ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΣΧΙΣΙΜΟ ΠΕΠΛΟΥ- ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΩΝ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 «Εγώ, η Ίσιδα, είμαι όλα όσα έχουν υπάρξει, όσα υπάρχουν και όσα θα υπάρξουν. Κανείς θνητός άνθρωπος δεν αφαίρεσε ποτέ το πέπλο μου.»

H φωτογραφία έχει τραβηχτεί από εμένα προσωπικά, προχθές στο μέρος που βρισκόμουνα. Το σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω να γράψω το συγκεκριμένο κείμενο, και η αφορμή ήταν το σχόλιο του άγνωστου εδώ ...." Μη νομιζεις και οι Απεναντι το κανουν ...και μαλιστα ειναι και πιο οργανομενοι και περισσοτεροι,και πιο συστηματικοι!"
Τίποτε απολύτως δεν έχουν οι απέναντι...και πολύ περισσότερο δεν έχουν το Πύρινο Άόρ του Ζηνός. Είναι γεγονός ότι ο Στρατός χωρών όπως οι Η.Π.Α και της Ρωσσίας δοκιμάζουν και αναπτύσσουν καινούργια πειράματα, όπως για παράδειγμα ,χρησιμοποιούν ανθρώπους με ψυχικές δυνάμεις, μαθαίνουν και εκπαιδεύουν τους στρατιώτες πως να μάχονται στα όνειρα, να μαχαιρώνονται, να χτυπιούνται, και μετά να ξυπνάνε ...και άλλα τέτοια τρελά και περίεργα. Οι Σίνες για παράδειγμα  το πολεμικό τους δόγμα  μέσα στα άλλα έχει και την κατάληψη του σώματος τους από άλλες οντότητες. Το να πολεμάς έναν πολεμιστή που όσο και αν τον μαχαιρώνεις η να τον πυροβολείς, αυτός δεν πεθαίνει δεν είναι και ότι το καλύτερο.!!Θα πρέπει να βρεις λοιπόν άλλο τρόπο αντιμετώπισης του....όπως παγίδευσης της άλλης οντότητας που βρίσκεται μέσα του, του ξενιστή.


Οι Έλληνες Πολεμιστές (όχι όλοι) έχουν την ικανότητα, μιας και οι ίδιοι είναι Αιθέρας και ηλεκτρομαγνητικά πεδία , και ενώνουν τους Δύο Κόσμους, να "ανοίγουμε" τις Πύλες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο Κόσμους. Τα καιρικά φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί σε περιπτώσεις "Σχισίματος" η απόπειρας Σχισίματος Πυλών ή του Πέπλου που χωρίζει τους Κόσμους-Διαστάσεις είναι ακριβώς όπως αυτό που βλέπεται στην φωτογραφία. Δηλαδή μαζεύονται περίεργα σύννεφα/φο  στην περιοχή, να πυκνώνει δηλαδή ο Αιθέρας και να δημιουργεί μια περίεργη Δίνη και δίπλα από την Δίνη να εμφανίζεται είτε ουράνιο τόξο , είτε το Πύρινο Αώρ που βλέπεται στην φωτογραφία...όσο διαρκεί το φαινόμενο υπάρχει δυνατός αέρας ο οποίος μετά ξαφνικά σταματά απότομα. Με την εμφάνιση των Στοιχειακών αυτών Δυνάμεων η πραγματικότητα γίνεται ρευστή....ας πούμε στην υπερβολή μπορώ να σηκώσω την γραμμή του ορίζοντα και να δω τι υπάρχει από κάτω. Το να "Σχίσει" η να "Ανασηκώσει" κανείς το Πέπλο μπορεί να γίνει είτε από την εδώ πλευρά...είτε από την άλλη.!!Αν και καλό είναι να μην το επιχειρήσει κανείς αυτό, διότι δεν γνωρίζετε τι προθέσεις έχουν οι "'άλλοι" και αν οι προθέσεις των "άλλων" δεν θα έκαναν το Σύστημα να καταρρεύσει. Επίσης δεν γνωρίζετε ΤΙ μπορεί να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ και να έρθει στον εδώ Κόσμο.

Αυτό που ο γράφων ένοιωσε ήταν μια απίθανη αίσθηση, απίστευτη ενέργεια διαπερνούσε όλο μου το σώμα, και ήταν λες και πήρα φοβερή δύναμη για να φορτίσω τις "μπαταρίες" μου.Όλοι οι Κόσμοι και οι Διαστάσεις βρίσκονται  ο ένας μέσα στον άλλο ...όχι παράλληλα αλλά ο ένας μέσα στον άλλο, όπως οι ομόκεντροι κύκλοι. Συνήθως την ίδια αίσθηση (με αυτήν που ένιωσα εγώ) έχουν νοιώσει και άλλοι , οι οποίοι βρέθηκαν σε παρόμοιο συμβάν. Αλλά δεν βγήκαν όλοι αλώβητοι, μια κοπέλα άλλης εθνικότητας , βγήκε μετά τυφλή, ένας άλλος τρελάθηκε...κάποιοι άλλοι πέθαναν , και παίζει μεγάλο ρόλο το D.N.A που έχει κανείς, η γραμμή αίματος σου. Ο γράφων είναι παλαιά ψυχή....είμαι εκατομμυρίων ετών, και σαν ψυχή είμαι διαφορετικός από αυτούς...μπορώ να "δω" και να "κάνω" τρελά πράγματα....μπορούσα να μετασχηματίσω την απίστευτη ενέργεια που λάμβανα εκείνη την στιγμή, εκείνοι όχι. Διότι το άνοιγμα Πύλης, δημιουργεί τεράστια ηλεκτρομαγνητικά πεδία.





3 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Εκεί στον κύκλο τον μεγάλο ...και το μεγάλο παιχνίδι ,μοναδικός

σκοπός τους να εισέλθουν δυνάμεις .....σκοτεινές

"Κανείς θνητός άνθρωπος δεν αφαίρεσε ποτέ το πέπλο μου"

Να υποθέσω πως το σήκωμα αυτό είναι ο σκοπός τους και μάλιστα σε μόνιμη βάση .

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Ομηρικόν: άορ, (το). γεν. άορος, το κρεμάμενον υπό του αορτήρος ξίφος.
εκ του αείρω-αίρω > άρσις, όρος, Ωρίων...
εξ ού και η σχισμή σχήματος πυρίνης ρομφαίας της φωτογραφίας.

Εις το ύψος των κιλοβατώρων σου ερρωμένως μένε,
Λύκαστρε αστροδίαιτε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ομηρικόν: άορ, (το). γεν. άορος, το κρεμάμενον υπό του αορτήρος ξίφος.
εκ του αείρω-αίρω > άρσις, όρος, Ωρίων...

Αγαπητέ και φίλτατε φίλε αυτό δεν μας φέρνει στον νου την Ορσηίδα ;;;Στην μυθολογία μας η Ορσηίδα (ὄρσω = να εγείρω, προκαλώ, εξάπτω ή εγείρομαι) ήταν η Νύμφη που έμελλε να γίνει η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η Νύμφη Ορσηίδα παντρεύτηκε το γιο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, Έλληνα, και απέκτησαν τους γενάρχες των Ελλήνων.
Το ρήμα Όρνυμι, είναι κλειδί σημαντικό στην κατανόηση της Ελληνικής επιστημονικής σκέψης.
Όρνυμι σημαίνει άνοδο, διέγερση,αφύπνιση, επέλαση, ανατέλλει, πολεμώ, θυμώνει.
Λέμε Πυρ Όρμενον ( για αυτό και η Πύρρα) και ενοούμε την ανύψωση του πυρός δηλαδή τον Όρσο, την urcia....όμως Urcia είναι ο θεός του ουρανού, ο Zeon (Ζεύς), ο Thor, ....επίσης ο Cornus urcius είναι και το Ουράνιο Τόξο....δηλαδή Arcus caelestis ,και ο Ortzarri (lapis Urciae=πέτρα Urciae ) είναι και η αστραπή .Η λέξη Urtzi (επίσης ortzi) στην Βάσκικη Μυθολογία είναι ένας όρος μια έννοια , ένα όνομα για τον Ουρανό, σε μια προ-χριστιανική εποχή.Όμως στον Codex Calixtinus (Urtzi: et Deus uocant Urcia ("and they name God as Urcia".) Urtzi η Ortz σημαίνει και Πύλες του Ουρανού.!!