους.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αυτος που βρισκεται σε Εθνικη καταστολη ειναι ο Ελληνικος Στρατος και οχι ο Ελληνικο Λαος!
Και δεν εννοω τους απλους στρατιωτες ,αλλα τους βαθμοφορους τους.

Οπως το ιδιο βρισκονται σε Εθνικη καταστολη και ολοι οσοι βρισκονται σε ισχυροτερη θεση ,απο τον απλο Λαο ,και θα μπορουσαν κατι να πετυχουν για την βασανιζομενη Ελλαδα!
Δεν ειναι κουραση αυτο που βλεπεις ουτε λιγοψυχια , ειναι απογοητευση και μελαγχολια για τους "Ηρωες" που δεν εμφανιζονται και τους γενναιους που δεν ηγουνται, σ'αυτον τον ανισο αγωνα της εξαγορας και της προδοσιας.


Υ.Γ. Ναπαλμ στην προδοτοβουλη....χμμ καθολου κακο!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτος που βρισκεται σε Εθνικη καταστολη ειναι ο Ελληνικος Στρατος και οχι ο Ελληνικο Λαος!"

Αγαπητή Αθηνά ...δεν θα το έλεγα καταστολή, η λέξη που ταιριάζει στα χάλια του "Ελληνικού"* Στρατού είναι...ΕΙΣΟΔΙΣΜΌΣ .
Εισοδισμός λέγεται και υπονόμευση του εχθρού εκ των έσω.
Το Ελληνικός το έβαλα σε εισαγωγικά διότι οι Αλβανοί σε λίγο θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους Έλληνες φαντάρους.Χώρια που υπάρχουν και Αλβανοί βαθμοφόροι....Αλβανός ήταν ο Αρχηγός των Ευελπίδων της Τάξης του 2017.!!

ΑΘΗΝΑ είπε...

..Αλβανός ήταν ο Αρχηγός των Ευελπίδων της Τάξης του 2017.!!

Καλα εχουν ξεπερασει τον εαυτο τους!
Ομως τα κακως κειμενα τα εχουμε πει ,ξαναπει και ομολογησει ,
τωρα πια πρεπει να εστιασουμε στην επιλυση τους.
Οσο δυσκολο και επωδυνο κι αν ειναι αυτο.
Καλη η πληροφορηση , καλη η αναλυση , καλη και η εκτιμηση των αιτιων των δεινων,
αρκει ολα αυτα , να οδηγουν σε συμπερασματα δρασης ,σε σχεδιασμους αντιστασης ,σε συσπειρωσεις Εθνικες που μπορουν να λυγισουν
τα σιδερα που μας φυλακιζουν.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Υπάρχει λοιπόν ένας πυρήνας συσπείρωσης κάποιων ανθρώπων ώστε να μπορέσει να παραχθεί ωφέλιμο γεγονός....




Ανώνυμος είπε...

Κρητη μου ομορφο νησι
κρητη λεβεντογεννα
πες μου πως εκανες αυτον πουναι πουτανας γεννα?