ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ...2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Σελήνη ανάμεσα στην Γη και στον Ήλιο...10°37'. το σημείο του ζωδιακού στον άξονα Καρκίνο Αιγόκερω..Μια άλλη μεταμόρφωση..μέσα από εμμονές..που μας κυριεύουν..
Ανήκει στην Saros 127..αυτή η έκλειψη..
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Βόρειο δεσμό.. συνεπάγεται ένα Τέλος...Δυσκολίες προβληματισμοί..καταστροφές της φύσης..και σίγουρα καταστροφές από ανθρώπινο χέρι.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο..φωτίζει τις σκοτεινές πύλες του Άδη....Η ενέργεια αρνητική..
Ο μόνος φιλικός κάπως ο Ουρανός από τον Ταύρο..πιο πρωτοποριακός στις αναζητήσεις του..έχει άλλους σκοπούς...
Κάτι να εκλείψει για το καλό σου..απλά το κάνει σοκαριστικά.Πολλοί θα σοκαριστούν..λοιπόν από απρόσμενα γεγονότα.
Βέβαια το ότι ο Ερμής θα εισέλθει στον Λέοντα έτοιμος για αναδρομή..δεν θα αποφύγουμε λεκτικά ατοπήματα και σε συνδυασμό σε τετράγωνο με τον Ουρανό πολλά ατυχήματα.
Στην Ελλάδα εν μέσω εκλείψεων οι εκλογές..η άλλη έκλειψη είναι στις 16/7 στον Αιγόκερω..φορτίζουν το κλίμα..τίποτε δεν μένει κρυφό θα έχουμε αποκαλύψεις..και πισώπλατα χτυπήματα..

Σίγουρα αλλαγές διακυβέρνησης οπωσδήποτε μέσα από συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Θέματα υγείας ..ίσως νέες αρρώστιες..ή οτιδήποτε με το σύστημα υγείας νοσοκομεία..

 Αλλά και θέματα με τον ορυκτό πλούτο βάζει και ο Άρης το χεράκι του πολεμοχαρής ακριβώς στην έκλειψη εισέρχεται στον Λέοντα..διάθεση πολεμική εγωιστική και ασυμβίβαστη σε σχέση τετραγώνου με τον Ουρανό.
Ψυχικά και σωματικά λοιπόν το Νέο Φεγγάρι..Νέα Σελήνη είναι η έκλειψη αυτή ..κλείνει τις εκλείψεις στον Λέοντα ..η τελευταία είχε γίνει αρχές τις χρονιάς..και για το επόμενο τουλάχιστον 4μηνο..φέρνει συναισθηματικές αντιδράσεις μέσα απο εντάσεις και θυμό...έξαρση.Το πάρτυ αφορά..και πολεμικές ιαχές..γεωλογικά φαινόμενα σεισμούς..θέματα οικονομικά..τράπεζες κρυπτονομίσματα.

5 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,μπορείς να γράψεις ένα άρθρο ή να δώσεις μια κατεύθυνση,σχετικά με το πως αυτά τα αστρονομικά φαινόμενα επηρεάζουν καταστάσεις;Για παράδειγμα,ποιες ενέργειες έχει ο κάθε πλανήτης;Ποιες ενέργειες έχει ο κάθε αστερισμός;Τι σχέση έχουν οι όψεις μεταξύ των πλανητών/πλανητών+αστερισμών;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη....αφού το ζητάς , κατά καιρούς θα ανεβάζω θεματάκια με μαθήματα αστρονομίας. Τα διάφορα αστρονομικά φαινόμενα επηρεάζουν ανθρώπους, πλανήτες ακόμα και γαλαξίες ολόκληρους. Ότι είναι το γενετικό αποτύπωμα για τον άνθρωπο , η γενετική του ταυτότητα δηλαδή το d.n.a του , έτσι είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Όπως το κάθε d.n.a είναι μοναδικό για τον κάθε ένα άνθρωπο, το ίδιο και ο αστρολογικός του χάρτης. Εκεί μέσα σε αυτά τα δύο (d.n.a και αστρολογικό χάρτη) βρίσκει κανείς αν ξέρει να ψάξει όλες τις πληροφορίες.Τα πάντα συνδέονται.!!

Όλοι οι πλανήτες όλων των ηλιακών συστημάτων συνδέονται με τα αντίστοιχα άστρα τους , με ενεργειακούς λώρους (όπως η Γη συνδέεται με τον Ήλιο) και όλο το Σύμπαν είναι γεμάτο με αυτές τις ενεργειακές δέσμες που αποτελούν τους ενεργειακούς συνδετικούς δεσμούς των μεγαλύτερων προς τα μικρότερα ενεργειακά κέντρα.

Οι ενεργειακές αυτές δέσμες-λώροι πολλές φορές τέμνονται μεταξύ τους και διασταυρώνονται, τότε συμβαίνουν γεγονότα που έχουν να κάνουν με όλα τα συστήματα που αντλούν ενέργεια από τις δέσμες-λώρους αυτές....όταν λέω συστήματα εννοώ τα έμψυχα και τα άψυχα που τροφοδοτούνται με ενέργεια από τον συγκεκριμένο λώρο. Όταν δηλαδή ο λώρος της Γης αγγίζει τον λώρο π.χ του πλανήτη Κρόνου, τότε επηρεάζεται ολόκληρο το οικοσύστημα του πλανήτη Γη αλλά και η ψυχοσύνθεση και η διάθεση των ανθρώπων.
Κάποτε η επιστήμη της αστρονομίας είχε καταγεγραμμένες όλες τις ενεργειακές μεταβολές που ήταν περιοδικές και ακριβείς αφού βασιζόταν στην περιοδική κίνηση των πλανητών, και μπορούσαν όσοι είχαν πρόσβαση σε αυτήν την γνώση να την χρησιμοποιούν προς όφελος τους.Όπως ακριβώς το ανθρώπινο σώμα αυξάνει και μέσω του ομφάλιου λώρου, έτσι και οι πλανήτες..."όπως πάνω έτσι και κάτω" "όπως μικρό έτσι και μεγάλο".

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ακριβώς, Λύκαστρε!
Η αστρονομία υπήρξε η υπερεπιστήμη-πεμπτουσία της σοφίας των ουρανίων αθανάτων ανθρωποθεών όπως και η επιστημονική πρωτοθρησκεία (θρησκεία= θεωρίαν ασκώ και όπου θεωρία= ορώ τους θεούς-αστέρας) των ανθρώπων επί εποχής θεών και ηρώων, εποχήν την οποίαν είχεν διασώσει καταγεγραμμένη το φιλελληνικόν αιγυπτιακόν ιερατείον της Μέμφιδος και της οποίας γνώσιν είχον προνομιακώς οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί, της Αιγύπτου χώρας ούσης αεί εις το απυρόβλητον των τεραστίων γεωολογικών αναστατώσεων και καταστροφών άς η γη περιοδικώς υφίσταται. Διο και εκεί εφυλάσσοντο τα προκατακλυσμιαία αρχεία, τα σήμερον και δι' ευνοήτους λόγους αποκεκρυμμένα και απηγορευμένα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλτατε και ομόθυμε Αρρίων...ακριβώς όπως τα λες είναι. Η Αστρονομία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιστήμη, υπερεπιστήμη όπως γράφεις , και η αρχαία αστρονομία χάνεται στα βάθη των αιώνων. Οι πρόγονοι μας ήταν άριστοι γνώστες αυτής της υπερεπιστήμης...αλλά φρόντισαν να μας εξαφανίσουν τα αρχαία τους κείμενα. Όταν ο Πλάτωνας μιλούσε και έλεγε για σεβασμό στους αστέρες και στο άπαν σύμπαν σαν να έχουν ψυχή...ήξερε τι έλεγε. Σίγουρα αναφερόταν σε μια μυστική παράδοση , που γνώριζε και σίγουρα είχε φτάσει σε ένα σημείο όσον αφορά την Αστρονομία που δεν υπήρχε επιστροφή.Στο έργο του Επινομίδα...το οποίο το έγραψε με κωδικοποιημένο τρόπο, φαίνεται ότι είχε ξεπεράσει το μέρος της αλήθειας που γνώριζαν οι άλλοι πάνω στην αστρονομία, και είχε αγγίξει την διαχωριστική γραμμή την οποία δεν έπρεπε να ξεπεράσει. Για αυτό και κυνηγήθηκε όπως και άλλοι πριν και μετά από αυτόν, και υπήρξε θύμα μια μυστήριας "εμπλοκής" όπως και ο Σωκράτης (του οποίου ήταν μαθητής)...και διασώθηκε μετά από ισχυρή πολιτική παρέμβαση και τέλος εκπατρίστηκε, όπως και ο Αριστοτέλης για τους ίδιους λόγους.

Ο ένας λόγος που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρονομία ερασιτεχνικά ήταν αυτός, για να μπορώ να βρω τι μου άφησαν κωδικοποιημένο οι πρόγονοι μου. Ο άλλος λόγος ήταν ότι οι Άτλαντες είναι άριστοι αστρονόμοι...για να μπορέσεις να τους νικήσεις, πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος πολύ καλά σε ΟΛΑ όσα γνωρίζουν και αυτοί.!!

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,ευχαριστώ πολύ.Τα περιμένω πως και πως.Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω εσένα και τους σχολιαστές.Τι δέχεσαι/στε ως αρχή του κόσμου;Δηλαδή ποιος σκοπός οδήγησε στη γέννηση αυτού του σύμπαντος;Ποιος θέσπισε τους κανόνες λειτουργίας;Ποιος ενεργοποίησε τους ενεργειακούς δεσμούς μεταξύ των σωμάτων και γιατί;