ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τουρκία: Μέσω των χαμηλών τόνων “κρύβει” απόγνωση για ΗΠΑ, F-35, S-400…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα κατεβάσουν ακόμα περισσότερο τους τόνους τα μογγόλια.!! Όπως πολλάκις έχουμε πει, δεν θα δούνε ούτε F-35 αλλά ούτε και S-400. Για να πούμε και λίγα πράγματα για το θέμα με τους S-400 διότι διαβάζω πολλά τρελά όπως..." αν τα πάρουν οι μόγγολοι θα κλειδώσουν όλο το Αιγαίο"....και...." θα μας ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ τα αεροπλάνα " , και τα περισσότερα Μ.Μ.Ε έχουν τρομοκρατηθεί όπως τότε με το θέμα με τα F-35.!! Ναι οι S-400 είναι ξεκάθαρα το καλύτερο αντιαεροπορικό σύστημα στον κόσμο. Και είναι κορυφαίο στην κατηγορία του.....αλλά...το ξέραμε ότι κάποια στιγμή τα μογγόλια , θα κινούνταν προς την απόκτηση αντίστοιχου σύγχρονου οπλικού συστήματος, από την στιγμή που απέσυραν τα ΜΙΜ-14 NIKE Hercules. Και μάλιστα το καθυστέρησαν αρκετές δεκαετίες, αυτό το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι τα μογγόλια, τελικά επέλεξαν ένα σύστημα "ακατάλληλο" γι'αυτους . Η γεωγραφία είναι τέτοια, που δεν ευνοείται η Τουρκία. Μπροστά από τα παράλια της, υπάρχουν χιλιάδες ορεινοί όγκοι από τα ελληνικά νησιά, κάτι που περιορίζει δραστικά τον εντοπισμό των Τουρκικών ραντάρ, καθώς δημιουργούνται τεράστιοι νεκροί τομείς.Η σφαιρικότητα της Γης, δημιουργεί επίσης νεκρούς τομείς στα ραντάρ.Η πρόσκτηση των στόχων βασίζεται κατά κύριο λόγο στα 4 ραντάρ 92N6E, ένα ανά κάθε πυροβολαρχία. Τυχόν εξουδετέρωση τους, αχρηστεύει εν πολλοίς όλο το σύστημα. Και οι S-400 λόγω Ρωσικής προέλευσης, δεν δύναται να διασυνδεθούν με άλλα Νατοικά συστήματα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αδυναμία διασύνδεσής του με τα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και τα ΑΣΕΠΕ Ε-7Τ, που λόγω της φύσης τους (αεροπορικά μέσα), θα κάλυπταν τους νεκρούς τομείς των επίγειων ραντάρ του συστήματος. Και άλλα πολλά που δεν θα ήθελα τώρα να επεκταθώ περισσότερο.
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αποκρίθηκε σήμερα με χαμηλούς τόνους σε ένα σχέδιο των ΗΠΑ να το απομακρύνει από το πρόγραμμα κατασκευής των μαχητικών αεροσκαφών F-35, λέγοντας ότι και οι δύο πλευρές επιδιώκουν μια λύση, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).
Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν έστειλε επιστολή στον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ την Πέμπτη, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή, όπου περιγράφει τα βήματα που θα λάβει η Ουάσινγκτον τις επτά επόμενες εβδομάδες για την απομάκρυνση της Άγκυρας από το πρόγραμμα, με σκοπό να τερματίσει τη συμμετοχή της έως τις 31 Ιουλίου.
Το υπουργείο Άμυνας στην Άγκυρα παραδέχθηκε απλώς ότι έλαβε την επιστολή για την οποία είπε ότι «καλύπτει θέματα άμυνας και ασφάλειας μεταξύ των δύο χωρών», χωρίς να κάνει άμεση αναφορά στο πρόγραμμα των F-35.

Αναφέρει σε μια δήλωση πως «η επιστολή εκφράζει την προσδοκία ότι θα εξευρεθεί λύση στα υπάρχοντα προβλήματα στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής σχέσης και ότι θα συνεχιστεί η συνολική συνεργασία σε θέματα ασφαλείας, και τονίζει τη σημασία να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις».
Η Τουρκία παραμένει αμετακίνητη στη θέση της να προχωρήσει κανονικά με τα σχέδια για την αγορά του αμυντικού πυραυλικού συστήματος S-400 από τη Ρωσία, με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει ακόμη και την περασμένη Τρίτη πως «αποκλείεται» η Άγκυρα να υποχωρήσει από τη συμφωνία που προκάλεσε εντάσεις με την Ουάσινγκτον, σύμμαχό της στο ΝΑΤΟ.
«Έχετε ακόμη την επιλογή να αλλάξετε πορεία για τους S-400», γράφει ο Σάναχαν στην επιστολή του. Το πρώτο βήμα των ΗΠΑ θα είναι να μην προσκληθεί η Τουρκία σε ένα στρογγυλό τραπέζι για τα F-35 την ερχόμενη εβδομάδα στο Βέλγιο. Οι Τούρκοι πιλότοι που εκπαιδεύονται στα F-35 θα πρέπει να φύγουν από τις ΗΠΑ έως τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα πάντα με το DPA.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

18 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Την δουλειά του εκφοβισμού Λύκαστρε την κάνουν.

Ο πόλεμος είναι κακός ας μοιράσουμε το αιγαίο για να μην σκοτωθούμε ,αυτή είναι η επωδός ,ο τρόπος που θα αρχίσει να παρουσιάζεται η υποχώρηση μας στα εθνικά ,ωωω συγνώμη ήμουν επιεικής με την λέξη υποχώρηση ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ .

Τι ωραία το πουλάν οι δημοσιογράφοι από εδώ, που πληρώθηκαν για να παρουσιάσουν τα μνημόνια ως σωτηρία .

Τρόμος και φόβος σε ημερήσια διάταξη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα....καθόλου κακός δεν είναι ο πόλεμος.!! Αν ήταν κακός το Σύμπαν θα τον είχε καταργήσει, αλλά δεν το κάνει. Αν θέλουν να μοιράσουμε κάτι...ας ξεκινήσουν από τα μέχρι τώρα δικά τους.!!! Τι θα λέγανε να μοιράσουμε την Μ.Ασία η μάλλον πιο ορθά ΙΩΝΙΑ;; Νέα ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΥΠΑΡΞΟΥΝ.!!Αυτό θα πρέπει να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους , τόσο τα μογγόλια όσο και οι ανθέλληνες πολιτικοί που βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα. Μην διανοηθούν να πιστέψουν ότι θα δημιουργήσουν κάτι από κοινού με τους Τούρκους για να μας καθίσουν σε κανένα σκαμνί σε καμία ΛΩΖΆΝΗ...για να γίνει μοιρασιά στο Αιγαίο.!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Τι ωραία το πουλάν οι δημοσιογράφοι από εδώ, που πληρώθηκαν για να παρουσιάσουν τα μνημόνια ως σωτηρία

Η δημοσιογραφία στην νεότερη χώρα των Ελλήνων, έχει ξεφύγει από τα όρια της αλητείας!... και περιπλανιέται πλέον στην μεγάλη χώρα των πρακτόρων.Μέσω της προπαγάνδας και του δόλου χρησιμοποιούν τον φόβο και την ελπίδα σε ένα σύνολο από αίολες ενοχές, και πλαστά αντίθετα... ώστε για άλλη μια φορά να παραπλανήσουν τον λωτοφάγο κάτοικο της χώρας των Ελλήνων.

...'Εάν φύγουμε από το € θα καταστραφούμε!... θα πτωχεύσουμε!... θα υποστούμε μια δεύτερη μικρασιατική καταστροφή!"... θα... θα... θα...

Βεβαίως οι λωτοφάγοι της χώρας των Ελλήνων δεν πτώχευσαν μέσα στην δραχμή... αλλά μέσα στο €, και οπωσδήποτε τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, πριν μας βάλλον στο € το 2002, δεν μας ενημέρωσαν για το τι θα υποστούμε μέσα στο €.. παρ' όλα αυτά τολμάνε να μας ενημερώνουν για το τη τυχών θα πάθουμε αν πάμε στην δραχμή, που ομολογουμένως δεν είχαμε πτωχεύσει!!!Τολμάνε να μας ενημερώνουν...ότι αν δεν καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν.!!

Και μετά αφού διαμορφώσουν κλίμα... φόβου και πλαστού πανικού δια της συγχύσεως και της παραπλάνησης (στοιχεία του πολέμου)... μας λένε από ραδιοφώνου και τηλεοράσεων, γελώντας σαρδόνια... ως απόδειξη της επιτυχίας τους: ..."Δυστυχώς θα έρθουν σκληρότατα μέτρα!"... " Οι Τούρκοι θα κάνουν θερμό επεισόδιο.."

Εμείς συμφωνούμε στο να έρθουν σκληρότερα μέτρα... όσο ποιο σκληρά οικονομικά μέτρα, τόσο ποιο καλά. Ναι ας ανοίξουν την πόρτα της Κόλασης οι Τούρκοι...Μέχρι οι λωτοφάγοι της χώρας των Ελλήνων, τολμήσουν να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους. Αν πάλι οι λωτοφάγοι δεν τολμήσουν να αναλάβουν την ζωή τους... τότε θα πεθάνουν στην απόλυτη σιωπή και ησυχία χωρίς να ταράξουν καθόλου το πέρασμα της ιστορίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε "Ο πόλεμος είναι κακός" αυτό θα το επικαλεστούν αυτοί για να
μας πείσουν.

Παρ' ότι γυναίκα ,εδώ και χρόνια λέω πως ο πόλεμος είναι αυτός που θα καθαρίσει
και θα ξανά ρυθμίσει τα πράγματα στο σημείο που τα έχουν οδηγήσει .

Σίγουρα δεν πρέπει να ξανά βρεθούμε στην μειονεκτική θέση να περιμένουμε βοήθεια από τους συμμάχους,Να ελπίζουμε πως άλλοι θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα προβλήματα μας
με τους γείτονες που μας φύτεψαν.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Καμία χώρα που δεν έχει δικό της νόμισμα δεν μπορεί να ασκήσει οικονομική πολιτική

κυρίως όμως είναι υπόδουλη σε ξένα συμφέροντά ,που την άγουν και την φέρουν έτσι
ώστε να έδραιώσουν τα συμφέροντα τους .

Οι Τούρκοι είναι για την Ελλάδα ,ότι ήταν ο μπαμπούλας των παιδικών μας χρόνων,που μετουσιωνόταν σε φόβο ικανό να μας κρατήσει ήσυχους .

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν σε μερικές από αυτές τις εξορμήσεις τους είχαμε ρίξει
εντός των χωρικών μας υδάτων κανά διό πετούμενα .

Έτσι η αλλιώς βρεγμένοι ήμαστε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MAKEΔΟΝΙΣΑ : Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν σε μερικές από αυτές τις εξορμήσεις τους είχαμε ρίξει
εντός των χωρικών μας υδάτων κανά διό πετούμενα .
Έτσι η αλλιώς βρεγμένοι ήμαστε

Ποιος να δώσει την εντολή για κατάρριψη;;;Οι Εβραιογενείς που μας κυβερνάνε δεκαετίες και δεκαετίες;; Αλλά θα μου πεις στα Ίμια...οι προδότες πολιτικοί έδωσαν εντολή να πούνε ότι την σημαία "την πήρε ο άνεμος".!!! ΈΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τα στελέχη που βρέθηκε πάνω στο νησάκι εκείνο το βράδυ...δεν είχε την τόλμη έστω για την τιμή των όπλων να ρίξει μια σφαίρα;;; Ούτε μια σφαίρα ΔΕΝ έριξαν.!!! Απορώ μετά ου γύρισαν πως κοιτούσαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Αρκούσε να έριχναν έστω μια σφαίρα...αντ'αυτού τα μάζεψαν σαν βρεγμένος γάτες και γύρισαν πίσω με την ουρά στα σκέλια. ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ σε εντολές ΠΡΟΔΟΤΩΝ και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!

Συμπέρασμα.....κάποιοι την φοβούνται την "βροχή"....φοβούνται για την θέση τους.....για τον βαθμό τους....για , για για.
Δεν μιλάω για τσαμπουκάδες , για τους τσαμπουκάδες που κάνουν τα μογγόλια....αλλά μιλώ για νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ.!!Πρωτοβουλία κινήσεων. Νοοτροπία νικητή παντού από Έβρο μέχρι Καστελλόριζο. Ούτε μισό βήμα πίσω. Με οποιοδήποτε κόστος. Γάζωμα και συλλήψεις σε όποιο τουρκικό ψαροκάικο παραβιάζει Ελληνικά ύδατα, εγκλωβισμοί με αντιαεροπορικά κάθε τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους και καταρρίψεις, επέκταση στα 12 μίλια, χάραξη ΑΟΖ με Αίγυπτο και Κύπρο.

Αν στην πρώτη παραβίαση από αυτούς είτε του εναέριου ελληνικού χώρου, είτε του θαλάσιου...τους καταρρίπταμε τότε κανά δυο αεροπλάνα, και τους βυθίζαμε καμιά 3 πλοία, τώρα τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Αν την βραδιά των Ιμίων....τα στελέχη που ήταν επάνω στο νησάκι, έλεγαν ότι ο αέρας έκανε παρεμβολές στον ασύρματο...και δεν "άκουγαν" λόγο κακοκαιρίας τις εντολές...και τα κάνανε πουτάνα, και σκοτώνανε μερικούς τούρκους...ακόμα και να τους περνούσανε στρατοδικείο, το χρέος τους στην πατρίδα θα το είχαν κάνει.!!! Οι τούρκοι...τότε ήταν σε μειονεκτική θέση για να το τραβήξουνε στα άκρα, θα καθότανε στα αυγά τους ήσυχοι για δεκαετίες. Λίγες σφαίρες μόνο χρειάζονταν...για να έχουμε ηρεμία στο Αιγαίο για δεκαετίες.!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αυτά είπε ο Κατρούγκαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή

¨"Ξέρει η Τουρκία, δεν υπάρχει σενάριο πολέμου που να κερδίζεται στο Αιγαίο, είναι χαμένη υπόθεση ο πόλεμος και για τις δύο πλευρές. Εμείς είμαστε φιλειρηνική δύναμη και αυτοί όμως αντιλαμβάνονται το τεράστιο κόστος που θα έχει”."

Επειδή πρέπει να εδραιωθεί καλά στην συνείδηση όλων πως είμαστε χαμένοι
αν κάνουμε κάτι, αλλά και ασφαλείς επειδή βασιζόμαστε στην κατανόηση των απέναντι .

Αφού έσωσε τα ταμεία και τα οργάνωσε όλα για το καλό μας .
Ήρθε η σειρά να σώσει την χώρα από τον πόλεμο ,αυτό το έκτρωμα σκέψης έχει βήμα στο ραδιόφωνο ,την τηλεόραση ,περιπλανώμενος μεταφορέας
ανήκουστων τοποθετήσεων και απεριόριστου τρόμου .

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Από δημοκρατικής μεταπολιτεύσεως (1974)και εντεύθεν
η εθνική φωνή της Ελλάδος προδοτικώς-συνταγματικώς-κοινοβουλευτικώς εσίγησεν, η εθνική οικονομία εναρκοθετήθη και η εθνική ιστορία αυτής σιωπηρώς κατηργήθη αντικατασταθείσα υπό της απεθνικοποιημένης αριστεροκομμουνιστικής ως εξυπηρετούσης τα ξένα και μόνον ανθελληνικά συμφέροντα. Ωσαύτως ο εθνικός στρατός και η εθνική άμυνα παρημελήθησαν και ητόνισαν, ηττοπαθώς και εσκεμμένως.

Επιβέβληται ημίν και εξακολουθεί
επικρεμαμένη εφ' ημών ώσπερ Δαμόκλειος σπάθη
άτυπος και ληστρικώς στυγνή,
ευρωγερμανική οικονομικοπολιτική κατοχή.

Καλήν εθνικήν αφύπνισιν, εξέγερσιν και ολοκλήρωσιν, Έλληνες!

Στέργιος Ζ. είπε...

Καλησπέρα νεοφίλοι μου,

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα γίνει τίποτα, είναι μια
παρτίδα πόκερ που η τουρκία έχοντας μπροστά της πολύ
περισότερες μάρκες, μας μπλοφάρει.

Ο πόλεμος, αν γίνει, θα είναι 2-3 ημερών αεροπορικών
βομβαρδισμών, δεν μπορούν να μας πάρουν νησί και
η Θράκη μας είναι φρούριο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ Στέργιε...κατά αρχήν να σε καλωσορίσω στο ιστολόγιο μας. Εύχομαι να έχεις δημιουργικές συζητήσεις τόσο με τον ομόθυμο και αγαπητό ΑΡΡΙΩΝ όσο και με τους άλλους σχολιαστές. Έχεις δίκιο όταν λές ότι είμαστε ενδιαφέρων ιστολόγιο....η διαφορετικότητα μας σε σχέση με τα άλλα ιστολόγια, είναι ότι ναι μεν ανεβάζουμε θέματα της επικαιρότητας , αλλά πάντα υπάρχει σχολιασμός από το ιστολόγιο, το οποίο δίνει μια διαφορετική "εικόνα" στα γεγονότα. Όχι την καθεστωτική άποψη των Μ.Μ.Ε αλλά ....αυτό που κρύβεται στο βάθος , και είναι η ουσία.!!Επίσης εδώ θα βρείς τους πνευματικούς "καρπούς" και κείμενα του φίλτατου ΜΕΙΔΙΑ και ΑΡΡΙΩΝ....όσο και κάποια δικά μου κείμενα.

Είμαστε λίγοι, και καλοί όσοι σχολιάζουμε εδώ....άσχετα αν μας διαβάζουν πολλοί και από πολλές και διαφορετικές χώρες.Τώρα για αυτό που έγραψες για την Τουρκία...η Τουρκία στο παρελθόν, έχει δείξει πως δεν είναι "τρελή". Στην Τουρκία αρέσει το υπολογισμένο ρίσκο (calculated risk). Επίσης, η Τουρκία έχει ζυγίσει την Ελλάδα και έχει δει πως η Ελλάδα, όταν η κατάσταση φτάνει στο αμήν, τελικά κάτι δίνει στην Τουρκία, χωρίς ντουφεκιά. Επίσης η Τουρκία απο ανέκαθεν "δαγκώνει" όταν τα αφεντικά της την αφήνουν και της λένε να "δαγκώσει". Πάντα εκ του ασφαλούς η Τουρκία...κάνει ότι κάνει.

Στα Ίμια, η Τουρκία πάλι διαπίστωσε, πως η Ελλάδα προτίμησε να πει πως τη σημαία την πήρε άνεμος, από το να κλιμακώσει. Χώρια τη σύγχυση στη λήψη αποφάσεων στην ελληνική πλευρά, χώρια που αποκοίμισε το ελληνικό ναυτικό, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες μανούβρες με τα πλοία της, ώστε να μη δουν τα ελληνικά πλοία την τουρκική άκατο.
Στην Ελλάδα, έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα με τίτλο "φόβος για θερμό επεισόδιο", "ανησυχία στην Αθήνα", "ο Έλληνας υπουργός μετέφερε τις ελληνικές ανησυχίες στις ΗΠΑ". "Να βάλει ο Θεός το χέρι του μη γίνει τίποτα". Οι Τούρκοι κάνουν τέτοιες ανακοινώσεις; Όχι. Λένε "καθίστε καλά, γιατί θα σας τσακίσουμε". Γιατί πλέον, έχουν μάθει πως και με την απειλή μόνο, υπάρχουν καλές πιθανότητες είτε να πάρεις κάτι είτε να αποτρέψεις την Ελλάδα από το να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά της.

Μια κρίση, δεν είναι καν απαραίτητο να εξελιψθεί σε πλήρης έκτασης πόλεμο. Μπορεί να μείνει τοπικά περιορισμένη. Αυτό που θέλουν οι Τούρκοι είναι να μας πάνε σε κάποιο διεθνές δικαστήριο...οπού εκεί σίγουρα θα έχουν κέρδος.!!

Στέργιος Ζ. είπε...

Σε ευχαριστώ για την υποδοχή,

Εκ πρώτης όψεως σας βρίσκω σωστούς σε όλα τα άρθρα
και θέσεις (δεν τα διάβασα όλα), αυτό που νομίζω
λείπει, ίσως έρθει (δεν ξέρω πόσο καιρό έχετε
το ιστολόγιο), είναι η αντιπαράθεση,
η διαφορετική γνώμη!

Δλδ, χρειάζοντε ένας δύο λακαμάδες να σπάμε πλάκα,
να ανεβαίνουν οι επισκέψεις και τα σχόλια!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Λεοντόθυμε Στέργιε.

Προφανώς το ιστολόγιον ενδείκνυται προς το παρόν για την VIPS (ΟΛΎΜΠΙΑΝ) εθνικοφροσύνην. Χα, χα.
Υπομονή...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σεβαστέ Αρρίων το παρόν ιστολόγιο ενδείκνυται μόνο για VIPS προσωπικότητες σαν και εμάς.!!!χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Στέργιος Ζ.
Δλδ, χρειάζοντε ένας δύο λακαμάδες να σπάμε πλάκα,
να ανεβαίνουν οι επισκέψεις και τα σχόλια!


Πιστευεις οτι αυτος ειναι ο σκοπος του συγκεκριμμενου ιστοτοπου;
Nα "πυροβολει " τους "λακαμάδες" προς τερψιν των "αφυπνισμενων" ;
Mηπως με μια δευτερη αναγνωση ...κατανοησεις καλυτερα το ζητουμενο,
γιατι με την πρωτη κατι σου ξεφυγε !


Ο/Η ΑΡΡΙΩΝ
το ιστολόγιον ενδείκνυται προς το παρόν για την VIPS (ΟΛΎΜΠΙΑΝ) εθνικοφροσύνην. Χα, χα.
Υπομονή...


Δηλαδη , αργοτερα θα αλλαξουν τα πραγματα ,θα μπορουν να γραφουν και οι λακαμαδες που αντικεινται στην εθνικοφροσυνη;
Πραγματικα ανυπομονω..για το ματς!
Μπραβο..μπραβο ,αναμενουμε σαρωτικες αλλαγες!!







ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 11 Ιουνίου 2019 - 11:33 μ.μ.

Αγαπητέ ανώνυμε...ο σκοπός του ιστολογίου δεν είναι για να σπάμε πλάκα ούτε με λακαμάδες, ούτε τα κλικ και η επισκεψιμότητα.Ο εκχυδαϊσμός του λόγου, αποκαλύπτει την εσωτερική μας ποιότητα.
Το ιστολόγιο το δημιούργησα με σκοπό να μπορώ να λέω κάποια πράγματα...όμορφα, ήσυχα και ωραία, και όποιος θέλει διαβάζει , και όποιος δεν θέλει έχει καλώς. Αυτά που γράφω δεν τα γράφω ούτε διότι ζητώ, παλαμακιστές, ούτε αυλοκόλακες.Ο γράφων... μια απολογία δίνει.. ένα μνημόσυνο κάνει στα γραφόμενα του, για να έχω την συνείδηση μου ήσυχη.!!

Να είσαι σίγουρος ότι το ιστολόγιο Ζ.Ε δεν θα γίνει σαν τα άλλα...μπορεί ο καθένας να λέει και να γράφει όμορφα και ωραία την άποψη του, έστω και αν έχει διαφορετική άποψη. Δεν είναι υποχρεωτικό κανείς να συμφωνεί. Καλό είναι όμως την όποια διαφορετική του άποψη η διαφωνία να την γράφει με όμορφο και ευγενικό τρόπο , και αν την τεκμηριώνει και με τα ανάλογα στοιχεία ακόμα καλύτερα.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ανώνυμε
και μετά του δέοντος σεβασμού

Μήπως κι εσύ δεν κατάλαβες κάτι άλλο;
ή κάτι που εγώ δικαιολογημένως αγνοώ;

Υπάρχει φανερά ή κρυφή γραμμή εις το παρόν ιστοχώρον;
διότι εγώ δεν τιούτον αντελήφθην, από καιρού παρουσίας μου εδώ,
κινούμενος εν θαυμαστή ανέσει και ελευθερία.

Ο ανωτέρω λόγος μου, εάν εμβαθύνης, επιδέχεται διπλήν,
οιονεί δελφικού μαντείου χρησμός, ανάγνωσιν.
Κυρίως η λέξις ¨υπομονή¨.

Ουδείς άρα υπαινιγμός και πρόθεσις ηγετισμού
και καθορισμού περιχαρακώσεων και ¨γραμμής¨
Προσωπικώς δε ειμί του ανθρωπίνου ελληνικού μέτρου λάτρις.
Ούτε υπέρ της αθηναϊκής δημοκρατικής εθνοαυτοχειρίας
όπως ούτε και του σπαρτιατικού αριστοκρατικού εθνοαπομονωτισμού,
αποστρεφόμενος τα μάλιστα την μυστικοπαθή αγέλαστον εσωστρέφειαν
και την νεκρικήν ακαμψίαν του παντοειδούς δόγματος.

Ο Ζάγκλος, αρχαίος και δεδοκιμασμένος
ελληνολόγος και έμπειρος συμμαχητής κινείται
εις το ίδιον με ημάς ηρωικόν μήκος κύματος.
Εγγυώμαι αυτός εγώ χειροκρατών υπέρ την πυράν.
Όθεν ουδείς λόγος ανησυχίας.

Χαλαρούσθε ούν ομοθύμως και υγιαίνετε.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Αγαπητέ : Στέργιος Ζ.

καλώς ήρθες στην παρέα μας .

Στο παρόν σπίτι που έχει την καλοσύνη να μας φιλοξενεί ο Λύκαστρος

ουδέποτε έλειψαν οι αντιπαραθέσεις ,πολύ δε η έκφραση διαφορετικής άποψης .

Έχουμε βέβαια ελλείψεις από άλλου είδους σχολιαστές ........αυτό όμως κάνει για εμάς την διαφορά

Στέργιος Ζ. είπε...

Καλή σας μέρα αγαπητοί συνέλληνες, συγγνώμη για την
ατυχή έκφραση μου περί λακαμάδων και πλάκας!

Ποτέ δεν ενοούσα την χυδαιότητα, αλλά το λεπτό χιούμορ που αλατοπιπερώνει την καθημερινότητα, πιστευω δε ότι το χιούμορ,
δίχνει και το επίπεδο του αισθηματικού εσωτερικού μας κόσμου.

Αγαπητέ ανώνυμε, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είσαι ένα αξιόλογο άτομο, ούτε και σε κρίνω αρνητικά για την όποια κριτική σου,
η αυτοκριτική, στην ακραία της μορφή, είναι κάτι που πάντα
ασκούσα και ασκώ στον εαυτό μου, καθαρός γαλάζιος ουρανός,
ε καμία φορά κάνω και λάθη, αλλά όχι σοβαρά!
Ευθυμείτε!…