ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Το «FATIX μετακινείται» …Αδύνατον να έκανε Γεώτρηση!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ουδέποτε έκαναν γεώτρηση τα μογγόλια, και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν.!! Όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο θέατρο, για κοιμίσουν το πόπολο στην Τουρκία, και για την δημιουργία εντυπώσεων. Γίνεται ένας Υβριδικός Πόλεμος εκ μέρους τις Τουρκίας τα λέγαμε παλαιότερα..." Ο Υβριδικός πόλεμος περιλαμβάνει την χρήση κάθε διαθέσιμου διπλωματικού, στρατιωτικού, πληροφοριακού, και οικονομικού μέσου, από κρατικές η παρακρατικές οντότητες, για την αποσταθεροποίηση ενός αντιπάλου."
Τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε έχουν τεράστια ευθύνη που αναπαράγουν τα ψέμματα των Τούρκων, όλα αυτά που γράφουν..." τρύπησε την Κυπριακή ΑΟΖ σε βάθος 2 χιλιομέτρων "....είναι μπούρδες, το μόνο που θα τρυπήσουν τα μογγόλια θα είναι η κ@λοτρυπίδα τους.!!
Σύμφωνα με τον εξοπλισμό παρακολούθησης, το τουρκικό  Γεωτρύπανο Fatih, έχει μετακινηθεί 16 μέτρα στις τελευταίες 14 ώρες, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει διάτρηση κινούμενο!

Θα συνεχιστεί  η παρακολούθηση, αλλά είναι πολύ απίθανο να ξεκινήσει η διάτρηση-Γεώτρηση  μέχρι σήμερα …Άσχετα τι λένε οι Τούρκοι Υπουργοί και οι παρατρεχάμενοι!


3 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...



"""""ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ είπε :σύμφωνα με το «philenews.com», ότι ο «Πορθητής» έχει κάνει ήδη μία γεώτρηση και προχωρά στη δεύτερη στο τεμάχιο Φινίκε-1.""""""""""""

Εύλογες απορίες:Τι ακριβώς τρυπάνε ,τυράκι ,ή ανοίγουν τον λάκκο στην φάβα και το κάνουν με τέτοια ταχύτητα ;

Ποιο έμπειρο προσωπικό διεκπεραιώνει τις παραπάνω ενέργειες με την ταχύτητα του φωτός μία τρύπα κάθε μέρα ,και από πού ;

Λύκαστρε δε μπορεί κάποιος τους μαρτύρησε δυνάμεις άλλες .......τα εκτελούν μάλλον από απόσταση .

Δεν ξέρω εάν είμαστε εμείς για γέλια που τα πιστεύουμε ή αυτοί που τα λένε πες πες θα γίνει το νοητικό υπόβαθρο που θέλουν.......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα...αν πιστεύεις τι λέει ο κάθε Τούρκος υπουργός Ενέργειας , και γενικά οι Τούρκοι έχεις ψωνίσει από σβέρκο.! Είναι οι καλύτεροι στην ψευτιά και στην προπαγάνδα.
Δεν γίνεται να ανοίξουν τρύπα η να κάνουν γεώτρηση σε μια ημέρα.!!Τόσο γρήγορα τελείωσαν με την πρώτη που πάνε και για δεύτερη.! Και εγώ είμαι ο Σούπερ Γκούφυ και πάω βόλτα στο διάστημα με την Κλάραμπελ.Δεν υπάρχει έμπειρο προσωπικό...όλοι την κοπάνησαν μετά την έκδοση από την Κυπριακή Δημοκρατία των διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.!! Μόνο ένας Κροάτης έμεινε και αυτό διότι δεν ήθελε να γυρίσει στην χώρα του.

Όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σενάριο ταινίας....και σίγουρα κάποιος νομίζει ότι θα πάρει το όσκαρ σκηνοθεσίας και πρώτου ρόλου.!! Τα εξωνημένα και προδοτικά ΜΜΕ δουλεύουν όλα υπέρ της Τουρκίας....διότι όπως έχω ξαναγράψει η δημοσιογραφία στην νεότερη χώρα των Ελλήνων, έχει ξεφύγει από τα όρια της αλητείας!... και περιπλανιέται πλέον στην μεγάλη χώρα των πρακτόρων.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Όλο αυτό το σενάριο του πανικού που σκορπίζει το δημοσιογραφικό κατεστημένο ,μόνο για καλό μας δεν είναι .

Δοκιμάζουν να δουν πόσο χάπατα είμαστε και τρώμε κάθε ανοησία ;

Δοκιμάζουν να δουν πόσο έτοιμοι είμαστε ;

Δοκιμάζουν να δουν πόσο δειλοί ή υποχωρητικοί ήμαστε ;

Σίγουρα όμως είναι άξιο προσοχής το εξόφθαλμο της ψευτιάς τους .