ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Αυτό κιαν είναι ανατροπή - Ετοιμάζονται να ακυρώσουν την εκλογή του Ερντογάν στην Προεδρεία, λόγω πανεπιστημιακού πτυχίου-μαϊμού

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τώρα "θυμήθηκαν" να ελέγξουν το πτυχίο του;; Όλως "τυχαίως" τώρα που πλησιάζει ο καιρός για την εγκατάσταση των S-400 στην Τουρκία.! Στην πραγματικότητα ο σκοπός του Γεωργιανού πράκτορα  της KGB Ερντογάν (και όχι Πόντιου που λένε οι άσχετοι) ,είναι η απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας από τον κλώνο του Πούτιν. Κάτι που δεν θα αποκτούσε ποτέ από τους Δυτικούς. Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο και οι "συμμαχίες" μαζί του. Οι S-400 είναι το εισιτήριο και όχι το μέσον. Ένας χοντροαπατεώνας είναι...και τίποτε άλλο. Οι μέρες του είναι μετρημένες. Θυμάστε πόσες φορές έχω γράψει ότι την Τουρκία την περιμένει μακροχρόνιος και αιματηρός εμφύλιος;;
Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία και αφορά το θέμα της πλαστότητας του πανεπιστημιακού τίτλου του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τίτλος με βάση το Σύνταγμα είναι προϋπόθεση για να γίνει κανείς Πρόεδρος της Τουρκίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Odatv.com, που έχει σοβαρές πηγές στο βαθύ κράτος της Τουρκίας, η Ένωση Συμβολαιογράφων Τουρκίας επέβαλε προειδοποιητική ποινή στην συμβολαιογράφο Κωνσταντινούπολης, Νεζλά Άκγιουν, επειδή δεν έκανε έρευνα-προανάκριση εις βάρος του υπαλλήλου του συμβολαιογραφείου της που θεώρησε φωτοτυπία του πανεπιστημιακού πτυχίου του Ερντογάν, χωρίς να έχει δει το πρωτότυπο.
Μετά από την ποινή αυτή, το Κόμμα Λύτρωσης του Λαού (Halkın Kurtuluş Partisi) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας της χώρας μας, έχει καταληφθεί εδώ και πέντε χρόνια από ένα άτομο που δεν διαθέτει τίτλο πανεπιστημιακών σπουδών....Ο Ταγίπ Ερντογάν επί πέντε χρόνια διαπράττει παρανομία. Και υποχρεώνει και όσου είναι μπλεγμένοι στην ιστορία του πτυχίου του να παρανομούν... Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και το Σύνταγμα, δεν έχουμε συνταγματικά νόμιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Ο Τ. Ερντογάν για να είναι κατάλληλος, πρέπει να έχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών τετραετούς φοίτησης, όπως προβλέπεται για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ζητήσαμε στις δίκες που μας έκανε ο Ερντογάν, να κατατεθεί στο δικαστήριο το δίπλωμά του. Δεν κατατέθηκε ποτέ. Και δεν κατατέθηκε γιατί δεν υπάρχει τέτοιο δίπλωμα.
Το Κόμμα Λύτρωσης του Λαού, ο πρόεδρος του οποίου έχει μηνυθεί τρεις φορές από τον Ερντογάν για εξύβριση, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Ερντογάν στον Αρχιεισαγγελέα της Άγκυρας, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Με την τελευταία εξέλιξη (την ποινή στην συμβολαιογράφο), αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι υποβάλλοντας ένα πτυχίο μαϊμού στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή, για να κριθεί κατάλληλος για υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Ερντογάν και όσοι εμπλέκονται σ' αυτήν την διαδικασία, διέπραξαν συνταγματικό αδίκημα και ότι η εκλογή του είναι άκυρη".
Σημειώνεται ότι η φωτοτυπία του πανεπιστημιακού τίτλου που υπέβαλε ο Ερντογάν στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή, για να του επιτραπεί να συμμετέχει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, λέει ότι ο Ερντογάν αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 1981, από το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, το οποίο όμως ιδρύθηκε to 1982 ή για την ακρίβεια πήρε αυτήν την ονομασία και αναγνωρίστηκε ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ως μετεξέλιξη της Ακαδημίας Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, σύμφωνα με τη σελίδα του Πανεπιστημίου: 
Kurumumuz, 1959 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi haline dönüşmüş, 1982 yılında gerçekleştirilen düzenlemelerle de Marmara Üniversitesi adıyla Türk Yükseköğretim Kurumları arasındaki yerini almıştır.

Πληροφορίες για το θέμα υπάρχουν ΕΔΩ



πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι αν είναι το πτυχίο μαιμου δεν νομίζω Λύκαστρε πως θα παίξει κάποιον ρόλο. Ποός θα τον ακυρώσει αλλωστε, η δικαιοσύνη της Τουρκίας. Αυτός για να βγει από την μέση μόνο οριζοντίως αν μπορεσουν να τον σηκώσουν από την εξουσία.
Γιάννης25αρης

Ανώνυμος είπε...

λεει εδω οτι.. Σημειώνεται ότι η φωτοτυπία του πανεπιστημιακού τίτλου που υπέβαλε ο Ερντογάν στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή, για να του επιτραπεί να συμμετέχει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, λέει ότι ο Ερντογάν αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 1981, από το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, το οποίο όμως ιδρύθηκε to 1982 ή για την ακρίβεια πήρε αυτήν την ονομασία και αναγνωρίστηκε ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ως μετεξέλιξη της Ακαδημίας Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, σύμφωνα με τη σελίδα του Πανεπιστημίου:

ειναι δυνατον να εγινε τετοια μαλακια?????????
γιατι τον Ερντοαν για τοοοσο μαλακα δεν τον εχω,δεν εκανε καποιον ελεγχο να δει τιποτα τετοια λαθη?????

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ προς ανώνυμο 17 Ιουνίου 2019 - 7:17 μ.μ

Στο άρθρο όμως γράφει και αυτό...:

" Ζητήσαμε στις δίκες που μας έκανε ο Ερντογάν, να κατατεθεί στο δικαστήριο το δίπλωμά του. Δεν κατατέθηκε ποτέ. "

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Γιάννη σημασία δεν έχει τόσο το πτυχίο....αλλά η "αιτία" η "αφορμή" για να δημιουργήσουν εσωτερική αναταραχή στην Τουρκία.
Εμείς από. αυτήν την πλευρά εξετάζουμε το θέμα...και όχι αν είναι πλαστό η όχι. Η δημιουργία του "αίτιου"...κάτι λέει και μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο χρόνος που κάποιοι διάλεξαν να βγάλουν στην δημοσιότητα όλο αυτό....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ. Μην κοιτάτε το "δέντρο" (πτυχίο) κοιτάξτε το "δάσος" ( διαμάχη με ΗΠΑ-S-400 και σύγκρουση των δύο Ιερατείων).Το βαθύ κράτος της Τουρκίας και η Ένωση Συμβολαιογράφων της Τουρκίας , από κάπου παίρνουν εντολές, ελέγχονται. Και αυτοί οι κάποιοι ΔΕΝ φοβούνται τον Ερντογάν κατά πρώτον, και κατά δεύτερον βρίσκονται στην αντίπαλη πλευρά. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.