ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ...17 ΙΟΥΝΙΟΥ..

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΤΙΣ 25°53' ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ..ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ..ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΞΟΤΗ ..ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΕΙ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ.
 ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ..ΙΣΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ..ΘΑΝΑΤΟΙ..ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ..ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ..ΕΝΤΑΣΕΙΣ .

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...17 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ.


Με Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη..ξεκινά η εβδομάδα..και ενώ το φεγγάρι ζητά ξεγνοιασιά και χαρά..ο Ερμής και ο Άρης με τις αντιθέσεις με Κρόνο Πλούτωνα καθιστούν το κλίμα άκρως πολεμικό..εκρηκτικό..εκδικητικό!!!
 Πολλές πιέσεις και προσοχή σε ατυχήματα σε σχέση με φωτιά..πυρκαγιές...μετά τις πλημμύρες του Ποσειδώνα..
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Κρόνο..προσπαθεί να εξυψώσει κάποια υψηλά ιδανικά....και να ηρεμήσει κάπως τους εμπλεκόμενους..μάταια όμως..μικρή η βοήθεια.
21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο..το θερινό ηλιοστάσιο ..δείχνει ότι ξεκινά το καλοκαίρι και επισήμως.Την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας ξεκινά την αναδρομή του..Τους επόμενους 3 μήνες καλύτερα μην πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: